- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Çok geçmiş olsun.Kızlar çok sıkıntılı problemli bir ameliyat oldu 15 dk da bitmesi gereken sezeryan 2 saati gecti kanamayı durduramadılar şimdi de çok sancılarım var ama tek tesellim Melikem çok iyi hamdolsun emmeside güzel 2950 g doğdu
Canım vücutta çok ödem ve gaz var bide çok karnıma bastırdılar tamamen 1 araba dayak yemiş gibiyimmasallah canim.
cok şükür ki durmuş kanaman. Melike cik de iyiymiş.
saglikla gelmis.
agrilarin normal mi. doktora söyle bi.
Maşallah maşallah maşallahKızlar çok sıkıntılı problemli bir ameliyat oldu 15 dk da bitmesi gereken sezeryan 2 saati gecti kanamayı durduramadılar şimdi de çok sancılarım var ama tek tesellim Melikem çok iyi hamdolsun emmeside güzel 2950 g doğdu
Maşallah canım.Kızlar çok sıkıntılı problemli bir ameliyat oldu 15 dk da bitmesi gereken sezeryan 2 saati gecti kanamayı durduramadılar şimdi de çok sancılarım var ama tek tesellim Melikem çok iyi hamdolsun emmeside güzel 2950 g doğdu
Maşallah canım.Kızlar çok sıkıntılı problemli bir ameliyat oldu 15 dk da bitmesi gereken sezeryan 2 saati gecti kanamayı durduramadılar şimdi de çok sancılarım var ama tek tesellim Melikem çok iyi hamdolsun emmeside güzel 2950 g doğdu
Tarifi kaydettim, yaparım.insalah.kizlar sabah bir kurabiye yaptim. enfes oldu.
2 kasik tereyegi
1 cay bard. zeytin yagi
1 cay bard. pudra sekeri
1 yumurta
1 cay bardagi damla cikolata
2 kasik yulaf
3 kasik nisasta
1 bucuk bardak un
3 kahve olcegi ile filtre kahve ama aromali filtre kahveydi.
1 kab. tizu.
1 vanilya.
ben cok sevdim.
cocuklar dasevdi .yedi
nadal ben de meraktayim.
Rabbim yardımcı n olsun kuzum acıların tez geçsin cnmDua edin canım
Kızlar şimdilik eve geldim yarın sabah aç karnına gel dedi doktorum duruma göre ya sezeryana alacak yada iğne yapacak ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum başım çatlıyor
Tatli Heyecanın sonu güzel olmuş masallahCanım tüm gece uyuyup uyandım uzun süre uyuyamadım heyecan korku endişe hepsi var şuan hiç sancı ağrı hissetmiyorum hastaneye gidiyorum
Ay hadi inş.cnm senide beklicezBenimki normali bekleyeceğiz mayisin 6sina kadar olmazsa suni sancı verecekler
Kızlar yatış işlemlerimi yaptık odanın hazır olmasını bekliyoruz öğleden sonra sezeryan olacak rahim duvarı 2 mm ye kadar incelmiş yırtıldıktan sonra sadece 10 dakikamız var ben o tehlikeye atamam seni diyor doktorum istemesem de bugün olacak içimde korku var umarım herşey yolunda olur
Cnmmmm maşallah gözümüz aydın çok şükür doğumun geçti sıra iyilesmende güzel güzel toparlanan fazla hareket etmede yaraların cabuk iyilessin melikemizde iyiymis şükür kolla yerimeKızlar çok sıkıntılı problemli bir ameliyat oldu 15 dk da bitmesi gereken sezeryan 2 saati gecti kanamayı durduramadılar şimdi de çok sancılarım var ama tek tesellim Melikem çok iyi hamdolsun emmeside güzel 2950 g doğdu
Off cnm çok zor doğum sonrası ağrılar ilaçlarını zamanında al olurmu iyileseceksin kuzum geçip gidiyor acilardaCanım vücutta çok ödem ve gaz var bide çok karnıma bastırdılar tamamen 1 araba dayak yemiş gibiyim
canimmmmm ayyyy ayyy masallah bebis gelmis gozlerim doldu cok mutlu oldum resmen canli canli sahit oomus gibiyiz sana cokkk gecmis olsun kuzum ama gecicek yakin zamana insallahKızlar çok sıkıntılı problemli bir ameliyat oldu 15 dk da bitmesi gereken sezeryan 2 saati gecti kanamayı durduramadılar şimdi de çok sancılarım var ama tek tesellim Melikem çok iyi hamdolsun emmeside güzel 2950 g doğdu
Canim guzel gitmis bnce genek manadaKahvaltı
1 bardak.limonlu Su
1 yumurtalı omlet
Bir kaç catal.sucuk
1.5 dilim ekmek.ek
Biraz tulum.peyniri
Ara
Türk kahvesi
1 gün kurusu
Öğlen
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek
Ara
Yarım.elma
Akşam
1 tabak ıspanak.yemegi (pirinçte vardı)
Yoğurt
1 dilim ekmek
Üzerine filtre kahve içtim. Ve eşime hazırladığım bisküvi den bir tane yedim.
İnşallah bu saatten sonra birşey yemem
Ben ben ben benKizlar diyetosyen bana 2 gunluk detoks verdi kilo durma donemi icin yapmak isteyen varsa vereblirim
Ay bende gördüm eltilerin durumunu ne yapmışlar ayrı eve ciktilarmi son durumunu bilmiyorumBu akşam.eaim evde yoktu. Kızımı erken uyuttum . Tlc de kraliyet ailesinde eltiler savaşı vardı, onu izleyecektim.
O başlayana kadar bir film izleyeyim dedim. Netflix te bakinirken prenses Diana nin hayatına denk geldim onu izledim. 2 saat sürdü, diğer programı da kaçırdım.
Bu sene bende bir İngiliz kraliyet ailesi merakı başladı, onlarla ilgili belgeseller izliyorum, medyadan takip ediyorum felan. Ne kadar gereksiz şeylerle.ugrasiyorum
Geçen hazır günlük setten yoğurt mayalamistim. Ben yoğurdu cam.kavanozlara mayaliyorum. Tencere dolapta çok yer.yapliyor diye. Kavanozları bittikce eksiliyor çok yer kaplamıyor.
Mayaladimlarimin bir tanesi tutmuş diğeri tutmamış. Yoğurtla süt arası birşey olmuş nedense. Bozulmuş bir şut değil nasıl olsa diye bir bardak kakao ekleyip ictim belgesel izlerken.
Çıkmış sanırım.Ay bende gördüm eltilerin durumunu ne yapmışlar ayrı eve ciktilarmi son durumunu bilmiyorum
Tutmamış yoğurttan lor yapıyorum bende seninkide iyi fikir taze taze
Onların sade hayatları sade gelinlik ve kıyafetleri dikkatimi çekmiştirÇıkmış sanırım.
Doğumu da evde yapacakmış
Ama eleştirmişler
37 yaşındaymış, sezeryan riski olabilir hastanede olmalı demişler
tamam cnim atiyorimada tarif at tabi. 2 gunde bakalim ne kadar vereceksin.
hemen gelsin o zamanBen ben ben ben
ben de iatlya tarihine acauip merakliyim butum dizileri ve belgesellri izliuorumBu akşam.eaim evde yoktu. Kızımı erken uyuttum . Tlc de kraliyet ailesinde eltiler savaşı vardı, onu izleyecektim.
O başlayana kadar bir film izleyeyim dedim. Netflix te bakinirken prenses Diana nin hayatına denk geldim onu izledim. 2 saat sürdü, diğer programı da kaçırdım.
Bu sene bende bir İngiliz kraliyet ailesi merakı başladı, onlarla ilgili belgeseller izliyorum, medyadan takip ediyorum felan. Ne kadar gereksiz şeylerle.ugrasiyorum
Geçen hazır günlük setten yoğurt mayalamistim. Ben yoğurdu cam.kavanozlara mayaliyorum. Tencere dolapta çok yer.yapliyor diye. Kavanozları bittikce eksiliyor çok yer kaplamıyor.
Mayaladimlarimin bir tanesi tutmuş diğeri tutmamış. Yoğurtla süt arası birşey olmuş nedense. Bozulmuş bir şut değil nasıl olsa diye bir bardak kakao ekleyip ictim belgesel izlerken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?