Haklisin cnm unutmusum Allah rahmet eylesinGelemedim canım babaannemi.kaybedince ne diyet ne bir şey
Amin canımHaklisin cnm unutmusum Allah rahmet eylesin
bence bir pakatten 3 tane kalmasi buyuk gekisme ya 1 tane kalsaydi iyiki 7 tane yemissinMenüm:
Kahvaltı
1 kase çorba (içine bir paket yulaf kepeği koydum)
1 kk peynir
Öğlen
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 paket form bisküvinin 7/10’u
(paketten 10 tane çıkıyor ben son 3 taneyi yiyemedim doydum)
Akşam
1 çupra (fırında)
Salata
1 bardak şalgam
Aralarda kahve ve çay içtim.
Muhtemelen akşam da birşeyler içerim; yeşilçay, dibek kahvesi veya neskafe... bakalım.
Şu tahta gibi olanlardan yiyorum ben. Yani sevdiğim için yiyorum yoğurtla çok güzel oluyor. Onun dışında light diye yediğim herhangi bir ürün yok:)bence bir pakatten 3 tane kalmasi buyuk gekisme ya 1 tane kalsaydi iyiki 7 tane yemissin
Afiyet olsun canım.
Benim kızım da yemiyorBu sabah muzlu smoothie yaptım çok nefis oldu. Yarım litre süt, bir büyük muz ve bir tatlı kaşığı balı blendırdan geçirdim. 2,5 bardak çıktı bir bardağını eşim içti 1,5 bardak da ben içtim.
Hem pratik hem doyurucu hem de lezzetli oldu.
Aslında çocuklar için harika bir içecek ama benim çocuklar muz yemiyor
maşallah iyi götürüyorsun . doğum sonrası daha iyi yiyorsun . sağlıklı mamalar hem .Sabah
Dereotlu 2 yumurta
Az peynir
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilim ekmek
Yarım fincan kahve
Öğle
1 kase çorba
1 kase kısır
1 fincan lactamil
3 tane çilek
ay bahçee. ne güzel . bol bol bahçende otur canım . mis gibi. kahvaltı ya da yemek yiyecek yeriniz de varsa artık dışarıda yersiniz .Tskler cnm dinlenmeye fırsat kaldıkça iste
Sağol cnm şuan ara verdim ama vicdanen rahatsizim
Cnm ya Allah sabir versin susa susa insan sabretmeyi öğreniyor
Tskler cnm hemen iyileşip ramazanda da programlı olmalıyım çok iyi olucak inş.
Cnm ne güzel iste burada da 2 gündür güneş var ilik çok güzel bahçede oturmaya başladım çok şükür isiniyor memleket
Gecen kilo bildirimin de seni etiketleme yı unutmysum bayandır gelmiyordun ya bu hafta ilk sıraya yerleşir sin belkim
olmuş artık. sıkıntı yok . olmuşa çare yok . önümüzdeki maçlara bakalım.Arada
Bir Magnum yedim yemeseydim iyi olacaktı ama yapacak bir şey yok
o 3 taneyi yemedin mi . ben yerdimMenüm:
Kahvaltı
1 kase çorba (içine bir paket yulaf kepeği koydum)
1 kk peynir
Öğlen
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 paket form bisküvinin 7/10’u
(paketten 10 tane çıkıyor ben son 3 taneyi yiyemedim doydum)
Akşam
1 çupra (fırında)
Salata
1 bardak şalgam
Aralarda kahve ve çay içtim.
Muhtemelen akşam da birşeyler içerim; yeşilçay, dibek kahvesi veya neskafe... bakalım.
oooooooooooooooooo. çok iştah açıcı
ben de çok seviyorum o tahtaları . kıtır şeyleri severim zaten . galeta , etimek , çubuk kraken . ekmeğin yanmış kurumuş yerleri.Şu tahta gibi olanlardan yiyorum ben. Yani sevdiğim için yiyorum yoğurtla çok güzel oluyor. Onun dışında light diye yediğim herhangi bir ürün yok:)
bence artık korumaya geçtin .Günaydın herkese,
Rumuz: hayal hatun
15.02.2019 - 57.2
22.02.2019 - 56.7
01.03.2109 - 56.4
08.03.2019 - 57.6
15.03.2019 - 56.3
22.03.2019 - 57.5
29.03.2019- 56.7
05.04.2019 - 56.1
12.04.2019 - 55.2
Geçen hafta - 55.2
Bu hafta- 55.1
Fark: -100 gram
Yüzde 0,18
Diyet: karışık
Spor: Leslie 3 mil x 2
Geçen hafta dediğim kilo 2 hafta önceki kilom. Geçen hafta kilo bildirimi yapmamıştım hatırlarsanız. Ama tartılmıştım kilomu biliyorum onu daha sonra ekleyeceğim oraya, boşluk kalmasın. Ben her haftayı yazıyorum ki gidişatımı görebileyim.
Fark 100 gram ama beni çok tatmin etti. İyi toparladım valla. Arada cozutuyorum malum
ooooooooooo. en sevdiğim . ben de yapayım bari . yarın inşallah .Bu sabah muzlu smoothie yaptım çok nefis oldu. Yarım litre süt, bir büyük muz ve bir tatlı kaşığı balı blendırdan geçirdim. 2,5 bardak çıktı bir bardağını eşim içti 1,5 bardak da ben içtim.
Hem pratik hem doyurucu hem de lezzetli oldu.
Aslında çocuklar için harika bir içecek ama benim çocuklar muz yemiyor
o dur canım . şişkinlik yapar .Günaydınlar
Rumuz Sarfansari
Başlangıç 66.00
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 65.5
++++++ 800 Gr
Dün regl olmam gerekiyordu, olmadım hala. Onun şişliği var uzerimde. Kilo gerçekçi değil ama bildirim yapayım yine.
benim çocuklar da sık yemez . arada alırsam yerler. her gün ya da gün aşırı yedirmeye kalkınca tiksiniyorlar . yemiyorlarBenim kızım da yemiyor
Bebekken çok yedirdim, sanırım o zaman bıkkınlık geldi.
Yemedim.maşallah iyi götürüyorsun . doğum sonrası daha iyi yiyorsun . sağlıklı mamalar hem .
ay bahçee. ne güzel . bol bol bahçende otur canım . mis gibi. kahvaltı ya da yemek yiyecek yeriniz de varsa artık dışarıda yersiniz .
olmuş artık. sıkıntı yok . olmuşa çare yok . önümüzdeki maçlara bakalım.
o 3 taneyi yemedin mi . ben yerdim
oooooooooooooooooo. çok iştah açıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?