Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Vallah ha.
Nerdesiniz.
Tatil daha bitmedi ama arada bı slm çakın ya hu.
benim bitti dondum kizlar da haftasonu doner saniyorum
ayy keske vakit olsaydi da bize gelseydiniz cnim

İyi yolculuklar canım.
Biz de yarın dönüyoruz inşallah

benim bitti dondum kizlar da haftasonu doner saniyorum
ayy keske vakit olsaydi da bize gelseydiniz cnim
Çok isterdim canım ama pazartesi iş başı var yarın gidince dinlenemeyeceğiz zaten burdakilerde sabah erken çıkın deyip duruyor son anda değişirmi bilmem

Tatil güzel geçti ama yemek konusunda çok saçmaladım

Geliyorum ama dönüşüm hiç muhteşem olmayacak, bakalım kaç kilo aldım
Yeniden duzene hirersin canm en azindam sevdgin seyleri kacirmissindir gereksiz yere yememissindir diye dusunuyorum

Geçmiş bayramınız mübarek olsunnn

bayram tatili boyunca oldukça hareketli ve bereketliydi. kilo alarak döndüm

tüm sevenlerim yedirdi yedirdi yedirdi... sevgilerinden yapıyorlar, kızamıyorum da .

yemeyince gönül koyuyorlar biliyorsunuz. artık patlayacak raddeye geldiğim anlar oldu. ne getirdiyseniz yedim nolur daha fazla getirmeyin diye yalvardığım anlar oldu. gene de yedirdiler.

tek olumlu yanı: yemeden içmeden soğudum

bu sabah itibariyle diyete başlangıç

izole canım sende liste yapma sırasına girecek misin ona göre ekleyeyim seni..

Selam canlar...
Herkeşler döndü sanırsam....Ben zaten buradaydım..2.günü biz misafirliğe gittik ama gittiğim yerin küçük bebeği vardı yine ben çoğunluğunu hazırladım mamaların. 3. günü de eltimler geldi yine evde hazırlık çok yoruldum valla..Cuma günü eşimle gece yürüyüş yaptık hava serindi hissettim aslında ama ertesi gün hasta uyandım..hemen ilaç takviyesi malum yarın işbaşı iyileşmem lazım..Bu arada 2 dizi bitirdik eşimle Chernobyl ve Dark tavsiye ederim..Chernobyl bayaa moralimi bozdu..Bu nükleer enerji çok tehlikeli çok..
Bu hafta çok yoğunuz kızımın diploma töreni üstüne sınav sonraki hafta da mezuniyet balosu var..Umarım sınavı iyi geçer de balo zehir olmaz..
Bu hafta cuma hepimiz ilk kilo bildirimi yapalım diyorum ben haftaya liste olsun ..O yüzden liste sırasını da değiştiriyorum yayınlıyorum

İyi olur canım en azından almakta yarışmamış oluruz
Chernobly daha önce yarım yamalak izlemiştim ama tekrar izlemek istiyorum
Kızınında sınavı iyi geçer inşallah canım duamdasın

Kızlar bugün 11 de ancak eve gelebildik gece 12de çıkmıştık daha valizler bile arabadalar kahvaltı yaptık kızı uyuttum büyüğe git odana yat uyu dedim gönderdim ortancayı uyutmaya çalışıyorum derken kız ağlıyor şuan...

Kızına başarılar diliyorum.
O heyecanı çok iyi anlayabiliyorum, umarım istediği gibi olur ve güzel bir tatil geçirir.

İlk kilo bildirimi için heyecanlıyım, yarın hemen diyete başlıyorum cumaya belki bir kilo gider

Bende aynı şeyi düşünüyorum canım belki 1 kilo gider

Tamamdır başkan

İyi olur canım en azından almakta yarışmamış oluruz
Chernobly daha önce yarım yamalak izlemiştim ama tekrar izlemek istiyorum
Kızınında sınavı iyi geçer inşallah canım duamdasın
Sağol canım Allah razı olsun
Sağol canımcım ..inşallah
Ben de başladım hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…