Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tadı öyle ahım şahım güzel değil açıkçası ama yok tutuculuğu harika

Canım günaydın

Bende de benzer markanın ürünü var. Başladım ama devam edemedim, tokluk hissi vermemişti bana.

Bu ürün tokluk hissi verecek mi bakalim
Ben 9.30 da kullandım canım şu an hâlâ delicesine acikmadim ki normalde çok acıkıyordum. Birazdan da yemeğimi yicem akşam da denerim bakalim yarın tartıda farkı ne olacak

Ara

Şekersiz Nescafe
1 tane hurma

Öğlen birazdan salata ve tavugumu yicem belki 1-2 kaşık yeşil mercimek çorbası içerim
AFİYET OLSUN canım
ben de yemekhaneden taze fasulye . yayla çorba ve 2 çeşit salata aldım . canım istedi.
odama çıkaracaktım . oturup rahat yiyeyim diye. merdivende ayağım takıldı. tüm yemekler üstüme başıma yüzüme. saçıma.

iğrenç kokuyorum şu an .

bi daha al diye söylediler . 2 kez aradılar . ama iştah gitti toptan . yiyecek hal de kalmadı. koku zaten beni doyurdu. yoğurdumu yedim 1 paket etiform . ve 5-6 kuru kayısı .

şimdi 2 si bi arada ve 3 ü bi arada birer paket boşalttım bardağa içiyorum . keskin bi tad aradım .
sabah otobus de kaçtı . bugün böyle bi günmüş . Allah beterinden korusun .

dereotu iyi yaptın nadal cım . bol ye . süt de yapar . gaz yapmasını da önler .
bir de yemeklerine kimyon kat . ben öyle yapıyordum . iyi gelir , süttünde gaz olmaz derlerdi.

Canım izleyince olayları merak ediyorsun. Baktıkça olay çözülene kadar baktiriyir :)
canım ben de youtubeee den bakıyorum . programı sonradan yüklüyorlar youtibe
açık belli kimin yaptığı.
antalya emlak şeysini de o demiştim zaten .
ilk raportajında adamın ses tonu çok düşüyordu. ses düştükçe düşmüştü . suçlu psikolojisi ile sanıyorum . o zaman o yaptı demiştim kendimce.

şöyle bakınca ne kadar kötü insan var . nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar . bunlar insan mı , ne yiyor ne içiyor da bu hale geliyorlar , Allah uzak etsin hepsinden inşallah . Allah çoluk çocuğumuzu da karşılaştırmasın, bizleri de .

Ay canım yaa çok kötü olmuş

Ayy aksilik olmuş. Geçmiş olsun.

Canım oğlu çok oynuyor konuşurken gözlükle felan.
Ama yapmaz gibi d geliyor bana.
Sence gelinlerin abisi mi yaptı. Oğlu mu ?

canım benim geçmiş gitmiş olsun arkana bile bakma
dereotu iyi yaptın nadal cım . bol ye . süt de yapar . gaz yapmasını da önler .
bir de yemeklerine kimyon kat . ben öyle yapıyordum . iyi gelir , süttünde gaz olmaz derlerdi.
kimyonu çok bol kullanıyorum canım bu gaz olayı için hatta kimyon tohumu ve rezene tohumu aldım onuda karıştırıp demliyorum hergün

İyi yolculuklar canım. Yarın mesai başlıyor sanırım.
evet cnim yarin okul var cok tesekkir ederim
Otobüslemi dönüyorsun canım orada hava nasıl bahar yüzünü göstermiş mi bizde dutlar olmak üzeri sanırım bu hafta olur sabırsızlıkla bekliyorum çok severim dalından yemeyi
ucakla dondum cnim cok sukur 1 satte istanbuldaydim
Nadalcim dutlar bogutlenler erikler hersey cikmisti ve harika gorunuyorlardi cidden
canım 15 tl yazdı. aslında çok yakın . sanıyorum 6-7 dk da vardık . ama hızlı gitti ikinci otobusu kaçırmayayım diye.
az yazmis cnim ya iyiymis
İyi yolculuklar...
Umarım bol bol enerji toplamışsındır:)
evet cnm enerji topladim ama su sekilde bu sanki benim biraz gecmise cocukluguma yolculugum gbiydi kuzenlerimle oturup dertlestik neyi neden yaprgimizi gecmsin izlerini simdi neler yapablecegimi nasil duzeltebilecegimizi konustuk be medenle zihinsel anlamda iyi geldi
Canım oğlu çok oynuyor konuşurken gözlükle felan.
Ama yapmaz gibi d geliyor bana.
Sence gelinlerin abisi mi yaptı. Oğlu mu ?
Sarfancim ben seyi merak ediyorum bu insanlardan elbet birileri suclu peki bu kisiler suclu olduklarini bile bile neden canli yayina cikiyorlar

Ada canım
Bazı olaylar var ki, inan suçlular başvuruyor, katil bulunsun diye, sonra olaylar geliştikçe oklar kendine donuyor, sonra itiraf ediyorlar.

Kendi suclari olduğunu bile.bile tanık olarak gelip, delilleri koreltmeye çalışıp, eli ayağına dolanıp, takalananlar da var.

Suçluluk psikolojisi nasıl bir psikoloji ise, kenara çekilmiyorlar, oraya gelecek kadar cesaretliler.

Ben bu sene sınav iş yok diye, takıldım bakıyorum ara ara konular ilgimi çektikçe. Asıl fanatik olan bizim ailede ablam. Hemşire, nobetten çıkıp bakardı hep. Doğu'da 4 yıl tek başına yaşadı, müge anlı yoldaşı oldu :)

Şimdi masa başı işte çalışıyor, internetten felan halen olayları takip eder :) gecenlerde anlamlara gittimizde annemle, oturup.kahvalti masasında 1 e kadar izliyorduk :))

Sabah
Ispanaklı yumurta
1 dilim ekmek

Ara
Kahve
2 günkururu
1 dilim elma

Öğle
1 yumurtalı menemen
Yarım kaşık lor
1.5 dilim ekmek

Ara
3 küçük parça hamur kızartması
1 kurabiye

Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim
1 tabak etli kuru bamya yemeği ( hayal_hatun canım Konya'nın çiçek bamyasindan. Kayseri'de de yoresel yemeğimiz ama konya daha çok sahiplenmiş sanırım. Kayseri'de restoran menülerinde çok yoktur, geçen Antalya'dan gelirken Konya'da da etli pide yiyelim dedik. Restoranın menüsünde bamya çorbası görünce şaşırdım)

Kahvaltı

Haşlanmış yarım yumurta +1 yumurta sarısı
Yarım domates
3-4 dal dereotu
50 g beyaz peynir
3 ceviz
7 siyah zeytin
1 tk tahin pekmez
1 dilim ekmek

Ara
1 fincan sade nescafe
Yarım anne poğaçası

Ara
2 kuru kayısı
2 kuru erik
2 kuru incir
3 ceviz
Küçük sos kasesinde kuruyemiş
1 fincan sade nescafe

Akşam
2 kase sütlü çorba
Yarım kase kısır

1 kimyon-rezene çayı
Çay çay çay

Sözde çok yemediğimi sanıyorum ama yazınca farkettim ki yine dünyaları yemişim benim bu mideyi küçültmem gerek sürekli yiyecek aranıyorum ha günün bir yerinde soda da içtim ama hatırlamıyorum zamanını

Aynen canım Konya mutfağı denince bamya çorbası olmazsa olmaz. Ama o etli pide değil etli ekmek

Biz de yılbaşında Kayseri’ye gitmiştik benim de favorim yağlama

Bence yediklerin çok değil, zaten sağlıklı şeyler.
Her farklı lokmayı tek tek yazdığın için fazla gelmiş olabilir sana.

doguda insan hercekten yalnizliktan bircok seye sariyor bnde izlerdim o zamanlar baska seyler
Haklisin cnim sucluluk psikolojisi saniyorlar ki oklari baskalarina cevirecekler xidden tuhaflar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…