- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Ellerine sağlık çok lezzetli gözüküyorKahvaltı
1 ıspanaklı kömbe (iki ince hamur arası ıspanak. Tam buğday unuyla yapılmıştı. Ekmek yerine bunu yedim)
Soğanlı lor kavurma 1 çay bardağı
Ara
Türk kahvesi
1 parça çikolata
Öğlen
Yarım kase yoğurtlu kabak
2 kaşık yeşil mercimek
Yarım elma
Akşam
Eki Görüntüle 2259594
Bu eşimin tabagiydi. Benimki 2 parça et, 2 kaşık patates.
oy safran .kaç saat yürüdün ki.Dün uzun zamandan sonra ilk defa yürüdüm. Sanki ayaklarima 2 şer kilo bağlıydı. Çok zorlandim.
Yürüdükçe acilirim.insallah.
of döktürdün yineKahvaltı
1 ıspanaklı kömbe (iki ince hamur arası ıspanak. Tam buğday unuyla yapılmıştı. Ekmek yerine bunu yedim)
Ara
Türk kahvesi
1 parça çikolata
Öğlen
2 kaşık yeşil mercimek
Yarım elma
Akşam
Eki Görüntüle 2259594
ooo acıkmışın.Akşam yemeğini 4 buçukta yeyince acıktım.
Küçük bir avuç kavrulmamış fıstık ve nescafeli süt içtim.bir kova
Ne saati canım, 20 dk yürüdüm sadeceoy safran .kaç saat yürüdün ki.
açılırsın zamanla.
ve havalarda açıyor.
al kızı cik. parka vs git.
kızı ayakta izle. oturma vs.
hareket sayılır tabi o da
Bunu geçen Zuhal topalla.sofrada programında görmüştüm. Aklımdaydı, yaptım. Yapması basit güzel bir yemek oldu.of döktürdün yine
benim menü sucuklu yumurtaydı.ha ha. sana göre oldukça basit olmuş.
çocukların yani.
büyüklerin ekmek arası yaptim. kiz tabakta yedi.
esime tavuklu pilav var dunden
tursu. salgam suyu .yogurt ile.
acilirsin cnim tabiki zamanla merak etmeDün uzun zamandan sonra ilk defa yürüdüm. Sanki ayaklarima 2 şer kilo bağlıydı. Çok zorlandim.
Yürüdükçe acilirim.insallah.
cok lezzetli gorunuyor sarfancim ellerine saglikKahvaltı
Ara
Türk kahvesi
1 parça çikolata
Öğlen
2 kaşık yeşil mercimek
Yarım elma
Akşam
Eki Görüntüle 2259594
Canım ben bir yandan senin bu mesajını okurken bir yandan da tost yiyen insanımhayal_hatun hayalcim bugun senin yeme krizin gbi benimki de geldi aniden ayakta tikistirdim baya bir gerci saat 5 ti bunu yaptigimda ama bir anda tiktim agzima davranis azalsa da henuz sönmemis belli
ben 2 tane tost yedim desemCanım ben bir yandan senin bu mesajını okurken bir yandan da tost yiyen insanım
Bu konuda elime kimse su dökemez...
cnim seninki kacamak bizomki resmen tikitirma cok kisa bir sure icinde bircok seyi yiyebilme yetenegi daha dogrusu izdirabiKızlar benim.de kacamaklarim var
Eşime çay hazırlarken peynirli Çizi yedim 1 tane. Ona çikolata verirken isirdim, kızıma öğlen yaptığım pilavdan bir kaşık.
Bunlar göz hakkı diye yazmıyorum sanırım
zor bi şey olmalı. yani hani aslında ikinizin de çok aşırı kilosu yok . tıkıştırmayı ben de yapıyorum ama bunu makul ölçüye düşürdüm . ondan sıkıntı çıkmıyor .ben 2 tane tost yedim desembizim bu aliskanligimiz yeme bagimliligi diye geciyor cnim itarature bile girdi kitaplari var alip okumustum yassayan herkes bizim gbi seyler yazmis
cnim seninki kacamak bizomki resmen tikitirma cok kisa bir sure icinde bircok seyi yiyebilme yetenegi daha dogrusu izdirabi
250 ml baya içmiş aslında.gece de saat 4 de kız uyandı. tutturdu süt diye.
kalmadı süt . nasıl bitircez biz bu 10 tl yi derken artık yetmiyor .
hazır kutu alacağım bugün . pazartesi ve cuma günleri getiriyor çünkü.
neyse halıya yattı ağlıyor . yatağa alamıyoruz . inat . keçi gibi.
ağladı bi süre yerde .
babası aldı. buz gibi olmuşsun dedi . biraz ilgilendi . tamam kızım . yarın annen alacak kızım vs . derken kız susmuyor . yahu ne inat . yarım saat ağladı . sümükler aktı falan . neyse uyudu.
bugün süt alacağım . unutmayım bari. yer bitirir bizi.
yatarken 250 ml içti . ballı.
çok da bi şeyler yemeden yattı. acıktı muhtemelen .
canım biz de biberonla içiyoruz .250 ml baya içmiş aslında.
Bende biberon goturmedim memlekete giderken, orada bardakla icsin unutsun diye. Unutmama kizmadi tamam.bardakla içerim dedim. 2-3 bardakla içti, sonra süt içmek istemiyorum dedi sütü bıraktı.
Eve gelince mecbur biberona yeniden başladım.
Bizim sütçü de dün gelmesi gerekiyordu gelmedi, bugün gelir inşallah, yoğurtsuz kaldım. Hazır sütle mayaladigim yoğurttan tat almıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?