canimmm benimmmmm insallah sen cokk daha guzellerine gidersin insallah aminnnay adaaaaaaaaaaaaa
ne diyorsun .
fransa ispanya ne demek . what talk about.
ay düşüp bayılazayyymmmmm
çok kıskandım
ama suanda ben seni kiskandimm yaaaa biz de esim dedi izin alirsam cundaya gidelim baktim cunda ile izmir buradan ayni mesafe oyleyse izmire gidelim dedik bakalim gidebliecek miyiz sen ne guzel ayarlamissin harika masallahbitmeyen işlerim oldu bugün .
sürekli bi karar yazma durumu var . ama işler az karışık . bitecek inşallah
cuma günü öğlen çıkıyorum burdan
eve geçeceğim .
eşimin işleri bitince doğruuu ayvalik.
inşallah sıkıntısız gideriz . yollar kalabalık ve tıkalı olacak muhtemelen
inşallah gidersin adaaacım .canimmm benimmmmm insallah sen cokk daha guzellerine gidersin insallah aminnninsallah bir aksilik cikmazsa canm oyle ayarladik bakalim
ama suanda ben seni kiskandimm yaaaa biz de esim dedi izin alirsam cundaya gidelim baktim cunda ile izmir buradan ayni mesafe oyleyse izmire gidelim dedik bakalim gidebliecek miyiz sen ne guzel ayarlamissin harika masallah
evet sen gecen demistin cnm sanki cokk kalabalik diye bizde zaten izmirle esit mesafede oldugunu icin izmire gtmeye karar vermistik ama bugun esim dedi ki hic gozum kesmiyor yolu dedi ne yapacagiz hicbir fikrimiz yok belki de bursaya gideriz yakin diyeinşallah gidersin adaaacım .
dün akşam eşim diyor ki . cunda yı unut .
aşırı kalabalık oluyor . araç adayı doldurduundan köprüden geri döndürüyorlar . bir kaç yıldır böyle. öncesinde böyle değildi. daha hoş bi kalabalığı vardı.
şimdi aşırı kalabalık
diyor ki eşim akşam 12 den sonra cunda ya gidebiliriz .
bakalım dedim .
bekli görüşürüz giderseniz . kim bilir .
Guzel vermissin zaten dogumdan sonra cnim oncelik bebeginde i sallah yoluna girerSelam bayanlar.
Hep okuyorum ama yazamıyorum.
Kızım gazlı biraz.
Gazdan dolayı tam doymuyor tam uykuya dalamiyor.
Emme uyutmaya çalışma bı döngü içindeyiz.
Bugün tartı aldık çarşıya çıktık hem iyi oldu.
Gelir gelmez tartildim
Başlangıç 71
Doğuma 77le ile girmiştim.
16 gün oldu doğum yapalı.
Bakalım çok afaki beklentilerim yok hafta da az az gitsin yeter benim için.
Gobegim vs 1yila anca toparlanır zaten.
Hedef 58 bakalım. Ama karnım ne zaman toparlanır bilmiyorum.evet sen gecen demistin cnm sanki cokk kalabalik diye bizde zaten izmirle esit mesafede oldugunu icin izmire gtmeye karar vermistik ama bugun esim dedi ki hic gozum kesmiyor yolu dedi ne yapacagiz hicbir fikrimiz yok belki de bursaya gideriz yakin diye
Guzel vermissin zaten dogumdan sonra cnim oncelik bebeginde i sallah yoluna girer
Hedefin kac senin
Tatlı zeynebe acil.sifalarSelam bayanlar.
Hep okuyorum ama yazamıyorum.
Kızım gazlı biraz.
Gazdan dolayı tam doymuyor tam uykuya dalamiyor.
Emme uyutmaya çalışma bı döngü içindeyiz.
Bugün tartı aldık çarşıya çıktık hem iyi oldu.
Gelir gelmez tartildim
Başlangıç 71
Doğuma 77le ile girmiştim.
16 gün oldu doğum yapalı.
Bakalım çok afaki beklentilerim yok hafta da az az gitsin yeter benim için.
Gobegim vs 1yila anca toparlanır zaten.
sen verirsin bence.Hedef 58 bakalım. Ama karnım ne zaman toparlanır bilmiyorum.
Spor şimdilik yasak .
yol bursa da kilitleniyor. bayram trafigi 6 yildir hep aynı.evet sen gecen demistin cnm sanki cokk kalabalik diye bizde zaten izmirle esit mesafede oldugunu icin izmire gtmeye karar vermistik ama bugun esim dedi ki hic gozum kesmiyor yolu dedi ne yapacagiz hicbir fikrimiz yok belki de bursaya gideriz yakin diye
Guzel vermissin zaten dogumdan sonra cnim oncelik bebeginde i sallah yoluna girer
Hedefin kac senin
hayirlisi. belki daha karar li olursun safrancimBugün yemege davetliydik.
Onun öncesinde alışverişe çıktım.
Benim kilom basen bölgesinde toplanmış olduğu için her cbirsey yakismiyor. Mağazalardan sinirlenerek çıktım
10. Ayda buraya 60 kilo ile donmustim.bu süreçte 66 ya kadar çıktım, şimdi zorla 64 oldum.
Ben bu işi basaramayacagim sanırımRamazan'dan sonra diyetisyene gitmeye.karar verdim.
60 kiloykrn de gidecektim eşim gerek yok felan dedi, verecegime aldıkça aldım. Bunda o da gitmemi.destekledi.
hayırlısıyla gidin inşallah canım tüm İstanbul bizim tersimize aktığı için ben çok trafik olacağını düşünmüyorumbitmeyen işlerim oldu bugün .
sürekli bi karar yazma durumu var . ama işler az karışık . bitecek inşallah
cuma günü öğlen çıkıyorum burdan
eve geçeceğim .
eşimin işleri bitince doğruuu ayvalik.
inşallah sıkıntısız gideriz . yollar kalabalık ve tıkalı olacak muhtemelen
bayramdan sonra hep beraber sıkarız inşallah canımHedef 58 bakalım. Ama karnım ne zaman toparlanır bilmiyorum.
Spor şimdilik yasak .
Git canım ama senin basenler için spora ihtiyacın olacak kilo gitsede basenler kalıyor benimde göbek için aynı şey oluyor üst 44 alt 40 beden çok dengesizBugün yemege davetliydik.
Benim kilom basen bölgesinde toplanmış olduğu için her cbirsey yakismiyor. Mağazalardan sinirlenerek çıktım
10. Ayda buraya 60 kilo ile donmustim.bu süreçte 66 ya kadar çıktım, şimdi zorla 64 oldum.
Ben bu işi basaramayacagim sanırımRamazan'dan sonra diyetisyene gitmeye.karar verdim.
60 kiloykrn de gidecektim eşim gerek yok felan dedi, verecegime aldıkça aldım. Bunda o da gitmemi.destekledi.
Emzik ebem vermemi söyledi emzirme arası 3 saat olsun emzikle oyla midesi iyice bosalsin dedi ama gel gör ki kızım emzik almıyor .hayırlısıyla gidin inşallah canım tüm İstanbul bizim tersimize aktığı için ben çok trafik olacağını düşünmüyorum
bayramdan sonra hep beraber sıkarız inşallah canım
Bizdede gaz problemi var uykuya geçemiyor sen emzik veriyormusun ben şimdiye kadar vermedim ama verecem galiba sürekli aynı kısır döngüdeyiz
Git canım ama senin basenler için spora ihtiyacın olacak kilo gitsede basenler kalıyor benimde göbek için aynı şey oluyor üst 44 alt 40 beden çok dengesiz
Safran hit kardio yapmayı denedin mi evde spor yaparak verebilirsin bence diyetisyenin çoğu dediğini bildiğini burda da arkadaşlar da sen de biliyorsun zaten.Bugün yemege davetliydik.
Neden öyle düşündün canımBugün yemege davetliydik.
dün akşam:sabah: filtre kahve, türk kahvesi
öğlen: (dışardaydık maalesef)
hamburger, kola, patates kızartması, soslar
akşama hafif yiyeceğim.
yarın inşallah oruç
sarfancim gitmelisin bemce de her ne kadar onlarin soylediklerini bilsek de bizi kontrol eden bir mekanizma oluyor diger turlu yiyorsun hic tutmuyoruz kendimizi ama kilo verdikten snrasi onemli bnde eve yemek ile anlastim rafineradan geliyor bugun ilk yemegim geldi iyi fiyata anlastim 24 gun 1140 tl bana uygun esim de destekledi resinlerini atarim sana en azindan porsiyon konrtolunu gorursun cnku ben fazla yiyormusum cidden meselaBugün yemege davetliydik.
Canim bilsek bile biri destek olunca ya da ona karsi sorumlulugumuz olunca cok daha iyi verebliyoruz sankiSafran hit kardio yapmayı denedin mi evde spor yaparak verebilirsin bence diyetisyenin çoğu dediğini bildiğini burda da arkadaşlar da sen de biliyorsun zaten.
Hatta evde sadece pilates bandıyla eritebilirsin basenlerini diye düşünüyorum.
Bende de vardı sporla gitti.
Gerçi şuan geldi birazı ama olsun zamanla oda gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?