daha uzun sanıyorum sizi benBende olcumlerde 1.58-60 arası geliyorum farklı farklı yerlerde. O aralarda birseyim işte :) nadal pamuk izole sen ben ayniyiz ortalama sanırım.
Grubumuzun mankeni @demirleke
ahaha. guruptan bildirim gelmemiş . çok kırıldım kk ya . şimdi etiketlenince gördümBen de 1.59
ama 1 cm için beni dışlamayın:)
aaaaa. tv de gördümdü.Kaedesim.geldi galatasarayin kupa torenine gttik bugun amam allahim ayaklarim.kopmus resmen
biz de belgesel çok izleniyor.Belgesel candirama.ben hayvan belgeseli izlemiorum
Biz izliyoruz son alaskalilaribiz de belgesel çok izleniyor.
hayvan belgeseli ve deniz altı belgeselleri çok seviliyor . çocuklar ve eşim .
ben de izlerim .
tüm belgeselleri severiz
ben bir de son alaskalılar , norveç deniz balıkçılığı , somon avcılığı belgesellerini severim .
ama en sevdiğim . son alaskalılar . başka izleyen var mı acep
Ben tam alismistim ki, ara vermek zorunda kaldım. Çarşamba tekrar başlarım inşallah.midem kazınıyor kızlar . son zamanlarda böyle oluyor midem . sizde de böyle oluyor mu.
daha fazla acıkma oldu bi kaç gündür . çok gurulduyor .
son alaskalılarda bob hart vardı. vefat etti safran . beyin kanseri olmuştu. çok zayıflamıştı zaten .Biz izliyoruz son alaskalilari
Eşim izliyor yani, bende otur kalk bakıyorum.
Bu aralar yemek.fabrikalarinda gıdaların oluşum süreci gösteriliyor ya, onu da severek izliyorum.
Ben 164 cm ama ortamaya girerimBende olcumlerde 1.58-60 arası geliyorum farklı farklı yerlerde. O aralarda birseyim işte :) nadal pamuk izole sen ben ayniyiz ortalama sanırım.
Grubumuzun mankeni @demirleke
Benim daimi kazınıyor kuzum ya çok yiyor hiç doymuyorum çok pişman oluyorummidem kazınıyor kızlar . son zamanlarda böyle oluyor midem . sizde de böyle oluyor mu.
daha fazla acıkma oldu bi kaç gündür . çok gurulduyor .
haha. aşk olsun.
sen emziriyon...Benim daimi kazınıyor kuzum ya çok yiyor hiç doymuyorum çok pişman oluyorum
afiyet olsun.kolayı at elinden.akşam:
10 kuru kayısı
bir avuç badem
yoğurt
tam buğday ekmek
diyet kola içiyorum şimdi de
Acer canım biliyorum, Allah rahmet eylesinson alaskalılarda bob hart vardı. vefat etti safran . beyin kanseri olmuştu. çok zayıflamıştı zaten .
ama uzun zaman onun da severek izlemiştim bölümlerini.
izlemeyen varsa son alaskalıları izlesin derim . çooook dinlendiren bir belgeseldir .
alaska da yaşayan ve aralarında 2 - 3 saatlik mesafe bulunan ( kulube evlerinde yaşayan) insanlar .
5-6 aile bunlar . tek yaşıyorlar yani. koca alaskada
Eki Görüntüle 2273337 Eki Görüntüle 2273338 Eki Görüntüle 2273339
vefat eden bu aşağıdaki . Allah rahmet eylesin . sanıyorum denir değil mi. sonuçta o da Allah ın kulu. çok şeker adamdı
Eki Görüntüle 2273340
Kız iki saat kala davet mi olur kimki o öyle sanki başkası gidecekmiş gitmemiş bari ziyan olmasın siz gelin gibi olmuşİftara 2 saat kala iftara davet edildik.
Yarım.kase mercimek çorba
1 tavuk but
2 dilim patates
3 kaşık istiridye mantarı. Sotelenmis
1 küçük boy lahmacun
Mor lahana salatası
2 dilim fıstıklı baklava.
Çay, kahve, soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?