- 21 Aralık 2016
- 8.973
- 41.327
- 548
Kızım adı Zeynep oldu.Oyy oy oy gelmiş minik prenses sözde aynı gün doğum yapacaktık benimki erkenci kuş çıktı seninkide yerinden memnun olunca araları tam 1 ay oldu analı babalı büyüsün bahtı açık olsun ömrü güzel olsun kilosu nasıl adı ne oldu
Beslenme düzeni içinde acele etme çok bol su iç vücut ödemini atsın benim 1 ay oldu ancak yeni yeni düzen kurmaya çalışıyorum sadece su değil bulduğun her türlü sıvıyı tüket kuru meyvelerden az su koyarak şekersiz kaynatın süte çok faydası oluyor hem miktarını arttırıyor hemde kalitesini arttırıyor kuru erik kayısı incir ve üzümü doğruyordum ben az su koyuyordum sonrada tanelerini kaşıklıyordum humana ve lactamil içebilirsin 10 günden sonra gazlanmaya başlıyor onun içinde tohum olarak kimyon ve rezene aldım onu demleyip içiyorum ayrıca ne yersen içine bol bol kimyon koy hem senin hem bebeğin gazına iyi gelir
Yara yerine şimdi hastanede pansuman yaparlar çıkıncada ihmal etmeyin günlük pansuman yapın ben duşta su geçirmez bantlardan kullandım nemli bırakmamak gerekiyor almışsındır ama hastanede ve çıkıncada ilk 10 gün depend kullanmak çok büyük kolaylık oluyor
Kızın ne yaptı kardeşini gördümü
Ssvd de nasip işi canım olmadı diye sakın üzülme hayırlısı böyleymiş
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah...Doğum istediğin şekilde olmamış hayırlısı olsun bu şekilde kısmetmiş..Siz iyisiniz ya maşallah gerisi boş..Selamlar hayırlı ramazanlar.
Bı haftalık suni sancı denemelerinden sonra dün aksam 8gibi bebeğimi kucağıma aldım.
Normalde ssvd olacaktı ama sancim gelmeyince acilmada olmayınca ve üstünede suyum gelince az az doktor bebeği daha zorlamayalim dedi.
Benim sırma saçlı kızım da anneler günü hediyesi olarak geldi.
Gelir gelmez emdi elhamdülillah.
Ama benim dikiş yerlerin ağrıyor.
Ayağa kalkmaya başladım .
Lavaboya falan gidebiliyorum.
Daha birkaç gün hastanedeyiz bakalım .
Sizler nasılsınız.
Hastanede olunca Ramazan'dan da bihaberim.
Bugün yediklerime bakıyorum.
Ekmek sabah bı yuvarlak yemistim.
Ama dün sabahtan beri bişey yemeyince bu şekilde oldu.
Kendime beslenme rutini olusturmam lazım.
Sizden baka baka
Gayet güzel canım..Şekersiz olduğu sürece kahve ve çay zarar etmez..Allah bağışlasın sağlıkla büyütün inşallah
sersum @hayal_hatun @demirleke A aaadddaaa kızlar simdi iftarda dedigim gibi 330 ml su+yarım avuc kadar yuvarlak ekmek+tavuklu sezar salata yedim. SONRa kahve içmeye gittik sütlü filtre kahve içtim ve garson fazla getirmiş bi de çay ikram etti bunlardan bişey olur mu acaba? Cafelerde su çok pahalıydı 7 tl diye içemedim şimdi eve geldim içiyorum bol bol tavsiyeniz var mi
Katılıyorum..Sade maden suyu mineral dengesi için şartKizlar oruc tutanlara ozellikle tavsiyemdir gunde bir soda icin muhakkak maden suyu yani artikim ben bilmem aradaki ayrimi ama icin siz icinn
e vallahi beni çok şaşırtıyorsun . maşallah sende iyi istek , irade varmış . iradenin alasını yapıyorsun . maşallah .Allah bağışlasın sağlıkla büyütün inşallah
sersum @hayal_hatun @demirleke A aaadddaaa kızlar simdi iftarda dedigim gibi 330 ml su+yarım avuc kadar yuvarlak ekmek+tavuklu sezar salata yedim. SONRa kahve içmeye gittik sütlü filtre kahve içtim ve garson fazla getirmiş bi de çay ikram etti bunlardan bişey olur mu acaba? Cafelerde su çok pahalıydı 7 tl diye içemedim şimdi eve geldim içiyorum bol bol tavsiyeniz var mi
canım hayırlı olsun bebişimiz . Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah . sırma saçlı mı annesi . oy oy .mis mis o şimdi . Allah sağlıklı , güzel ömür nasip etsin inşallah zeynep kıza.Selamlar hayırlı ramazanlar.
Bı haftalık suni sancı denemelerinden sonra dün aksam 8gibi bebeğimi kucağıma aldım.
Normalde ssvd olacaktı ama sancim gelmeyince acilmada olmayınca ve üstünede suyum gelince az az doktor bebeği daha zorlamayalim dedi.
Sizler nasılsınız.
Sizden baka baka
Kızım adı Zeynep oldu.
3.280dogdu.
Artık kucağımda ya elhamdülillah.
Hippn gaz için çayını içiyorum.
Doğumdan önce başlamıştım.
Abiside kardeşim demiyor.
Bebeğimiz diyor .
Kendini bizim gibi düşünüyor :))
Maşallah minik Zeynep'e nedense senin ilkinide kız sanıyordum sanırım bebeğimiz demesi yaştan dolayı benimde büyük oğlum kızımız bebeğimiz kelimelerini çok kullanıyor ama kardeşi olduğunuda biliyorKızım adı Zeynep oldu.
3.280dogdu.
Artık kucağımda ya elhamdülillah.
Hippn gaz için çayını içiyorum.
Doğumdan önce başlamıştım.
Abiside kardeşim demiyor.
Bebeğimiz diyor .
Kendini bizim gibi düşünüyor :))
Biz yanmaya başladık şuan 30 derece gün içinde 35-36 yı göreceğiz dün bi ara tüm vücudumdan ateş çıkıyordu benlik bir durum sandım sonra baktım adana 35 derece meğer tüm adana yanıyormuşuzhava soğuk sanki bugün yine . güneş yok . çok bulutlu.
Maşallah canımSelamlar hayırlı ramazanlar.
Sizler nasılsınız.
Sizden baka baka
Canimmm Allah yardımcınız olsun.Biz yanmaya başladık şuan 30 derece gün içinde 35-36 yı göreceğiz dün bi ara tüm vücudumdan ateş çıkıyordu benlik bir durum sandım sonra baktım adana 35 derece meğer tüm adana yanıyormuşuz
Tamam canım bunu okumuştum ama uygulamamistim. Uygularim artık insallahKizlar oruc tutanlara ozellikle tavsiyemdir gunde bir soda icin muhakkak maden suyu yani artikim ben bilmem aradaki ayrimi ama icin siz icinn
Bizdede çarşamba dan sonra sıcak olacak dediler bu serinse vay halimize dün eşim eve geldiğinde adam kurumuştu Allah tüm oruç tutanlara çalışanlara yardım etsinCanimmm Allah yardımcınız olsun.
Ben su tulumu ile uyuyorum serin buralar.
Ama dünden itibaren her gün daha sıcak olacakmis
Evet canım rabbim birde dışarıda çalışanların yardımcısı olsun.Bizdede çarşamba dan sonra sıcak olacak dediler bu serinse vay halimize dün eşim eve geldiğinde adam kurumuştu Allah tüm oruç tutanlara çalışanlara yardım etsin
Canım susamlı miydi ?Midem yaniyor bugun kizlar sanirim pide yakiyor esimi de yakiyordu midesini tadi cok lezzetli ancak sanirim mayadan dolayi yaniyor
Olabilir canım birdahaki yediğinde iyi gözlemle bakalım ondan mıMidem yaniyor bugun kizlar sanirim pide yakiyor esimi de yakiyordu midesini tadi cok lezzetli ancak sanirim mayadan dolayi yaniyor
Ah bu erkekler yokmu bahane arıyorlar iftardan önce yaptırmasaydın açken hiç çekilmiyorlar işten gelince yardım etmeye niyetlenme bile ben al oğlunu git deyip mutfaktan çıkarıyorum yoksa herşeye söyleniyor yemeği yiyince ağırlıkta çöküyor adam pamuk oluyor yatsıyı beklemeden sızıp kalıyorUzun zamandır salonda oturuyoruz.
Dün eşime söyledim oturma odasında oturalım biraz da dedim. Orada cam sayısı daha az, daha serin oluyor yazın.
TV yi oraya taşıdık, ama evin uydu sisteminde sorun var, eşim baya uğraştım TV yi calistiramadi. Sonra TV yi tekrar salona taşıdık, uydu kablolarindan dolayı çalışan yer de çalışmamaya başladı.
Eşim akşam baya gergindi, odaya taşınma fikri benim diye, söylendi durdu, akşam TV de çalışmadı.
İnşallah bugün tamirci getirir, çünkü kendi yapınca yarım yamalak yapıyor, bir ona çalışıyor, diğeri çalışmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?