Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kızlar
afiyet olsun pamuk. pasta tatlı . oh oh
eşin de seviyor böyle şeyleri almış gelmiş

almasa iyiymiş.
Dedim daha alma cebine yazık dedim damardan vurdum içim rahat ama çok az yedim oruç olmasam gomerdim yarısını pastanın :)
Afiyet olsun cnm iftarda biraz daha kuculttum tabakları çünkü çok sisiyor 10 dk sonra çıkarmak zorunda kaliyirdum ben ne yapsam sahura cnm yumurta istemiyor bayadir sozde meyvede yicektim hic cnm istemiyor bol bol su iciyorum Yeşilçay da içtim az önce

bazıları 1 kase corba içiyor.yada süt. öyle yapabilirsin. canin isterse
ben her daim yumurtacıyım.
saat 3 de kalkacağım. yatıyorum. mucukkkhh

Canım meyve ye, elma felan. Yada muz.

Benim menüü
1 fincan sade nescafe
Öğle
1 tabak sotelenmiş sebze (kabak biber patates)
2 kaşık bulgur pilavı

2 tane çokomel

Saat 4 civarı
4 kaşık bulgur pilavı

İftar
1 tane hurma
1 kaşık et sote
2 kaşık pirinç pilavı
1 dilim börek
1 tane şekerpare

Dün oğlum hastaydı onunla uğraşırken kendime hiç özen göstermedim evdeki bulgur pilavı bitmesi gerekiyordu ziyan olmasın diye onu yedim çokomellerde aynı şekilde aldılar beğenmediler açık paket olunca yedim akşamda iftardaydık ancak bu kadar kısabildim bugün telafi ederim inşallah

teşekkür ederim

ne zaman bunalsam sizlerin desteğiyle moral buluyorum.

Cabimcim ellerine saglik liste sirasi kimde bilemedik bnde sanki ben yaparin gbi bisey gordum sevgili kaptan bnce liste yapma sirasi yapalim yeniden
Yapalım sıra kızlar..evet demiştim erken gelirsem yaparım diye ama gelemedim
Ellerine sağlık kankicim bundan sonra hep verenlerde olalım inşallah
inşallah canım
Ay hiç sevinemedim iyi mi, bu nasıl bir istikrarsızlık hayatımda bir alıyorum bir veriyorum
Aaaa çok ayıp 1. oldun sevin bakemm..kızarım sonra..
Canım iyi mi oğluşun daha ..Düzelmiştir inşallah

Selam gene..

Bazanın altında buldum kendimi verilecekler ,kışlıklar yazlıklar...Ayy en sevmediğim....
Allah izin verir de kendi evim olursa kışlık yazlık olayını bitirecek bir giyinme odası planlayacağım inşallah...nedir bu eziyet canım..
Mahallenin dışında giysi kumbarası var gidip ona atmak kaldı kıyafetleri..

Şimdi de yemek işine gireceğim..Sulu köfte planlıyorum..Kızım kesin laf edecek ama ..Sulu yemek düşmanı ..hep de kuru ve et yenmez ki canım..

Dün öğlene kadar birşey yiyemedim sütüm birden azaldı tabi hastalık streside azaltıyor olabilir ben de gece sahurda eşime eşlik ettim kahvaltıyı geceden yaptım safra kesesi taşı için dr yumurtayı yasaklamıştı uzun zamandır yemiyordum ama çok özlemiştim bu gece yedim gitti ama korkumdan azcık aldım
Sahur
Az pastırmalı yumurta
2 dilim salam
1 parça peynir
2 dilim salatalık
3 zeytin
Pide

Öğle
2 yudum pastırmalı yumurta
1 kaşık taze peynir (30 g)
Az pide

1 fincan sade nescafe

En sevdiğim şey evden eşya çıkarmak.
Kışlıkları kaldırırken birkaç parça yine çıkardım küçük kızımın küçülenlerinden. Büyüğünki küçüğe kaldığı için onu çok ayıklayamıyorum.
Elden çıkardıkça rahatlıyorum bunun psikolojide yeri ne ola ki merak ettim şimdi:)

Ay keşke biri sulu köfte yapsa bize, hiç hayır demem hazır yemeğe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…