vertiğo olmuşsun gibi geldi kuzum .Kızlar sabah baş dönmesiyle uyandım
Sonra kafamı çevirsem midem bulanıyor
Çok kötü oldum. Gözümü açamadım baş donmeainden
Karşı komsumu çağırdım tansiyonum mu düştü diye tuzlu ayran yapti, içtim artık orucu bozup o da fayda etmedi
Eşimi işten çağırdım çok zor şekilde hastaneye gittim, baş dönmesi mide bulantısı felaketti
Hastaneye gidince nefes alma sorunu yaşadım, Dr kar başıma toplandı, oksijen verdiler zor normalle döndüm.
Serum takıldı duzeldim şükür.
Kan degerlerime baktılar birşey çıkmadı.
Şimdi tamamen iyiyim diyemesem da sabaha göre çok iyiyim.
İlk defa böyle baş dönmesi yasiyorum
Sahuru da erken yapıyordum herhalde 18 saat aclikla vücut iflas etti. Başka rahatsizligim yoktu ona bağladım ben.
canım geçmiş olsun . sürekli konuşunca ders yüzünden . ondan oluyor . dikkat et kuzum . okul bitiyor neyse ki. ders işlemezsin artık belki.Tebrik ederim sersumcum tamam tavsiyelerine uyacagimliste bende merak etme
Ya canım peki yazın sizin için tekrar seminer olacak mı ?Canim insallah sinavlarimi bugun tamamliyorum
Su ara tatil sadece ogrenciler icin hecerli bizim icin degil cnim biz seminer yapacagiz
Dün araştırdım canım.vertiğo olmuşsun gibi geldi kuzum .
yaşamıştım . yataktan kalkamamıştım . ortanca 3 aylık falandı. ilgilenememiştim . yarım saat sonra düzeldiydim . bi araştır vertigo yu.
geçmiş olsun safrancım .
Allah beterinden korusun . dikkat et kendine.
hayır canım . benim olmadı. kulak ağrısı kulak çınlaması vs .Dün araştırdım canım.
Vertigada mide bulantısı baş dönmesi yanında, Kulan çınlaması kulak ağrısı da vermiş. Bende onlar olmadı.
Ama bir daha tekrarlarsa acile değil uzman Dr a giderim.
o zaman kilon fazla çıkmıştır canım .Rumuz Sarfansari
Başlangıç 66
Geçen hafta 64.1
Bu hafta 64.2
Fark +++100 Gr
Kilom.pek gerçekçi değil. Bugün reglim in ilk günü. Şişkinlik var.
Canım.bu kadar erken islayacaksan pişirirken suyunu az köy biraz. Misafir de varmış lapa olmasın.saat 11 de çıkıyorum kızlar .
eve geçip çorba ve patates doğrayacağım .
sizce pirinci suya koyayım mı. erken mi olur . saat 1 gibi pirinci suya koymayı düşünüyorum .
evet cm oyle yapacagim.i sallahcanım geçmiş olsun . sürekli konuşunca ders yüzünden . ondan oluyor . dikkat et kuzum . okul bitiyor neyse ki. ders işlemezsin artık belki.
evet ama 1 hafta canimYa canım peki yazın sizin için tekrar seminer olacak mı ?
Oooo masallah canim yabu akşam misafirim var . 17 kişi gelecek . bir de bizim aile.
dün öğlen üstü karar verdim .
eşimi aradım . söyle davet et diye.
bi gün almam gerekiyordu zaten .
5 aileyiz . hep iftara gittiğimizde birlikte oluyoruz .
cumartesi akşamı da başka bi aileye gidiyormuşuz .
5. kişi de onlar zaten .
bitiyor .
salı günü bizim okulumuzun iftarı var .
zaten ramazan da bitiyor . iftarlar da bitiyor .
Allah seneye de tutmayı nasip etsin inşallah
Canim bende de bulantı olmadı kulak çınlaması da olmadı. .Bütün belirtiler olacak diye birşey yok.Tekrar ederse gidersin. Stres üzüntü ani baş hareketleri tetikliyor vertigoyu. .Dün araştırdım canım.
Vertigada mide bulantısı baş dönmesi yanında, Kulan çınlaması kulak ağrısı da vermiş. Bende onlar olmadı.
Ama bir daha tekrarlarsa acile değil uzman Dr a giderim.
Canım çok erken değil mi ya tez canlılıktan böyle yapıyorsun iş bitsin olayındasın menünde neler vardı yazdın sanırım ama hatırlamıyorum aratma bana şimdisaat 11 de çıkıyorum kızlar .
eve geçip çorba ve patates doğrayacağım .
sizce pirinci suya koyayım mı. erken mi olur . saat 1 gibi pirinci suya koymayı düşünüyorum .
Bugünde kahvaltılık.olsun canım.Bugün çok uyuşuk oldum hiçbirşey yapasım gelmiyor saat 10a kadar çocuklar uyudu bende uyudum tabi yat kalk yaparak oldu ama olsun 4 saattir ancak çocuklarla uğraştım ortada hiçbirşey yok mutfağı toparladım o kadar canımda birşey yemek istemedi hep ayaküstü tezgah başında atıştırdım
Sabah
Çeyrek ekmeğin yarısı sucuk ekmek (oğlandan kaldı)
Yarım halka tatlı (buda diğer oğlandan)
1 fincan sade nescafe
Birkaç tane kuruyemiş
Birkaç tane ayıcık jelibon
Bunlarında hiçbirini canım isteyerek yemedim geneli ziyan olmasın dediklerim
Ama şimdi karnım aç dolapta bir tabak kadar bulgur pilavı var onu Yerim yoğurtla
Akşama çorba menemen kahvaltılık hazırlar çay demlerim yeter diye düşünüyorum
Evet canım midemiz sayelerinde çöplüğe dönüyor ama bu ara bende arkadaşın gibi yapıyorum akşam yemeğinde çocuklar varsa kendime tabak koymuyorum zaten onları beslemeden kendim başlayamıyorum azar azar tabaklarına koyuyorum bitirsinler diye uğraşıyorum ama yemezlerse onları yiyorum eğer yerlerse sıcak almış oluyorum tabağımaBugünde kahvaltılık.olsun canım.
Ben de sabah yarım elma yedim.
Sonra kizimdan kalan 3 kaşık.makarna
Kizimdan.kalan.bir portakal yedim.
Bu çocuklar yüzünden midemiz çöplük gibi
Geçen misafir almıştım ya
Gelen abla nin 3 tane oğlu var. 8-3 arasında yaşları.
Biraz geç geldiler ezan okunmustu.
Bende servis tabaklarini hazırlamıştım. Çocuklara da tam servis koydum. Çünkü bildiğim kadarıyla iyi yiyorlar.
Kendi tabağını kaldırdı hemen
Diğerlerinden kalır onlar ziyan olmasın dedi.
Gerçekten cornaymis yemekmis hepsinden kaldı, çocukların yarimlarini yedi.
İçimden dedim ne.guzel ben olsam.krndi tabagimi yer. Bir de kızdan kalanları yerdim ziyan olmasın diye
Kanka aynı olduk baksana kızzzKilo bildirimi
Başlangıç tarihi 19 Nisan 2019
Başlangıç kilom 91
Geçen hafta 87,8
Güncel kilom 87,2
Fark 600 g
Yüzde 0,683
Aynı kiloyu vermeye devam edersek sen benden önce bildirim yaptığın için yüzde hesaplamayacağımKanka aynı olduk baksana kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?