- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Bence dün yediklerinden.hafta sonunu telafi etmişsin canım. Afiyet olsungünaydın
haftasonu canım ne çekiyorsa bol bol yedim. bir nevi tatil yaptım. pişman değilim
dün:
sabah: filtre kahve, çay, bitki çayı
öğlen: et döner, salata, ayran, türk kahvesi, bitki çayı
akşam: iki kase yoğurt, 2’şer kaşık yulaf kepeği, pul biber, buğday ruşeymi. ve bitki çayı
bitki çayı içince çok su içemedim. 2-3 bardak su. spor yok.
evet kuzum . aynen .Maşallah 6-7 kepçe
Gerçi ekmeksiz ancak doyurur
İnşallah hasta olmazsın, ama.bence bahar yorgunluğundan
Benim bugün 2 odayı silip süpürmek gerek, ama adım atacak halim yok. Ki uykumu da aldım. Biraz kendime geleyim.diye kendime.buyuk boy türk kahvesi yaptım içiyorum
Allah kabul etsin pamukcuğum .Ederim ins.cnm bugünde niyetliyim
Çok normal cnm yeni doğum yaptın bilinçli annesin nasıl beslenecegini biliyorsun yavaş yavas eriyecek kilolar 92 den bu güne 6 ay geçti yavaş yavaş veriyorum sıkılmadan senin sporun emzirme olucak ne güzel sütun bol olsun
Banada kola demişti doktor bas agrisi için tuhaf gelmişti icmissmiyfim hatırlamıyorum,
Amin cnmAllah kabul etsin pamukcuğum .
Kabak tarator doyurur cnm hem hafifÖğlen yemeği olarak çift sarılı yumurtalı menemen yedim. Üstüne biraz da tulum peyniri
1 dilim ekmekle yedim.
Akşama dünden kalan pilav ve tavuk var, eşime yetecek kadar. Yanına da kabak tarator yapacağım. Ben de bol kabak tarator yemeği planlıyorum. Sebze yemeği niyetine.
Gün içinde bende çok kahve iciyorum çokta seviyorum umarım bir zararı olmaz bizeGözlerimi açamıyorum uykudan
Kahvalti sonrası büyük boy türk kahvesi içtim,
Sonra komşudan sade Nescafe
Şimdide sütlü Nescafe içiyorum.
Canım türk kahvesi ve filtre kahve sağlıklıAmin cnm
Kabak tarator doyurur cnm hem hafif
Gün içinde bende çok kahve iciyorum çokta seviyorum umarım bir zararı olmaz bize
Canım bende senin gibiydim.Gözlerimi açamıyorum uykudan
Yok canım değilim.Canım bende senin gibiydim.
Ne oluyor diyordum meğer hamileymisim. Sen de hamile olabilir misin
Tamm sabahları erken kalkıp dışarda yürüyüş yapmak iyi geliyor bahar yorgunluğuna.Yok canım değilim.
Mevsim geçişi bahar yorgunluğu sanırım.
Sen nasılsın, siskinlikler.basladi mi, son haftalar artik
Allah yardımcın olsun canım.Tamm sabahları erken kalkıp dışarda yürüyüş yapmak iyi geliyor bahar yorgunluğuna.
Ben de iyiyim şükür.
Ödem falan yok henüz ama sancılar başladı.
Geceleri uyuyamıyorum.
Uykum var ama uyuyamıyorum.
Yüzüstü yatmaktan hoşlanmıyorum normalde de. Ama yataktan normal kalkmayi egilmeyi özledim.Allah yardımcın olsun canım.
Doğum güzel birevsime denk geliyor.
Yaz sıcakları baslamadan.
İnsan en çok yüzüstü yatmayı özlüyor demi ?
Tamam canim.oyleyse guzel bir maroton baslasin ben aldim.ipleri hem seni saglikli yapalim.hmde melikemiz ac kalmasinKızlar süt gelmesi için 3 gündür doğru düzgün dikkat edemedim yediklerime cuma günü başlangıç kilosu bildirerek düzenli menü bildireceğim A aaadddaaa cım ipleri eline vereceğim artık pazartesi den sonra düzene girerim aylardır hormonlar beynimi ele geçirdi artık silkelenmem gerekiyor hepinizin yardımlarını bekliyorum hem ağrılarımda azalır şimdilik spor yapamam ama ilerde spora da başlayacağım
afiyet olsun .Öğlen yemeği olarak çift sarılı yumurtalı menemen yedim. Üstüne biraz da tulum peyniri
1 dilim ekmekle yedim.
Akşama dünden kalan pilav ve tavuk var, eşime yetecek kadar. Yanına da kabak tarator yapacağım. Ben de bol kabak tarator yemeği planlıyorum. Sebze yemeği niyetine.
havanın şeysi. ben de öyleyim .Gözlerimi açamıyorum uykudan
tamam kuzum .Kızlar süt gelmesi için 3 gündür doğru düzgün dikkat edemedim yediklerime cuma günü başlangıç kilosu bildirerek düzenli menü bildireceğim A aaadddaaa cım ipleri eline vereceğim artık pazartesi den sonra düzene girerim aylardır hormonlar beynimi ele geçirdi artık silkelenmem gerekiyor hepinizin yardımlarını bekliyorum hem ağrılarımda azalır şimdilik spor yapamam ama ilerde spora da başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?