Bizimki de hala emzik emiyor. Ama uykuya dalarken bir kaç dk. Gün içinde ağzına almaz, oynamaz. Küçükken çok düşkündü.canım biz de biberonla içiyoruz .
kaç tane biberon aldı hatta.
yeni
4 tane biberon var evde. yok kulplu , yok uzun . kimde ne görürse istiyor bizim kız .
matara da aldırdı.
bir de 4 tane emzik aldık yeni. ama emmiyor . aldırıyor . arada ağzına atıyor . bebek gibi geziyor evde. özenti tamamen .
geçen yazmıştım sen yoktun belki . 2 hafta önce markete girdik . emzik bakacam dedi. almak yok, bak dedim .
marketten çıktım baya eve yanaştık elinde emzik farkettim . saklıyor hem ..
geri dönüp ödedim . ciyak ciyak ağladı . attı kendini yerlere .
ama emmiyor . hiç yoktan iyidir . napayım dedim artık .
sütü çok seviyor .
günde 2 bardaktan fazlasını içmesin demişti doktor ilk çocukta. o da günlük 3-4 bardak içiyordu . ama fazlası da zararmış .
içsin biberonla annesi . sen de izin ver . çok şeker olmuyorlar mı ama. yakışıyor bence.
hahah . araya kızı da sokmuşsun .Günaydınlar
Bugün diyete başlayalı 1 hafta oldu.
Sabah tartildim -1.3 kg
Ara ara tartiliyordum 500 Gr gitmiş görünüyordu. Bugün neden öyle oldu anlamadım. İnanamadim 3 kez tartiya çıktım, aralarda kızımı tarttim sonuç 1.3 kg.
Büyük ihtimal odemim gidiyor yine de tartıda - leri gormek güzel
Ayy inşallah. Bayrama kadar baya eksilmek.istiyorum. ama aksilik hava bulutlu yağmurlu hep, yürüyüşe gidemedim bu hafta 1 kez gittim sadece.hahah . araya kızı da sokmuşsun .
ama senin beslenme düzenin baya baya iyiydi döndükten sonra. ödem falan değildir o .
hiç ilgisi olmaz . direk kilodan yağdan vs den giden şey .
kısa sürede aldığın için kısa sürede vereceksin . bu beslenme düzenini bozma bi süre . iyi gidiyorsun çünkü. yediklerini görüyorum ki. kilo verdirici şekilde az öz yiyorsun .
Ben de araştırdım canım.ben 2 tane tost yedim desembizim bu aliskanligimiz yeme bagimliligi diye geciyor cnim itarature bile girdi kitaplari var alip okumustum yassayan herkes bizim gbi seyler yazmis
cnim seninki kacamak bizomki resmen tikitirma cok kisa bir sure icinde bircok seyi yiyebilme yetenegi daha dogrusu izdirabi
ben wee yi türk malı diye alıyorum safrancım . avent vs de çok güzel ama eczanelerde marketlerde pahalı hem . ondan wee alıyorum . uygun fiyatlı ve türk malı diye.Bizimki de hala emzik emiyor. Ama uykuya dalarken bir kaç dk. Gün içinde ağzına almaz, oynamaz. Küçükken çok düşkündü.
Benim emzik biberonlar avent. Dün e bebekte avent suluklarda indirim vardı 20 lira. Almak.istedim ama kredi kartını kapatıyoruz, başka bankaya gececez. Bu yüzden kredi kartını kullanamayinca alamadım. Pipetli olandan almak istiyordum.
Bence almamissindir kilo cnm senin bünye eritiyor aksam bol hareketli geçiyor spor yapmaya bile gerek yokyok canımcım . en büyük boy almış .
nasıl bitecek artık bilmem .
umarım bana kalmaz . daha da yiyemiycem yani.
eşim yememişti. ona kocaman bi dilim koydum tabağa.
ipek i uyuturken uyuyup kalmış . ben de dolaba kaldırdıydım .
sabah gözüme çarptı . ben yedim .
akşama eşime yedircem .
çocuklara da yedircem . kremasını yemiyorlar . sıyırıp yediririm .
meyveleri ben yerim olmadı. pasta içinde meyve yemiyorlar . bi da garip meyveler vardı . ne olduğunu anlamadım .
ananas çilek ve kivi tanıdık geldi.
mango diye tahmin ettiğim turuncu bi meyve vardı .
açık renk armut rengine benzeyen bi meyve vardı ama armut değildi. onu da anlamadım .
ben de artı olmuşumdur . neyse ki tartılamıyorum . tartının hala pili yok .
10tl verip pil alıyordum hafta sonu.
aklıma geldi . yine 10 tl ye almıştım .duracelll almıştım hem . o da aynı şekilde bitmişti hemen . tartıdan kaynaklı . en iyisi de bitiveriyor . o yüzden vazgeçtim almaktan
Maşallah cnm süper bir haber bende yarin tartilacagim inş.bende çok mutlu olurum bu hafta baya gayret ettimGünaydınlar
Sabah tartildim -1.3 kg
Ara ara tartiliyordum 500 Gr gitmiş görünüyordu. Bugün neden öyle oldu anlamadım. İnanamadim 3 kez tartiya çıktım, aralarda kızımı tarttim sonuç 1.3 kg.
Bende oğluma Wee kullandimben wee yi türk malı diye alıyorum safrancım . avent vs de çok güzel ama eczanelerde marketlerde pahalı hem . ondan wee alıyorum . uygun fiyatlı ve türk malı diye.
Bnde yuzde bin var canim yillardir tedavi etmeye cakisiyorum kitap pskolog hepsini denedimBen de araştırdım canım.
Binge eating disorder diye geçiyor, yeme bozukluklarının bir türü.
Seni bilmiyorum ama bende kesin var
ne güzel anlatmışsın zevkle okudum futbol spikeri gibigünaydın kızlar
dün akşam yemeğimi yazmıştım .
bu sabah 1 bardak lor . içine hazır kapya biber koydum . közlenmiş . biraz suyundan ilave ettim . pişirdim . onu yedim .
1 tatlı kaşığı tahin pekmez attım ağzıma.
ve bir kaç fıstık . 8-10 tane falan
evden çıkış .
işe geldim . kahve getirdim gelirken . onu içmeye başladım .
öğlen için 500 ml yoğurt
10 tane kadar çilek
1 yeşil elma
bunlarla bi öğün yapacağım .
hiç bir şey yapasım gelmedi kendim için . hem yorgundum . eve gidince biraz ortalık topladım . çocuklara bi şeyler hazırladım .
maç yapalım diye tutturdular . biraz maç yaptık . ben kurallara uymadığım için ortanca çok kızdı. senin yüzünden gol yiyoruz diye .
çünkü ben maç yaparken gol atarsam göbek atmaya başlıyorum . saçma sapan şeyler yapıyorum . kurallara uymuyorum oldu.
neyse .
baktım gol yiyoruz karşı takımın oyuncusu ( büyük oğlan) ı tuttum . çekiştirdim . faul olsa da gol attım . sayıldı . sayılmak zorundaydı banane.
yine de ortanca memnun olmadı. bana bağırmaya başladı. ne biçim annesin .gol yiyorsun diye.
19-18 de kaldı maç . 20 de bitiyordu. ben oynamadım . büyük oğlan wc ye girdi. beni çok azarlayınca ben de küstüm . oynamıyorum dedim . oturdum .onun için de bi sürü azar işittim .
sonunda özür diledi falan .
geçmiş olsun artık . iştah kalmadı .
bakalım bugün de oynarız belki.
biliyorsun benim oğlanda sürekli biberondan süt içiyor böyle içmek çok daha lezzetli diyor 4 yaşına girerken doğum gününden sonra biberondan içmek yok artık bardağa geçiyoruz dedim çeşit çeşit bardaklar kupalar aldım ama fayda etmedi deli gibi süt içen çocuk birden sütü bıraktı her akşam bardaktan süt teklif ettim biberon verirsen içerim dedi bende vermedim birkaç ay böyle devam etti inada bindirdi sonra kış geldi hasta olmasın diye ben pes ettim tekrar biberonla vermeye başladım yakın zamanda rehber öğretmeni ile konuştum o da sütü hazırla gözünün önünde biberonun yarısını sıradan çay bardağına böl ikisinide önüne koy ilk birkaç gece sadece biberonu içecek az ve tatlı gelecek sonra yavaş yavaş bardağıda içmeye başlayacaktır dedi bir süre denedim biberondan öte gidemedik bende öğretmenin dediği gibi yaptım ama bardağı içmeden biberondakini içmeme yasağı koydum şimdi ikisinide içiyor önce bardak sonra biberon böylece geçiş dönemi oluyor250 ml baya içmiş aslında.
Bende biberon goturmedim memlekete giderken, orada bardakla icsin unutsun diye. Unutmama kizmadi tamam.bardakla içerim dedim. 2-3 bardakla içti, sonra süt içmek istemiyorum dedi sütü bıraktı.
Eve gelince mecbur biberona yeniden başladım.
Bizim sütçü de dün gelmesi gerekiyordu gelmedi, bugün gelir inşallah, yoğurtsuz kaldım. Hazır sütle mayaladigim yoğurttan tat almıyorum.
ay bunların hepsinden bizdede var ama ikiside kullanıyorlarson dönemde bunları aldık .
daha da almam. büyük konuşmayayım da .
ayy ne güzel benimde ödem gidiyor salıdan bu yana 1600 g gitti 2 gündeGünaydınlar
Sabah tartildim -1.3 kg
Maşallah canım. Daha da gidecek inşallah.ne güzel anlatmışsın zevkle okudum futbol spikeri gibi
biliyorsun benim oğlanda sürekli biberondan süt içiyor böyle içmek çok daha lezzetli diyor 4 yaşına girerken doğum gününden sonra biberondan içmek yok artık bardağa geçiyoruz dedim çeşit çeşit bardaklar kupalar aldım ama fayda etmedi deli gibi süt içen çocuk birden sütü bıraktı her akşam bardaktan süt teklif ettim biberon verirsen içerim dedi bende vermedim birkaç ay böyle devam etti inada bindirdi sonra kış geldi hasta olmasın diye ben pes ettim tekrar biberonla vermeye başladım yakın zamanda rehber öğretmeni ile konuştum o da sütü hazırla gözünün önünde biberonun yarısını sıradan çay bardağına böl ikisinide önüne koy ilk birkaç gece sadece biberonu içecek az ve tatlı gelecek sonra yavaş yavaş bardağıda içmeye başlayacaktır dedi bir süre denedim biberondan öte gidemedik bende öğretmenin dediği gibi yaptım ama bardağı içmeden biberondakini içmeme yasağı koydum şimdi ikisinide içiyor önce bardak sonra biberon böylece geçiş dönemi oluyor
ay bunların hepsinden bizdede var ama ikiside kullanıyorlar
ayy ne güzel benimde ödem gidiyor salıdan bu yana 1600 g gitti 2 günde
Ohh mis gibi taze sut afiyet olsun kavustun sütüne :)Kahvaltımı yaptım.
Çift sarılı yumurta ile salata yaptim. İçine tulum peyniri De koydum. Bol yeşillikli salata oldu.
Üstüne de sütçü geldi, sütü kaynattım, bir kupaya kahve koydum içiyorum taze sütle.
Bugün bina oturmam var. 10 gün sonra da bende toplanacagiz. Sonra okullar yeniden acilanana kadar sezonu kapatıyoruz.
Hafta da kahvaltı grubu bende. Onlarla da son toplanmamiz olacak. Çünkü 6 si da tayıncı, Ramazan'dan bir süre sonra tayin yerleri belli olur giderler. Bu grupla ayrilacagima çok üzülüyorum, 6 si da öğretmen, aramızda iyi bir iletişim olmuştu.
Ohh afiyet olsun cnimcim ne guzel yapmissinSemizotu yemeği kalmıştı dünden azdi benimde çorba icmem lazımdı su koydum yarim litre kadar o yemege çeşni tuz koydum 10 dk kaynattim blenderladim super ötesi oldu limonlu içtim başka zamanda yaparım esim ve oglumda begendiler şuan nescafe iciyorum sırada Yeşilçay,türk kahvesi de var :) suyumunda bitmesi gerek 1 lt limon dilimli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?