- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Aa çok iyi, allah bereketini versin güle güle harca canımAraba vardı onu sattik oradan
İnşallah cnm bazı ceklerde var vadesine daha var 3 ay kadar onlarda gelirse güzel olucak eşimin dükkân açıp kapattığı zamandanAa çok iyi, allah bereketini versin güle güle harca canım
Tesekkir ederim cnim1Sen daha citirmissin cnm
Vay ne diyorsun gs mi supermis bende gsliyim memnun oldum
Eşim de TV den canlı yayın törenini izledi.Kaedesim.geldi galatasarayin kupa torenine gttik bugun amam allahim ayaklarim.kopmus resmen
Bizde de oyle canim belgesel ve mac hastayizEşim de TV den canlı yayın törenini izledi.
Eşim de fanatiktir, evde hep maç kanalları aciktir
İnşallah cnm ev alana kadar ek gelir evin masrafları içinTesekkir ederim cnim1bnde memnun oldum
Bazi ek gelirler gelecekmis sanirim cok sevindim.hayirla kullan insallah cnim
Ayy bende sadece biz öyleyiz sanıyorum çok şükür anormal değilmişiz bizim gibi aileler varmış bizdede çizgi film ve belgeselden başka birşey açık değil allah tan maç yok bizde derbiler ve ulusal maçlar hariç ama belgeseldende ben çok sıkıldım şimdi büyük oğlumada belgesel hastalığı bulaştıBizde de oyle canim belgesel ve mac hastayiz
Belgesel candirAyy bende sadece biz öyleyiz sanıyorum çok şükür anormal değilmişiz bizim gibi aileler varmış bizdede çizgi film ve belgeselden başka birşey açık değil allah tan maç yok bizde derbiler ve ulusal maçlar hariç ama belgeseldende ben çok sıkıldım şimdi büyük oğlumada belgesel hastalığı bulaştı
Bizdede hayvan belgeseli olmuyor ama 6 yıldır belgesel izliyorum yazık bana bende severim ama bir yere kadarBelgesel candirama.ben hayvan belgeseli izlemiorum
Yemek nasıl geçti canımÇok yoruldum ayaklarım zonkluyor.
Dün temizlik yapmıştım misafir için güya bugün tekrar supurmem gerekti.
Yemek masa derken reglimin yoğun günü bir de yoruldum daha misafir gelmeden.
Güzeldi canım.Yemek nasıl geçti canım
Güzel geçmesine sevindim sen neler yedinGüzeldi canım.
Misafirler iftar vaktinden 50 dk önce geldiler. Benim.masa.yemekler herşey hazirdi.
Eşim ekmek.almaya gidecekti ki, kapı.caldi. neyse oturduk sofraya geçtik, oruçlar açıldı çorba.iciliyordu ki, baktık ekmek yok.
Sonra eşim gitti hemen alıp geldi çorba icilene kadar.
Eşiyle pek muhabbetimiz yok, bayramda ramazanda görüşürüz tek. Ondan çok sohbet havamiz yoktu, erkekler balkonda tavla oynadı, bizde içerde çok güzel hareketlere baktık. Çocuklar da oyun.oynadi.
Cokmguzel hareketleri yeni oyuncularla izlememistim hiç, güzelmiş, güldüm.baya.
Bizde de belgesel çok izlenir çok severim bende kızım da hayvan belgesellerini sevmiyor,oglumda çok seviyor okul yolları diye belgesel çekmişler zorlu yollar kızım çok sevdi mac izlenmiyor bizde bekarken izlerdim gsnin ve Türkiye maclariniBelgesel candirama.ben hayvan belgeseli izlemiorum
Etsiz mi yaptın büyük sıkmışsın herhalde ben 2 bardaktan yapınca bayağı çıkıyorGece gece tvde görüp canım çiğ köfte çekti hemen 2 bardak ile Yoğurdum fazla değil 18 tane çıktı her zaman yapmam çok güzel oldu 5 tane goturdum esimde çok sevdi kv yapardı yerdik görevi ben devraldim
Bravo valla cnim helal sana gece gece yogurmak buyuk marifetGece gece tvde görüp canım çiğ köfte çekti hemen 2 bardak ile Yoğurdum fazla değil 18 tane çıktı her zaman yapmam çok güzel oldu 5 tane goturdum esimde çok sevdi kv yapardı yerdik görevi ben devraldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?