Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bizim.menude
İstiridye mantarlı tavuk sote
Kurutulmuş domatesli bulgur pilavı ( pistini diye tadına bakmaktan 2 kaşık yedim)
Salata vardi
Evet canım pazar ateş pahası
Bu sene şükür meyve ağaçlarına soğuk vurmadı, bundan sonra da soğuk vurmaz inşallah yaza meyve daha ucuz olur

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı lor
1 közlenmiş biber
Nane
1 dilim ekmek

Öğlen
3 tane, bozuk para büyüklüğünde hamur kızartması
3 çatal peynir
(Eşime yaptım, yemeden duramadim)

Ara
1 dilim elma

Akşam
2 kaşık domatesli bulgur pilavı
Tavuk sote
Salata
1 dilimden az ekmek

Mutfağı toplayıp hemen türk kahvesi içmek istiyorum. Bugün icemedim.

Akşam açıkirsam ayran içerim, bugün yoğurtta hiç yemedim.

Cnm menü güzel olmuş boyle devam edersen eksilmeye baslarsin cumaya kadar
Bende bu aralar çok kahve iciyorum bugün orucken kahveyi özledim aksam içerim dun a101 de güllü lokumlu türk kahvesi ve damla sakızlı türk kahvesi vardı aldım ama yoğun aromalı değildi yinede guzel

Bende damla sakizlisini aldım.canim dün.
Aynen yoğun aromalı değil. Hissetmedim hiç damla sakizini

Aksam iftarda 2 orta kupa hazır ezogelin çorba baya duruydu , 1 kupa sütlü türk kahvesi,1 küçük bard.nescafe, 1 bard sodali ayran,1 avuç kuruyemiş( oğlumun ikrami ) son kati olmamaliydi ama iyi geldi valla bolca su yarin yine niyetliyim inş.

İlk kez duydum boyle bir şeyi doğum gunume 1 kala dolunay iyiki karataydayim cuma günü zira dolunayı taklidi edersem fena olur :)koca gobusten yeni yeni kurtuluyorum
Nadal tartildimi acaba doğum sonrası vücudu inmistir
Canım bugün eve geldim henüz tartılmadım sabah tartılacağım ama vucudum çok şiş sanki çocuk hala içimde gibi karnım çok kocaman günlük 5 l su içmeliymişim bağırsak hareketleride normale dönmedi yavaş yavaş düzelecek inşallah sıkıntılar devam ediyor

Bende bugün yediklerimi yazayım
Sabah
4 tane ikram
1 bardak lactamil

Öğle
1 kase tavuk suyu çorbası
1 küçük paket çubuk kraker
1 humana çayı

3 dilim baklava

1 fincan sade nescafe
1 küçük kase kuruyemiş

Akşam
1 kase tavuklu çorba
2 kaşık yoğurtlu havuç
2 kaşık pirinç pilavı

1 avuç kuruyemiş
2 bardak çay

1 sade Türk kahvesi

1 bardak kola

Gün içinde çok su içtim bol kahve ve kola doktor içmemi söyledi spinal olduğum için başağrısını ancak böyle atarmışım en fazla olan şey baklava oldu o da bebek görmeye gelenler getirdi yedim ama pişman oldum artık yemem

Sıkma canını öyle oluyor.
Benim de ikinci doğumdan sonra karnım kocamandı. Hatta ziyarete gelen biri “e sen doğurmamışsın ki” demişti canım çok sıkılmıştı.
Ama n’oldu günden güne indi o şişlik. Biraz zaman sadece.

benim de normal doğum olduğu halde göbeğim kalmıştı. kendim zayıf olduğumdan çok belirgindi.
yan komşu geldi . annemde doğum yaptıydım .
oğlu vardı .. 15 yaşında. ve tek kardeş olduğundan bebek , çocuk hastası . annesine döndü dedi ki. ( hat- trick mi yapmış )

annesi nasıl güldüydü.
3. yü doğurdu ama karnında bi daha mı var anlamında demiş .
arka arkaya 3 gol atılınca hat trick denirmiş . nasıl bozulduydum .

2 ay oldu annesi vefat etti. yazmıştım da hatta. kalp krizi geçirdi 44 yaşında.

dün akşam eve gidince ne bulduysam yedim .
yemek değil de abur cubur

tahin pekmez 2 tatlı kaşığı
bisküvi yarım paket
fıstık 1 avuç
elma 1 tane
1 bardak süt
mercimek çorba 2 kepçe

bu sabah kahvaltım .
1 avuç fıstık
yarım waafle

öğlen için 6-7 kepçe mercimek çorba.

elma alacağım . kırmızı elma vardı evde. yeşil elma almam lazım .

2 limon .
suyuma sıkıp içerim diye düşündüm .
dün üşüme geldi . hasta oluyorum korkusuyla limonlara sardım . dün de 2 limon sıktım içtim . suyuma sıkıyorum .

günaydın

haftasonu canım ne çekiyorsa bol bol yedim. bir nevi tatil yaptım. pişman değilim

dün:

sabah: filtre kahve, çay, bitki çayı
öğlen: et döner, salata, ayran, türk kahvesi, bitki çayı
akşam: iki kase yoğurt, 2’şer kaşık yulaf kepeği, pul biber, buğday ruşeymi. ve bitki çayı

bitki çayı içince çok su içemedim. 2-3 bardak su. spor yok.

hoş geldin olsun . iyi güzel yemişsin . akşam da güzel . mamalar benlik . sevdiğim şeyler

Allah kabul etsin, bize de dua et.
Ederim ins.cnm bugünde niyetliyim
Çok normal cnm yeni doğum yaptın bilinçli annesin nasıl beslenecegini biliyorsun yavaş yavas eriyecek kilolar 92 den bu güne 6 ay geçti yavaş yavaş veriyorum sıkılmadan senin sporun emzirme olucak ne güzel sütun bol olsun
Banada kola demişti doktor bas agrisi için tuhaf gelmişti icmissmiyfim hatırlamıyorum,

Maşallah 6-7 kepçe
Gerçi ekmeksiz ancak doyurur

İnşallah hasta olmazsın, ama.bence bahar yorgunluğundan
Benim bugün 2 odayı silip süpürmek gerek, ama adım atacak halim yok. Ki uykumu da aldım. Biraz kendime geleyim.diye kendime.buyuk boy türk kahvesi yaptım içiyorum

Sabah sporunu yaptım geç uyudum 8 de uyandım spor yapmasayfim kesin uyurdum 45 dk leslie cepte niyetliyim bugünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…