- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Akşama nohut isladim, nohut yemeği yapacağım. Yemek yemeceğim aksam da.yiyeblirsin cnim ama onun yarimini yesen daha iyi olur tam yiceksen ekmek yeme sen
cnimizsin sen bizim 6 lar da gelecek insallah
hadi bismillah taze annemiz basladi
Sanada hayırlı cumalar,kandiller cnm harika bir başlangıç oldu kısa surede aldın sende bu kilolari eminim çok cabuk gidecektirHayırlı kandiller
Hayırlı cumalar
Hayırlı günler
Haydi bismillah deyip maratonu başlatıyorum
Doğum öncesi 75
Doğuma girerken 97
Başlangıç tarihi 19 Nisan 2019 cuma
Başlangıç kilom 91
Hedef 65
Sende cnmizsin iyiki varsın tatlımyiyeblirsin cnim ama onun yarimini yesen daha iyi olur tam yiceksen ekmek yeme sen
cnimizsin sen bizim 6 lar da gelecek insallah
hadi bismillah taze annemiz basladi
Sağlıklı olmuş çok beğendim maşallah sanaHemen kahvaltımı yazayım
1 kaşık ıspanak ile 2 yumurta
Az peynir
2 tk tahin pekmez
2 dilim ekmek
Çay çay çay
1 fincan humana süt çayı
10 tane fındık
Hayırlı cumalar,kandiller cnm tsklerHerkese hayırlı kandiller...
Bu hafta bildirim yapmayacağım.
Gerçeklerden kaçmıyorum ama bozuk moralimi daha da bozmak istemiyorum.
Safransari ve @Pamuk92 çok iyisiniz Maşallah.
masallah guzel canimHemen kahvaltımı yazayım
1 kaşık ıspanak ile 2 yumurta
Az peynir
2 tk tahin pekmez
2 dilim ekmek
Çay çay çay
1 fincan humana süt çayı
10 tane fındık
tamam cbim cnku nohut da karbon grubundan onu da yersen baya karbon almis olursunAkşama nohut isladim, nohut yemeği yapacağım. Yemek yemeceğim aksam da.
canin istedgi zaman yap cnim sorun yok bu arada ilk kilolar odem oluyor bliyorsun uzme kendiniHerkese hayırlı kandiller...
Bu hafta bildirim yapmayacağım.
Gerçeklerden kaçmıyorum ama bozuk moralimi daha da bozmak istemiyorum.
Safransari ve @Pamuk92 çok iyisiniz Maşallah.
Pamukcum ne diyecegim bak senin meto acken duruyor karatay da da 2 ogun besleniyorsun ya meton yavsliyor olablir belki sende benim gibi ara ogun yaparak zayifliyor olablirsin bu hafta da ara ogunlu normal bir beslenme mi denesen acaba cunku gitmesi gerekiyor sanki daha fazla canimSanada hayırlı cumalar,kandiller cnm harika bir başlangıç oldu kısa surede aldın sende bu kilolari eminim çok cabuk gidecektir
Sende cnmizsin iyiki varsın tatlım
İnş.gelecek ama biraz zirluyacak sanki acta kalsam çok az gidiyor karataydan devam bu aksamdan itibaren
Sağlıklı olmuş çok beğendim maşallah sana
Hayırlı cumalar,kandiller cnm tskler
Sen nasıl iyi hissediceksen öyle olsun cnm
Bende akşama ıspanak tarotor yiyeyim. Haşlanmış mercimeyim var biraz, onu da koyarım içine.masallah guzel canim
tamam cbim cnku nohut da karbon grubundan onu da yersen baya karbon almis olursun
canin istedgi zaman yap cnim sorun yok bu arada ilk kilolar odem oluyor bliyorsun uzme kendini
Pamukcum ne diyecegim bak senin meto acken duruyor karatay da da 2 ogun besleniyorsun ya meton yavsliyor olablir belki sende benim gibi ara ogun yaparak zayifliyor olablirsin bu hafta da ara ogunlu normal bir beslenme mi denesen acaba cunku gitmesi gerekiyor sanki daha fazla canim
Az gitmiyor aslında, bence gayet güzel ilerliyorsun. Kendini olumsuzluğa şartlama. Veremiyorum diye düşünme.Sanada hayırlı cumalar,kandiller cnm harika bir başlangıç oldu kısa surede aldın sende bu kilolari eminim çok cabuk gidecektir
Sende cnmizsin iyiki varsın tatlım
İnş.gelecek ama biraz zirluyacak sanki acta kalsam çok az gidiyor karataydan devam bu aksamdan itibaren
Sağlıklı olmuş çok beğendim maşallah sana
Hayırlı cumalar,kandiller cnm tskler
Sen nasıl iyi hissediceksen öyle olsun cnm
Mercimek de karbon barindiriyor cnimBende akşama ıspanak tarotor yiyeyim. Haşlanmış mercimeyim var biraz, onu da koyarım içine.
Canım 1 yemek.kasigi kadar var. Onu da katmazsam yoğurt ve ispanakla doymamMercimek de karbon barindiriyor cnim
1 y k olur tabikiCanım 1 yemek.kasigi kadar var. Onu da katmazsam yoğurt ve ispanakla doymam
Haklısın canım1 y k olur tabikisarfancim doymamayi krepleri yerken dusunmelisin cnim
Sen kendine bak ada desene
Cnm ramazanda 2 öğün ya ramazandan sonra deneriz olmazsa metom yavaş sporda yapsam zor eritiyorum yediklerimimasallah guzel canim
tamam cbim cnku nohut da karbon grubundan onu da yersen baya karbon almis olursun
canin istedgi zaman yap cnim sorun yok bu arada ilk kilolar odem oluyor bliyorsun uzme kendini
Pamukcum ne diyecegim bak senin meto acken duruyor karatay da da 2 ogun besleniyorsun ya meton yavsliyor olablir belki sende benim gibi ara ogun yaparak zayifliyor olablirsin bu hafta da ara ogunlu normal bir beslenme mi denesen acaba cunku gitmesi gerekiyor sanki daha fazla canim
İnş.öyledir cnm ramazanda geliyor benim için çok daha iyi olucak göz önünde yiyen olmayacak daha rahat ederimAz gitmiyor aslında, bence gayet güzel ilerliyorsun. Kendini olumsuzluğa şartlama. Veremiyorum diye düşünme.
Haklisin ramazan zaten 2 ogun cnmCnm ramazanda 2 öğün ya ramazandan sonra deneriz olmazsa metom yavaş sporda yapsam zor eritiyorum yediklerimi
İnş.öyledir cnm ramazanda geliyor benim için çok daha iyi olucak göz önünde yiyen olmayacak daha rahat ederim
Maşallah canım 6kilo gitmiş bile.Hayırlı kandiller
Hayırlı cumalar
Hayırlı günler
Haydi bismillah deyip maratonu başlatıyorum
Doğum öncesi 75
Doğuma girerken 97
Başlangıç tarihi 19 Nisan 2019 cuma
Başlangıç kilom 91
Hedef 65
Evet canım hafta sonu İzmir'de olacaktınAra diyey tuzlu biskuvi nescafe aksam
Doner 1 patates ve ayran
1 parca bitter
Yoldayim en saglikli bunlari buldum kizlar izmire gdiyorum bikac gun kalacagim carsamba donerim sanirim ama buraya gelirim surekli insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?