aaa . gerçekten mi.Bizim dunku menude arkadas patates pureli kasarli tepsi kebabi yapmisti yanina ispanakli corba salatayi ben yaptim kalanlari hazir almislardi icli kofte sarma vardi
Arkadasimiz oruca baslamis namaza baslamis kapanmayi dusunuyor um dedi biz sok masallah yaa sonradan musluman olanlar sanki daha iyi oliyor codden
Esi tur canim ama dini bilgilerinin hicbirini esinden ogremmedi o rahat bir adamdir cunku kv si ohretmis aa tabiki biaim kizin oyle icinde vardki surekli kapali rus kizlarinin videolarini izliyormusaaa . gerçekten mi.
bu arkadaşının eşi türk mü
Çok geçmiş olsun, üzüldüm okuyunca.Kızlar sabah baş dönmesiyle uyandım
Sonra kafamı çevirsem midem bulanıyor
Çok kötü oldum. Gözümü açamadım baş donmeainden
Karşı komsumu çağırdım tansiyonum mu düştü diye tuzlu ayran yapti, içtim artık orucu bozup o da fayda etmedi
Eşimi işten çağırdım çok zor şekilde hastaneye gittim, baş dönmesi mide bulantısı felaketti
Hastaneye gidince nefes alma sorunu yaşadım, Dr kar başıma toplandı, oksijen verdiler zor normalle döndüm.
Serum takıldı duzeldim şükür.
Kan degerlerime baktılar birşey çıkmadı.
Şimdi tamamen iyiyim diyemesem da sabaha göre çok iyiyim.
İlk defa böyle baş dönmesi yasiyorum
Sahuru da erken yapıyordum herhalde 18 saat aclikla vücut iflas etti. Başka rahatsizligim yoktu ona bağladım ben.
Kan degerlerimde birşey çıkmadı canım.Çok geçmiş olsun, üzüldüm okuyunca.
Doktorlar nasıl bir şey demedi?
Yalnızca oruçtan mı?
Baş dönmesi diyince kulakla alakalı olabilir mi acaba diye düşündüm?
Ne bileyim bir sebebi olmalı gibi geldi bana.Kan degerlerimde birşey çıkmadı canım.
Oruçtan diye ben yorumluyorum.
Ona da birşey demedi Dr.
geçmiş olsun canım..vertigo olmasın..ben de yaşadım..kbb ye git devam ederse...Kızlar sabah baş dönmesiyle uyandım
Karşı komsumu çağırdım tansiyonum mu düştü diye tuzlu ayran yapti, içtim artık orucu bozup o da fayda etmedi
Eşimi işten çağırdım çok zor şekilde hastaneye gittim, baş dönmesi mide bulantısı felaketti
Hastaneye gidince nefes alma sorunu yaşadım, Dr kar başıma toplandı, oksijen verdiler zor normalle döndüm.
Sahuru da erken yapıyordum herhalde 18 saat aclikla vücut iflas etti. Başka rahatsizligim yoktu ona bağladım ben.
Canım çok geçmiş olsun inşallah sadece oruçtandır kendini iyi gözlemle başka birşey olmasın inşallahKızlar sabah baş dönmesiyle uyandım
Evet vertigo:)geçmiş olsun canım..vertigo olmasın..ben de yaşadım..kbb ye git devam ederse...
Ne bileyim bir sebebi olmalı gibi geldi bana.
İnşallah yoktur tabii de ihmal edilmesin diye söylüyorum.
Allah şifa versin.
Gözlemle kendini, devam ederse tekrar git, ihmal etme.
geçmiş olsun canım..vertigo olmasın..ben de yaşadım..kbb ye git devam ederse...
Teşekkürler kizlar.Canım çok geçmiş olsun inşallah sadece oruçtandır kendini iyi gözlemle başka birşey olmasın inşallah
Ah canim ya cok uzuldum yarin tutma diyecektim ama zaten regl olmussum bnde cokkkkk kotu durumdayim bogazlarin artik susuzluktan tahris olmus durumda 1 veya 2 gun var regl olurum umarimKızlar sabah baş dönmesiyle uyandım
Sen birde ders anlatmak zorundasin canım ondan boğazın daha çok tahriş oluyorAh canim ya cok uzuldum yarin tutma diyecektim ama zaten regl olmussum bnde cokkkkk kotu durumdayim bogazlarin artik susuzluktan tahris olmus durumda 1 veya 2 gun var regl olurum umarim
Canim insallah sinavlarimi bugun tamamliyorumSen birde ders anlatmak zorundasin canım ondan boğazın daha çok tahriş oluyor
Allah yardımcın olsun.
Bayramdan önce tamamlıyorsunuz dur sınavları sanırım, önümüzdeki hafta sınav haftası mi ?
Birde canım şu Kasım ve nişan ayında olacak ara tatilde kesinleşti mi ?
Lisede de olacak mı ?
Tebrik ederim sersumcum tamam tavsiyelerine uyacagimGünaydın kızlar...İlk bildirim benden olsunAldım sanmıştım ama az da olsa gitmiş çok şükür
rumuz:sersum
diyeti:karışık(z.çayı ve yağ tutucu hap kullanıyorum)
başlangıç kilo:88 kg
baş.tarihi:10 Mayıs 2019
geçen hafta:87,5kg
bu hafta:87,2 kg
fark:-300 gr
yüzde:-%0.342
ilk hedef:79kg
spor:işe gidiş geliş 3 km
Liste sırası A aaadddaaa da..canım sana çok geçmiş olsun ve liste için kolay gelsin..Akşamları bol bol adaçayıyla gargara yap boğazına
Tebrik ederim sersumcum tamam tavsiyelerine uyacagimliste bende merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?