Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

son dönemde bunları aldık .

daha da almam. büyük konuşmayayım da .

Eklentiler

• 1555568313887.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 1555568330490.webp
    2 KB · Görüntüleme: 25
  • 1555568358022.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 1555568387134.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 27
Günaydınlar
Bugün diyete başlayalı 1 hafta oldu.
Sabah tartildim -1.3 kg
Ara ara tartiliyordum 500 Gr gitmiş görünüyordu. Bugün neden öyle oldu anlamadım. İnanamadim 3 kez tartiya çıktım, aralarda kızımı tarttim sonuç 1.3 kg.

Büyük ihtimal odemim gidiyor yine de tartıda - leri gormek güzel

Bizimki de hala emzik emiyor. Ama uykuya dalarken bir kaç dk. Gün içinde ağzına almaz, oynamaz. Küçükken çok düşkündü.

Benim emzik biberonlar avent. Dün e bebekte avent suluklarda indirim vardı 20 lira. Almak.istedim ama kredi kartını kapatıyoruz, başka bankaya gececez. Bu yüzden kredi kartını kullanamayinca alamadım. Pipetli olandan almak istiyordum.

hahah . araya kızı da sokmuşsun .
ama senin beslenme düzenin baya baya iyiydi döndükten sonra. ödem falan değildir o .
hiç ilgisi olmaz . direk kilodan yağdan vs den giden şey .
kısa sürede aldığın için kısa sürede vereceksin . bu beslenme düzenini bozma bi süre . iyi gidiyorsun çünkü. yediklerini görüyorum ki. kilo verdirici şekilde az öz yiyorsun .

Ayy inşallah. Bayrama kadar baya eksilmek.istiyorum. ama aksilik hava bulutlu yağmurlu hep, yürüyüşe gidemedim bu hafta 1 kez gittim sadece.

Ben de araştırdım canım.
Binge eating disorder diye geçiyor, yeme bozukluklarının bir türü.
Seni bilmiyorum ama bende kesin var

Son düzenleme:
ben wee yi türk malı diye alıyorum safrancım . avent vs de çok güzel ama eczanelerde marketlerde pahalı hem . ondan wee alıyorum . uygun fiyatlı ve türk malı diye.

Bence almamissindir kilo cnm senin bünye eritiyor aksam bol hareketli geçiyor spor yapmaya bile gerek yok
Ben pili gecen sene almıştım en son 2,5 TL idi para gibi olan pillerden 5-6 ay gidiyor maşallah diyimde tarın tartı günü :)))
Yarını bende iple cekiyorum tartı günü
Bizdede hepsi sever meyveli pasta ben tercih etmiyorum basit geliyor evde de yapılabilecek şeylere para vermeye kiyamiyorum ama alındıysa yerim o ayrı :)
Maşallah cnm süper bir haber bende yarin tartilacagim inş.bende çok mutlu olurum bu hafta baya gayret ettim

ne güzel anlatmışsın zevkle okudum futbol spikeri gibi
biliyorsun benim oğlanda sürekli biberondan süt içiyor böyle içmek çok daha lezzetli diyor 4 yaşına girerken doğum gününden sonra biberondan içmek yok artık bardağa geçiyoruz dedim çeşit çeşit bardaklar kupalar aldım ama fayda etmedi deli gibi süt içen çocuk birden sütü bıraktı her akşam bardaktan süt teklif ettim biberon verirsen içerim dedi bende vermedim birkaç ay böyle devam etti inada bindirdi sonra kış geldi hasta olmasın diye ben pes ettim tekrar biberonla vermeye başladım yakın zamanda rehber öğretmeni ile konuştum o da sütü hazırla gözünün önünde biberonun yarısını sıradan çay bardağına böl ikisinide önüne koy ilk birkaç gece sadece biberonu içecek az ve tatlı gelecek sonra yavaş yavaş bardağıda içmeye başlayacaktır dedi bir süre denedim biberondan öte gidemedik bende öğretmenin dediği gibi yaptım ama bardağı içmeden biberondakini içmeme yasağı koydum şimdi ikisinide içiyor önce bardak sonra biberon böylece geçiş dönemi oluyor
son dönemde bunları aldık .

daha da almam. büyük konuşmayayım da .
ay bunların hepsinden bizdede var ama ikiside kullanıyorlar
ayy ne güzel benimde ödem gidiyor salıdan bu yana 1600 g gitti 2 günde

Maşallah canım. Daha da gidecek inşallah.

Kahvaltımı yaptım.
Çift sarılı yumurta ile salata yaptim. İçine tulum peyniri De koydum. Bol yeşillikli salata oldu.

Üstüne de sütçü geldi, sütü kaynattım, bir kupaya kahve koydum içiyorum taze sütle.

Bugün bina oturmam var. 10 gün sonra da bende toplanacagiz. Sonra okullar yeniden acilanana kadar sezonu kapatıyoruz.

Hafta da kahvaltı grubu bende. Onlarla da son toplanmamiz olacak. Çünkü 6 si da tayıncı, Ramazan'dan bir süre sonra tayin yerleri belli olur giderler. Bu grupla ayrilacagima çok üzülüyorum, 6 si da öğretmen, aramızda iyi bir iletişim olmuştu.

Ohh mis gibi taze sut afiyet olsun kavustun sütüne :)
Ramazan öncesi 2 programın var desene ne güzel etkinlikler güzel mamalar yaparsın sen , arkadaşlarının kendi tercihlerimi tayinleri alismisken kotu oluyor insan hayırlısı olsun haklarında

Sabah 45 dk leslie yaptım oğlum uyandı ona pankek yaptım yedirdim sonra rutin isler ve banyo cifledim yeni oturdum ezan okundu namaz kılıp yeni h.kenarı örnekleri arastiriyim
Az örüp yemek için hazırlık yapayım kabak,patlıcan var onlardan birşeyler yapayım bugün

Kahvaltı
1 yumurtalı salata
1 kaşık tulum peyniri

Ara
Sütlü Nescafe

Öğlen
2 kaşık tavuklu şehriye pilavı
1 dilim ıspanaklı börek
Yarım dilim Elmalı rulo pasta
Salata

Akşam
1 dilim ekmek
1 dilim biftek

Sütlü kahve

Saat 5 buçukta yemeği tamamladım. Erken uyuyacağım. İnşallah birşey yemem uyuyana kadar.

Semizotu yemeği kalmıştı dünden azdi benimde çorba icmem lazımdı su koydum yarim litre kadar o yemege çeşni tuz koydum 10 dk kaynattim blenderladim super ötesi oldu limonlu içtim başka zamanda yaparım esim ve oglumda begendiler şuan nescafe iciyorum sırada Yeşilçay,türk kahvesi de var :) suyumunda bitmesi gerek 1 lt limon dilimli

Ohh afiyet olsun cnimcim ne guzel yapmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…