- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Çünkü çok yoruldum.Bende spor yapamıyorum. Hava buz. Ara ara kar bile yağıyor
Eşim 4 gündür evdeydi. Evdeyken devamlı bilgisayar başındadır. TV karşısındaki koltukta bilgisayar önünde
Benim de Leslie yapmam için bilgisayara ihtiyacım var, ondan o evdeyken bilgisayar almayı teklif bile etmem. Ben yokken yap diyor
Sen neden spor yüzünden eşinle atistin?
Haftasonu için işleri paylassaniz.Çünkü çok yoruldum.
Çocuklar erkenden kalkıyor ben de onlarla uyanıyorum mecbur. Direkt mutfağa giriyorum önce onları doyuruyorum sonra kahvaltıyı hazırlıyorum, bu söylediğim rahat 2-3 saatimi alıyor İnan bana. Sonra yiyoruz bu defa toplamakla uğraşıyorum, çamaşır vs onlarla uğraşıyorum. Eşim bir posta daha uyuyor kahvaltıdan sonra. Ben çocukları yıkıyorum falan filan.
Yani enerjim bitmiş ben daha nereye spor yapayım.
Ne uykumu alabiliyorum ne işi başkasına devredip ayağımı uzatabiliyorum.
Eşimin gönlü varsa yapar. Yoksa anlaşmalar boşuna...Haftasonu için işleri paylassaniz.
Ama kim ne yapacağını bilse.
Bizde haftasonu kahvaltı bana aittir.yemek eşime aittir.
Temizlik beraber yapılır.
Bu şekilde kimse yipranmiyor da .
Canım 2 çocukla zor ama ben.soyle.yapiyorumÇünkü çok yoruldum.
Çocuklar erkenden kalkıyor ben de onlarla uyanıyorum mecbur. Direkt mutfağa giriyorum önce onları doyuruyorum sonra kahvaltıyı hazırlıyorum, bu söylediğim rahat 2-3 saatimi alıyor İnan bana. Sonra yiyoruz bu defa toplamakla uğraşıyorum, çamaşır vs onlarla uğraşıyorum. Eşim bir posta daha uyuyor kahvaltıdan sonra. Ben çocukları yıkıyorum falan filan.
Yani enerjim bitmiş ben daha nereye spor yapayım.
Ne uykumu alabiliyorum ne işi başkasına devredip ayağımı uzatabiliyorum.
Evet çok haklısın.Canım 2 çocukla zor ama ben.soyle.yapiyorum
Geç yattığımda sabahları da erken uyandigim için, uykumu alamıyorum. Kızı eşime emanet Edip, öğlen 1 saat uyuyorum.
Tabi 2 çocukla bu nasıl olur bilmiyirum.
Sen spor yapamadin diye de üzülme sakın, hafta sonu evde baya efor sarfediyorsun.
Bazı şeyleri degistiremiyorsak kabullenip düzenimizi öyle kurmak gerek canım. Eşini o kadar senedir degistirebilsen değişirdi,bundan sonra değiştirmek için harcayacagin enerjiyi düzen kurmaya harca
Yalnız var ya,Canım 2 çocukla zor ama ben.soyle.yapiyorum
Geç yattığımda sabahları da erken uyandigim için, uykumu alamıyorum. Kızı eşime emanet Edip, öğlen 1 saat uyuyorum.
Tabi 2 çocukla bu nasıl olur bilmiyirum.
Sen spor yapamadin diye de üzülme sakın, hafta sonu evde baya efor sarfediyorsun.
Bazı şeyleri degistiremiyorsak kabullenip düzenimizi öyle kurmak gerek canım. Eşini o kadar senedir degistirebilsen değişirdi,bundan sonra değiştirmek için harcayacagin enerjiyi düzen kurmaya harca
Emoji de yapıyoruz sadece, oradan alalım hirsimizi bariYalnız var ya,
Eşini o kadar senedir değiştirebilsen değişirdi dedikten sonra koyduğun emojiye epey güldüm:)))
Çok tsk ederim cnm bende çok sansliyim sizlerle arkadaş olduğum içincanim ben o peyniri hic duymadim bir de senin genellikle evdekiler gbi beslenmedgini bliorum ben zor olmuyor demisyin benim icin ne guzel
canim benim iyisin insallah ne dedi dr bnde ne zaman cok iyiyim desem illaki bisey cikar aninda cikar
Canim pamukkkcumm iyiki iyiki dogmussun cok sansliyiz seni tanidigimiz icin
Cnm başınız sağolsun Rabbim bol bol sabir versin hepimizin er yada geç gideceği yer orası kaçış yokMerhaba kızlar uzun zamandır gelemedimaçıkçası diyet yapacak ne moralim ne iradem vardı. Bir sene içinde önce anneannemi kaybettim senesi dolmadan babaannem gitti hiç beklemediğimiz bir anda. Keşke sevdiğimiz tüm insanlar ölümsüz olsa
Yarından itibaren irademi toplayıp yeniden başlayacağım diyete . Yediklerimi içtiklerimi yazarım gün içinde .
Afiyetler olsun bende sporu h.içi yapıyorum h.sonu evde çok kargaşa oluyor çocuklar eşim hepsi ayrı teldenKahvaltı
1,5 dilim tbe
Menemen
5 zeytin
közlenmiş biber
Peynir
Yeşillik
Domates-salatalık
Ara
Büyük fincanla sütlü kahve (yarı su-yarı süt)
1 hurma
1 tam ceviz
Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
Cacık
1 çb şalgam
Spor yapmak istiyorum ama hiç gücüm yok. Zaten bu yüzden eşimle de bozuştuk.
Ne yapmam gerektiğini gerçekten bilemez hale geldim şu hayatta...
Hafta içi de öyle bizim ev:)Afiyetler olsun bende sporu h.içi yapıyorum h.sonu evde çok kargaşa oluyor çocuklar eşim hepsi ayrı telden
Geçmiş olsun.Kızlar dun sabahtan beri boğazım agriyor usutmusum gözlerimde yanıyor diyete ara verdim bugün inş.cabuk geçer yarin pazar var sporum sayılır salida kermes var okulda 23 nisanla birlikte
Sağol canımÇok tsk ederim cnm bende çok sansliyim sizlerle arkadaş olduğum için
Cnm başınız sağolsun Rabbim bol bol sabir versin hepimizin er yada geç gideceği yer orası kaçış yok
Afiyetler olsun bende sporu h.içi yapıyorum h.sonu evde çok kargaşa oluyor çocuklar eşim hepsi ayrı telden
Geçmiş olsun canım.Kızlar dun sabahtan beri boğazım agriyor usutmusum gözlerimde yanıyor diyete ara verdim bugün inş.cabuk geçer yarin pazar var sporum sayılır salida kermes var okulda 23 nisanla birlikte
katılıyorum . çamaşır sık sık yıkanan bi şey . ben de git gel yaptıkça topluyorum . kullanılmayan odaya seriyorum . ya da banyo full yanıyor . orada kalörifer üstüne , duşakabin kenarına. akşam asıyorum sabah alıyorum . banyo aşırı sıcak bizim sitede. kapatılması yasak ve son gaz yakma zorunluluğu var . ortak gider . buna rağmen petek 65 tl kadar y akıyor .her petek için ayrı ayrı fiyat çizelgesi geliyor .Evet çok haklısın.
Eşimi değiştirmek boşuna.
Kendimi değiştirmeye çalışıyorum.
Mesela boşvermeye çalışıyorum. Evdeki düzeni salla diyorum. Çamaşır iki gün daha askıda dursun, mutfak tezgahı dolup taşsın:)) ama sonra yine bana bakıyor işler. Bu defa daha çok zamanımı alıyor.
Yani ben de şaşırdım inan bana, boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor...
of kuzum . dikkat et . hava buz .Kızlar dun sabahtan beri boğazım agriyor usutmusum gözlerimde yanıyor diyete ara verdim bugün inş.cabuk geçer yarin pazar var sporum sayılır salida kermes var okulda 23 nisanla birlikte
hahah. bilmez miyim . bi ara ne çok falaka yapıyordun ama.Alıntıladım ama cevaplamamışım..
Amin canım...
Atmam kuzum atmamAma ben eskiler bilir kurallara uymadık mı kendim de dahil falaka cezası veririm
Eki Görüntüle 2260836
Benimde en sevmediğim.is bulaşık.makinesi boşaltmak.katılıyorum . çamaşır sık sık yıkanan bi şey . ben de git gel yaptıkça topluyorum . kullanılmayan odaya seriyorum . ya da banyo full yanıyor . orada kalörifer üstüne , duşakabin kenarına. akşam asıyorum sabah alıyorum . banyo aşırı sıcak bizim sitede. kapatılması yasak ve son gaz yakma zorunluluğu var . ortak gider . buna rağmen petek 65 tl kadar y akıyor .her petek için ayrı ayrı fiyat çizelgesi geliyor .
ben de bulaşıkları hemen tıkıyorum makinaya . tezgah üstünde ben de sevmem . elime geçtikçe hemen atarım makinaya . ama illa kalıyor bi şeyler evde olduğum günlerde. sık sık bi şeyler hazırlanıyor çünkü. ondan
sen de makinaya tık . sık sık çalıştır .
kahvaltı hazırlamam yarım saat . ya da 2-3 çeşit yemek . sanıyorum tecrube ya da bende hep olan panik havası . el hızlılığı.
çayı demlemek için hemen ketlee açarım . su ısıtıcısı yani. yanlış yazmış olabilirim
çayı demlemek 2-3 dk sürer
kahvaltılık çıkarırım . dün sigara böreği sardım . 3 yufkadan . bi kısmını kahvaltıya kızarttım . bi kısmını buzdolabına koydum .
eğer mutfakta 30-40 dk dan fazla kalırsam daralıyorum . sanıyorum ondan hızlandım mutfak işlerinde.
of kuzum . dikkat et . hava buz .
dün highway ye gittik . eşim dükkanı açınca ben çocukları aldım servisle gittim .
nasıl kar yağıyordu . hava desen buzzzzzzzz. dondum.
ama ısınıyormuş çarşamba itibariyle . nete baktım da. daha ne kadar böyle diyerek .
muz elma yedirdim çocuklara. hala tedbirli davranmaya çalışıyorum . son son kimse hastalanmasın istiyorum . nasip.
yazarhanim35 canım . başın sağ olsun . Allah sabır versin kuzum . Allah sizlere ömür versin inşallah.
Geçmiş olsun.
Son zamanlarda burda hep diyoruz sağlık gibisi yok...
Geçmiş olsun canım.
Bol.sivi tuket. Varsa ıhlamur adaçayı iç.
Ben 2 gündür ıhlamur kaynatiyorum. Hava soğuk, Allah'tan ev sıcak kalorifer yanıyor. Bugün sabah kalktığımda her yer bembeyazdi.
Tskler kızlar bugün daha zor uyandım boğazın çok acıyordu mecbur kalktim formalar ipteydi dun nemli diye almamistim kahvaltı beslenme cay demle bunları kimse yapmaz öksürük te başladı kış bitti diye limonu azaltmistim vitaminim eksik kaldı galiba hergun hava durumuna bakıyorum bugün 10 derece yazıyor yarin daha iyi diğer gün dahada iyi son soğuklar diye avutuyorum kendimikatılıyorum . çamaşır sık sık yıkanan bi şey . ben de git gel yaptıkça topluyorum . kullanılmayan odaya seriyorum . ya da banyo full yanıyor . orada kalörifer üstüne , duşakabin kenarına. akşam asıyorum sabah alıyorum . banyo aşırı sıcak bizim sitede. kapatılması yasak ve son gaz yakma zorunluluğu var . ortak gider . buna rağmen petek 65 tl kadar y akıyor .her petek için ayrı ayrı fiyat çizelgesi geliyor .
ben de bulaşıkları hemen tıkıyorum makinaya . tezgah üstünde ben de sevmem . elime geçtikçe hemen atarım makinaya . ama illa kalıyor bi şeyler evde olduğum günlerde. sık sık bi şeyler hazırlanıyor çünkü. ondan
sen de makinaya tık . sık sık çalıştır .
kahvaltı hazırlamam yarım saat . ya da 2-3 çeşit yemek . sanıyorum tecrube ya da bende hep olan panik havası . el hızlılığı.
çayı demlemek için hemen ketlee açarım . su ısıtıcısı yani. yanlış yazmış olabilirim
çayı demlemek 2-3 dk sürer
kahvaltılık çıkarırım . dün sigara böreği sardım . 3 yufkadan . bi kısmını kahvaltıya kızarttım . bi kısmını buzdolabına koydum .
eğer mutfakta 30-40 dk dan fazla kalırsam daralıyorum . sanıyorum ondan hızlandım mutfak işlerinde.
of kuzum . dikkat et . hava buz .
dün highway ye gittik . eşim dükkanı açınca ben çocukları aldım servisle gittim .
nasıl kar yağıyordu . hava desen buzzzzzzzz. dondum.
ama ısınıyormuş çarşamba itibariyle . nete baktım da. daha ne kadar böyle diyerek .
muz elma yedirdim çocuklara. hala tedbirli davranmaya çalışıyorum . son son kimse hastalanmasın istiyorum . nasip.
yazarhanim35 canım . başın sağ olsun . Allah sabır versin kuzum . Allah sizlere ömür versin inşallah.
Canim cok gecmis olsun dikkat et kuzum kendineKızlar dun sabahtan beri boğazım agriyor usutmusum gözlerimde yanıyor diyete ara verdim bugün inş.cabuk geçer yarin pazar var sporum sayılır salida kermes var okulda 23 nisanla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?