- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Kız en son cuma cozuttum yabence artık korumaya geçtin .
çünkü yediklerin de gayet sabit. cozutmuyorsun bayadır .
Evet kahvaltı için.ooooooooooo. en sevdiğim . ben de yapayım bari . yarın inşallah .
benim çocuklar da meyveyi meyve olarak yer . pastada yemezler . sütte , smothi de asla içmezler .
eşine bile çıkmış . kahvaltı niyetine sanıyorum oldu.
ihihihihihhiYemedim.
İçim almadı, zati bi avuç içi yoğurt yiyom doyuyom(izlemeyenler için: jet sosyeteye gönderme yaptım)
Çok şükür meyvesini toplamaya başladım canımmaşallah iyi götürüyorsun . doğum sonrası daha iyi yiyorsun . sağlıklı mamalar hem .
ay bahçee. ne güzel . bol bol bahçende otur canım . mis gibi. kahvaltı ya da yemek yiyecek yeriniz de varsa artık dışarıda yersiniz .
olmuş artık. sıkıntı yok . olmuşa çare yok . önümüzdeki maçlara bakalım.
o 3 taneyi yemedin mi . ben yerdim
oooooooooooooooooo. çok iştah açıcı
Durmak yok kuzum ben geldimGünaydın kızlar kilo verememisim almamisimda sabit kalanlara eklersiniz beni
Bir tek ben sevemedim şu muzlu süt işini ama neyseki ihtiyacımda yok zatenooooooooooo. en sevdiğim . ben de yapayım bari . yarın inşallah .
benim çocuklar da meyveyi meyve olarak yer . pastada yemezler . sütte , smothi de asla içmezler .
eşine bile çıkmış . kahvaltı niyetine sanıyorum oldu.
Benim de ikinci içmem:))Bir tek ben sevemedim şu muzlu süt işini ama neyseki ihtiyacımda yok zaten
Nasıl bu kadar hızlı verdiğinizi yazabilir misiniz lütfen?Hu huuvvv açılın nadal sahalara geri döndü
Başlangıç tarihi 19 Nisan 2019
Başlangıç kilom 91
Güncel kilom 88,2
Fark 2,8 kg
Yüzde %- 3,07
Hedef 65
Yolum uzun olsada daha önce nasıl başardıysam yine yapacağım yeterki Allah sağlık sıhhat versin (fena gaza geldim)
Bu arada ben verirken kızımda çok güzel kilo alıyor hamdolsun
Yeni doğum yaptım 14 gün önce vücut ödem atıyor lohusalıkta olunca bir süre böyle gidecektirNasıl bu kadar hızlı verdiğinizi yazabilir misiniz lütfen?
kuzum . maşallah yaaa. gidiyor hızlı hızlı maşallah .Hu huuvvv açılın nadal sahalara geri döndü
Başlangıç tarihi 19 Nisan 2019
Başlangıç kilom 91
Güncel kilom 88,2
Fark 2,8 kg
Yüzde %- 3,07
Hedef 65
Yolum uzun olsada daha önce nasıl başardıysam yine yapacağım yeterki Allah sağlık sıhhat versin (fena gaza geldim)
Bu arada ben verirken kızımda çok güzel kilo alıyor hamdolsun
Öyle cnm o yüzden devamlı kullanamam benAfiyet olsun canım.
Bu ürünleri kullanmaktadır sıkıntı bu canım, yemek yemeği özlüyor insan, hep aynı şey sikiyor.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah.Yeni doğum yaptım 14 gün önce vücut ödem atıyor lohusalıkta olunca bir süre böyle gidecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?