Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
Lor kavurma, 1 yumurta
1.5 dilim ekmek

Öğlen
1 dilim ekmek
3 zeytin
Tulum peyniri yeşillik

Akşam
1 Adana kebap
Avucum büyüklüğünde ince lavaş ekmek
1 parça kemikli tavuk (eşimin tabağından)
Yarım lahmacun (kizimdan kalan)
1 bardak ayran
Bol salata

Akşam biraz fazla kaçtı gibi. 5 te yedik. Yarin telafi edecem inşallah.

Sağol cnm
Ne güzel birşey umarım ise yarar merakla takipteyim

Canim ona bnde kayit olacaktim ama olmadim snra sen bize anlatirsin
Bana da gvinia gelmisti genital yltemizleme kullanip yazmistim.yorumu

@Pamuk92 pamukcum sagol cnim gayet iyiyim.izmir de guzel havalar cok sukur ben carsamba donecegim tek geldim esim calisiyor anne kiz kuzenler teyzemler o sekilde vakit geciriyoruz
Ohhh ne iyi olmuş.
Bende annemi çağırdım bir haftalığına
Gelmek istemiyor ama ısrar edeceğim hergun.
Gelir inşallah.

Bana da kızım daha küçükken çocuk sütü numunesi göndermişti kk. Bende o zaman kullanıp yorumlamistim.

Çevremde her ay denebunu.com dan paket alan arkadaşlarım var. Ben de bir kaç kez uğraştım ama paket çıkmadı.

Bana da göndermişler bende yarın denemeye başlayacağım bakalım nasıl olacak :) bana sadece toz karışım karistiricisi metre ve ölçüm tablosu şeklinde gelmiş :) kutusuna bayıldım

Sağol cnm

Ne güzel birşey umarım ise yarar merakla takipteyim

Aynen canım..İnşallah işe yarar..
@Pamuk92 pamukcum sagol cnim gayet iyiyim.izmir de guzel havalar cok sukur ben carsamba donecegim tek geldim esim calisiyor anne kiz kuzenler teyzemler o sekilde vakit geciriyoruz
Ayy İzmirdemisin...Benim için de gezz
Bana da göndermişler bende yarın denemeye başlayacağım bakalım nasıl olacak :) bana sadece toz karışım karistiricisi metre ve ölçüm tablosu şeklinde gelmiş :) kutusuna bayıldım
Bana hem yağ tutucusu hem kakaolu karışım geldi..Kilom fazla ya anca etki eder demişlerdir..Kutu şahane haklısın

Aynen canım..İnşallah işe yarar..
Ayy İzmirdemisin...Benim için de gezz
Bana hem yağ tutucusu hem kakaolu karışım geldi..Kilom fazla ya anca etki eder demişlerdir..Kutu şahane haklısın
Tok tutuculuğu nasıl acaba onu merak ediyorum :) denersen haber ver canim bakalım bende 6 li rakamlara düşene kdr denerim ') geçen hafta baktım netten başka bir markanin alacaktım. Sonra alırım kartın kesim tarihi falan geçsin dedim. Dün de paketi görünce şok oldum gelmeyince yollamazlar sanırım diye düşündüm

Günaydın kızlar
Sabah
1 yumurtali omlet
4 zeytin
Tulum.peyniri
2 dilim.ekmek

Kızımı 23 nisan gösterisine götürdüm. Yeni geldik. Kahvemi içiyorum.

Öğlen yemeğinde böyle bir salata yedim.
Hindi haşlamıştım onun göğüs etinden doğradım, nohut da koymuştum hindiyi haşlarken. Onun dışında bol tere, az marul, maydonoz ve nane doğradım. Sadece limon sıktım. Biraz tuz ve sumak. Bence güzeldi denemek isteyene fikir olsun...

Teşekkürler canım, güzel bir öğle yemeği olmuş. Benim de buzlukta haşlanmış nohutum var. Yapayım bir gün.

Günaydın kızlar
Sabah
1 yumurtali omlet
4 zeytin
Tulum.peyniri
2 dilim.ekmek

Kızımı 23 nisan gösterisine götürdüm. Yeni geldik. Kahvemi içiyorum.
afiyet olsun cnm resimler harika nasil gecti gununuz boyle gunlerde cocuklari yemege goturuyor musuniz ya da 23 nisan pastasi falan
Cokk guzel olmuss cnim bence ben denerim

afiyet olsun cnm resimler harika nasil gecti gununuz boyle gunlerde cocuklari yemege goturuyor musuniz ya da 23 nisan pastasi falan

Cokk guzel olmuss cnim bence ben denerim
Canım benim kız 4 yaşında.
Anlamıyor henüz bayramı felan.
Yakındaki ilkokula götürdüm gösterileri izlesin, bayram coşkusuna girsin diye, bende onlarla dans etmek istiyorum dedi önce ağladı, sonra avundu 5 kaşık suratla izledi gösteriyi :)

Ahh cnimm benim ona da sira gelecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…