- 21 Mart 2019
- 1.658
- 605
- 123
Hosbulduk canim cok haklısın kesinlikle boyle yemek yeme istegim cok artti bu yıl oyle boyle degil bi de mesela bir paketin tamamını bitirme isteğim çok var. Porsiyon kontrolu yapamiyorum. Her gun buraya yediklerimi atacagim sanirim inşallah başarabilirimHosgeldin aramiza sen diyet yaptikca kilo alanlardansin bence sorun senin iraden degil yemekle olan baginin zayiflama isteginden cok daha guclu olmasi bence
Hoşbulduk canım çok sağol evet yarından itibaren atmaya başlıyorumhoş geldin . menü paylaşırsan kendini kontrol etmek daha kolay olur.
Pardon canım:)tatlim ben korumadayim sersum beni mezun etti 59 kikoyla ondan bldirmedim
Canim insallah hayirkisiyla bebisni kucagina alirsin
ellerine sağlık canım işte bu birincilik güzel oldu tam motivasyon devam inşallahListeyi yapıyorum kızlar.
Kilo verenler:
Haftanın şampiyonu N nnnadal
İkincimizyazarhanim35
Üçüncühayal_hatun
Sabit kalanlar:
@Pamuk92
Kilo alanlar:
@sarfansari
Bildirim yapmayanlar:
A aaadddaaa
@okuyucuu
sersum
izole
Bildirim yapmaya ihtiyacı olmayanlar:
@demirleke
Hamilemiz:
@suspushanimcim
Ve @Svltr aramıza hoşgeldin
ay hadi inşallah hep duamdasın canım minik prenses sağlıkla gelsin inşallahBen de inşallah 10gun içinde doğum yapacağım.
Başlangıç şimdiden 75 olsun.
Bebiş olur olmaz bildirim yapacağım.
basarablirsin elbette ama oncelikle bazi aliskanliklarini degistirmen gerekiyor bir seyi tamamen yasaklama diyetteyim diye canim cok cekerse azcik alirim de azcik alip birakmayi ogren yiyecekleri kutsallastirma menuleri de paylas guzel olur insallahHosbulduk canim cok haklısın kesinlikle boyle yemek yeme istegim cok artti bu yıl oyle boyle degil bi de mesela bir paketin tamamını bitirme isteğim çok var. Porsiyon kontrolu yapamiyorum. Her gun buraya yediklerimi atacagim sanirim inşallah başarabilirim
Amanda senn ayaginin tosuyla birinci mi oldun aman da aman masallah sanaaaellerine sağlık canım işte bu birincilik güzel oldu tam motivasyon devam inşallah
ay hadi inşallah hep duamdasın canım minik prenses sağlıkla gelsin inşallah
Listeyi yapıyorum kızlar.
Kilo verenler:
Haftanın şampiyonu N nnnadal
İkincimizyazarhanim35
Üçüncühayal_hatun
Sabit kalanlar:
@Pamuk92
Kilo alanlar:
@sarfansari
Bildirim yapmayanlar:
A aaadddaaa
@okuyucuu
sersum
izole
Bildirim yapmaya ihtiyacı olmayanlar:
@demirleke
Hamilemiz:
@suspushanimcim
Ve @Svltr aramıza hoşgeldin
of hatay mutfağı harikaymış. öyle anlatıyorlar.Bizde bugum bir arkadasa gttik hatay mutfagi yaomis bize herseyden azcik tattim sekerli seylere bulasmadim kabak tatlisi yedim.bir parca hayatimda bu kadar guzelini yememistim kabagi kurutmuslar sanirim inanilmaz guzel olmus yoksa asla yemezdim kabagi sevmem
Aksam yani smdi esimle.disari yemege geldik yine hatay sofrasi czn burak var instagramda belki bilen vardir oraya ama tavuk yedim az akmekle 2 kasik yogurt bitiremedim onu da esime verdim fazlaydi bana
afiyet olsun. iyi dengelemişsin hayalcimKahvaltı
Kepek ekmeğine tost
Neskafe
2. Öğün
Yarım kase çorba
1 tabak keşkek
1 köfte
1 küçük kase yoğurt
Ara
1 kupa kahve
2 hurma
2 muzlu atıştırmalık (hiç güzel değildi tarifini yazmaya gerek görmüyorum. 1 muzdan 6 tane çıktı 2’sini yedim kalanları da yerim artık:))
Akşam
Dibek kahvesi
afiyet olsun cnim keskei sen mi yaptinKahvaltı
Kepek ekmeğine tost
Neskafe
2. Öğün
Yarım kase çorba
1 tabak keşkek
1 köfte
1 küçük kase yoğurt
Ara
1 kupa kahve
2 hurma
2 muzlu atıştırmalık (hiç güzel değildi tarifini yazmaya gerek görmüyorum. 1 muzdan 6 tane çıktı 2’sini yedim kalanları da yerim artık:))
Akşam
Dibek kahvesi
Evet codden oyleydi cnim sagoasin sen de cok guzel mamalar yapmissinof hatay mutfağı harikaymış. öyle anlatıyorlar.
afiyet olsun canim
Canım motive oldum ama yinede o kadar çok yemişimki şimdi kocaman bir midem var birden kesemiyorum bide emzirdikçe midem kazınıyor kendime engel olmaya çalışıyorum kızımda hızla büyüyor abiler hep ilgi istiyor işleri annem yaptığı için ben çocuklara yetiyorum ama annem gidince napçaz bilmiyorumnadal masallah cok hizla gidiyor. motive oldun sanirim. kızçe nasil. abiler nasil. ağrıların gecti mi
Evet ben yapmıştımafiyet olsun cnim keskei sen mi yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?