Sersumcum bizde simdi esimle cernobili izkioruz dun basladikSelam canlar...
Herkeşler döndü sanırsam....Ben zaten buradaydım..2.günü biz misafirliğe gittik ama gittiğim yerin küçük bebeği vardı yine ben çoğunluğunu hazırladım mamaların. 3. günü de eltimler geldi yine evde hazırlık çok yoruldum valla..Cuma günü eşimle gece yürüyüş yaptık hava serindi hissettim aslında ama ertesi gün hasta uyandım..hemen ilaç takviyesi malum yarın işbaşı iyileşmem lazım..Bu arada 2 dizi bitirdik eşimle Chernobyl ve Dark tavsiye ederim..Chernobyl bayaa moralimi bozdu..Bu nükleer enerji çok tehlikeli çok..
Bu hafta çok yoğunuz kızımın diploma töreni üstüne sınav sonraki hafta da mezuniyet balosu var..Umarım sınavı iyi geçer de balo zehir olmaz..
Bu hafta cuma hepimiz ilk kilo bildirimi yapalım diyorum ben haftaya liste olsun ..O yüzden liste sırasını da değiştiriyorum yayınlıyorum
tforumdaki diğer kilo verme takımları mı yani canım?Günaydın kızlar. Nasılsınız?
Bende bı takıma dahil oldum.
Bakalım inşallah veririm.
Geçmiş olsun canım.Merhabalar kızlar
Cok inatçı bir başağrısı yaşıyorum.
Sabahtan beri 3. Ağrı kesicimi içiyorum.
Sabah diyetisyene gittim geldim. Eve gelmek 12 yıl buldu, öyle kahvaltı yaptım.
İnşallah diyetisyen eşliğinde kilo verebilirim artık. 65.5 kilo geldim tartida
Liste bu canım.Geçmiş olsun canım.
Liste nasıl?
Ay ben doymam gibi bu listeyleListe bu canım.
Evet.tforumdaki diğer kilo verme takımları mı yani canım?
Ağrı geçmiyor sa hala bı doktora mi gitsen.Merhabalar kızlar
Geçmiş olsun canım yeni listen hayırlı olsunListe bu canım.
Canım doğum kontrol hapı kullanıyorum. 8. Günde bayram için antebe gittik. Oraya da götürmeyi unuttum. Bayram tatili diye eczane aramakla uğraştırma istemedim kimseyi. Hapı kullanmayinca ara kanamam başladı. Şimdi daha da yoğunlaştı. Ondan dengem bozuldu. Bu baş ağrısı yaptı diye tahmin ediyorum.Ağrı geçmiyor sa hala bı doktora mi gitsen.
Başka biseyin belirtisi olabilir
Sağol canım.Geçmiş olsun canım yeni listen hayırlı olsun
Canim oncelikle bas agrin icin gecmis olsun cokMerhabalar kızlar
Canım ya şu yemeklerin fotoğrafını atsana bizde kendimize ayar çekelimKizlar benim de yemekler gelmeye devam ediyor 58.9 a dustum 5 gunde falan pardon 7 gunde mehersem diyetteyken bile ben ne kadar xok yiyormusum bugun okuldaki arkadaslar.gordu porsiyonumu sen meger cok yiyormussin diyorlar imdi sadece her ogun 2 cesit yiyorum ve porsiyonlar cidden az acikmadim mi cookkkkk acim ama.ilk kez rahat bir kilo verdim diyeblirim degiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?