Bu ara asıl gizli yiyici benim tüm gün atıştırmakla geçiyor adam gibi oturup yemekte yemiyorum meyve kuruyemiş ceviz leblebi çay kahve bisküvi veya çocukların abur cuburlarından yiyorum her mutfağa girdiğimde ağzıma birşey atsam akşama kadar bir ton oluyor birşey bulamadım az önce turşu attım ağzıma sonrada yok artık dedim kendime kızdımBirisi gizli yiyici mi dedi
Para konusunda eger kafaya taktiysam hiccccx acimam cnim cok yanlis tanidin beni cokkk hic akli basinda degilimYok artık kız sen aklı başında bir kızsın o kadar para verilir mi para mı fazla geldi
Canım benim ona ayıracak bütçem olsa belki bende acımazdım ama o kadar param olsa ona sıra gelene kadar birsürü önceliklerim olurdu listenin sonunda olurdu belki hepinizi kendim gibi sanıyorum galibaPara konusunda eger kafaya taktiysam hiccccx acimam cnim cok yanlis tanidin beni cokkk hic akli basinda degilimneyseki vazgectim ama dur
Vazgecmek zorunda kaldim yoksa gecmeyecektim sanirsam
Galiba benim onceligim yok cnim ama cocugum olsa eminim ki olurduCanım benim ona ayıracak bütçem olsa belki bende acımazdım ama o kadar param olsa ona sıra gelene kadar birsürü önceliklerim olurdu listenin sonunda olurdu belki hepinizi kendim gibi sanıyorum galiba
Ada canım yaz tatili planınız var mı ?Galiba benim onceligim yok cnim ama cocugum olsa eminim ki olurdu
birer porsiyon canımcanımcım . miktarların nasıldı ki.
akşam: (dışarda iftar vardı)sabah: filtre kahve, çay
öğlen: köfte, bulgur pilavı, yoğurt
birazdan: türk kahvesi, meyve
insallah var sarfancim temmuzda ispanya ve fransa turu ayarladik ama insallah esimin isinde bir aksilik cikmazAda canım yaz tatili planınız var mı ?
Guzel mamalar cnim afiyet olsunben de iftardaydim
mercimek corba. yogurtlu biber.
ayran .tulumba ve baklava yesim.
pilav bi iki çatal.
sebze ve karouz olmayinca tatli yedim.az pide.
izmir köfte vardi ama 1köfteyi zor yedim. midem kötü oldu pişman oldum yediğime.
eve gelince 6-7 cilek yedim . simdi kahve.
icine 1 tatli kasigi bal attim. hafif sekerli oldu
Yaa çok güzelinsallah var sarfancim temmuzda ispanya ve fransa turu ayarladik ama insallah esimin isinde bir aksilik cikmaz
İnşallah canım gitmek kısmet olur.insallah var sarfancim temmuzda ispanya ve fransa turu ayarladik ama insallah esimin isinde bir aksilik cikmaz
Guzel mamalar cnim afiyet olsun
sagol canim insallah hayirla hepimiz guzel yerleri gezerizYaa çok güzel
insallah cnim sagolasin guzel oluyor yani biz seviyoruz en azindan rabbim hepimize gonlumuze gore versinİnşallah canım gitmek kısmet olur.
Ne güzel oluyordur başka kültürler gormek
ay adaaaaaaaaaaaaasagol canim insallah hayirla hepimiz guzel yerleri gezeriz
insallah cnim sagolasin guzel oluyor yani biz seviyoruz en azindan rabbim hepimize gonlumuze gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?