Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar aksam 3 aile bukusacagiz arkadasimiz iftara cagirdi esi rus taaa univden beri taniyorum esini o zaman evli degillerdi cok hos bir kiz bize ne yemek yapacak blmiorum kendisi hristyan ama bize iftar vermek istiyormis ne hos bir dusunce
Ne ince bir düşünceallah kabul etsin
İş yerinde bir abla rustu mutfakta çalışıyordu.
Aslında orada üniv mezunu ama burada diploma geçerli degildi.
Biraz bazen Rus yemekleri yapardı, ben severdim ama erkekler hiç begenmezdi.

Onun yaptığı Rus salatasının tadını hala unutamıyorum. Haşlanmış yumurta salam felan da koyuyordu içine.

Çok güzel kürkler giyerdi. Orda uygunmuş fiyatı. Çok şık giyinip gelirdi üstünü değiştirip mutfakta calisirdi. Çok çalışkan bir bayandı.

Şimdi o aklıma geldi.

Sizin menüde de bakalım Rus yemekleri olacak mı aksam.

2. Sınıf öğrencisine 60 dk ne sormuşlar öyle
İnsalah güzel bir sonuç alır.

Benim komşunun kızı da 3. Sınıf, onunda bilsem mülakat randevusu haziran sonundaymis

çok iyi canım . hafiflemişin biraz daha .
kaç kilo gitti şimdiye kadar ramazanda . gayet iyi . vucut da ramazanda detoks yapıyor tabi.
şifa oluyor .
dikkat et kuzum .
Açken hafifte yemekten sonra sisiyorum 1,5 kilo fln gitti gibi cuma belli olur
eşin işe gitmeye başlamış . hayırlı olsun . artık evden çalışmayacak sanıyorum . Allah herkese hayırlı kapılar açsın inşallah . iş rahatlığı, huzuru versin .
İnşallah cnm Allah razi olsun aminnn
Tam benlik içinde ceviz de var super
Mmm nefis olmuştur nohut sobada pişmiş gibi
Erimez bence düşük derecede pişiyor fırında eline sağlık afiyetle yiyin sende gurmesin diye düşünüyorum
Bnde taze fasukye pisirdim bugun ama yarin icin olacak cnku aksama iftara davetliyiz
Ooo harika yemeğini düdüklü de yaptiysan hic açma Dinlensin lezzeti katlanir
Tskler cnm daimi değil ama değişken su aralar
Kizlar aksam 3 aile bukusacagiz arkadasimiz iftara cagirdi esi rus taaa univden beri taniyorum esini o zaman evli degillerdi cok hos bir kiz bize ne yemek yapacak blmiorum kendisi hristyan ama bize iftar vermek istiyormis ne hos bir dusunce
Aa ne güzel bir düşünce, Allah kabul etsin şimdiden , inşallah güzel birşeyler yapar

İftar

Etli mantar güveç
1 servis kaşığı patates püresi
Yumurtalı pide

Hem patates hem ekmek kaçtı ama bu yemek pidesiz olmazdı
Birde yarın regl geliyor onun doyumsuzlugunu yaşadım sanırım
Şimdide türk kahvesi yönetim, kahveli bir dilim çikolata yiyorum.

afiyet olsun. karbohidrat olmuş bu akşam.
orucu 300 ml su ile aç . gerçekten iyi gelir. fazla yiyemiyorsun zaten.
benim menemen ve kabak yemegi kaldı . zorladım kendimi.
sonra canım tatlı istedi.
karpuz kavun kalmadığından biskuviye hurmaya cikolataya başvurdum.
eşim yok.
umarım alir meyve gelirken

afiyet olsun. adet öncesi doymama durumu oluyor.
her kadında var.
kahve ben de içeceğim.
cocuklar uyudu .yalnızım.
eşim evde olmayınca hepsi erken uyuyor
tv yi kapattım. ediz in çantasındaki hikaye kitaplarından birini okudum.
ses çıkmadı kimseden hepsi dinledi.:)))

büyük oğlumun futsal maçı vardı bugün.
5-1 yenmişler
gelince biraz bilgisayardan youtubbe baktı oğlanlar
büyük oğlum zor görduğünü söyledi.
biraz panik yaptı kendi kendine.
baş ağrısı da vardı.calpolll versim 2 ölçek.
zaman sonra ağrı geçti. gözleri düzeldi.
neydi anlamadım.
arada oluyor dedi.
bj doktora göturmek gerek sanırım.

@Pamuk92 canım gurmelik pek yoktur bende. Hatta koyun kuzu dana etini bile farketmem, tavuğu farkederim bir o da renginden

Ama yemekleri çeşitli yapmaya çalışıyorum. Yani bir masada 2 den fazla çeşit değil de, haftada 2-3 çeşit.

Zaten yaptığım yemekler 2 gün yenecek kadar oluyor, malum 2 kişiyiz (kızım iştahsız pek yemez) 4 tabak oluyor yaptığım yemeklerde. Bazen eşim 2. Tabağı istiyor, yarına da kalsın az ye diyorum

Yorgunluktandir belki.
Bir de maç için kendini kastiysa biraz.
Takip et bir kaç gün tekrarliyacak mi, olmadı Dr a götürürsün.
İnşallah başka birşey yoktur, yorgunluktandir.

Selam kızlar...Erken kalkınca geldim..Durumum fena..Eşim geldiğinden beri ona eşlik ediyorum ama bana çok geç geliyor iftar saati..Verdiğim geri gelmiş..Moralim bozuldu..Yazık o ye sen erkenden diyor ama ben kıyamıyordum..Bugünden itibaren eski sisteme döneceğim..Ben erken yiyip ona da yanında eşlik edeceğim..

Kahvaltımı yapacağım şimdi

Sütlü omlet
lorlu salata
peynir zeytin

Öncesinde z.çayı ve sonrasında yağ tutucu hapımı da içerim..ne biçim metom var bunlar bile etkilemiyor be

günaydın kızlar .
benim sahur 2 haşlanmış yumurta. 1 büyük yeşil elma, az pide , 2 kayısı yedim 2-3 dilim de köy peyniri.

saatimi duymadım . eşim de kendi alarmını duymadı.

03.17 de kendim uyandım .
20 dk kadar sonra ezan okunuyor . yumurtaları yatmadan önce saat 12 buçuk gibi haşlamıştım .
eşime pide ile kaşarlı domatesli tost yapacaktım ama zaman yoktu. öyle yedik .

rus yemekleri yoktu cnim esim cok dalga gecer onunla degisik seyler yapma.turk yemegi yap der

Bizim dunku menude arkadas patates pureli kasarli tepsi kebabi yapmisti yanina ispanakli corba salatayi ben yaptim kalanlari hazir almislardi icli kofte sarma vardi
Arkadasimiz oruca baslamis namaza baslamis kapanmayi dusunuyor um dedi biz sok masallah yaa sonradan musluman olanlar sanki daha iyi oliyor codden

rus yemekleri yoktu cnim esim cok dalga gecer onunla degisik seyler yapma.turk yemegi yap der
hahah.
ay yaaa . ben de eşimin çalıştığı yerde bi arkadaşı vardı. 2 sevgiliydiler . anlatmıştım .
onlar bi akşam çağırmıştı . borç çorbası yapmıştı. öyle sevmiştim ki. anlatamam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…