Bende 8 sene önce okudum o seriyi canım.tamam cnim atiyorim
hemen gelsin o zaman
ben de iatlya tarihine acauip merakliyim butum dizileri ve belgesellri izliuorum
Univdeyken ingiliz tarihiyle cok ilgileniyordum 8. Henry nin hayatini okumustum hani su boeyn kizlsri serisi snra dizilerini izliyordum
Canım kaydettim.Kizlar kilo durma donemi icin 2 gunluk detoks
Sabah
1 cay bardagi lor peyniri
Domates salatalik biber
Oglen
4 kofte veta 200 gram tavuk salata
Ara
10 badem yesilcay
Aksam
200 gram balik salata
Ara
7 badem ve yesilcay
Bende 8 sene önce okudum o seriyi canım.
Kirapligimin baskosesindedir Eki Görüntüle 2258475
Evet zaten bu kilo durdugunda yapiliyor kuzumbenm de 8 veya 9 oldu cnm cok guzeller
Canım kaydettim.
Ama.ben bu menuyke çok.acikirim.
Midemi once biraz kucultmem gerek.
Şimdi gittim lor peyniri aldım, yarın senin listene başlıyorum inşallah.Evet zaten bu kilo durdugunda yapiliyor kuzum
Sen bu arada online diyet mi aldın canım ?Evet zaten bu kilo durdugunda yapiliyor kuzum
evet cnim zaten 2 gun suruyor yaparsin ama sana normal listemi de gondermistim devaminda onu da yaoabkirsim sen ilk iki hafta pilav yeme ama istersen cnim ekmekle baslaŞimdi gittim lor peyniri aldım, yarın senin listene başlıyorum inşallah.
Bir de közlenmiş biber aldım. Her gün lor yemek sıkar diye düşündüm, kalorisi az bir şekilde çeşitlendirmek istedim.
online ama daha once ofisine gttigim bir diyetisyen izmirde cok unlu zaten bu haftasonu izmire gttigimde ofisine gdecegim cnmSen bu arada online diyet mi aldın canım ?
Bu haftasonu izmiremi gidiyorsun cnm ne güzel eşim dogma büyüme İzmirli aslen karslı ama bi goturemedi beni izmire nasip olmuyor hic , çok sıkıldım bugün bende eşimin disi ağrıyordu 2 gündür h.sonunu evde geçirdik bir ara çocuklarla 1 saat alışveriş gezmesi yaptık ama kesmedievet cnim zaten 2 gun suruyor yaparsin ama sana normal listemi de gondermistim devaminda onu da yaoabkirsim sen ilk iki hafta pilav yeme ama istersen cnim ekmekle basla
online ama daha once ofisine gttigim bir diyetisyen izmirde cok unlu zaten bu haftasonu izmire gttigimde ofisine gdecegim cnm
Bana bunu gönderdin canim, bunda da pilav yok zaten.evet cnim zaten 2 gun suruyor yaparsin ama sana normal listemi de gondermistim devaminda onu da yaoabkirsim sen ilk iki hafta pilav yeme ama istersen cnim ekmekle basla
online ama daha once ofisine gttigim bir diyetisyen izmirde cok unlu zaten bu haftasonu izmire gttigimde ofisine gdecegim cnm
Tavuk salata ben de öğlen menume ekleyeyim bir gün . İyi aklıma getirdin.Menuyu yazayim kizlar
Sabah
Lor peyniri domates salatalik
Oglen
Tavuk salata
Ara
Badem 10 tane
Aksam
Tavuk salata
evet bnde arkadasa gittim cnim gnduz temizlik yaptim dun disaedaydik bizde esimle bugun boyle gectiBu haftasonu izmiremi gidiyorsun cnm ne güzel eşim dogma büyüme İzmirli aslen karslı ama bi goturemedi beni izmire nasip olmuyor hic , çok sıkıldım bugün bende eşimin disi ağrıyordu 2 gündür h.sonunu evde geçirdik bir ara çocuklarla 1 saat alışveriş gezmesi yaptık ama kesmedi
Tamam sanirim ilk haftayi gmderdim.canim o zamanBana bunu gönderdin canim, bunda da pilav yok zaten.
Canım bu gece daha hastanedeyiz sabaha çıkartırlar diye umuyorum büyük abimiz hastaneye geldi yavrum çok mutlu oldu gözünün içi parladı melike derken sesi titriyordu
Sarfancim sanki senin tatile gtmeden once de miden bulaniyordu bazi zamanlarMidem bulandı nedense. Bastırması için 3 dilim.portakal yedim.
detoks mantığı şöyle olmuş . az kalori aldırarak sık sık bi şeyler yedirerek . aç kalmadan detoks yaptırıyor .Kizlar kilo durma donemi icin 2 gunluk detoks
Sabah
1 cay bardagi lor peyniri
Domates salatalik biber
Oglen
4 kofte veta 200 gram tavuk salata
Ara
10 badem yesilcay
Aksam
200 gram balik salata
Ara
7 badem ve yesilcay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?