Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızım adı Zeynep oldu.
3.280dogdu.
Artık kucağımda ya elhamdülillah.
Hippn gaz için çayını içiyorum.
Doğumdan önce başlamıştım.
Abiside kardeşim demiyor.
Bebeğimiz diyor .
Kendini bizim gibi düşünüyor :))

Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah...Doğum istediğin şekilde olmamış hayırlısı olsun bu şekilde kısmetmiş..Siz iyisiniz ya maşallah gerisi boş..
Gayet güzel canım..Şekersiz olduğu sürece kahve ve çay zarar etmez..
Kizlar oruc tutanlara ozellikle tavsiyemdir gunde bir soda icin muhakkak maden suyu yani artikim ben bilmem aradaki ayrimi ama icin siz icinn
Katılıyorum..Sade maden suyu mineral dengesi için şart

e vallahi beni çok şaşırtıyorsun . maşallah sende iyi istek , irade varmış . iradenin alasını yapıyorsun . maşallah .

canım hayırlı olsun bebişimiz . Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah . sırma saçlı mı annesi . oy oy .mis mis o şimdi . Allah sağlıklı , güzel ömür nasip etsin inşallah zeynep kıza.

ben de dünkü menümü paylaşayım

sabah 2 tatlı kaşığı ile 1 kupa türk kahvesi

öğlen 1 hamburger ekmeğine kaşar , ketçap. 1 elma ,

ikindi 1 cocostarrr çikolata.
kurukayısı vs yoktu tabi çekmecemde . ramazan diye hepsini toparladım götürdüm eve.
ama bu adet günlerini unutmuşum .

akşam 1 tabak karalahana yemeği.
1 kase yoğurt
1 bardak süte kahve.

bu sabah oğlumun akşam kemirdiği elmanın kalanını yedim . 2 tatlı kaşığı ile türk kahvesi

öğlen için 1 tabak karalahana yemeği. 1 kase yoğurt

akşam için yine bilmiyorum . mantarlı ıspanaklı omlet olur diye düşünüyorum .

evdekilere iftar için mercimek çorbası, krep arası tavuk döner , kaşar . bunu fırınlamayı düşünüyorum .
marul salatası.

Maşallah minik Zeynep'e nedense senin ilkinide kız sanıyordum sanırım bebeğimiz demesi yaştan dolayı benimde büyük oğlum kızımız bebeğimiz kelimelerini çok kullanıyor ama kardeşi olduğunuda biliyor

Maşallah canım
Anneler gününü beklemiş demek hanım kızımız
Rabbim vatana millete ailesine hayırlı evlat olmayı nasip etsin.

Canimmm Allah yardımcınız olsun.
Ben su tulumu ile uyuyorum serin buralar.
Ama dünden itibaren her gün daha sıcak olacakmis

Canimmm Allah yardımcınız olsun.
Ben su tulumu ile uyuyorum serin buralar.
Ama dünden itibaren her gün daha sıcak olacakmis
Bizdede çarşamba dan sonra sıcak olacak dediler bu serinse vay halimize dün eşim eve geldiğinde adam kurumuştu Allah tüm oruç tutanlara çalışanlara yardım etsin

Uzun zamandır salonda oturuyoruz.
Dün eşime söyledim oturma odasında oturalım biraz da dedim. Orada cam sayısı daha az, daha serin oluyor yazın.

TV yi oraya taşıdık, ama evin uydu sisteminde sorun var, eşim baya uğraştım TV yi calistiramadi. Sonra TV yi tekrar salona taşıdık, uydu kablolarindan dolayı çalışan yer de çalışmamaya başladı.

Eşim akşam baya gergindi, odaya taşınma fikri benim diye, söylendi durdu, akşam TV de çalışmadı.

İnşallah bugün tamirci getirir, çünkü kendi yapınca yarım yamalak yapıyor, bir ona çalışıyor, diğeri çalışmıyor.

Ah bu erkekler yokmu bahane arıyorlar iftardan önce yaptırmasaydın açken hiç çekilmiyorlar işten gelince yardım etmeye niyetlenme bile ben al oğlunu git deyip mutfaktan çıkarıyorum yoksa herşeye söyleniyor yemeği yiyince ağırlıkta çöküyor adam pamuk oluyor yatsıyı beklemeden sızıp kalıyor
Eskiden olsa bu durum beni rahatsız ederdi şimdi dert etmiyorum @demirleke gibi yapıp yalnızlığın tadını çıkarıyorum sonra o mokurdanarak kalkıp geliyor ben daha yatsıyı kılmadım niye kaldırmadın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…