- 21 Aralık 2016
- 8.967
- 41.318
- 548
Vallah ha.Kizlarrr ozledim sizi yaaaaa
benim bitti dondum kizlar da haftasonu doner saniyorumVallah ha.
Nerdesiniz.
Tatil daha bitmedi ama arada bı slm çakın ya hu.
ayy keske vakit olsaydi da bize gelseydiniz cnimBiz dönüş yolundayız kızlar sabah Tekirdağ dan çıktık şimdi istanbul'da kuzenimdeyiz kayınvalideciğime geldimgece tekrar yolculuk başlayacak yarın öğlene kadar yollardayız tabi plan değişmezse
İyi yolculuklar canım.Biz dönüş yolundayız kızlar sabah Tekirdağ dan çıktık şimdi istanbul'da kuzenimdeyiz kayınvalideciğime geldimgece tekrar yolculuk başlayacak yarın öğlene kadar yollardayız tabi plan değişmezse
Çok isterdim canım ama pazartesi iş başı var yarın gidince dinlenemeyeceğiz zaten burdakilerde sabah erken çıkın deyip duruyor son anda değişirmi bilmembenim bitti dondum kizlar da haftasonu doner saniyorum
ayy keske vakit olsaydi da bize gelseydiniz cnim
Sağol canım sanada iyi yolculuklar tatil nasıldıİyi yolculuklar canım.
Biz de yarın dönüyoruz inşallah
ohh ohh gelin bakalimİyi yolculuklar canım.
Biz de yarın dönüyoruz inşallah
Tahmin edebliorum cnimÇok isterdim canım ama pazartesi iş başı var yarın gidince dinlenemeyeceğiz zaten burdakilerde sabah erken çıkın deyip duruyor son anda değişirmi bilmem
Tatil güzel geçti ama yemek konusunda çok saçmaladımSağol canım sanada iyi yolculuklar tatil nasıldı
Geliyorum ama dönüşüm hiç muhteşem olmayacak, bakalım kaç kilo aldımohh ohh gelin bakalim
Yeniden duzene hirersin canm en azindam sevdgin seyleri kacirmissindir gereksiz yere yememissindir diye dusunuyorumTatil güzel geçti ama yemek konusunda çok saçmaladım
Geliyorum ama dönüşüm hiç muhteşem olmayacak, bakalım kaç kilo aldım
izole canım sende liste yapma sırasına girecek misin ona göre ekleyeyim seni..Geçmiş bayramınız mübarek olsunnn
bayram tatili boyunca oldukça hareketli ve bereketliydi. kilo alarak döndüm
tüm sevenlerim yedirdi yedirdi yedirdi... sevgilerinden yapıyorlar, kızamıyorum da.
yemeyince gönül koyuyorlar biliyorsunuz. artık patlayacak raddeye geldiğim anlar oldu. ne getirdiyseniz yedim nolur daha fazla getirmeyin diye yalvardığım anlar oldu. gene de yedirdiler.
tek olumlu yanı: yemeden içmeden soğudum
bu sabah itibariyle diyete başlangıç
İyi olur canım en azından almakta yarışmamış oluruzSelam canlar...
Herkeşler döndü sanırsam....Ben zaten buradaydım..2.günü biz misafirliğe gittik ama gittiğim yerin küçük bebeği vardı yine ben çoğunluğunu hazırladım mamaların. 3. günü de eltimler geldi yine evde hazırlık çok yoruldum valla..Cuma günü eşimle gece yürüyüş yaptık hava serindi hissettim aslında ama ertesi gün hasta uyandım..hemen ilaç takviyesi malum yarın işbaşı iyileşmem lazım..Bu arada 2 dizi bitirdik eşimle Chernobyl ve Dark tavsiye ederim..Chernobyl bayaa moralimi bozdu..Bu nükleer enerji çok tehlikeli çok..
Bu hafta çok yoğunuz kızımın diploma töreni üstüne sınav sonraki hafta da mezuniyet balosu var..Umarım sınavı iyi geçer de balo zehir olmaz..
Bu hafta cuma hepimiz ilk kilo bildirimi yapalım diyorum ben haftaya liste olsun ..O yüzden liste sırasını da değiştiriyorum yayınlıyorum
Kızına başarılar diliyorum.Selam canlar...
Herkeşler döndü sanırsam....Ben zaten buradaydım..2.günü biz misafirliğe gittik ama gittiğim yerin küçük bebeği vardı yine ben çoğunluğunu hazırladım mamaların. 3. günü de eltimler geldi yine evde hazırlık çok yoruldum valla..Cuma günü eşimle gece yürüyüş yaptık hava serindi hissettim aslında ama ertesi gün hasta uyandım..hemen ilaç takviyesi malum yarın işbaşı iyileşmem lazım..Bu arada 2 dizi bitirdik eşimle Chernobyl ve Dark tavsiye ederim..Chernobyl bayaa moralimi bozdu..Bu nükleer enerji çok tehlikeli çok..
Bu hafta çok yoğunuz kızımın diploma töreni üstüne sınav sonraki hafta da mezuniyet balosu var..Umarım sınavı iyi geçer de balo zehir olmaz..
Bu hafta cuma hepimiz ilk kilo bildirimi yapalım diyorum ben haftaya liste olsun ..O yüzden liste sırasını da değiştiriyorum yayınlıyorum
Bende aynı şeyi düşünüyorum canım belki 1 kilo giderKızına başarılar diliyorum.
O heyecanı çok iyi anlayabiliyorum, umarım istediği gibi olur ve güzel bir tatil geçirir.
İlk kilo bildirimi için heyecanlıyım, yarın hemen diyete başlıyorum cumaya belki bir kilo gider
Tamamdır başkanSelam canlar...
merhaba, evet listeye ekleyin lütfenizole canım sende liste yapma sırasına girecek misin ona göre ekleyeyim seni..
Sağol canım Allah razı olsunİyi olur canım en azından almakta yarışmamış oluruz
Chernobly daha önce yarım yamalak izlemiştim ama tekrar izlemek istiyorum
Kızınında sınavı iyi geçer inşallah canım duamdasın
Sağol canımcım ..inşallahKızına başarılar diliyorum.
O heyecanı çok iyi anlayabiliyorum, umarım istediği gibi olur ve güzel bir tatil geçirir.
İlk kilo bildirimi için heyecanlıyım, yarın hemen diyete başlıyorum cumaya belki bir kilo gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?