Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ellerine sağlık çok lezzetli gözüküyor

Dün uzun zamandan sonra ilk defa yürüdüm. Sanki ayaklarima 2 şer kilo bağlıydı. Çok zorlandim.

Yürüdükçe acilirim.insallah.
oy safran .kaç saat yürüdün ki.
açılırsın zamanla.
ve havalarda açıyor.
al kızı cik. parka vs git.
kızı ayakta izle. oturma vs.
hareket sayılır tabi o da

of döktürdün yine
benim menü sucuklu yumurtaydı.ha ha. sana göre oldukça basit olmuş.
çocukların yani.
büyüklerin ekmek arası yaptim. kiz tabakta yedi.
esime tavuklu pilav var dunden
tursu. salgam suyu .yogurt ile.

oy safran .kaç saat yürüdün ki.
açılırsın zamanla.
ve havalarda açıyor.
al kızı cik. parka vs git.
kızı ayakta izle. oturma vs.
hareket sayılır tabi o da
Ne saati canım, 20 dk yürüdüm sadece
Bugünde hazırlandım tam cikiyordum yağmur sesi duydum , camdan baktım yağmur yağıyor, hava kararana.kadar devam etti çıkamadım.

Yarına insallah

Bunu geçen Zuhal topalla.sofrada programında görmüştüm. Aklımdaydı, yaptım. Yapması basit güzel bir yemek oldu.

Dün uzun zamandan sonra ilk defa yürüdüm. Sanki ayaklarima 2 şer kilo bağlıydı. Çok zorlandim.

Yürüdükçe acilirim.insallah.
acilirsin cnim tabiki zamanla merak etme
cok lezzetli gorunuyor sarfancim ellerine saglik

Yediklerimi yazayim kizlar
Sabah
2 kasik lor 5 zeytin 1 tatli kasigi bal 2 kasik cikolata 2 dilim ekmek
Aksam
Sebze 3 kasik 3 kasik yogurt 4 dilim ekmek 1 tatli kasigi tereyag azcik fistik ve 1 ceviz 5 antep fistigi 3 kasik tatli

2 dilim de kasar olcakti
Ozellikle kacamak yaptigim gnleri yaziyorum ki siz de yapimca uzulmeyim bakin cogumuzun boyle donemleri oluyor aslinda bunu gostermek icin de yazdim biraz eskiden olsa yazmazdim bugun kotu gecti derdim ama smdi dur bu

hayal_hatun hayalcim bugun senin yeme krizin gbi benimki de geldi aniden ayakta tikistirdim baya bir gerci saat 5 ti bunu yaptigimda ama bir anda tiktim agzima davranis azalsa da henuz sönmemis belli
Canım ben bir yandan senin bu mesajını okurken bir yandan da tost yiyen insanım
Bu konuda elime kimse su dökemez...

Kızlar benim.de kacamaklarim var

Eşime çay hazırlarken peynirli Çizi yedim 1 tane. Ona çikolata verirken isirdim, kızıma öğlen yaptığım pilavdan bir kaşık.

Bunlar göz hakkı diye yazmıyorum sanırım

Canım ben bir yandan senin bu mesajını okurken bir yandan da tost yiyen insanım
Bu konuda elime kimse su dökemez...
ben 2 tane tost yedim desembizim bu aliskanligimiz yeme bagimliligi diye geciyor cnim itarature bile girdi kitaplari var alip okumustum yassayan herkes bizim gbi seyler yazmis
cnim seninki kacamak bizomki resmen tikitirma cok kisa bir sure icinde bircok seyi yiyebilme yetenegi daha dogrusu izdirabi

zor bi şey olmalı. yani hani aslında ikinizin de çok aşırı kilosu yok . tıkıştırmayı ben de yapıyorum ama bunu makul ölçüye düşürdüm . ondan sıkıntı çıkmıyor .
sizin kilonuza baktığımda da 70 -80 kilo olmadığınıza göre sizin de aslında büyük sıkıntılar yapacak durumunuz yok . yani bunu problem etmeyin demek istedim .
tıkıştırma miktarını azaltmak önemli.
ben de arada eve gidince . 2 bisküvi , 7-8 fıstık , 2 kaşık tahin pekmez , vaffle.
daha doğrusu açlıkla eve geldiğim için ne bulursam tıkıştırıyorum . azar azar yapmaya çalışıyorum . ama her şeyin tadına bakma isteği oluyor ondan mutfakta geziniyorum . dolapları açıp kapıyorum . gözüme ilişen o an canımın istediği ne varsa ağzıma atıyorum . bitter vs . falan

ama bunu yemeğin üstüne yapmıyorum . genelde yemek öncesi oluyor .
bakıyorum ki çok tıkıştırdım o zaman yemeği az tutyorum . ya da salata çoırba , yoğurt gibi şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum .
bu belki sizin yaşadığınız durum değildir ama benim durumum eve vardığımda tam midemin boş olduğu zamana denk gelmesi yüzünden oluyor . tam açlık tavan yaptığında eve gelip de hazır yemek bulamazsam bu duruma düşüyorum .

günaydın kızlar

dün akşam yemeğimi yazmıştım .

bu sabah 1 bardak lor . içine hazır kapya biber koydum . közlenmiş . biraz suyundan ilave ettim . pişirdim . onu yedim .
1 tatlı kaşığı tahin pekmez attım ağzıma.
ve bir kaç fıstık . 8-10 tane falan

evden çıkış .
işe geldim . kahve getirdim gelirken . onu içmeye başladım .

öğlen için 500 ml yoğurt
10 tane kadar çilek
1 yeşil elma
bunlarla bi öğün yapacağım .
hiç bir şey yapasım gelmedi kendim için . hem yorgundum . eve gidince biraz ortalık topladım . çocuklara bi şeyler hazırladım .
maç yapalım diye tutturdular . biraz maç yaptık . ben kurallara uymadığım için ortanca çok kızdı. senin yüzünden gol yiyoruz diye .
çünkü ben maç yaparken gol atarsam göbek atmaya başlıyorum . saçma sapan şeyler yapıyorum . kurallara uymuyorum oldu.
neyse .
baktım gol yiyoruz karşı takımın oyuncusu ( büyük oğlan) ı tuttum . çekiştirdim . faul olsa da gol attım . sayıldı . sayılmak zorundaydı banane.

yine de ortanca memnun olmadı. bana bağırmaya başladı. ne biçim annesin .gol yiyorsun diye.
19-18 de kaldı maç . 20 de bitiyordu. ben oynamadım . büyük oğlan wc ye girdi. beni çok azarlayınca ben de küstüm . oynamıyorum dedim . oturdum .onun için de bi sürü azar işittim .
sonunda özür diledi falan .
geçmiş olsun artık . iştah kalmadı .
bakalım bugün de oynarız belki.

gece de saat 4 de kız uyandı. tutturdu süt diye.
kalmadı süt . nasıl bitircez biz bu 10 tl yi derken artık yetmiyor .
hazır kutu alacağım bugün . pazartesi ve cuma günleri getiriyor çünkü.
neyse halıya yattı ağlıyor . yatağa alamıyoruz . inat . keçi gibi.
ağladı bi süre yerde .
babası aldı. buz gibi olmuşsun dedi . biraz ilgilendi . tamam kızım . yarın annen alacak kızım vs . derken kız susmuyor . yahu ne inat . yarım saat ağladı . sümükler aktı falan . neyse uyudu.
bugün süt alacağım . unutmayım bari. yer bitirir bizi.
yatarken 250 ml içti . ballı.
çok da bi şeyler yemeden yattı. acıktı muhtemelen .

250 ml baya içmiş aslında.
Bende biberon goturmedim memlekete giderken, orada bardakla icsin unutsun diye. Unutmama kizmadi tamam.bardakla içerim dedim. 2-3 bardakla içti, sonra süt içmek istemiyorum dedi sütü bıraktı.

Eve gelince mecbur biberona yeniden başladım.

Bizim sütçü de dün gelmesi gerekiyordu gelmedi, bugün gelir inşallah, yoğurtsuz kaldım. Hazır sütle mayaladigim yoğurttan tat almıyorum.

canım biz de biberonla içiyoruz .
kaç tane biberon aldı hatta.
yeni
4 tane biberon var evde. yok kulplu , yok uzun . kimde ne görürse istiyor bizim kız .

matara da aldırdı.

bir de 4 tane emzik aldık yeni. ama emmiyor . aldırıyor . arada ağzına atıyor . bebek gibi geziyor evde. özenti tamamen .

geçen yazmıştım sen yoktun belki . 2 hafta önce markete girdik . emzik bakacam dedi. almak yok, bak dedim .
marketten çıktım baya eve yanaştık elinde emzik farkettim . saklıyor hem ..
geri dönüp ödedim . ciyak ciyak ağladı . attı kendini yerlere .
ama emmiyor . hiç yoktan iyidir . napayım dedim artık .
sütü çok seviyor .
günde 2 bardaktan fazlasını içmesin demişti doktor ilk çocukta. o da günlük 3-4 bardak içiyordu . ama fazlası da zararmış .

içsin biberonla annesi . sen de izin ver . çok şeker olmuyorlar mı ama. yakışıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…