şu mesajı pamuk alıntılayınca farkettim .Hayalcim bir de benim kuzenler 3 kardes cok cektiler cocukken enistem onlari cok doverdi aksam vakti disari atardi evdeki herseyin parasini isterdi yedikleri ekmegin bile parasini isterdi onlardan bu yuzden okulu birakip calismak zorumda kaldilar kizlar
amin cnim cok cektiler cokÇok üzüldüm Allah kahhar ismiyle kahretsin zulmedenleri
Tatilinin iyi geçmesine çok sevindim bende tek çocuklarla gitmeyi seviyorum annemlere rahat rahat konuşup dertlesmeyi kahve icmeyi severim kuzenlerimin hepsi ayrı yerlerde bayramda seyranda gorursek birbirimizi iyi yoksa zor oluyor
Gelinlerle oturmayı çok seviyorum bende kafa dengiler sagolsunlar
dinlen cnim guzelce ask olsun sen iyi ol.yeter kiKızlar ben daha duzelemedim teli elime alicak halim yok bugün biraz daha iyiyim öksürük te başladı geceden beri zor uyudum sağlam usutmusum ilacta fayda etmiyor sesim hic yok zaten günlerdir içimden konuşuyorum
Beni bu hafta mazur görün olurmu
Simdi esleri cok iyi canim cok sukur ama ortancanin psikolojisi bozuk antidepresan kullaniyor buyuk olan surekli herseye bagiriyor kucigu de surekli fiziksel hasta oluyirşu mesajı pamuk alıntılayınca farkettim .
insan ana babasını seçemiyor . yazık . inşallah şimdiki hayatları çok iyidir, kendileri iyi ana baba olurlar inşallah.
amin cnim cok cektiler cok
Ne guzel sende bnim.gbi seviyorsun gercekten guzel oluyor onlarla dertlesmek sizde de gelinler varmis
dinlen cnim guzelce ask olsun sen iyi ol.yeter ki
Simdi esleri cok iyi canim cok sukur ama ortancanin psikolojisi bozuk antidepresan kullaniyor buyuk olan surekli herseye bagiriyor kucigu de surekli fiziksel hasta oluyir
canım çok geçmiş olsun . dikkat et canım . dinlen bolca.Kızlar ben daha duzelemedim teli elime alicak halim yok bugün biraz daha iyiyim öksürük te başladı geceden beri zor uyudum sağlam usutmusum ilacta fayda etmiyor sesim hic yok zaten günlerdir içimden konuşuyorum
Evet canim teyzem hala evli enistemle kizlar da mecbur gorusuyor cnku teyzemi birakamazlar teyzem cok ama cok zayif bosanmadi cocuklara bisey yapar falan diye
üzüldüm adacım . Allah yardım etsin . babaları ile görüşüyorlar mı. anneleri napıyor . eşi ile evli mi hala.
Yok be canım tekte yazsam çiftte yazsam nerden tutarsam tutayım çok olmuş ama bugün kahvaltıyı cozutmadım umarım tüm gün böyle gitsinBence yediklerin çok değil, zaten sağlıklı şeyler.
Her farklı lokmayı tek tek yazdığın için fazla gelmiş olabilir sana.
Böreğin hikayesini dün yazdım uzun uzun:))afiyet olsun . menu güzelmiş . gayet de güzel sağlıklı olmuş bence.
biraz börek fazla kaçmış olabilir
keşkek ben de çokkkkkkkkkkkk severim . ama çok yiyemem . hindi ile hiç yapmadım . güzel oldu mu. cocuklar yedi mi.
Bakalm cnm :)yarın bakalım tartı ne diyecek sana
ah çocuklar .Böreğin hikayesini dün yazdım uzun uzun:))
Ben çok fark edemiyorum hindi mi tavuk mu nasıl bir damak zevkim varsa
Hindi organikti (organik mi denir gezen hindi mi neyse doğal yani)
Çocuklar tabii ki yemedi. Yemedikleri gibi bir de “iğrenç” dediler
Ama ben zaten suyunu alıp onlara çorba yapıp içirdim. Etini biz yedik.
Canım benim sen kendin iyi ol yeter ki çok geçmiş olsunKızlar ben daha duzelemedim teli elime alicak halim yok bugün biraz daha iyiyim öksürük te başladı geceden beri zor uyudum sağlam usutmusum ilacta fayda etmiyor sesim hic yok zaten günlerdir içimden konuşuyorum
Biz insanoğlu hiçbirşeyden mutlu olmuyoruz soğuk olunca soğuktan sıcak olunca sıcaktan şikayet ediyoruzİzmir'e yaz geldi cidden çok sıcak hava
Tskler cnm dinlenmeye fırsat kaldıkça isteamin cnim cok cektiler cok
Ne guzel sende bnim.gbi seviyorsun gercekten guzel oluyor onlarla dertlesmek sizde de gelinler varmis
dinlen cnim guzelce ask olsun sen iyi ol.yeter ki
Simdi esleri cok iyi canim cok sukur ama ortancanin psikolojisi bozuk antidepresan kullaniyor buyuk olan surekli herseye bagiriyor kucigu de surekli fiziksel hasta oluyir
Sağol cnm şuan ara verdim ama vicdanen rahatsizimcanım çok geçmiş olsun . dikkat et canım . dinlen bolca.
Cnm ya Allah sabir versin susa susa insan sabretmeyi öğreniyorEvet canim teyzem hala evli enistemle kizlar da mecbur gorusuyor cnku teyzemi birakamazlar teyzem cok ama cok zayif bosanmadi cocuklara bisey yapar falan diye
Tskler cnm hemen iyileşip ramazanda da programlı olmalıyım çok iyi olucak inş.Canım benim sen kendin iyi ol yeter ki çok geçmiş olsun
Cnm ne güzel iste burada da 2 gündür güneş var ilik çok güzel bahçede oturmaya başladım çok şükür isiniyor memleketİzmir'e yaz geldi cidden çok sıcak hava
canım @Biz insanoğlu hiçbirşeyden mutlu olmuyoruz soğuk olunca soğuktan sıcak olunca sıcaktan şikayet ediyoruz
Gelemedim canım babaannemi.kaybedince ne diyet ne bir şeyTskler cnm dinlenmeye fırsat kaldıkça iste
Sağol cnm şuan ara verdim ama vicdanen rahatsizim
Cnm ya Allah sabir versin susa susa insan sabretmeyi öğreniyor
Tskler cnm hemen iyileşip ramazanda da programlı olmalıyım çok iyi olucak inş.
Cnm ne güzel iste burada da 2 gündür güneş var ilik çok güzel bahçede oturmaya başladım çok şükür isiniyor memleket
Gecen kilo bildirimin de seni etiketleme yı unutmysum bayandır gelmiyordun ya bu hafta ilk sıraya yerleşir sin belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?