Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dünkü menümü yazamadım.

Kahvaltı
1 kase çorba (içine bir paket buğday ruşeymi koydum)
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta

Öğlen
Börek (tam bilmemekle birlikte 3 dilim olabilir)
Ayran

Ara
Sütlü kahve (1 fincan)
1 hurma
1 ceviz
Bir avuç beyaz leblebi

Akşam
1 tabak etli keşkek (dünkü hindi etiyle pişirdim, et ağırlıklı idi)
Az turşu

Ara
Çay
1 dilim baklava

Şu baklavayı da misafirlikte çocuklar didikledi mecbur yedim

Sen yazınca fark ettim de belki benim de çocukluğuma yolculuk etmeye ihtiyacım olabilir. Yıllar oldu memleketten çıkalı, aynı şekilde kuzenler de hep başka başka yerlerdeler. Kaldı ki mekanlar da hep değişti, çocukluğumun geçtiği evler (kendi evimiz, teyzemlerin, amcamların evleri vs) değişti herkes apartmanlara taşındı. Çocukluğumun geçtiği mahalleden geçmeye, okuduğum okulların bahçesine girmeye ihtiyacım olabilir diye düşündüm. Bu ihtiyaç sadece özlemle de alakalı olabilir illa ki psikolojik bir sebebi olmak zorunda değil. Yazdıkların beni düşündürdü açıkçası.

Günaydın kızlar

Dün sabah

Nutrion xls içeceğinden içtim

Arada

1 hurma
1 sade Nescafe

Öğlen

Yeşil mercimek
Salata
Ve haşlanmış tavuk

Arada

Şekersiz çay
Bir avuç leblebi

Akşam da sadece yarım avuç kadar

Kuru kayısı kuru üzüm sucuk lokum karışık yedim. İşten geç çıktım içecekten akşam için de içecek vaktim yoktu ama buna rağmen sabah tartıda regl olmama rağmen -800 gördüm.

Geçmiş olsun canım vardır bunda da bir hayır

Sabah yine içeceğimi aldım yanıma ama öğlene salata vs alamadım. Akşam eve geç gelince duş al et derken serildim yatağa. Ağrım da var zaten. Olmazsa salata vs söylerim dışarıdan.

Cok iyi geliyor cnim ben sk sk izmire gtsem de artik kendi sorunlarimin kisiligimin farkinda oldugum icin daha iyi anladim sen de kendini cozdun bu nedenle sana da iyi geleblir gezmek gecmise gitmek
Once cocuklugumuza acidik sonra uzulduk yaklasik 10 saat kadar araliksiz konustuk kuzenlerle davranislarimizi cozduk sonra da gecmisi orada biraktik artik onun olumsuz izlerini tasimak istemiyoruz tamam yasandi keske olmasaydi ama artik yeni bireyleriz davranis degisikligine gitmemiz gerekiyor

Hayalcim bir de benim kuzenler 3 kardes cok cektiler cocukken enistem onlari cok doverdi aksam vakti disari atardi evdeki herseyin parasini isterdi yedikleri ekmegin bile parasini isterdi onlardan bu yuzden okulu birakip calismak zorumda kaldilar kizlar

Canım oğlu çok oynuyor konuşurken gözlükle felan.
Ama yapmaz gibi d geliyor bana.
Sence gelinlerin abisi mi yaptı. Oğlu mu ?
canım gözlükle oynuyor ve yalan söylediği zaman tiki tutuyor . öksürür gibi bi ses çıkarıyor .normal konuşurken ya da doğruları anlatırken hiç tutmuyor bu tiki. ama sıkıntıya düştüğünde direk tiki tutuyor . yalan makinesinin de tespit ettiği nokta bu zaten . streste ses tonu bile değişiyor . sorulan sorular karşısında.

bence oğlunun haberi var . bu yola girmiş . ve yaptığını gayet de haklı bulmuş o dönem . ama şimdi pişman olabilir .
eşi ve ailesi de birlik olmuş damatlarıyla bence.
hepsi birbirini gaza getirmiş . bi kişi de napıyorsunuz siz , saçmalamayın dememiş .

bence onlar elbette . benim kesin görüşüm

dünyada kötüler o kadar çok ki . yapmış olamaz dememek lazım kuzum. Allah kötüye denk getirmesin .

suçlu olduklarını bile bile çıkmaları kendilerine olan aşırı güven . bi kesim böyle . herkesi yalanlarıyla kandırma düşüncesi. böyleleri de çok . ama insanlar aslında suçlu olduğunu biliyor . bi kanıt olmayınca bir kısım böyle evine geri dönüyor .
programın düşüncesi de suçlu da olsa yayına gelsin . zaten yaklaşımı ilk başta kaçırmamak için suçlu değilmiş gibi sevgi ile yaklaşıyor . sonra kişiye göre muamele yapıyor . dişlerini gösteriyor .
proğramın amacı kanıt olması için bi şeyler elde etmek . arayanlar , görgü tanıkları bağlanıyor . bu şekilde kanıt toplanmasına yardımcı oluyor program aslında.
daha önce de insanlar yayın yüzünden piknik yaptıkları civarda ceset bulmuşlardı. olayın gerçekleştirildiği noktada piknik yaparken insanlar biraz daha dikkatli oluyor gibi

ya da o civarda kamera görüntüleri varsa toplanıyor falan .

suçlu pisikolojisi de yayına katılmaya yönlendirebilir insanı. toplumun gözünde aklanmak için .

amma yazdım yahu.

hahah. ben de youtube den izliyorum .
ama her konu ilgimi çekmiyor .

güzel yemişsin kuzum .

afiyet olsun . menu güzelmiş . gayet de güzel sağlıklı olmuş bence.
biraz börek fazla kaçmış olabilir

keşkek ben de çokkkkkkkkkkkk severim . ama çok yiyemem . hindi ile hiç yapmadım . güzel oldu mu. cocuklar yedi mi.

belki gidebilirsin hayalcim .
bazen eski fotograflara bakmak bile aynı şeyleri hissettirir .

benim de 3-4-5 yaşlarına ait fotolara bakmak iyi hissettirir .
şu an çocukluğumun geçtiği yerlere çok yakınım ama kimse kalmadı. anneanne ve dede vefat etti. evleri ise 15 gün oldu yıkıldı. satmış dayım . taşınmış oradan vs .
fotolar ile yetineceğim mecbur .
ve benim de en sevdiğim hatıralar anneanne ve dedem ile olanlar . anneme ait hatıra az çocuklukta . çünkü anneannem büyüttü bi yaşa kadar . 5 yaşında anneme geçtim . ama annem yoğundu , stresliydi , sinirliydi. bize zamanı yoktu. yemek , ev işi , temizlik , çamaşır , banyo ile geçerdi günleri.
hak veriyorum kesinlikle . 3 kız kardeştik evde. ve gerçekten yaramazdık .
babam çok ilgilenirdi bizimle. çocuk gibi oynardı akşamları. gıdıklardı , takla attırırdı. şakalar yapardı. ama yine de anneanne ve dedem deyince içim cız eder .

fotograf varsa elinde fotograflara da bakabilirsin .
bazen çok zor zamanlarımda bi fotografın içinde düşünürüm kendimi. o zamandayım . oradayım . o yaştayım . gibi.
bu da bi yöntem .

izmir e gidersen yumurtalı ekmek evi diye bi yer var . denk gelirsen bi git . çok harika şeyler yapıyorlar . insatgramda takip ediyorum da.

Çok üzüldüm Allah kahhar ismiyle kahretsin zulmedenleri
Tatilinin iyi geçmesine çok sevindim bende tek çocuklarla gitmeyi seviyorum annemlere rahat rahat konuşup dertlesmeyi kahve icmeyi severim kuzenlerimin hepsi ayrı yerlerde bayramda seyranda gorursek birbirimizi iyi yoksa zor oluyor
Gelinlerle oturmayı çok seviyorum bende kafa dengiler sagolsunlar

Kızlar ben daha duzelemedim teli elime alicak halim yok bugün biraz daha iyiyim öksürük te başladı geceden beri zor uyudum sağlam usutmusum ilacta fayda etmiyor sesim hic yok zaten günlerdir içimden konuşuyorum
Beni bu hafta mazur görün olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…