- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Ne ince bir düşünceallah kabul etsinKizlar aksam 3 aile bukusacagiz arkadasimiz iftara cagirdi esi rus taaa univden beri taniyorum esini o zaman evli degillerdi cok hos bir kiz bize ne yemek yapacak blmiorum kendisi hristyan ama bize iftar vermek istiyormis ne hos bir dusunce
ay çok hoş yaaa.
ne güzel .
rus kızları da güzel olur hani.
değişik arkadaşlıklar çok hoşuma gider .
ben yalnızım iftarda. eşim kendi arkadaşları ile iftar yapacakmış . davet edilmiş. 3 kişi olacaklar . veterinerler .
oğlumun bilsem değerlendirmesi 40 dakika sürecekti. aradım . hala çıkmamıştı. 60 dakika sonra çıktı.
nasıl geçti bilmiyorum . ama zorlamışlar sanıyorum . 60 dakika ne sordular bu çocuğa.
sorular nasıldı dedim telefonda, sessiz bi tonla ( iyi ) dedi .
kıyamam yaa. bunalmış sanırım . ya da endişe duymuş . bilemedim . akşam konuşacağım .
ağustosta açıklanacakmış sonuçlar .
Açken hafifte yemekten sonra sisiyorum 1,5 kilo fln gitti gibi cuma belli olurçok iyi canım . hafiflemişin biraz daha .
kaç kilo gitti şimdiye kadar ramazanda . gayet iyi . vucut da ramazanda detoks yapıyor tabi.
şifa oluyor .
dikkat et kuzum .
İnşallah cnm Allah razi olsun aminnneşin işe gitmeye başlamış . hayırlı olsun . artık evden çalışmayacak sanıyorum . Allah herkese hayırlı kapılar açsın inşallah . iş rahatlığı, huzuru versin .
Tam benlik içinde ceviz de var superçiğ kabak ile bi salata var .
harika oluyor .
geçenlerde kendime yaptım .
kv dem yapar misafirlerine . onda yemiştim .
çiğ kabağı rendeliyorsun .
biraz sıkıyorsun suyunu.
üzerine sarımsaklı yoğurt . biraz zeytin yağı . pul biber .ceviz.
Mmm nefis olmuştur nohut sobada pişmiş gibibenim vazgeçtiklerim işte belki kilo yapanlar . ama zaten karmını doyuracak çok şey vardı. ondan yemedim
ilgimi çeken başka şeyler oldu. en çok karpuz kavun . nohutu harika pişmişti. yumuşacıktı. neredeyse dağılacaktı. çok sevdim.
Erimez bence düşük derecede pişiyor fırında eline sağlık afiyetle yiyin sende gurmesin diye düşünüyorumAkşama mantarlı et güveç yapacağım.
Güveç tenceresini mahalle fırınına vereceğim 3 saat pişiyor orada. Etim. biraz sert orada yumuşak oluyor.
Ama acaba o 3 saat pişirme mantarları iyice eritir mi yemekte acaba ?
Ooo harika yemeğini düdüklü de yaptiysan hic açma Dinlensin lezzeti katlanirBnde taze fasukye pisirdim bugun ama yarin icin olacak cnku aksama iftara davetliyiz
Tskler cnm daimi değil ama değişken su aralarmasallah cnim ya iste bu harika bir haber
canim ramazanda zor bnim de regl cok yakin bu aralar bnde bir detoks planliyorum ama protein mi kabak mi yoksa diyetisyen 5 gunluk bisey verei o mu olsun bilemiyorum
cnimcim cok gecmis olsun insallah duser atesi
herkesin var sanirim
ben onu bugun yaptim cay olarak ictim seyda coskun onermisti
ayran asi diyetini cok yaptim cidden guzel
onu da yaptim ben allahim.ne cok sey yapmisim
canim eriyip icinde kaaybolmuyor ancak sebzenin tummmm lifi ve vitamini gdiyor
Yok artikk yaa nasil.hesabini vercez allaha acaba boule seylerin insallah sicramamistir
Aa ne güzel bir düşünce, Allah kabul etsin şimdiden , inşallah güzel birşeyler yaparKizlar aksam 3 aile bukusacagiz arkadasimiz iftara cagirdi esi rus taaa univden beri taniyorum esini o zaman evli degillerdi cok hos bir kiz bize ne yemek yapacak blmiorum kendisi hristyan ama bize iftar vermek istiyormis ne hos bir dusunce
afiyet olsun. adet öncesi doymama durumu oluyor.İftar
Etli mantar güveç
1 servis kaşığı patates püresi
Yumurtalı pide
Hem patates hem ekmek kaçtı ama bu yemek pidesiz olmazdı
Birde yarın regl geliyor onun doyumsuzlugunu yaşadım sanırım
Şimdide türk kahvesi yönetim, kahveli bir dilim çikolata yiyorum.
Tahin pekmez kışın daha çok istiyor insanın canıbizde tahin pekmez kalmadı.
bitirdim hepsini
fıstık yok.
sanırım bir sure almam.
fındık getirdi eşim. ama ayıklamak istemiyorum şimdilik.
Yorgunluktandir belki.büyük oğlumun futsal maçı vardı bugün.
5-1 yenmişler
gelince biraz bilgisayardan youtubbe baktı oğlanlar
büyük oğlum zor görduğünü söyledi.
biraz panik yaptı kendi kendine.
baş ağrısı da vardı.calpolll versim 2 ölçek.
zaman sonra ağrı geçti. gözleri düzeldi.
neydi anlamadım.
arada oluyor dedi.
bj doktora göturmek gerek sanırım.
rus yemekleri yoktu cnim esim cok dalga gecer onunla degisik seyler yapma.turk yemegi yap derNe ince bir düşünceallah kabul etsin
İş yerinde bir abla rustu mutfakta çalışıyordu.
Aslında orada üniv mezunu ama burada diploma geçerli degildi.
Biraz bazen Rus yemekleri yapardı, ben severdim ama erkekler hiç begenmezdi.
Onun yaptığı Rus salatasının tadını hala unutamıyorum. Haşlanmış yumurta salam felan da koyuyordu içine.
Çok güzel kürkler giyerdi. Orda uygunmuş fiyatı. Çok şık giyinip gelirdi üstünü değiştirip mutfakta calisirdi. Çok çalışkan bir bayandı.
Şimdi o aklıma geldi.
Sizin menüde de bakalım Rus yemekleri olacak mı aksam.
2. Sınıf öğrencisine 60 dk ne sormuşlar öyle
İnsalah güzel bir sonuç alır.
Benim komşunun kızı da 3. Sınıf, onunda bilsem mülakat randevusu haziran sonundaymis
hahah.rus yemekleri yoktu cnim esim cok dalga gecer onunla degisik seyler yapma.turk yemegi yap der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?