- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Sağol cnmAhh bu erkekler
Yardım etseler bir türlü etmeseler bir türlü..Onların yaptığını arkadan biz düzeltince işler iki katına çıkıyor bee
Benim kızım çok dağınık bazen 1-2 tabak lavaboda kalıyor üstüne koyuyor da koyuyor.. Hiç demiyor alıp hepsini koyayım makineye..söylemeden yapmıyor. Söylesen de birazdan birazdan en sonunda ben sinir olup yapıyorum..olan gene bana oluyor..Bu yıl sınav yılı diye susuyorum yaa sabır diyorum..seneye bakalım nasıl olacak
Geçmiş olsun canım...
ben de hiç sevmem makine boşaltmayı..Benim bi ablam vardı o derdi 2 tane bulaşık makinesi alacaksın yanyana kurup birinden temizleri alıp diğerine kirlileri koyacaksın hiç uğraşmayacaksın..ondan ona ondan ona aktaracaksıniyi fikir bence
Ne güzel birşey umarım ise yarar merakla takipteyimKızlar ben kk nın anketini doldurmuştum seçilmişim XL-S Nutrition göndermişler bugün geldi yarından itibaren onu kullanmaya başlayacağım..Bakalım neler olacak..Eczacı arkadaşım da tavsiye etmişti babası kullanmış işe yaradı demişti..Şansıma kullanma şansım olacak ve sizlerle de paylaşacağım tabii sonuçları..Hem kakaolu karışım hem de tablet göndermişler.Tablet yağ tutucu kakaolu karışımı da 2 öğün yerine içeceğim..Umarım tadını beğenir zorlanmadan içerim..
Canim ona bnde kayit olacaktim ama olmadim snra sen bize anlatirsinKızlar ben kk nın anketini doldurmuştum seçilmişim XL-S Nutrition göndermişler bugün geldi yarından itibaren onu kullanmaya başlayacağım..Bakalım neler olacak..Eczacı arkadaşım da tavsiye etmişti babası kullanmış işe yaradı demişti..Şansıma kullanma şansım olacak ve sizlerle de paylaşacağım tabii sonuçları..Hem kakaolu karışım hem de tablet göndermişler.Tablet yağ tutucu kakaolu karışımı da 2 öğün yerine içeceğim..Umarım tadını beğenir zorlanmadan içerim..
Ohhh ne iyi olmuş.@Pamuk92 pamukcum sagol cnim gayet iyiyim.izmir de guzel havalar cok sukur ben carsamba donecegim tek geldim esim calisiyor anne kiz kuzenler teyzemler o sekilde vakit geciriyoruz
Bana da kızım daha küçükken çocuk sütü numunesi göndermişti kk. Bende o zaman kullanıp yorumlamistim.Canim ona bnde kayit olacaktim ama olmadim snra sen bize anlatirsin
Bana da gvinia gelmisti genital yltemizleme kullanip yazmistim.yorumu
Bana da göndermişler bende yarın denemeye başlayacağım bakalım nasıl olacak :) bana sadece toz karışım karistiricisi metre ve ölçüm tablosu şeklinde gelmiş :) kutusuna bayıldımKızlar ben kk nın anketini doldurmuştum seçilmişim XL-S Nutrition göndermişler bugün geldi yarından itibaren onu kullanmaya başlayacağım..Bakalım neler olacak..Eczacı arkadaşım da tavsiye etmişti babası kullanmış işe yaradı demişti..Şansıma kullanma şansım olacak ve sizlerle de paylaşacağım tabii sonuçları..Hem kakaolu karışım hem de tablet göndermişler.Tablet yağ tutucu kakaolu karışımı da 2 öğün yerine içeceğim..Umarım tadını beğenir zorlanmadan içerim..
Sağol cnm
Ne güzel birşey umarım ise yarar merakla takipteyim
Aynen canım..İnşallah işe yarar..Canim ona bnde kayit olacaktim ama olmadim snra sen bize anlatirsin
Bana da gvinia gelmisti genital yltemizleme kullanip yazmistim.yorumu
Ayy İzmirdemisin...Benim için de gezz@Pamuk92 pamukcum sagol cnim gayet iyiyim.izmir de guzel havalar cok sukur ben carsamba donecegim tek geldim esim calisiyor anne kiz kuzenler teyzemler o sekilde vakit geciriyoruz
Bana hem yağ tutucusu hem kakaolu karışım geldi..Kilom fazla ya anca etki eder demişlerdirBana da göndermişler bende yarın denemeye başlayacağım bakalım nasıl olacak :) bana sadece toz karışım karistiricisi metre ve ölçüm tablosu şeklinde gelmiş :) kutusuna bayıldım
Tok tutuculuğu nasıl acaba onu merak ediyorum :) denersen haber ver canim bakalım bende 6 li rakamlara düşene kdr denerim ') geçen hafta baktım netten başka bir markanin alacaktım. Sonra alırım kartın kesim tarihi falan geçsin dedim. Dün de paketi görünce şok oldum gelmeyince yollamazlar sanırım diye düşündüm
Aynen canım..İnşallah işe yarar..
Ayy İzmirdemisin...Benim için de gezz
Bana hem yağ tutucusu hem kakaolu karışım geldi..Kilom fazla ya anca etki eder demişlerdir..Kutu şahane haklısın
Israr et cnim genelde israr bekliyorlar annnelr sana da cok guzel degisiklik olurOhhh ne iyi olmuş.
Bende annemi çağırdım bir haftalığına
Gelmek istemiyor ama ısrar edeceğim hergun.
Gelir inşallah.
Teşekkürler canım, güzel bir öğle yemeği olmuş. Benim de buzlukta haşlanmış nohutum var. Yapayım bir gün.Eki Görüntüle 2261594
Öğlen yemeğinde böyle bir salata yedim.
Hindi haşlamıştım onun göğüs etinden doğradım, nohut da koymuştum hindiyi haşlarken. Onun dışında bol tere, az marul, maydonoz ve nane doğradım. Sadece limon sıktım. Biraz tuz ve sumak. Bence güzeldidenemek isteyene fikir olsun...
Ben hep o şekilde tüketiyorum, akşamdan çıkarıyorum ertesi gün öğlen salataya koyuyorum ama ilk kez et de koydum güzel oldu:)Teşekkürler canım, güzel bir öğle yemeği olmuş. Benim de buzlukta haşlanmış nohutum var. Yapayım bir gün.
Tavuklu salataları bende seviyirumBen hep o şekilde tüketiyorum, akşamdan çıkarıyorum ertesi gün öğlen salataya koyuyorum ama ilk kez et de koydum güzel oldu:)
afiyet olsun cnm resimler harika nasil gecti gununuz boyle gunlerde cocuklari yemege goturuyor musuniz ya da 23 nisan pastasi falanGünaydın kızlar
Sabah
1 yumurtali omlet
4 zeytin
Tulum.peyniri
2 dilim.ekmek
Kızımı 23 nisan gösterisine götürdüm. Yeni geldik. Kahvemi içiyorum.
Cokk guzel olmuss cnim bence ben denerimEki Görüntüle 2261594
Öğlen yemeğinde böyle bir salata yedim.
Hindi haşlamıştım onun göğüs etinden doğradım, nohut da koymuştum hindiyi haşlarken. Onun dışında bol tere, az marul, maydonoz ve nane doğradım. Sadece limon sıktım. Biraz tuz ve sumak. Bence güzeldidenemek isteyene fikir olsun...
Canım benim kız 4 yaşında.afiyet olsun cnm resimler harika nasil gecti gununuz boyle gunlerde cocuklari yemege goturuyor musuniz ya da 23 nisan pastasi falan
Cokk guzel olmuss cnim bence ben denerim
Ahh cnimm benim ona da sira gelecek insallahCanım benim kız 4 yaşında.
Anlamıyor henüz bayramı felan.
Yakındaki ilkokula götürdüm gösterileri izlesin, bayram coşkusuna girsin diye, bende onlarla dans etmek istiyorum dedi önce ağladı, sonra avundu 5 kaşık suratla izledi gösteriyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?