- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Bizim.menudeafiyet olsun . Allah kabul etsin pamuk cuğum .
ben de acıktım . ama ne yiyeceğimi bilmiyorum eve gidince bi şeyler yapacağım kendime.
sanıyorum yumurta kırıp yerim .canım da istiyor .
ve hava öyle soğuk ki.
bi şey de yapmak içimden gelmiyor .
evde çocuklar için de bi şey pişirmem gerek . sanıyorum bi çorba yaparım .
dün köfteli makarna yaptım . üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm . çok sevildi yenildi.
her güne bi ne yapsam durumu oluyor .
siz ne pişiriyorsunuz bu akşam için .
Evet canım pazar ateş pahasıAmin cnm sağol
Hergun yemek derdi sıkıntı bende bugün baharatlı tavuk ciğeri, sebzeli bulgur pilavı , sumaklı soğan yaptım kızım yedi oglumda ciğeri yemeği sadece pazar vardı bugün havada soğuktu hala montla geziyoruz pazardan yemeklik olarak aldiklarimi yazayım fikir olsun yufka, ıspanak , semizotu, mantar,dolmabiber ,patlıcan kabak domates karnabahar,yeşillik, normalde balikta alıyordum bugün cnm istemedi balık kokutmak , ciger i balığa sebep yaptım . semizotunu az salçalı bulgurlu yapmıştım az sulu eşim çok sevmişti yine aldım ispanagida yemek yapmicam bu hafta basemelli patatesli yapabilirim sürekli ayni şeyleri yapınca yemiyorlar kuru baklagillerim de bitmişti bulgur,kırmızı mercimek,pirinç çeşitleri,makarna,şehriye kuruyemiş falanda aldım oglumun ozel istekleride vardi fistik,lokum,cilek,pazar hala çok pahalıydı indirimden olanlar patlıcan 3 kabak 4 ıspanak 4 semiz3 yesilliklerde iyiydi meyveler orta biber ucuktu patates soğan da baya uzattim yazıyı
Cnm menü güzel olmuş boyle devam edersen eksilmeye baslarsin cumaya kadarSabah
1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı lor
1 közlenmiş biber
Nane
1 dilim ekmek
Öğlen
3 tane, bozuk para büyüklüğünde hamur kızartması
3 çatal peynir
(Eşime yaptım, yemeden duramadim)
Ara
1 dilim elma
Akşam
2 kaşık domatesli bulgur pilavı
Tavuk sote
Salata
1 dilimden az ekmek
Mutfağı toplayıp hemen türk kahvesi içmek istiyorum. Bugün icemedim.
Akşam açıkirsam ayran içerim, bugün yoğurtta hiç yemedim.
Bende damla sakizlisini aldım.canim dün.Cnm menü güzel olmuş boyle devam edersen eksilmeye baslarsin cumaya kadar
Bende bu aralar çok kahve iciyorum bugün orucken kahveyi özledim aksam içerim dun a101 de güllü lokumlu türk kahvesi ve damla sakızlı türk kahvesi vardı aldım ama yoğun aromalı değildi yinede guzel
İlk kez duydum boyle bir şeyi doğum gunume 1 kala dolunay iyiki karataydayim cuma günü zira dolunayı taklidi edersem fena olur :)koca gobusten yeni yeni kurtuluyorumDolunaya dikkat kizlarEki Görüntüle 2258971
Allah kabul etsin, bize de dua et.Aksam iftarda 2 orta kupa hazır ezogelin çorba baya duruydu , 1 kupa sütlü türk kahvesi,1 küçük bard.nescafe, 1 bard sodali ayran,1 avuç kuruyemiş( oğlumun ikrami ) son kati olmamaliydi ama iyi geldi valla bolca su yarin yine niyetliyim inş.
Canım bugün eve geldim henüz tartılmadım sabah tartılacağım ama vucudum çok şiş sanki çocuk hala içimde gibi karnım çok kocaman günlük 5 l su içmeliymişim bağırsak hareketleride normale dönmedi yavaş yavaş düzelecek inşallah sıkıntılar devam ediyorİlk kez duydum boyle bir şeyi doğum gunume 1 kala dolunay iyiki karataydayim cuma günü zira dolunayı taklidi edersem fena olur :)koca gobusten yeni yeni kurtuluyorum
Nadal tartildimi acaba doğum sonrası vücudu inmistir
Sıkma canını öyle oluyor.Canım bugün eve geldim henüz tartılmadım sabah tartılacağım ama vucudum çok şiş sanki çocuk hala içimde gibi karnım çok kocaman günlük 5 l su içmeliymişim bağırsak hareketleride normale dönmedi yavaş yavaş düzelecek inşallah sıkıntılar devam ediyor
benim de normal doğum olduğu halde göbeğim kalmıştı. kendim zayıf olduğumdan çok belirgindi.Sıkma canını öyle oluyor.
Benim de ikinci doğumdan sonra karnım kocamandı. Hatta ziyarete gelen biri “e sen doğurmamışsın ki” demişti canım çok sıkılmıştı.
Ama n’oldu günden güne indi o şişlik. Biraz zaman sadece.
hoş geldin olsun . iyi güzel yemişsin . akşam da güzel . mamalar benlik . sevdiğim şeylergünaydın
haftasonu canım ne çekiyorsa bol bol yedim. bir nevi tatil yaptım. pişman değilim
dün:
sabah: filtre kahve, çay, bitki çayı
öğlen: et döner, salata, ayran, türk kahvesi, bitki çayı
akşam: iki kase yoğurt, 2’şer kaşık yulaf kepeği, pul biber, buğday ruşeymi. ve bitki çayı
bitki çayı içince çok su içemedim. 2-3 bardak su. spor yok.
Ederim ins.cnm bugünde niyetliyimAllah kabul etsin, bize de dua et.
Çok normal cnm yeni doğum yaptın bilinçli annesin nasıl beslenecegini biliyorsun yavaş yavas eriyecek kilolar 92 den bu güne 6 ay geçti yavaş yavaş veriyorum sıkılmadan senin sporun emzirme olucak ne güzel sütun bol olsunCanım bugün eve geldim henüz tartılmadım sabah tartılacağım ama vucudum çok şiş sanki çocuk hala içimde gibi karnım çok kocaman günlük 5 l su içmeliymişim bağırsak hareketleride normale dönmedi yavaş yavaş düzelecek inşallah sıkıntılar devam ediyor
Banada kola demişti doktor bas agrisi için tuhaf gelmişti icmissmiyfim hatırlamıyorum,Bende bugün yediklerimi yazayım
Sabah
4 tane ikram
1 bardak lactamil
Öğle
1 kase tavuk suyu çorbası
1 küçük paket çubuk kraker
1 humana çayı
3 dilim baklava
1 fincan sade nescafe
1 küçük kase kuruyemiş
Akşam
1 kase tavuklu çorba
2 kaşık yoğurtlu havuç
2 kaşık pirinç pilavı
1 avuç kuruyemiş
2 bardak çay
1 sade Türk kahvesi
1 bardak kola
Gün içinde çok su içtim bol kahve ve kola doktor içmemi söyledi spinal olduğum için başağrısını ancak böyle atarmışım en fazla olan şey baklava oldu o da bebek görmeye gelenler getirdi yedim ama pişman oldum artık yemem
Maşallah 6-7 kepçebu sabah kahvaltım .
1 avuç fıstık
yarım waafle
öğlen için 6-7 kepçe mercimek çorba.
elma alacağım . kırmızı elma vardı evde. yeşil elma almam lazım .
2 limon .
suyuma sıkıp içerim diye düşündüm .
dün üşüme geldi . hasta oluyorum korkusuyla limonlara sardım .dün de 2 limon sıktım içtim . suyuma sıkıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?