Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah

1 yumurtalı menemen
2 dilim ekmek
1 kaşık tulum.peyniri

Ara
Kahve.

Öğlen
1.tambugday krep arası, peynir.
1.parca bal.kaymak

Ara
Bir avuç kavrulmamış fıstık
1 kaşık puding (evdekilere yaptım, tencere dibi)

Akşam
Yarım.kepce etli nohut
Salata

(Ispanak tarator yapacaktim, kızımla parktan çok geç döndük, ancak bunu yetistirdim.

Ara diyey tuzlu biskuvi nescafe aksam
Doner 1 patates ve ayran
1 parca bitter
Yoldayim en saglikli bunlari buldum kizlar izmire gdiyorum bikac gun kalacagim carsamba donerim sanirim ama buraya gelirim surekli insallah
Hayirli yolculuklar cnm saglicakla gidip gel bende yarin anneme gitmeyi planliyorum

Kızlar yediklerimi yazayım Allah kimseyi açlıkla imtihan etmesin günler sonra yemek yedim biraz şişkinlik oldu 1 saat sonrada sporunu yapar ibadete baslarim
2 kaşık turlu,1 kaşık patlıcan salatası,1,5 ıspanak köftesi( ilk kez denedim dahada yapmam)1 kaşık sarımsaklı yoğurt,1 kaşık makarna ,şuan cay iciyorum

kandiliniz mübarek olsun.
aksam ediz in ögretmeni gurup watsapindan link atmış.
bilsem açıklandı bakın diye

baktık kı ediz sınavı geçmiş
bireysel degerlendirmeye gidecek.
mulakat .
sınavı geçse de o oluyir.
bildiğim kadarıyla hiperaktifleri tespit ve eleme için. bir ögretmen oyle demişti büyük oğlanın zamanında.
nasip. Allah hayırlısını versin insallah.

Canım maşallah çok sevindim. Hayırlı olsun.

Bende gördüm bilsem açıklandığını, girdiğini görünce sana soracaktım.

günaudın.
kahvaltim 1 avuç fistik. yarim waffle
400 ml süt ile türk kavesi

birazdan cay demleyecegim.
aksam yemegini bilmiyorum. nohut pisirdim evdekilere . pilav yaparim.
kendime ise bilmiyorum. canim onlardan istemiyor
arkadas kolostrum peyniri getirdi.
dun aksam ondan yedim.
belki yine az kavurup pul biberli yerim
elma yerim. böyle bügün sanırım.

Kızlar dün sabahtan beri çok şiddetli ağrı çekiyorum vücutta enfeksiyon çok çıktı akşamdan beri hareket edemez oldum birazdan doktora gidecem yine ne zaman çok iyiyim desem hep kendime nazar değdiriyorum

Günaydın
Kolostrum peynirini ilk defa duydum. Nasıl birşey ?

Kızlar dün sabahtan beri çok şiddetli ağrı çekiyorum vücutta enfeksiyon çok çıktı akşamdan beri hareket edemez oldum birazdan doktora gidecem yine ne zaman çok iyiyim desem hep kendime nazar değdiriyorum
Çok geçmiş olsun cnm dikmişler kuruyana kadar oluyor enfeksiyon çok dikkat etmen lazim çocuklardan fırsat kalmiyordurki

Canım geçmiş olsun.
Neden enfeksiyon çıkar acaba ?
İnşallah hastaneye yatmadan atlatirsin

Selam canlarım...geldim çok şükür...Görümcemin ameliyatı iyi geçti..Allahın izniyle kurtuldu inşallah o pis kanserden..
Allah evladına bağışladı...
Ben hiç motive değilim bu aralar malum..düzenli diyet değil ama toparlanana kadar aranızda takılacağım..Sağlık her şeyin başı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…