Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
1yumurtali omlet
1 dilim ekmek
4 zeytin
Tulum peyniri

Öğlen
1 kase tavuk çorbası
Yarım dilim ekmek
Yarım kase yoğurt içine, 2 kaşık ıspanak

Ara
3 tane eti form bisküvi
2 dilim elma
3 dilim portakal

Akşam
Ispanak kavurma yumurtalı kaşarlı
1.5 dilim ekmek

Başka birşey yemeden yatarım inşallah. Regl geldi gelecek. İştahım açıldı.

Canim bnce gayet guzel bir gun olmus

Kahvaltı
1 kase tarhana çorbası (içine bir paket buğday ruşeymi koydum)
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta

Öğlen
Etli nohutlu salata

Ara
Sütlü neskafe
1 hurma
1 ceviz

Akşam
Yarım tabak patlıcan yemeği
Yarım kase yoğurt

Akşam iştahım yoktu öylesine yedim...

Günaydın kızlar

Sabah tartıldim ve nutrion xls içeceğine bende bugün başlıyorum. Öğlen içinde yanıma salata ve haşlanmış tavuk aldım. Normalde ara öğün yasak ama regl olduğum için hurma aldım. Kahve ile ara öğün yaparım tatlı krizini atarım diye. İnsallah 6lara düşersem gerisi benim için çok kolay olacak bayrama kadar bir 7 kg vermek istiyorum

Canım günaydın

Bende de benzer markanın ürünü var. Başladım ama devam edemedim, tokluk hissi vermemişti bana.

Bu ürün tokluk hissi verecek mi bakalim

aaaaaaaaaaaa
merakla bekleyenlerden ben varım .
dene bakalım .
Bana da göndermişler bende yarın denemeye başlayacağım bakalım nasıl olacak :) bana sadece toz karışım karistiricisi metre ve ölçüm tablosu şeklinde gelmiş :) kutusuna bayıldım
hımmm. bakalım senin nasıl olacak . haber ver bize
çok iştah açıcı görünüyor . benim de 1 bardak haşlanmış nohutum var . onu kullanayım barik senin gibi. tavuk göğsü de var dün akşam haşlamıştım bütün tavuk . kimse sevmez göğsünü .bi o kaldı. ben yerim severim bi tek . böyle bi şey yapem bari.

günaydınnnn

dün yoğundu.
sabah 8 de kalktım . ortancayı yedirdim . giydirdim okula götürdüm .
eve dönünce eşim ve çocuklar bi şeyler yedi. hazırlandık çıktık . gösteriye.
erken bitti bizim . ilk bizimkilerin oyunu oldu. protokol konuşması kısa sürmüştü . güzeldi. çok gurur duydum . istiklal marşı okunurken her zamanki gibi yutkuna yutkuna ... ağlamayım diye.

sonra eve döndük . mercimek çorba yaptım . mercimek köfte .
markete gittim kızla. bütün tavuk aldım gelince onun haşladım . hava güzeldi. sonra hep birlikte dışarı çıktık. okul bahçesine gittik . abiler top oynadı. biz kızla dolandık. kumla oynadı. biraz anaokulunun parkına girdik . ben de sallandım .

eve dönüş 6 buçuk - 7 gibi oldu
yemek yenildi.
çay vs . derken 11 buçuk gibi yattım .

bu sabah otobusu kaçırdım . ilk kez .
ve taksi ile gittim merkeze.

hava yağmurlu ve soğuk bugün .

dün yediklerim . sabah yoğurt . kuru kayısı kuru üzüm tarçın karışımı.

öğlen de aynı benzer bi şey . aralarda fıstık . çikolata. 1 kase mercimek çorba. 1 -2 tane mercimek köfte.

akşam yine yoğurtlu elma tarçın .
üstüne 4 tane saklıköyy kremalı bisküvi. elma, fıstık ,

bu sabah kahvaltı yapamadım . ayran getirdim 1 büyük bardak . çubuk kraker ile içiyorum .
öğlen için 1 kase yoğurt . kurukayısı . etiform vs . böyle geçer .

akşam tavuk göğsünden nohuttan hayal gibi bi mama yaparım diye düşünüyorum .

Günaydınlar
Kızım erken kalktı bugün, o.kadar çok uykum var ki, kahve içmek için müge anlı in başlamasını bekliyorum, onu izlerken kahve içmekten çok zevk alıyorum :)

Bugünlerde müge anliya takıldım, katil kim çok merak ediyorum.

Kahvaltımı yaptım.
Dün akşamki yumurtalı ıspanak kavurma, üzeri kaşarlı onu yedim1.5 dilim ekmekle.

Şimdi.kahvemi içeceğim, biraz kabızlık var gibi. Yanında günkururu ile.

Kızlar bende bugün daha iyiyim çok şükür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama çok kasmıyorum faydalı süt yapacak şeyleri bol bol tüketiyorum
Hemen kahvaltımı yazayım

Haşlanmış yarım yumurta +1 yumurta sarısı
Yarım domates
3-4 dal dereotu
50 g beyaz peynir
3 ceviz
7 siyah zeytin
1 tk tahin pekmez
1 dilim ekmek

Ara
1 fincan sade nescafe
Yarım anne poğaçası

Afiyet olsun canım.
Dün piknik nasıl geçmiş ?

Sarfancim annem de ise gec gidyir sabah onlar kahvalti yaoarken o da ananem de muge anliyi bekliyorlaedi dun de kajvaltida o vardi gnduz evde olmayinca blmiyorum tabi onlar da keyif aliyorlar
Nadalcim cok sevndim her gecen gun daha d iyi olacaksin insallah hic merak etme sen ne guzel cocuklar da piknige gtmisler
Demirleke de her zamanki gbi yogun gecirmis gununu ama otobusu kacirmana cok uzuldum taksi cok yazdi mi merkeze bizim bazi arkadaslar oyle durumlarda rapor aliyorlar ama ben almam kolay kolay

Canım izleyince olayları merak ediyorsun. Baktıkça olay çözülene kadar baktiriyir :)

canım 15 tl yazdı. aslında çok yakın . sanıyorum 6-7 dk da vardık . ama hızlı gitti ikinci otobusu kaçırmayayım diye.

Canım izleyince olayları merak ediyorsun. Baktıkça olay çözülene kadar baktiriyir :)
Aynen canım bir bulaşırsan kurtulamıyorsun gerçekten:))
Biz de bir ara Zuhal topal izliyorduk annem geldiğinde o hafta full izleyince o gittikten sonra da birkaç hafta izlemeye devam ettik:)) allah kurtarsın zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…