- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Canim bnce gayet guzel bir gun olmusKahvaltı
1yumurtali omlet
1 dilim ekmek
4 zeytin
Tulum peyniri
Öğlen
1 kase tavuk çorbası
Yarım dilim ekmek
Yarım kase yoğurt içine, 2 kaşık ıspanak
Ara
3 tane eti form bisküvi
2 dilim elma
3 dilim portakal
Akşam
Ispanak kavurma yumurtalı kaşarlı
1.5 dilim ekmek
Başka birşey yemeden yatarım inşallah. Regl geldi gelecek. İştahım açıldı.
Canım günaydınGünaydın kızlar
Sabah tartıldim ve nutrion xls içeceğine bende bugün başlıyorum. Öğlen içinde yanıma salata ve haşlanmış tavuk aldım. Normalde ara öğün yasak ama regl olduğum için hurma aldım. Kahve ile ara öğün yaparım tatlı krizini atarım diye. İnsallah 6lara düşersem gerisi benim için çok kolay olacak bayrama kadar bir 7 kg vermek istiyorum
aaaaaaaaaaaaKızlar ben kk nın anketini doldurmuştum seçilmişim XL-S Nutrition göndermişler bugün geldi yarından itibaren onu kullanmaya başlayacağım..Bakalım neler olacak..Eczacı arkadaşım da tavsiye etmişti babası kullanmış işe yaradı demişti..Şansıma kullanma şansım olacak ve sizlerle de paylaşacağım tabii sonuçları..Hem kakaolu karışım hem de tablet göndermişler.Tablet yağ tutucu kakaolu karışımı da 2 öğün yerine içeceğim..Umarım tadını beğenir zorlanmadan içerim..
hımmm. bakalım senin nasıl olacak . haber ver bizeBana da göndermişler bende yarın denemeye başlayacağım bakalım nasıl olacak :) bana sadece toz karışım karistiricisi metre ve ölçüm tablosu şeklinde gelmiş :) kutusuna bayıldım
çok iştah açıcı görünüyor . benim de 1 bardak haşlanmış nohutum var . onu kullanayım barik senin gibi. tavuk göğsü de var dün akşam haşlamıştım bütün tavuk . kimse sevmez göğsünü .bi o kaldı. ben yerim severim bi tek . böyle bi şey yapem bari.Eki Görüntüle 2261594
Öğlen yemeğinde böyle bir salata yedim.
Hindi haşlamıştım onun göğüs etinden doğradım, nohut da koymuştum hindiyi haşlarken. Onun dışında bol tere, az marul, maydonoz ve nane doğradım. Sadece limon sıktım. Biraz tuz ve sumak. Bence güzeldidenemek isteyene fikir olsun...
Afiyet olsun canım.Kızlar bende bugün daha iyiyim çok şükür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama çok kasmıyorum faydalı süt yapacak şeyleri bol bol tüketiyorum
Hemen kahvaltımı yazayım
Haşlanmış yarım yumurta +1 yumurta sarısı
Yarım domates
3-4 dal dereotu
50 g beyaz peynir
3 ceviz
7 siyah zeytin
1 tk tahin pekmez
1 dilim ekmek
Ara
1 fincan sade nescafe
Yarım anne poğaçası
Canım piknik dün değil bugündü annem okulda şimdi anane torun vakit geçiriyorlar öğlende gelecekler bende merak ediyorum gelince yazarımAfiyet olsun canım.
Dün piknik nasıl geçmiş ?
Bugün anladım.Canım piknik dün değil bugündü annem okulda şimdi anane torun vakit geçiriyorlar öğlende gelecekler bende merak ediyorum gelince yazarım
İyi yolculuklar canım. Yarın mesai başlıyor sanırım.Bnde eve donuyorum smdi kizlar
Canım izleyince olayları merak ediyorsun. Baktıkça olay çözülene kadar baktiriyir :)Sarfancim annem de ise gec gidyir sabah onlar kahvalti yaoarken o da ananem de muge anliyi bekliyorlaedi dun de kajvaltida o vardi gnduz evde olmayinca blmiyorum tabi onlar da keyif aliyorlar
Nadalcim cok sevndim her gecen gun daha d iyi olacaksin insallah hic merak etme sen ne guzel cocuklar da piknige gtmisler
Demirleke de her zamanki gbi yogun gecirmis gununu ama otobusu kacirmana cok uzuldum taksi cok yazdi mi merkeze bizim bazi arkadaslar oyle durumlarda rapor aliyorlar ama ben almam kolay kolay
Otobüslemi dönüyorsun canım orada hava nasıl bahar yüzünü göstermiş mi bizde dutlar olmak üzeri sanırım bu hafta olur sabırsızlıkla bekliyorumBnde eve donuyorum smdi kizlar
canım 15 tl yazdı. aslında çok yakın . sanıyorum 6-7 dk da vardık . ama hızlı gitti ikinci otobusu kaçırmayayım diye.Sarfancim annem de ise gec gidyir sabah onlar kahvalti yaoarken o da ananem de muge anliyi bekliyorlaedi dun de kajvaltida o vardi gnduz evde olmayinca blmiyorum tabi onlar da keyif aliyorlar
Nadalcim cok sevndim her gecen gun daha d iyi olacaksin insallah hic merak etme sen ne guzel cocuklar da piknige gtmisler
Demirleke de her zamanki gbi yogun gecirmis gununu ama otobusu kacirmana cok uzuldum taksi cok yazdi mi merkeze bizim bazi arkadaslar oyle durumlarda rapor aliyorlar ama ben almam kolay kolay
Aynen canım bir bulaşırsan kurtulamıyorsun gerçekten:))Canım izleyince olayları merak ediyorsun. Baktıkça olay çözülene kadar baktiriyir :)
İyi yolculuklar...Bnde eve donuyorum smdi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?