- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Evet evet yedim.afiyet olsun .
yedin mi kabak tarator
ben de akşama ıspanak tarator yiyeceğim inşallah
dün gidince ıspanağı kendi suyunda pişirdim . su eklemeden
dün akşam yemeğim 2 büyük dilim pasta . meyveli.
bu sabah kahvaltım 1 büyük dilim pasta. meyveli.
sabah kremasını yemedim . ayıkladım .
filtre kahve içiyorum yanında yarım paket çörekotlu kinoalı etifform yiyorum.
çok akıllıca. iyi aklına gelmiş .Evet evet yedim.
Bugün de yarım kase kadar kaldı.
Yeşil mercimek haslayip ekleyecegim, öğle yemeğini de öyle yiyeceğim inşallah.
Çok haklısın canımBen dun ofte salata yemistim oglen ama aksami ton balikli salata 1 dilim ekmek yedim anteo fistigi cekti canim baya ondan yedim @demirleke cnim cidden aksam yedikleri insana cok cabuk kilo olarak donuyor sen cok iyi yapiyorsun bu konida benim aksam sadece sut icmem lazim esim diledigi gibi keyif yao
Psin ama ben yapmamaliyim bnce
canım .Ben dun ofte salata yemistim oglen ama aksami ton balikli salata 1 dilim ekmek yedim anteo fistigi cekti canim baya ondan yedim @demirleke cnim cidden aksam yedikleri insana cok cabuk kilo olarak donuyor sen cok iyi yapiyorsun bu konida benim aksam sadece sut icmem lazim esim diledigi gibi keyif yao
Ya video çok hoşuma gitticanım .
akşam yememek olayını kahve ve çay ile çözümleyebilirsin
bi de ağzına bi şey at . tamam kaç mutfaktan .
yani zamanla zamanla ağzına 1 - 2 fıstık atınca göreceksin ki yetiyor .
yani bastırıyor . ya da bi lokma elma . 2 kaşık yoğurt .
yani bizim yemek masasında illa bi şeyler kalıyor . yoğurt gibi. çöpe atmıyorum . dolaba koymaya değecek kadar da çok olmuyor . masada duruyor . ben nasılsa acıktıkça yerim diye düşünüyorum .
geçen akşam mercimek çorba içtim .
marul vardı masada.
ekmek gibi marulu banıp yedim yahu. sanıyorum 5-6 marul öyle banıp yedim . aklıma japonların tempura sı geldi . görünüşü ona benziyordu.
garip insanım ama . işte bu da ben' im . değiştiremiyorum kendimi de.
bir de kendime çok benzeyen bu kadını buldum .
benim gibi garip insan varmış . ve şu kadar insan tanıyana kadar herkesi kendim gibi sanıyordum ama değilmiş . farklı olan benmişim .
evet canım . ben de çok sevdim çocukları . çok şekerlerYa video çok hoşuma gitti
Çocuk her ülkede çocuk
Anne her ülkede anne
Çocuklara da bayıldım. Çok tatlılar.
Aynen öyle. İnternet sosyal medya sayesinde dünyanın neresinde ne yaşanıyor her an goruluyor.evet canım . ben de çok sevdim çocukları . çok şekerler
ve tabi öyle . onu da Allah yarattı.düşününce , japonu , çinliyi . zenciyi . ne kadar da güzel çeşit çeşit yaratmış .
dünyanın bilmediğimiz köşelerinde bilmediğimiz öyle çok insan çocuk hayvan vs var ki. aslında dünya çok güzel . internet sağ olsun . bunları da görebiliyoruz sayesinde.
hani dünyamızı çok fazla genişletti. etrafımızı değil artık dünyanın öbür ucundaki yaşamı görebiliyoruz .
Iyi ypmissin cnimcim bnde aksaam yemegi yerim ama snrasinda sut falan icsem daha iyi sanki ya da bitki cayi ben gun icind3 cok efor sarfediyorum hep ayaktayim ders anlatirken ve hep konusuyorum o nedenle enerjiyi daha cok oglen ve ikindide toplamaliyim hos aksam da bazen kaciriyorum ama hemen tarti artiyi gosteriyor bndecanım .
akşam yememek olayını kahve ve çay ile çözümleyebilirsin
bi de ağzına bi şey at . tamam kaç mutfaktan .
yani zamanla zamanla ağzına 1 - 2 fıstık atınca göreceksin ki yetiyor .
yani bastırıyor . ya da bi lokma elma . 2 kaşık yoğurt .
yani bizim yemek masasında illa bi şeyler kalıyor . yoğurt gibi. çöpe atmıyorum . dolaba koymaya değecek kadar da çok olmuyor . masada duruyor . ben nasılsa acıktıkça yerim diye düşünüyorum .
geçen akşam mercimek çorba içtim .
marul vardı masada.
ekmek gibi marulu banıp yedim yahu. sanıyorum 5-6 marul öyle banıp yedim . aklıma japonların tempura sı geldi . görünüşü ona benziyordu.
garip insanım ama . işte bu da ben' im . değiştiremiyorum kendimi de.
bir de kendime çok benzeyen bu kadını buldum .
benim gibi garip insan varmış . ve şu kadar insan tanıyana kadar herkesi kendim gibi sanıyordum ama değilmiş . farklı olan benmişim .
öyle canım . kötü yanlarından uzak durmak lazım .Aynen öyle. İnternet sosyal medya sayesinde dünyanın neresinde ne yaşanıyor her an goruluyor.
Bunun tabiki iyi yönleri de var ama kültürler de karışıyor. Kötü yönleri de var bence.
canım öğlen yemeğini sağlam yersen dengelenir diye düşünüyorum . öğlen sağlam yediğinde akşam saat 5 e kadar acıkmazsın ve enerjin de yeterli gelir .Iyi ypmissin cnimcim bnde aksaam yemegi yerim ama snrasinda sut falan icsem daha iyi sanki ya da bitki cayi ben gun icind3 cok efor sarfediyorum hep ayaktayim ders anlatirken ve hep konusuyorum o nedenle enerjiyi daha cok oglen ve ikindide toplamaliyim hos aksam da bazen kaciriyorum ama hemen tarti artiyi gosteriyor bnde
Ada canım akşama.biftek yapacağım.Iyi ypmissin cnimcim bnde aksaam yemegi yerim ama snrasinda sut falan icsem daha iyi sanki ya da bitki cayi ben gun icind3 cok efor sarfediyorum hep ayaktayim ders anlatirken ve hep konusuyorum o nedenle enerjiyi daha cok oglen ve ikindide toplamaliyim hos aksam da bazen kaciriyorum ama hemen tarti artiyi gosteriyor bnde
Sade nescafe içtim bu sabahtan double yumuşak tattaydi gold olan azaltayim o zmn sıcak suya türk kahveside icebilirim zararliysa uzaklaşmak gerekCanım türk kahvesi ve filtre kahve sağlıklı
Ama Nescafe işlenmiş gıda olduğu için diğerlerine göre sağlıksız.
Menü güzel spora da baslamissin vakit buldukça yap benim selulitlerde azaldı spor sayesinde bugünde yaptım 45 dk leslie 5 k olanı cardio gibi diğerleri de güzelde yoruyor çokMenumu toparlayayim
Sabah
1 yumurtalı omlet
1 çay bardağı lor
1 közlenmiş biber
Nane
1 dilim ekmek
3 adet zeytin
Öğlen
1.5 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Ara
1 dilim elma
Sütle yapılmış Nescafe
Akşam
2 kaşık mantarlı tavuk sote
1 dilim ekmek
Havuç tarator, 1 ceviz üzerine
Eşimin bu günlerde eğitimi var, yemekleri erken yiyoruz
Akşam 1 küçük.portakal yiyeceğim.
15 squat yaptım.
20 dk hızlı tempoyla yürüdüm.
Tavada az yağda soğanlı,biberli,yeşillikli,mantarlı,domatesli,çeşit çeşit olur cnm bende sade yutamıyorum zorlaniyorum illa birşeyler karistirmam lazimYarın kahvaltıya soğanlı lor yapacağım.
Sade loru bugün zor yedim. Yarın da kavurayim, değişiklik olsun.
Ay cnm çok sevindim seninle kıyasıya diyet yapmayı ozlemistim spor yapma sakin dikişlerin iyilessin 6 ay kadar agir hareketler yapma olurmu şuan bile endiseliyim sen yerinde duramazsin mutlaka hareketlusindir ama lütfen ağar ağar yap ne yapiyorsanKızlar süt gelmesi için 3 gündür doğru düzgün dikkat edemedim yediklerime cuma günü başlangıç kilosu bildirerek düzenli menü bildireceğim A aaadddaaa cım ipleri eline vereceğim artık pazartesi den sonra düzene girerim aylardır hormonlar beynimi ele geçirdi artık silkelenmem gerekiyor hepinizin yardımlarını bekliyorum hem ağrılarımda azalır şimdilik spor yapamam ama ilerde spora da başlayacağım
Maşallah cnm pastayı sen bitirdin :) ben yesem yarına +2 kg olarak geri gelirdi eve bile aldirmiyorum öyle şeyler çünkü dayanamaz yerim bende kendime çorba yapıyorum az şehriye koyarak şehriye çorbası aksama evdekulere semizotu yemeği+ makarna belki kofte yoğurt salata yeterafiyet olsun .
yedin mi kabak tarator
ben de akşama ıspanak tarator yiyeceğim inşallah
dün gidince ıspanağı kendi suyunda pişirdim . su eklemeden
dün akşam yemeğim 2 büyük dilim pasta . meyveli.
bu sabah kahvaltım 1 büyük dilim pasta. meyveli.
sabah kremasını yemedim . ayıkladım .
filtre kahve içiyorum yanında yarım paket çörekotlu kinoalı etifform yiyorum.
Cnm bende ayniyim fazladan birşey yesem yarin kesin artidayim çok cabuk kilo alıyor zor veriyorumBen dun ofte salata yemistim oglen ama aksami ton balikli salata 1 dilim ekmek yedim anteo fistigi cekti canim baya ondan yedim @demirleke cnim cidden aksam yedikleri insana cok cabuk kilo olarak donuyor sen cok iyi yapiyorsun bu konida benim aksam sadece sut icmem lazim esim diledigi gibi keyif yao
yok canımcım . en büyük boy almış .Sade nescafe içtim bu sabahtan double yumuşak tattaydi gold olan azaltayim o zmn sıcak suya türk kahveside icebilirim zararliysa uzaklaşmak gerek
Menü güzel spora da baslamissin vakit buldukça yap benim selulitlerde azaldı spor sayesinde bugünde yaptım 45 dk leslie 5 k olanı cardio gibi diğerleri de güzelde yoruyor çok
Tavada az yağda soğanlı,biberli,yeşillikli,mantarlı,domatesli,çeşit çeşit olur cnm bende sade yutamıyorum zorlaniyorum illa birşeyler karistirmam lazim
Ay cnm çok sevindim seninle kıyasıya diyet yapmayı ozlemistim spor yapma sakin dikişlerin iyilessin 6 ay kadar agir hareketler yapma olurmu şuan bile endiseliyim sen yerinde duramazsin mutlaka hareketlusindir ama lütfen ağar ağar yap ne yapiyorsan
Çocuklar geldimi
Maşallah cnm pastayı sen bitirdin :) ben yesem yarına +2 kg olarak geri gelirdi eve bile aldirmiyorum öyle şeyler çünkü dayanamaz yerim bende kendime çorba yapıyorum az şehriye koyarak şehriye çorbası aksama evdekulere semizotu yemeği+ makarna belki kofte yoğurt salata yeter
Cnm bende ayniyim fazladan birşey yesem yarin kesin artidayim çok cabuk kilo alıyor zor veriyorum
Esim istediği saatte istediğini yiyor hareketli de değil yıllardır ayni boyuna gore göbeği var ama yıllardır ayni
Sen tartıştı değiştirsen daha karlı canımyok canımcım . en büyük boy almış .
nasıl bitecek artık bilmem .
umarım bana kalmaz . daha da yiyemiycem yani.
eşim yememişti. ona kocaman bi dilim koydum tabağa.
ipek i uyuturken uyuyup kalmış . ben de dolaba kaldırdıydım .
sabah gözüme çarptı . ben yedim .
akşama eşime yedircem .
çocuklara da yedircem . kremasını yemiyorlar . sıyırıp yediririm .
meyveleri ben yerim olmadı. pasta içinde meyve yemiyorlar . bi da garip meyveler vardı . ne olduğunu anlamadım .
ananas çilek ve kivi tanıdık geldi.
mango diye tahmin ettiğim turuncu bi meyve vardı .
açık renk armut rengine benzeyen bi meyve vardı ama armut değildi. onu da anlamadım .
ben de artı olmuşumdur . neyse ki tartılamıyorum . tartının hala pili yok .
10tl verip pil alıyordum hafta sonu.
aklıma geldi . yine 10 tl ye almıştım .duracelll almıştım hem . o da aynı şekilde bitmişti hemen . tartıdan kaynaklı . en iyisi de bitiveriyor . o yüzden vazgeçtim almaktan
2 kasik yemelisin canimAda canım akşama.biftek yapacağım.
Yanına patates püresi yapacağım. Ekmek.yerine ne kadar patates püresi yemeliyim.
eslerimiz sansli gercekten keske biz de onlar gbi olsaydik yaSade nescafe içtim bu sabahtan double yumuşak tattaydi gold olan azaltayim o zmn sıcak suya türk kahveside icebilirim zararliysa uzaklaşmak gerek
Menü güzel spora da baslamissin vakit buldukça yap benim selulitlerde azaldı spor sayesinde bugünde yaptım 45 dk leslie 5 k olanı cardio gibi diğerleri de güzelde yoruyor çok
Tavada az yağda soğanlı,biberli,yeşillikli,mantarlı,domatesli,çeşit çeşit olur cnm bende sade yutamıyorum zorlaniyorum illa birşeyler karistirmam lazim
Ay cnm çok sevindim seninle kıyasıya diyet yapmayı ozlemistim spor yapma sakin dikişlerin iyilessin 6 ay kadar agir hareketler yapma olurmu şuan bile endiseliyim sen yerinde duramazsin mutlaka hareketlusindir ama lütfen ağar ağar yap ne yapiyorsan
Çocuklar geldimi
Maşallah cnm pastayı sen bitirdin :) ben yesem yarına +2 kg olarak geri gelirdi eve bile aldirmiyorum öyle şeyler çünkü dayanamaz yerim bende kendime çorba yapıyorum az şehriye koyarak şehriye çorbası aksama evdekulere semizotu yemeği+ makarna belki kofte yoğurt salata yeter
Cnm bende ayniyim fazladan birşey yesem yarin kesin artidayim çok cabuk kilo alıyor zor veriyorum
Esim istediği saatte istediğini yiyor hareketli de değil yıllardır ayni boyuna gore göbeği var ama yıllardır ayni
Keşke2 kasik yemelisin canim
eslerimiz sansli gercekten keske biz de onlar gbi olsaydik ya
Dün uzun zamandan sonra ilk defa yürüdüm. Sanki ayaklarima 2 şer kilo bağlıydı. Çok zorlandim.1.5 saat yurudum bugun eve donuyorum smdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?