Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ay adaaaaaaaaaaaaa
ne diyorsun .
fransa ispanya ne demek . what talk about.

ay düşüp bayılazayyymmmmm

çok kıskandım
canimmm benimmmmm insallah sen cokk daha guzellerine gidersin insallah aminnn insallah bir aksilik cikmazsa canm oyle ayarladik bakalim
ama suanda ben seni kiskandimm yaaaa biz de esim dedi izin alirsam cundaya gidelim baktim cunda ile izmir buradan ayni mesafe oyleyse izmire gidelim dedik bakalim gidebliecek miyiz sen ne guzel ayarlamissin harika masallah

inşallah gidersin adaaacım .
dün akşam eşim diyor ki . cunda yı unut .
aşırı kalabalık oluyor . araç adayı doldurduundan köprüden geri döndürüyorlar . bir kaç yıldır böyle. öncesinde böyle değildi. daha hoş bi kalabalığı vardı.
şimdi aşırı kalabalık

diyor ki eşim akşam 12 den sonra cunda ya gidebiliriz .
bakalım dedim .

bekli görüşürüz giderseniz . kim bilir .

Selam bayanlar.
Hep okuyorum ama yazamıyorum.
Kızım gazlı biraz.
Gazdan dolayı tam doymuyor tam uykuya dalamiyor.
Emme uyutmaya çalışma bı döngü içindeyiz.
Bugün tartı aldık çarşıya çıktık hem iyi oldu.
Gelir gelmez tartildim
Başlangıç 71
Doğuma 77le ile girmiştim.
16 gün oldu doğum yapalı.
Bakalım çok afaki beklentilerim yok hafta da az az gitsin yeter benim için.
Gobegim vs 1yila anca toparlanır zaten.

evet sen gecen demistin cnm sanki cokk kalabalik diye bizde zaten izmirle esit mesafede oldugunu icin izmire gtmeye karar vermistik ama bugun esim dedi ki hic gozum kesmiyor yolu dedi ne yapacagiz hicbir fikrimiz yok belki de bursaya gideriz yakin diye
Guzel vermissin zaten dogumdan sonra cnim oncelik bebeginde i sallah yoluna girer
Hedefin kac senin

Hedef 58 bakalım. Ama karnım ne zaman toparlanır bilmiyorum.
Spor şimdilik yasak .

Tatlı zeynebe acil.sifalar
Gaz sorununu çabuk atkatirsiniz inşallah.

Bugün yemege davetliydik.
Onun öncesinde alışverişe çıktım.
Benim kilom basen bölgesinde toplanmış olduğu için her cbirsey yakismiyor. Mağazalardan sinirlenerek çıktım

10. Ayda buraya 60 kilo ile donmustim.bu süreçte 66 ya kadar çıktım, şimdi zorla 64 oldum.

Ben bu işi basaramayacagim sanırım Ramazan'dan sonra diyetisyene gitmeye.karar verdim.

60 kiloykrn de gidecektim eşim gerek yok felan dedi, verecegime aldıkça aldım. Bunda o da gitmemi.destekledi.

yol bursa da kilitleniyor. bayram trafigi 6 yildir hep aynı.
gercekten gitmeye deger mi. gidince ok mutlu olur musunuz. oyle karar verirsin sanirim. yol uzun ama ...

hayirlisi. belki daha karar li olursun safrancim
liste verir sana hem

aksam iftara pizza yaptim
brovni yaotim
iftarım
mantar kavurdum
domatesli 2 yumurtali omlet
3 kasik yogurt
1 elma
1 dilim brovni yedim

6 tane falan cilek.2 kayisi
simdi kahve
yatarim birazdan.
camasir yikandi
az once astim
yarin ütü ve valizler var.
hayirlisi.

hayırlısıyla gidin inşallah canım tüm İstanbul bizim tersimize aktığı için ben çok trafik olacağını düşünmüyorum
Hedef 58 bakalım. Ama karnım ne zaman toparlanır bilmiyorum.
Spor şimdilik yasak .
bayramdan sonra hep beraber sıkarız inşallah canım
Bizdede gaz problemi var uykuya geçemiyor sen emzik veriyormusun ben şimdiye kadar vermedim ama verecem galiba sürekli aynı kısır döngüdeyiz
Git canım ama senin basenler için spora ihtiyacın olacak kilo gitsede basenler kalıyor benimde göbek için aynı şey oluyor üst 44 alt 40 beden çok dengesiz

Emzik ebem vermemi söyledi emzirme arası 3 saat olsun emzikle oyla midesi iyice bosalsin dedi ama gel gör ki kızım emzik almıyor .
Emziği verince atıyor biraz zorlayincada öğürüyor.
Kustu bı iki defa bende vermedim daha .
Sıcak tutmaya çalışacağım.
Sıcak su torbası iyi geliyor.

Safran hit kardio yapmayı denedin mi evde spor yaparak verebilirsin bence diyetisyenin çoğu dediğini bildiğini burda da arkadaşlar da sen de biliyorsun zaten.
Hatta evde sadece pilates bandıyla eritebilirsin basenlerini diye düşünüyorum.
Bende de vardı sporla gitti.
Gerçi şuan geldi birazı ama olsun zamanla oda gidecek.

Neden öyle düşündün canım
Tabii ki verebilirsin alt tarafı 5-6 kilo.
Bizim sorunumuz kilo verememek değil, kararlı olamamak.
Az yiyip kilo veremiyor değiliz ki.
Korumada gibi besleniyoruz biz, yani tamamen salmıyoruz evet ama çok kaçamak yapıyoruz.
Kararlı olursak verebiliriz diye düşünüyorum ben.
Ertelemek mantıklı değil ama ben de bayram sonrasına erteledim tüm umutlarımı:)
Diyet ve sporla başarabiliriz bence hemen ümitsizliğe kapılma

sabah: filtre kahve, türk kahvesi

öğlen: (dışardaydık maalesef)
hamburger, kola, patates kızartması, soslar

akşama hafif yiyeceğim.

yarın inşallah oruç
dün akşam:
akşam yemeği + sahur bir arada
bir kase çorba
iki dilim ekmek
bir bardak meyveli gazoz
bir tabak kayısı
iki avuç içi kadar çiğ badem

sahurda yalnızca su içtim.

bugün oruç.

sarfancim gitmelisin bemce de her ne kadar onlarin soylediklerini bilsek de bizi kontrol eden bir mekanizma oluyor diger turlu yiyorsun hic tutmuyoruz kendimizi ama kilo verdikten snrasi onemli bnde eve yemek ile anlastim rafineradan geliyor bugun ilk yemegim geldi iyi fiyata anlastim 24 gun 1140 tl bana uygun esim de destekledi resinlerini atarim sana en azindan porsiyon konrtolunu gorursun cnku ben fazla yiyormusum cidden mesela
Canim bilsek bile biri destek olunca ya da ona karsi sorumlulugumuz olunca cok daha iyi verebliyoruz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…