Mutlu sağlıklı huzurlu yıllar dilerim canım..Günaydın kızlar bugün benim doğum günüm iyiki doğmuşum
Yediklerimide yazayım
2 ıspanak köfte,peynir,hurma,2 kaşık turlu bolca cay
Hoşgeldin canım sen deCanimmmmm iyiki dogdunnnn
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım sen de
bencede iyiki doğmuşsun canım benim evlatlarınla sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yılların olsunGünaydın kızlar bugün benim doğum günüm iyiki doğmuşum
Yediklerimide yazayım
hamdolsun canım çok şükür atlattınız rabbim tekrarını yaşatmasınSelam canlarım...geldim çok şükür...Görümcemin ameliyatı iyi geçti..Allahın izniyle kurtuldu inşallah o pis kanserden..
Allah evladına bağışladı...
Ben hiç motive değilim bu aralar malum..düzenli diyet değil ama toparlanana kadar aranızda takılacağım..Sağlık her şeyin başı..
Canimmmmm iyiki dogdunnnn
Selam canlarım...geldim çok şükür...Görümcemin ameliyatı iyi geçti..Allahın izniyle kurtuldu inşallah o pis kanserden..
Ben hiç motive değilim bu aralar malum..düzenli diyet değil ama toparlanana kadar aranızda takılacağım..Sağlık her şeyin başı..
Mutlu sağlıklı huzurlu yıllar dilerim canım..
Allah razi olsun kızlar hepinizi çok seviyorumbencede iyiki doğmuşsun canım benim evlatlarınla sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yılların olsun
hamdolsun canım çok şükür atlattınız rabbim tekrarını yaşatmasın
Düzenli diyet yapanlar geliyor olsaydı beni topikten atman lazımdı muhtarcım
Doğumdan hemen sonra değil de büyük kısmı lohusalık sürecinde gidiyor, biraz sabır:)Sağol canım ama şu doğumda 10-12 kilo verenler nasıl veriyor ben doğumdan sonra 4 kg eksilmişti onunda 3 kilosu bebekti zaten
İyi ki doğdun pamukçukGünaydın kızlar bugün benim doğum günüm iyiki doğmuşum
Yediklerimide yazayım
Hoşgeldin sersumcumSelam canlarım...geldim çok şükür...Görümcemin ameliyatı iyi geçti..Allahın izniyle kurtuldu inşallah o pis kanserden..
Doğum günün kutlu olsun.Günaydın kızlar bugün benim doğum günüm iyiki doğmuşum
Yediklerimide yazayım
Tskler cnmİyi ki doğdun pamukçuk
Tskler cnm insallahDoğum günün kutlu olsun.
Sevdiklerinizle nice yılların olsun.
Çok geçmişler olsun cnm nasıl dusecekmis o taslar bir tedavi yöntemi varmı kv.de ameliyat oldu ya kisin safra kesesindeki taslar yüzünden komple aldirmisti safrayi zor bir süreç olmamıştı 1 hafta yattı sonra yine ise gittiKızlar safra kesesinde birsürü taş olmuş içimde serbest gezen kan alanıda var ağrının sebebi ikiside olabilirmiş bugün tüm gün yattım hala yatıyorum gerçekten herşeyi başı sağlık kendimi bitik hissediyorum
Geçmiş olsun.Kızlar safra kesesinde birsürü taş olmuş içimde serbest gezen kan alanıda var ağrının sebebi ikiside olabilirmiş bugün tüm gün yattım hala yatıyorum gerçekten herşeyi başı sağlık kendimi bitik hissediyorum
canim benim gecmis olsun. neden enfeksiyon oldun kuzum.Kızlar dün sabahtan beri çok şiddetli ağrı çekiyorum vücutta enfeksiyon çok çıktı akşamdan beri hareket edemez oldum birazdan doktora gidecem yine ne zaman çok iyiyim desem hep kendime nazar değdiriyorum
Bugün çok.iyi geçmiş canım kacamaksizBugünkü menüm:
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
Aralar
Sütlü kahve
Yarım bardak ayran
Yarım yeşil elma
Akşam
2 kaşık bakla
1 kepçe patlıcan yemeği
Cacık
1 çb şalgam
Ara
1 kupa yeşilçay
1 dilim yeşil elma
Spor: Leslie 3 mil
canim ben o peyniri hic duymadim bir de senin genellikle evdekiler gbi beslenmedgini bliorum ben zor olmuyor demisyin benim icin ne guzelgünaudın.
kahvaltim 1 avuç fistik. yarim waffle
400 ml süt ile türk kavesi
birazdan cay demleyecegim.
aksam yemegini bilmiyorum. nohut pisirdim evdekilere . pilav yaparim.
kendime ise bilmiyorum. canim onlardan istemiyor
arkadas kolostrum peyniri getirdi.
dun aksam ondan yedim.
belki yine az kavurup pul biberli yerim
elma yerim. böyle bügün sanırım.
canim benim iyisin insallah ne dedi dr bnde ne zaman cok iyiyim desem illaki bisey cikar aninda cikarKızlar dün sabahtan beri çok şiddetli ağrı çekiyorum vücutta enfeksiyon çok çıktı akşamdan beri hareket edemez oldum birazdan doktora gidecem yine ne zaman çok iyiyim desem hep kendime nazar değdiriyorum
Canim pamukkkcumm iyiki iyiki dogmussun cok sansliyiz seni tanidigimiz icinGünaydın kızlar bugün benim doğum günüm iyiki doğmuşum
Yediklerimide yazayım
inşallah böyle devam eder bir süre.Bugün çok.iyi geçmiş canım kacamaksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?