Ellerine sağlık kankicim17 Mayıs 2019 listesi
Kilo Verenler
hayal_hatun :-1.880
Safransari :-1.08
sersum:-0.568
N nnnadal :-0.458
@Pamuk92 :-0.234
Korumada olan
A aaadddaaa
@demirleke
Alanlar
izole :+1.294
Dedim daha alma cebine yazık dedim damardan vurdum içim rahat ama çok az yedim oruç olmasam gomerdim yarısını pastanın :)merhaba kızlar
afiyet olsun pamuk. pasta tatlı . oh oh
eşin de seviyor böyle şeyleri almış gelmiş
almasa iyiymiş.
Afiyet olsun cnm iftarda biraz daha kuculttum tabakları çünkü çok sisiyor 10 dk sonra çıkarmak zorunda kaliyirdum ben ne yapsam sahura cnm yumurta istemiyor bayadir sozde meyvede yicektim hic cnm istemiyor bol bol su iciyorum Yeşilçay da içtim az öncebenim iftar
1 kücük kase kıymalı ıspanak
1 kase mantarli domatesli kavurma
1 kasık makarna
1 kaşik tavuk döner
1 orta boy pankek.
1 bardak tam yağlı süt.
1 kuru incir.
azcık çekirdek.
sahur için
2 haşlanmış yumurta.
domates
2 yesil elma
.nasipse bunları yerim.
eşime gözleme yaparım bunların yanına.
bazıları 1 kase corba içiyor.yada süt. öyle yapabilirsin. canin isterseDedim daha alma cebine yazık dedim damardan vurdum içim rahat ama çok az yedim oruç olmasam gomerdim yarısını pastanın :)
Afiyet olsun cnm iftarda biraz daha kuculttum tabakları çünkü çok sisiyor 10 dk sonra çıkarmak zorunda kaliyirdum ben ne yapsam sahura cnm yumurta istemiyor bayadir sozde meyvede yicektim hic cnm istemiyor bol bol su iciyorum Yeşilçay da içtim az önce
Afiyet olsun bizde birazdan yapar yatarizİftar sonrası sade kahve ve sütlü türk kahvesi içtim 1 er kupa.
Şimdi de sahur yaptım.
4 tek 1 yufka ekmek arasına kaşar peyniri ve 2 kaşık kıyma kavurma durumu yaptım yedim.
Allah rahatlık versin byyybazıları 1 kase corba içiyor.yada süt. öyle yapabilirsin. canin isterse
ben her daim yumurtacıyım.
saat 3 de kalkacağım. yatıyorum. mucukkkhh
Canım meyve ye, elma felan. Yada muz.Dedim daha alma cebine yazık dedim damardan vurdum içim rahat ama çok az yedim oruç olmasam gomerdim yarısını pastanın :)
Afiyet olsun cnm iftarda biraz daha kuculttum tabakları çünkü çok sisiyor 10 dk sonra çıkarmak zorunda kaliyirdum ben ne yapsam sahura cnm yumurta istemiyor bayadir sozde meyvede yicektim hic cnm istemiyor bol bol su iciyorum Yeşilçay da içtim az önce
Bilmiyorum cnm ruh halime gore bakayım birşeylerCanım meyve ye, elma felan. Yada muz.
Ay hiç sevinemedim iyi mi, bu nasıl bir istikrarsızlık hayatımda bir alıyorum bir veriyorum17 Mayıs 2019 listesi
Kilo Verenler
Korumada olan
A aaadddaaa
@demirleke
Alanlar
teşekkür ederimRamazan da herkes etkileniyor canım.. üzme kendini
ne kadar güzel bir liste17 Mayıs 2019 listesi
Kilo Verenler
Korumada olan
A aaadddaaa
@demirleke
Alanlar
teşekkür ederimEline sağlık cnm güzel olmuş liste ben yaparım demiştin sanırım ondan el atmadim şahsen zaten pekte vaktim yok kilo verenleri tebrik eder başarılarının devamını dilerimkilo alanlar üzülmesin izole ramazanda bünye sasiyor sabret az kaldı düzene girer yine bende de çok kıpırdama yok bunada şükür
İftarda yedikleri mide yazayım fırsat bulmusken
2 kaşık sarımsaklı yoğurtlu makarna,2 kasik soslu sosis,2 kaşık patates salatası 3 kasi k merc.corba sonra eşim geldi a101 e uğramış donmuş sufle ve çikolatalı pasta almis 2 kaşık sufle ve minikk dilim pasta yedm 2 cay ve simdi nescafe iciyirum 1 lt suyu da sahura kadar bitirmem lazim
Eline sağlık cnm güzel olmuş liste ben yaparım demiştin sanırım ondan el atmadim şahsen zaten pekte vaktim yok kilo verenleri tebrik eder başarılarının devamını dilerimkilo alanlar üzülmesin izole ramazanda bünye sasiyor sabret az kaldı düzene girer yine bende de çok kıpırdama yok bunada şükür
İftarda yedikleri mide yazayım fırsat bulmusken
2 kaşık sarımsaklı yoğurtlu makarna,2 kasik soslu sosis,2 kaşık patates salatası 3 kasi k merc.corba sonra eşim geldi a101 e uğramış donmuş sufle ve çikolatalı pasta almis 2 kaşık sufle ve minikk dilim pasta yedm 2 cay ve simdi nescafe iciyirum 1 lt suyu da sahura kadar bitirmem lazim
Yapalım sıra kızlar..evet demiştim erken gelirsem yaparım diye ama gelemedimCabimcim ellerine saglik liste sirasi kimde bilemedik bnde sanki ben yaparin gbi bisey gordum sevgili kaptan bnce liste yapma sirasi yapalim yeniden
Ellerine sağlık kankicimbundan sonra hep verenlerde olalım inşallah
Aaaa çok ayıp 1. oldun sevin bakemm..kızarım sonra..Ay hiç sevinemedim iyi mi, bu nasıl bir istikrarsızlık hayatımda bir alıyorum bir veriyorum
Canım iyi mi oğluşun daha ..Düzelmiştir inşallahBenim menüü
1 fincan sade nescafe
Öğle
1 tabak sotelenmiş sebze (kabak biber patates)
2 kaşık bulgur pilavı
2 tane çokomel
Saat 4 civarı
4 kaşık bulgur pilavı
İftar
1 tane hurma
1 kaşık et sote
2 kaşık pirinç pilavı
1 dilim börek
1 tane şekerpare
Dün oğlum hastaydı onunla uğraşırken kendime hiç özen göstermedim evdeki bulgur pilavı bitmesi gerekiyordu ziyan olmasın diye onu yedim çokomellerde aynı şekilde aldılar beğenmediler açık paket olunca yedim akşamda iftardaydık ancak bu kadar kısabildim bugün telafi ederim inşallah
En sevdiğim şey evden eşya çıkarmak.Selam gene..
Bazanın altında buldum kendimi verilecekler ,kışlıklar yazlıklar...Ayy en sevmediğim....
Allah izin verir de kendi evim olursa kışlık yazlık olayını bitirecek bir giyinme odası planlayacağım inşallah...nedir bu eziyet canım..
Mahallenin dışında giysi kumbarası var gidip ona atmak kaldı kıyafetleri..
Şimdi de yemek işine gireceğim..Sulu köfte planlıyorum..Kızım kesin laf edecek ama ..Sulu yemek düşmanı ..hep de kuru ve et yenmez ki canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?