Şu sıralar bana takılma “birlikte şişmanlıyoruz” grubundayım ben:)))
Oruca başladım ama dün iftardan sahura homini gırtlak... yemin ediyorum uyuşturucu/alkol bağımlıları gibiyim
“Alo 170 çok yemeyi bırakma hattı” falan yok mu ki
Canım.insallah bugunden itibaren toplarsin.Oruca başladım ama dün iftardan sahura homini gırtlak... yemin ediyorum uyuşturucu/alkol bağımlıları gibiyim
“Alo 170 çok yemeyi bırakma hattı” falan yok mu ki
Canım AVM ye git, mutlaka bilirsin bir magazadaKızlar anneme hediye olarak teflon tava tencere alacağım indirim nerde var siz bilirsiniz
Nadalcım sen öğretmen miydin?Ay kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz ben yine bir gittim geri gelemedim maalesef çalışmadığım için bende aileme pek birşey yapamıyorum evlenmeden önce çalışırken anneme ev için birşeyler almıştım bide kendimin tüm çeyizimi kendim yaptım babamdan hiç çeyiz için para almadım memlekete git gel en az 2000 lira harcanıyor sonrasında 2-3 ay ancak toparlamaya çalışıyoruz hele bide şimdi 3 çocukla hayat çok daha zorlaştı keşke zamanında kpssye daha çok asılsaymışım bu yaştan sonra o da olmuyor özelde olmuyor çocuklar çok küçük ama en çok dilediğim gibi daha özgür harcamak için çalışmayı isterdim yinede halime şükür eşim herşeye yetmeye çalışıyor ben çocuklarıma kendim bakıyorum her anlarını yaşıyorum bu beni çok mutlu ediyor
Aynen canım..Herşeye rağmen toparlanma vakti geldi biz daha güzel kiloları gördük yine göreceğiz tatlım moral bozmak yok en azından kendimizin farkındayız
Evet ona bağlıyorum...düzelticem durumu inşallahcanım zorluklar yaşadın ondan . dediğin gibi.
olacak inşallah . farkında olmak önemli.
Güle güle kullanın canım...fatma dün alışveriş yaptım ben trendyoldan .
biraz fazla tuttu ama hep mi yapıyoruz sanki diye aldım gitti. büyük indirim vardı . sepette vs.
akşam eşime dedim . 170 tl senin kartından çektirdim diye. şok oldu tabi. ama lazımdı dedim geçtim . baktı öyle .
kendi kartımdan da 80 tl alışveriş yaptım dedim . toplam 250 tl . dedim . şok oldu .
bir de anne babalar var gidilecek bayramda.
dün woody ye gtimiş . 200 tl ye hepimize pjama takımı almış
bana almasaydın dedim . istersen özge ye ver dedi. etiketi üzerinde çünkü. hayır dedim tabi.
özge hamile ya orada çok güzel bebek battaniyesi görmüş . 40 tl ye . 2 tane alacaktım . çok güzeldi dedi.
yahu ilk çocuk anası yapacak , kendi yapacak , 2 tane alma .orada çok güzel mama önlükleri tulumlar da var . 1 battaniye alırız . tulum , mama önlüğü alırız . birlikte gidelim dedim . iyi peki dedi.
amca olacak ya. feci hissiyatlı . çok da mutlu . ağzı kulaklarında. ereni arıyor . düşünüyor . ilgileniyor .
Az masraf olmuyor gurbette olunca canım biz de aynı durumdayız..anne baba , kv kp re daha bi şey almadık.
gidiş geliş zaten 600-700 belki daha fazla tutar . çünkü dönüş otobusle olabilir . emre bizi bırakıp dönecek çünkü. kısa sürede tekrar gelemeyebilir
e orada da 1000 tl illa gidiyor .
anne baba en az 200-300 tl .
giderken peynir ve fındık alırız . 150-200 tl .
eli boş gidilmiyor .
2000 - 2500 tl kadar harcama oluyor böyle her gidişte.
Ben de gittikçe alırım annem de alma kızım alma ...Ama alışmışım aileden geliyor bu babam da rahmetli bize gelir almadan durmazdı annem de aynı..Kv Kp de hep bana hep bana...annemdeysem pazar , market yapmayı seviyorum .
kendi maaş kartımdan harcıyorum . emre de acil durumlar için para bırakıyor .
1000 tl bırayıorsa . hepsi bitmiş oluyor .
market , pazar seviyorum . annemin evine aldıkça da hoşuma gidiyor . evlat olarak onları memnun etmek .
ben döndükten sonra da yer içerler diye düşünüyorum .
şu an emekli babam . öyle ihtiyaçları yok ama . yine de içim daha huzurlu oluyor .
Gider o kilocuklar canım(bizimkilerin yanında lafımı olur) Sağlık olsun yeter ki..Dün öğleden sonra tartılmıştım. Sonuç pek iç açıcı değil.
58,5 çıktım. 12 günde 3,5 kilo almışım. Bunun bir kısmı hava civaya çıkar ama bir kısmı bildiğiniz kilo...
Canım biraz sıkkın biraz değil.
Üzülüyorum çünkü emeklerim boşa gidiyor. Üzülmüyorum çünkü olabilir yani alınır verilir ne yapalım.
Hele benim gibi bir insan için al gülüm-ver gülüm...
Önemli olan sağlık; beden sağlığı, ruh sağlığı... O da pek yok gerçi:))
Ne yapalım Allah büyük...
Aynen canımcım zor günler atlattık stres direk etkiliyor beni ama hiç bu kadar almamıştımcanim uzuci seyler yasadin duzenin bozuldu haklisin bende bakitim senin kiloya ya dedim sanki sersum bir ara 82 lere kadar dusmusyu dedim
Simdi artik toparlanma vakti sersumcum diyet yapabliyor musun blmiorum ama hemsiereen doktorlardan diyetisyenler falan vardir sanirim arkadaslarin ciddi bie sekilde baslayip ideal kilona geliren eger bu gbi durumlarimizda en azindan aldigimiz hem koymaz hem de hemencik gider
Sen ki ne zorluklar atlattin yillardir ki anlayabkiorum en iyi ben bu durumu esim yokken tek istedigim ywmek yemekti tek keyfim oydu ama esin geldi sanirim ya da gekmesine az var o nedenle bu isi bitirmeiyiz artikim sen bizim liderimizsin bitir bu isi lider vericeksin
bizde insallah bayramda bikac gun izmire gidecegiz cnim insallah esim izin alablir tabi bizim de masraf oluyor gderken kendi aramizla gderiz diye susunuyorum ki en sevdgimiz sey
en de cok seviorum onlarin ohtiyaclarini karsilayinca cok mutlu oluyorum icim de bir huzurlu oluyor cidden
Canim alip vermek zaten sorun degil hemen gder o kilolar ama seni bu kisir donguden kirtarmamiz lazim cunku hem senin moralini bozup hem de seni geriye sardiriyorlar hayat inancini dusuruyorlar ah cnim seni oyle iyi anliyorum ki
Ben de diyorum bu kız napıyor isimler falan..Gene rumuz değiştirmek zorunda kalmaay pamukcum . özelden arkadaşla yazışıyorduk . buraya yazmışım yanlışlıkla.şimdi sen yazınca farktettim. isim bile vermişim .
evet memlekete gideceğiz nasipse tatilde. bayram tatili.
Amannn dengesiz akrabalar..Sinir oluyorum..Benimde eniştem babam beni dersaneye yolluyordu amaaan ne gerek var ele okutuyorsun demişti..çok kızarım o lafa halaa..İleri görüşlü babacığım da önce kız çocuğu okutmak lazım erkek ne iş olsa yapar diyip ağzını kapatmıştı..sarfancim ben esimle univ son sinifta evlendim bir yengem var sagolsun cocukluktan beri beni kuzenimle kiyaslar ben daha basarili olunca bu kez de surekli keske hemen evlenmeseydin ailene yardim etseydin sakayla karisik cimri vs gbi sozler cok soylerdi beni uzerdi kendi kizi bekar guya ama babam asla benim oyle bir hayat yasamama izim vermezdi hep evli huzurlu bir hayatim olsun isterdi neyse yengem surekli beni bu sekilde kuzumsemeye calisti ben aileme evli olmama ragmen calistigim icin elimden gelen her turlu yrdimi yapmaya calistim cok sukir simdi evleri de var arabalari da ama o donem cok cok uzuliyordim kendimo sucluyordum nedense
Smdi oyle hissetmiyorum ama hala daha o donemin acisi ve esikligi var sanki ailemi ortada birkamisim gbi oysaki cok fazla seylerini yaptim
Bnde diorum bu kiz u kadar ismi nereden taniyor bunlar kim diorim
Eki Görüntüle 2267402 Eki Görüntüle 2267403 Eki Görüntüle 2267404
kızçeme bunları aldım safran . kotoon . lcv.
Güle güle kullanın cicileri çok güzeleşime ve oğluma şort.
onları koymama gerek yok .
kendime ise anneler günü diyerek bu aşağıdaki 1 kazak , 2 tişört aldım.
umarım doğru ürün yollarlar . çok yoğun alışveriş vardı dün . ve çok fazla butik ve butiklerde ürünler sonsuz kadar çoktu. bak bak yoruldum bi yerden sonra. bıraktım . bunca ürünü nasıl yollarlar bilemedim . umarım istediğim gibi gelir . sen neler aldın .
Eki Görüntüle 2267406 Eki Görüntüle 2267408 Eki Görüntüle 2267409
Ayy şekerim seninle aynıyız bende de doğum kilosu var senin gibi 19 yıllık falanBu arada ben kilo bildirimi yapmayı unutmuşum
Başlangıç tarihi 19 Nisan 2019
Başlangıç kilom 91
Geçen hafta 88,2
Güncel kilom 88,2
Fark 0
Takıldım sanki ama diyet falan yapamadım bide lohusalık devam ediyor iştah var sadece daha ölçülü olmaya çalışıyorum en yakın zamanda düzen oturtacağım
Supersin canimm ne kadar surede olduRumuz Sarfansari
Başlangıç 66
Güncel 64.8
Fark ---1.2
Canım bir haftada.Supersin canimm ne kadar surede oldu
ben de evlendim ancak butun evkerini dizdim koktuk takimindan tut firinina perdelerine kadar ev almalarina kadar sagoksun esim birsey demedi ama insan esi de olsa cekiniyor bu kadar yapabliyor cnku kendi evin ve sorumluluklarin oluyor esimin ailesinin durumu iyi o hic vermedi o nedenle ama bu insanlar iste ailem bisey demezken onlari bu sekilde yaomasi cok uzdu beniCanım bende evlenmeden önce 4 sene çalıştım. Bunun son 7 ayı nişanlı donemime denk geldiği düğün hazırlıkları oldu. Sonrasını hep aileme verdim. Bu konuda çok için rahat.
Ablamla benim üniv den mezun olup çalışma donemimiz aynı yıla denk geldi. Evimizi koparatoften almıştık, içi tam yapılı değildi. Annemler 4-5 sene kadar öyle oturdular. Sonra bizim okul bitip çalışmaya başlayınca, aynı binada başka ev kiraladık 2 aylığına. Evin yerler parke, duvarlar alçı, yatak dolabı, çocuk odasına dolap vestiyer hepsi yapıldı. Koltuk takımları değişti. Yani ablamla ben yapmış olduk.
Sonra babamın da desteğiyle babama sıfır araç aldık.
Çok.sukur bunları yapabildim.
Evlendikten sonra, çalışmıyorum diye mi bilmiyorum, bekarlık takı kadar olmuyor, hayat telaşı kendi ödemelerin.
Çok şükür ailelerimiz de bize destek her zaman. Her memleketten dönüşte koli koli eşya verirler. Yumurtadan çamaşır suyuna kadar.
ah o insanlar ah zaten ailem demedi ama bu insanlarin bazilari cok fitneci size ne dimi ama ben her aileme yaotigimi size anlatmak zorunda miyimAllah sana da hayırlı bir iş nasip etsin safran cım . üzülme lütfen . çalışmazken ben de az az yapmaya çalışıyordum . elimden ne kadar gelirse.
sıkma canını . olduğu kadar . inşallah sen de atanınca alırsın . inşallah.
canım var öyle dengesiz insanlar . benim de yaşantımda oldu. çoğu insanın hayatında da vardır .
yengen söylemezse teyze söyler . kardeş söyler . amca söyler .
bunlara takılma. sen o zaman nasıl davranman gerekiyorsa öyle yapmışsındır .
hiç canını sıkma. milletin istediği gibi yaşayacak olsak . ohooo. kendilerine karıştırmazlar , başkasının hayatına müdahil olurlar falan .
canm illaki blursun ama karacada baya indirim vardi ben tavalarimi ordan almistim hatta gecen annelr gununde ve cok kaliteliydiKızlar anneme hediye olarak teflon tava tencere alacağım indirim nerde var siz bilirsiniz
Canim ne kadar sogru soylemissim cocuk yapmayi anneler tercih ediyorlar dunyaya gelmeyi ben secmiyorum ve cocuklarina hayatin her aninda bakmak ailenin gorevi zaten cidden bazi insanlarin sirf okusun bize baksin diye cocuk yapmalarini veya bu sekilde beklenti icine girmelerini anlayaiyorum sagolsun benim annem de babam da oyle insanlar degil ama yengem bu durumu surekli beni kucumsemek icin kullandisagolsunAynen canım..
Evet ona bağlıyorum...düzelticem durumu inşallah
Güle güle kullanın canım...
Az masraf olmuyor gurbette olunca canım biz de aynı durumdayız..
Ben de gittikçe alırım annem de alma kızım alma ...Ama alışmışım aileden geliyor bu babam da rahmetli bize gelir almadan durmazdı annem de aynı..Kv Kp de hep bana hep bana...
Gider o kilocuklar canım(bizimkilerin yanında lafımı olur) Sağlık olsun yeter ki..
Aynen canımcım zor günler atlattık stres direk etkiliyor beni ama hiç bu kadar almamıştım..Gidecek inşallah..
Bu lider tırt çıktı
Ben de diyorum bu kız napıyor isimler falan..Gene rumuz değiştirmek zorunda kalma
Amannn dengesiz akrabalar..Sinir oluyorum..Benimde eniştem babam beni dersaneye yolluyordu amaaan ne gerek var ele okutuyorsun demişti..çok kızarım o lafa halaa..İleri görüşlü babacığım da önce kız çocuğu okutmak lazım erkek ne iş olsa yapar diyip ağzını kapatmıştı..
Ben de hiç yardım edemedim aileme işe girdim 6 ay sonra evlendik..4 yıl çıkmıştık daha doğrusu eşim beni beklemişti artık yeter dediEşim 4 yıl ailesine gönderdi ama yaranamadı..ben benimklere hiç yapamadım hep destek aldım..Çocuklarını bize bakmak zorunda diye düyaya getirenlere çok kızıyorum..Ankaralı aileler hep öyle görüyorum ve gençlere üzülüyorum..elinden gelir yapar ama zorlama çok kötü..Bir de hep erkekleri üstün tutup mirası onlara fazla veriyorlar..En gıcık olduğum şey evlat ayırmak
Güle güle kullanın cicileri çok güzel
Ayy şekerim seninle aynıyız bende de doğum kilosu var senin gibi 19 yıllık falan
yengene karşi mesafeli durmalısın.ben de evlendim ancak butun evkerini dizdim koktuk takimindan tut firinina perdelerine kadar ev almalarina kadar sagoksun esim birsey demedi ama insan esi de olsa cekiniyor bu kadar yapabliyor cnku kendi evin ve sorumluluklarin oluyor esimin ailesinin durumu iyi o hic vermedi o nedenle ama bu insanlar iste ailem bisey demezken onlari bu sekilde yaomasi cok uzdu beni
ah o insanlar ah zaten ailem demedi ama bu insanlarin bazilari cok fitneci size ne dimi ama ben her aileme yaotigimi size anlatmak zorunda miyim
canm illaki blursun ama karacada baya indirim vardi ben tavalarimi ordan almistim hatta gecen annelr gununde ve cok kaliteliydi
Canim ne kadar sogru soylemissim cocuk yapmayi anneler tercih ediyorlar dunyaya gelmeyi ben secmiyorum ve cocuklarina hayatin her aninda bakmak ailenin gorevi zaten cidden bazi insanlarin sirf okusun bize baksin diye cocuk yapmalarini veya bu sekilde beklenti icine girmelerini anlayaiyorum sagolsun benim annem de babam da oyle insanlar degil ama yengem bu durumu surekli beni kucumsemek icin kullandisagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?