ay ayyyyyyyy. yesinler onun melike deyişini.Canım bu gece daha hastanedeyiz sabaha çıkartırlar diye umuyorum büyük abimiz hastaneye geldi yavrum çok mutlu oldu gözünün içi parladı melike derken sesi titriyordu
Sarfancim sanki senin tatile gtmeden once de miden bulaniyordu bazi zamanlar
Evet canımSarfancim sanki senin tatile gtmeden once de miden bulaniyordu bazi zamanlar
kuzum dun basladim aralikli yap demis 700 gram gitti ben sokkkdetoks mantığı şöyle olmuş . az kalori aldırarak sık sık bi şeyler yedirerek . aç kalmadan detoks yaptırıyor .
ve çok da sağlıklı mamalar .
çok sevdim .
yapmaya ne zaman başlıyorsun ada
canim sen de benim gbi fistikcisin ben cokkk severim haftasonun yine yogun gecmisbu sabah kahvaltım .
1 avuç dolusu fıstık .
4-5 marul
evdekilere tost yaptım.
akşamdan kendime sebze yemeği pişirdim . öğlen için getirdim .
2 patlıcan , 1 kabak ,1 domates , soğan , sarımsak , türlü gibi oldu
1 küçük kase makarna aldım yanıma . dün pişirmiştim .
1 kase yoğurt . içine tarçın attım . 1 kırmızı elma doğrayacağım içine.
menu bu
hava soğudu. bu sabah 1 limon sıktım suya içtim .
işe de getirdim 1 limon içerim diye.
limonlar da küçük zatii
Canim sen suan detoks degil normal.kismini yapiyorsun sanirim benim en sevdgim peynir lordir yagli olandan alsaydin ama tahminimce sen cokelek aldin o lezzetsiz cok eger lor yemiyorsn yari yagli peynir de oluyor loru ben istedim ondan ozellikleGünaydınlar
Sabah kahvaltim
1 çay bardağı lor peyniri
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşil nane
3 zeytin (etli büyük baya, Antalya'da ananemlerin bahçesinden )
1 haşlanmış yumurta
Yarım dilim ekmek
Saat 10 da yaptım kahvaltımı. Aslında 2 dilim ekmek var diyette. Ama yarım dilim yiyebilirim kahvaltim çok doyurucu oldu.
Lor çok lezzetsiz bir peynir. Peynir içine kırmızı biber yeşil nane dogramama rağmen lezzetlenmedi.
Canım loru murat bey peyniri aldım, hatta tam yağlı olanınıkuzum dun basladim aralikli yap demis 700 gram gitti ben sokkk
canim sen de benim gbi fistikcisin ben cokkk severim haftasonun yine yogun gecmis
Canim sen suan detoks degil normal.kismini yapiyorsun sanirim benim en sevdgim peynir lordir yagli olandan alsaydin ama tahminimce sen cokelek aldin o lezzetsiz cok eger lor yemiyorsn yari yagli peynir de oluyor loru ben istedim ondan ozellikle
Bnde sabah 1.5 yiyordum bazen 1 dilim doyuyordum zaten benim doymam lazim yoksa agzima.cok sey atiyorum doymayinca
lor lezzetsiz gelmiştir . çünkü ezine peynirine alıştırmışsın bu ara kendin i. damak zevkin de onu şimdi istemez . ama alışır .Günaydınlar
Sabah kahvaltim
Yeşil nane
1 haşlanmış yumurta
Yarım dilim ekmek
Saat 10 da yaptım kahvaltımı. Aslında 2 dilim ekmek var diyette. Ama yarım dilim yiyebilirim kahvaltim çok doyurucu oldu.
Lor çok lezzetsiz bir peynir. Peynir içine kırmızı biber yeşil nane dogramama rağmen lezzetlenmedi.
fıstık çooook severim aynıyız .kuzum dun basladim aralikli yap demis 700 gram gitti ben sokkk
canim sen de benim gbi fistikcisin ben cokkk severim haftasonun yine yogun gecmis
Canim sen suan detoks degil normal.kismini yapiyorsun sanirim benim en sevdgim peynir lordir yagli olandan alsaydin ama tahminimce sen cokelek aldin o lezzetsiz cok eger lor yemiyorsn yari yagli peynir de oluyor loru ben istedim ondan ozellikle
Bnde sabah 1.5 yiyordum bazen 1 dilim doyuyordum zaten benim doymam lazim yoksa agzima.cok sey atiyorum doymayinca
ben muratbeyi pek sevmiorum canm ama torkununkini cok seviyorum dedigim gbi sen yarim yagli yiyeblirisin ama detoks gununde lor ye yaparaanCanım loru murat bey peyniri aldım, hatta tam yağlı olanını
Ben bu sene tulum peynirine taktım.kafayi, hep onu yemek istiyorum. Canım yoğun tatlı peynir bu ara zevkim.
Evet cnim cok sevndim 700 gorunce artik tam.59 oldu artik hicccc diyet yapmam yani daha dgrusubu duzenimde devam ederimlor lezzetsiz gelmiştir . çünkü ezine peynirine alıştırmışsın bu ara kendin i. damak zevkin de onu şimdi istemez . ama alışır .
fıstık çooook severim aynıyız .
vayyy . 1 güne mi 700 gr . çok şaşırtıcı.
ben de almıyorum ne zamandır peynir . torku almadım hiç.ben muratbeyi pek sevmiorum canm ama torkununkini cok seviyorum dedigim gbi sen yarim yagli yiyeblirisin ama detoks gununde lor ye yaparaan
Evet cnim cok sevndim 700 gorunce artik tam.59 oldu artik hicccc diyet yapmam yani daha dgrusubu duzenimde devam ederim
Peyniri cok severim asla olmazsa olmazimdir benimben de almıyorum ne zamandır peynir . torku almadım hiç.
bir kez süt kestirmiştim . baya peynir çıktıydı. buzluğa attım . 1 paket daha kaldı . ama yemiyorum uzun zamandır ben de peynir onu farkettim . yoğurt ve süt çok yediğim içtiğim için galiba.
kaç gün yapacaksın bu dertossu .
2 gülük demi
bugün de yapıyorsun o zaman
Cnm bnm daha henüz alışamadı kız kardeşine benim kızda oğlan doğduğunda kardeşim diyememisti karşim demişti gulmustuk utanmistiCanım bu gece daha hastanedeyiz sabaha çıkartırlar diye umuyorum büyük abimiz hastaneye geldi yavrum çok mutlu oldu gözünün içi parladı melike derken sesi titriyordu
Marketlerdeki paketli lorlari bende sevmiyorum börek için alıyorum sadece pazar yada büyük marketlerde çeşit çok oluyor oralardan alıyorum genelde kasar loru seviyorum bende yumuşak,taze,yağlı oluyorGünaydınlar
Sabah kahvaltim
Yeşil nane
1 haşlanmış yumurta
Yarım dilim ekmek
Adacim çok sevindim senin adına 700 gr çok iyi maşallah cnmben muratbeyi pek sevmiorum canm ama torkununkini cok seviyorum dedigim gbi sen yarim yagli yiyeblirisin ama detoks gununde lor ye yaparaan
Evet cnim cok sevndim 700 gorunce artik tam.59 oldu artik hicccc diyet yapmam yani daha dgrusubu duzenimde devam ederim
afiyet olsun . Allah kabul etsin pamuk cuğum .Cnm bnm daha henüz alışamadı kız kardeşine benim kızda oğlan doğduğunda kardeşim diyememisti karşim demişti gulmustuk utanmisti
Marketlerdeki paketli lorlari bende sevmiyorum börek için alıyorum sadece pazar yada büyük marketlerde çeşit çok oluyor oralardan alıyorum genelde kasar loru seviyorum bende yumuşak,taze,yağlı oluyor
Biberli lor güzel olur bende tavada biberi pişirip yapıyorum öyle çoban salatadada olur
Adacim çok sevindim senin adına 700 gr çok iyi maşallah cnm
Bende perşembeye kadar sıvı detoksundayim bugün niyetliyim aksam cay,çorba kahve ,su içer zaten 23 gibide uyurum spor olarak ta pazar alışverişi yaptım 1,5 saat gezdim
Canim bnim sagolsin bana ueter fazla bile gitti bir gundeCnm bnm daha henüz alışamadı kız kardeşine benim kızda oğlan doğduğunda kardeşim diyememisti karşim demişti gulmustuk utanmisti
Marketlerdeki paketli lorlari bende sevmiyorum börek için alıyorum sadece pazar yada büyük marketlerde çeşit çok oluyor oralardan alıyorum genelde kasar loru seviyorum bende yumuşak,taze,yağlı oluyor
Biberli lor güzel olur bende tavada biberi pişirip yapıyorum öyle çoban salatadada olur
Adacim çok sevindim senin adına 700 gr çok iyi maşallah cnm
Bende perşembeye kadar sıvı detoksundayim bugün niyetliyim aksam cay,çorba kahve ,su içer zaten 23 gibide uyurum spor olarak ta pazar alışverişi yaptım 1,5 saat gezdim
Canim bizde kavurma pilav cacik ve salata var esime mozaik tatlisi da yaptim bugun cok maharetliyim yavvvafiyet olsun . Allah kabul etsin pamuk cuğum .
ben de acıktım . ama ne yiyeceğimi bilmiyorum eve gidince bi şeyler yapacağım kendime.
sanıyorum yumurta kırıp yerim .canım da istiyor .
ve hava öyle soğuk ki.
bi şey de yapmak içimden gelmiyor .
evde çocuklar için de bi şey pişirmem gerek . sanıyorum bi çorba yaparım .
dün köfteli makarna yaptım . üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm . çok sevildi yenildi.
her güne bi ne yapsam durumu oluyor .
siz ne pişiriyorsunuz bu akşam için .
Amin cnm sağolafiyet olsun . Allah kabul etsin pamuk cuğum .
ben de acıktım . ama ne yiyeceğimi bilmiyorum eve gidince bi şeyler yapacağım kendime.
sanıyorum yumurta kırıp yerim .canım da istiyor .
ve hava öyle soğuk ki.
bi şey de yapmak içimden gelmiyor .
evde çocuklar için de bi şey pişirmem gerek . sanıyorum bi çorba yaparım .
dün köfteli makarna yaptım . üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm . çok sevildi yenildi.
her güne bi ne yapsam durumu oluyor .
siz ne pişiriyorsunuz bu akşam için .
Afiyet olsun cnm super menü akşamında dediğin gibi atlatirsan harika olurMenumu yazayim canlarim
Sabah
1 dilim ekmek 3 kasik lor 5 zeytin domates salatalik
Oglen
Kiymali kabak ayran 1 dilim ekmek
Ara
3 kare bityer 15 fistik
Aksam
Cacik salata yerim azcik da pilav ve kavurma alirim ama birer kasik insallah
Amin cnmCanim bnim sagolsin bana ueter fazla bile gitti bir gundeallah kabul etsin orucunu canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?