Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Maşallah maşallah maşallah
İnşallah en yakın zamanda da toparlarsin canım.

Maşallah canım.
Geçmiş olsun bebiş iyi olsun da .
Sen de Allah'ın izniyle toparlarsin.

Maşallah canım.
Geçmiş olsun bebiş iyi olsun da .
Sen de Allah'ın izniyle toparlarsin.

Kahvaltı
1 bardak.limonlu Su

1 yumurtalı omlet
Bir kaç catal.sucuk
1.5 dilim ekmek.ek
Biraz tulum.peyniri

Ara
Türk kahvesi
1 gün kurusu

Öğlen
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek

Ara
Yarım.elma

Akşam
1 tabak ıspanak.yemegi (pirinçte vardı)
Yoğurt
1 dilim ekmek

Üzerine filtre kahve içtim. Ve eşime hazırladığım bisküvi den bir tane yedim.

İnşallah bu saatten sonra birşey yemem

Tarifi kaydettim, yaparım.insalah.

Rabbim yardımcı n olsun kuzum acıların tez geçsin cnm
Kızlar şimdilik eve geldim yarın sabah aç karnına gel dedi doktorum duruma göre ya sezeryana alacak yada iğne yapacak ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum başım çatlıyor
Canım tüm gece uyuyup uyandım uzun süre uyuyamadım heyecan korku endişe hepsi var şuan hiç sancı ağrı hissetmiyorum hastaneye gidiyorum
Tatli Heyecanın sonu güzel olmuş masallah
Benimki normali bekleyeceğiz mayisin 6sina kadar olmazsa suni sancı verecekler
Ay hadi inş.cnm senide beklicez
Cnmmmm maşallah gözümüz aydın çok şükür doğumun geçti sıra iyilesmende güzel güzel toparlanan fazla hareket etmede yaraların cabuk iyilessin melikemizde iyiymis şükür kolla yerime
Canım vücutta çok ödem ve gaz var bide çok karnıma bastırdılar tamamen 1 araba dayak yemiş gibiyim
Off cnm çok zor doğum sonrası ağrılar ilaçlarını zamanında al olurmu iyileseceksin kuzum geçip gidiyor acilarda

canimmmmm ayyyy ayyy masallah bebis gelmis gozlerim doldu cok mutlu oldum resmen canli canli sahit oomus gibiyiz sana cokkk gecmis olsun kuzum ama gecicek yakin zamana insallah
Canim guzel gitmis bnce genek manada
Sarfancim bizim gbi cok kilosu olmayanlar o kiloyu verene kadar hic kacamak yapmamali bnce cnku gitmiyor bu kez de surec uzuyor surec uzayinca basrisizlik duygusu gelisiyor

Slm kizlar biz de esimle disardaydik menuyu yazayim
Sabah 2 adet maydonozlu yumurta
Aksam
Doner salata yarim bardak ayran 1 dilim ekmek
Kahve 2 adet antep ezme

Bu akşam.eaim evde yoktu. Kızımı erken uyuttum . Tlc de kraliyet ailesinde eltiler savaşı vardı, onu izleyecektim.

O başlayana kadar bir film izleyeyim dedim. Netflix te bakinirken prenses Diana nin hayatına denk geldim onu izledim. 2 saat sürdü, diğer programı da kaçırdım.

Bu sene bende bir İngiliz kraliyet ailesi merakı başladı, onlarla ilgili belgeseller izliyorum, medyadan takip ediyorum felan. Ne kadar gereksiz şeylerle.ugrasiyorum

Geçen hazır günlük setten yoğurt mayalamistim. Ben yoğurdu cam.kavanozlara mayaliyorum. Tencere dolapta çok yer.yapliyor diye. Kavanozları bittikce eksiliyor çok yer kaplamıyor.

Mayaladimlarimin bir tanesi tutmuş diğeri tutmamış. Yoğurtla süt arası birşey olmuş nedense. Bozulmuş bir şut değil nasıl olsa diye bir bardak kakao ekleyip ictim belgesel izlerken.

Ay bende gördüm eltilerin durumunu ne yapmışlar ayrı eve ciktilarmi son durumunu bilmiyorum
Tutmamış yoğurttan lor yapıyorum bende seninkide iyi fikir taze taze

Ay bende gördüm eltilerin durumunu ne yapmışlar ayrı eve ciktilarmi son durumunu bilmiyorum
Tutmamış yoğurttan lor yapıyorum bende seninkide iyi fikir taze taze
Çıkmış sanırım.
Doğumu da evde yapacakmış
Ama eleştirmişler
37 yaşındaymış, sezeryan riski olabilir hastanede olmalı demişler

ada tarif at tabi. 2 gunde bakalim ne kadar vereceksin.
tamam cnim atiyorim
hemen gelsin o zaman
ben de iatlya tarihine acauip merakliyim butum dizileri ve belgesellri izliuorum
Univdeyken ingiliz tarihiyle cok ilgileniyordum 8. Henry nin hayatini okumustum hani su boeyn kizlsri serisi snra dizilerini izliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…