- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
canım aldırmam gerekiyormuş çok zor olmuyormuş safra kesesi tümden alınıyormuş ama o süreçte çocukları düşünüyorumTskler cnm
Tskler cnm insallah
Çok geçmişler olsun cnm nasıl dusecekmis o taslar bir tedavi yöntemi varmı kv.de ameliyat oldu ya kisin safra kesesindeki taslar yüzünden komple aldirmisti safrayi zor bir süreç olmamıştı 1 hafta yattı sonra yine ise gitti
ne kadar sürede toparlandın canım bide emzirme döneminde mi aldırdın off kafamda deli sorularGeçmiş olsun.
Bende ilk doğumdan sonra olmuştu aldırdım rahatladım.
çok şükür bebişte abilerde çok iyi kudurukluk peşindeler prensesimde büyüyor benimde içime taş oturmuş onunla uğraşıyorumcanim benim gecmis olsun. neden enfeksiyon oldun kuzum.
dikkat et kendine.
doktor ne dedi. gittin doktora degil mi
bebiş nasıl. abiler nasıl
Kuzum hiç korkma .canım aldırmam gerekiyormuş çok zor olmuyormuş safra kesesi tümden alınıyormuş ama o süreçte çocukları düşünüyorum
ne kadar sürede toparlandın canım bide emzirme döneminde mi aldırdın off kafamda deli sorular
çok şükür bebişte abilerde çok iyi kudurukluk peşindeler prensesimde büyüyor benimde içime taş oturmuş onunla uğraşıyorum
Günaydın kızlar bugün benim doğum günüm iyiki doğmuşum
Yediklerimide yazayım
2 ıspanak köfte,peynir,hurma,2 kaşık turlu bolca cay
bencede iyiki doğmuşsun canım benim evlatlarınla sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yılların olsun
hamdolsun canım çok şükür atlattınız rabbim tekrarını yaşatmasın
Düzenli diyet yapanlar geliyor olsaydı beni topikten atman lazımdı muhtarcım
Amin canımAllah razi olsun kızlar hepinizi çok seviyorum
Havada bir gök gürültülü bir güneşli güzel bir gün içim huzur dolu
sersum cum çok geçmişler olsun Rabbim evladına sevdiklerine bagislasin herşey Allahtan Allah herşeyin hayirlisini versin
Sağol canım benim aminnHoşgeldin sersumcum
Çook büyük geçmiş olsun, inşallah geçip gitmiştir...
Boşver bu ara ben de motive değilim:)) ama olacak inşallah, birlikte motive olacağız.
Ahh canım benim geçmiş olsun çok...Çaresi var çok şükür bunu da sorunsuz atlatırsın inşallahKızlar safra kesesinde birsürü taş olmuş içimde serbest gezen kan alanıda var ağrının sebebi ikiside olabilirmiş bugün tüm gün yattım hala yatıyorum gerçekten herşeyi başı sağlık kendimi bitik hissediyorum
Alıntıladım ama cevaplamamışım..bencede iyiki doğmuşsun canım benim evlatlarınla sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yılların olsun
hamdolsun canım çok şükür atlattınız rabbim tekrarını yaşatmasın
Düzenli diyet yapanlar geliyor olsaydı beni topikten atman lazımdı muhtarcım
Teşekkür ederim canım.Bu arada sen de çok iyi gidiyorsun sarfancım, maşallah.
Ben de bugün menemen yedim kahvaltıda:)Öğlen yemeğim.
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
1 ceviz
Menemen çok yeme sebebim, yazın kendi bahçemiz deki domateslerle yaptığım konserve menemen. Çok lezzetli. Bende sık tüketiyorum.
Akşam yemegim domatesli tavuk çorbası. Yanına tereyagli erişte pilavı ama ben erişte yemeyeceğim.
Başınız sağolsun canımMerhaba kızlar uzun zamandır gelemedimaçıkçası diyet yapacak ne moralim ne iradem vardı. Bir sene içinde önce anneannemi kaybettim senesi dolmadan babaannem gitti hiç beklemediğimiz bir anda. Keşke sevdiğimiz tüm insanlar ölümsüz olsa
Yarından itibaren irademi toplayıp yeniden başlayacağım diyete . Yediklerimi içtiklerimi yazarım gün içinde .
Başınız sağolsun.Merhaba kızlar uzun zamandır gelemedimaçıkçası diyet yapacak ne moralim ne iradem vardı. Bir sene içinde önce anneannemi kaybettim senesi dolmadan babaannem gitti hiç beklemediğimiz bir anda. Keşke sevdiğimiz tüm insanlar ölümsüz olsa
Yarından itibaren irademi toplayıp yeniden başlayacağım diyete . Yediklerimi içtiklerimi yazarım gün içinde .
Başınız sağ olsun.Merhaba kızlar uzun zamandır gelemedimaçıkçası diyet yapacak ne moralim ne iradem vardı. Bir sene içinde önce anneannemi kaybettim senesi dolmadan babaannem gitti hiç beklemediğimiz bir anda. Keşke sevdiğimiz tüm insanlar ölümsüz olsa
Başınız sağolsun..Allah sabır versinMerhaba kızlar uzun zamandır gelemedimaçıkçası diyet yapacak ne moralim ne iradem vardı. Bir sene içinde önce anneannemi kaybettim senesi dolmadan babaannem gitti hiç beklemediğimiz bir anda. Keşke sevdiğimiz tüm insanlar ölümsüz olsa
Teşekkürler canımBaşınız sağolsun..Allah sabır versin
Başınız sağolsun canım
Rabbim sabır versin
Başınız sağolsun.
Allah size sabır versin.
Başınız sağ olsun.
Allah geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah.
Bende spor yapamıyorum. Hava buz. Ara ara kar bile yağıyorKahvaltı
1,5 dilim tbe
Menemen
5 zeytin
közlenmiş biber
Peynir
Yeşillik
Domates-salatalık
Ara
Büyük fincanla sütlü kahve (yarı su-yarı süt)
1 hurma
1 tam ceviz
Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
Cacık
1 çb şalgam
Spor yapmak istiyorum ama hiç gücüm yok. Zaten bu yüzden eşimle de bozuştuk.
Ne yapmam gerektiğini gerçekten bilemez hale geldim şu hayatta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?