Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Oruca başladım ama dün iftardan sahura homini gırtlak... yemin ediyorum uyuşturucu/alkol bağımlıları gibiyim
“Alo 170 çok yemeyi bırakma hattı” falan yok mu ki
Canım.insallah bugunden itibaren toplarsin.
Yediklerini yaz buraya yine de,
Yazdikca bizden utanir beynin belki, ataklar azalır

Ay kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz ben yine bir gittim geri gelemedim maalesef çalışmadığım için bende aileme pek birşey yapamıyorum evlenmeden önce çalışırken anneme ev için birşeyler almıştım bide kendimin tüm çeyizimi kendim yaptım babamdan hiç çeyiz için para almadım memlekete git gel en az 2000 lira harcanıyor sonrasında 2-3 ay ancak toparlamaya çalışıyoruz hele bide şimdi 3 çocukla hayat çok daha zorlaştı keşke zamanında kpssye daha çok asılsaymışım bu yaştan sonra o da olmuyor özelde olmuyor çocuklar çok küçük ama en çok dilediğim gibi daha özgür harcamak için çalışmayı isterdim yinede halime şükür eşim herşeye yetmeye çalışıyor ben çocuklarıma kendim bakıyorum her anlarını yaşıyorum bu beni çok mutlu ediyor

Bu arada ben kilo bildirimi yapmayı unutmuşum
Başlangıç tarihi 19 Nisan 2019
Başlangıç kilom 91
Geçen hafta 88,2
Güncel kilom 88,2
Fark 0
Takıldım sanki ama diyet falan yapamadım bide lohusalık devam ediyor iştah var sadece daha ölçülü olmaya çalışıyorum en yakın zamanda düzen oturtacağım

Nadalcım sen öğretmen miydin?

Herşeye rağmen toparlanma vakti geldi biz daha güzel kiloları gördük yine göreceğiz tatlım moral bozmak yok en azından kendimizin farkındayız
Aynen canım..
canım zorluklar yaşadın ondan . dediğin gibi.
olacak inşallah . farkında olmak önemli.
Evet ona bağlıyorum...düzelticem durumu inşallah
Güle güle kullanın canım...
Az masraf olmuyor gurbette olunca canım biz de aynı durumdayız..
Ben de gittikçe alırım annem de alma kızım alma ...Ama alışmışım aileden geliyor bu babam da rahmetli bize gelir almadan durmazdı annem de aynı..Kv Kp de hep bana hep bana...
Gider o kilocuklar canım(bizimkilerin yanında lafımı olur) Sağlık olsun yeter ki..
Aynen canımcım zor günler atlattık stres direk etkiliyor beni ama hiç bu kadar almamıştım..Gidecek inşallah..
Bu lider tırt çıktı
ay pamukcum . özelden arkadaşla yazışıyorduk . buraya yazmışım yanlışlıkla.şimdi sen yazınca farktettim. isim bile vermişim .

evet memlekete gideceğiz nasipse tatilde. bayram tatili.
Ben de diyorum bu kız napıyor isimler falan..Gene rumuz değiştirmek zorunda kalma
Amannn dengesiz akrabalar..Sinir oluyorum..Benimde eniştem babam beni dersaneye yolluyordu amaaan ne gerek var ele okutuyorsun demişti..çok kızarım o lafa halaa..İleri görüşlü babacığım da önce kız çocuğu okutmak lazım erkek ne iş olsa yapar diyip ağzını kapatmıştı..
Ben de hiç yardım edemedim aileme işe girdim 6 ay sonra evlendik..4 yıl çıkmıştık daha doğrusu eşim beni beklemişti artık yeter dedi Eşim 4 yıl ailesine gönderdi ama yaranamadı..ben benimklere hiç yapamadım hep destek aldım..Çocuklarını bize bakmak zorunda diye düyaya getirenlere çok kızıyorum..Ankaralı aileler hep öyle görüyorum ve gençlere üzülüyorum..elinden gelir yapar ama zorlama çok kötü..Bir de hep erkekleri üstün tutup mirası onlara fazla veriyorlar..En gıcık olduğum şey evlat ayırmak
Güle güle kullanın cicileri çok güzel
Ayy şekerim seninle aynıyız bende de doğum kilosu var senin gibi 19 yıllık falan

Son düzenleme:
ben de evlendim ancak butun evkerini dizdim koktuk takimindan tut firinina perdelerine kadar ev almalarina kadar sagoksun esim birsey demedi ama insan esi de olsa cekiniyor bu kadar yapabliyor cnku kendi evin ve sorumluluklarin oluyor esimin ailesinin durumu iyi o hic vermedi o nedenle ama bu insanlar iste ailem bisey demezken onlari bu sekilde yaomasi cok uzdu beni
ah o insanlar ah zaten ailem demedi ama bu insanlarin bazilari cok fitneci size ne dimi ama ben her aileme yaotigimi size anlatmak zorunda miyim
Kızlar anneme hediye olarak teflon tava tencere alacağım indirim nerde var siz bilirsiniz
canm illaki blursun ama karacada baya indirim vardi ben tavalarimi ordan almistim hatta gecen annelr gununde ve cok kaliteliydi
Canim ne kadar sogru soylemissim cocuk yapmayi anneler tercih ediyorlar dunyaya gelmeyi ben secmiyorum ve cocuklarina hayatin her aninda bakmak ailenin gorevi zaten cidden bazi insanlarin sirf okusun bize baksin diye cocuk yapmalarini veya bu sekilde beklenti icine girmelerini anlayaiyorum sagolsun benim annem de babam da oyle insanlar degil ama yengem bu durumu surekli beni kucumsemek icin kullandisagolsun

yengene karşi mesafeli durmalısın.
anan mı baban mı ki sanki. bu seni yaralıyor belli.
ben olsam öyle bi laf ettiğinde 'of yenge hep aynı şeyleri söemekten yorulmadın mı .ben dinlemekten yoruldum der bi de kahkaha patlatırdım.
bu da bana arkadaş tavsiyesi olmuştu bi zamanlar.
söylemek istediğini söyleyip kahkahayı basmak.

bir de böyleseni kötü hissettiren insanlardan koşarak kaçmalısın.
eğer hiç bir şey diyemiyorsan KAÇ.uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…