- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Bende doymucam gibi.Ay ben doymam gibi bu listeyle
O kadar alışmışım ki çok çok yemeye : (
Bende merak ediyordum nasıl gidiyor diyeKizlar benim de yemekler gelmeye devam ediyor 58.9 a dustum 5 gunde falan pardon 7 gunde mehersem diyetteyken bile ben ne kadar xok yiyormusum bugun okuldaki arkadaslar.gordu porsiyonumu sen meger cok yiyormussin diyorlar imdi sadece her ogun 2 cesit yiyorum ve porsiyonlar cidden az acikmadim mi cookkkkk acim ama.ilk kez rahat bir kilo verdim diyeblirim degiyor yani
Evet canım ideal kilo 55 mis.Canim oncelikle bas agrin icin gecmis olsun cok
Diyetisyene sordun mu ideal kilon kacmis o da 10 kg vermeni tavsiye etti saniyorum
Evet ya bizede foto atsana .Kizlar benim de yemekler gelmeye devam ediyor 58.9 a dustum 5 gunde falan pardon 7 gunde mehersem diyetteyken bile ben ne kadar xok yiyormusum bugun okuldaki arkadaslar.gordu porsiyonumu sen meger cok yiyormussin diyorlar imdi sadece her ogun 2 cesit yiyorum ve porsiyonlar cidden az acikmadim mi cookkkkk acim ama.ilk kez rahat bir kilo verdim diyeblirim degiyor yani
Valla insan hazırlarken ağzına atma derdinden de kurtulur.Bende merak ediyordum nasıl gidiyor diye
Ya yemek hazırlamadan yemek büyük kolaylık. İnşallah bu ayı daha da eksilerle bitirirsin.
Benim diyetisyen hiç pilav yazmadı bu haftaEvet ya bizede foto atsana .
Normalde de sağlıklı şeylerden doya doya yiyin diyorlar.
Peki 2cesit derken ikiside sebze mı yada bulgur pilavı var mı ne bilim çeşitler neler
yemek hazirlamamak hergun ayni kaloriyi almak ne yiyecegim diye dusunmemek cidden cok iyimis canimBende merak ediyordum nasıl gidiyor diye
Ya yemek hazırlamadan yemek büyük kolaylık. İnşallah bu ayı daha da eksilerle bitirirsin.
ben inaniyorum sarfancim insallah olacak tam konsantreEvet canım ideal kilo 55 mis.
10 kilo vermem gerekiyirmus. Bunun 7 kilosu yağdan verilecekmis. İnşallah veririm. Ayda 4-5 versem ne güzel olur.
tabi atarimEvet ya bizede foto atsana .
Normalde de sağlıklı şeylerden doya doya yiyin diyorlar.
Peki 2cesit derken ikiside sebze mı yada bulgur pilavı var mı ne bilim çeşitler neler
evet canım daha disiplinli oluyor. bana stresli geldiği için ve foruma devamlı giremediğim için girmiyorum. başarılar diliyorumEvet.
Yoksa veremeyeceğim versem de çok uzun zamana yayılacak.
Takımda biraz daha disiplin oluyor.
Sana da tavsiye ederim
Canım ara öğünleri kafana göre mi yapıyorsunYedikleirmi yazayim sabah
1 yumurta 1 dilim peynir 1 biber 1 hindi jambon
Ara 2 kuru kayisi 4 findik
Oglen
4 kasik etli kuru fasulye 4 kasik yogurtlu havuc
Ara
Chia puding
Aksam
3 kofte ve salata
Hayir cnim onlar gonderiyorlarCanım ara öğünleri kafana göre mi yapıyorsun
Peki gönderimi nasıl yapıyorlar günde 6 defa gel git mi yapıyorlar veya sen çalışırken nasıl oluyorHayir cnim onlar gonderiyorlar
Sağol canım.Sersumcum bizde simdi esimle cernobili izkioruz dun basladik
Cok yogun bir hafta ama insallah bu yogun gunlerin ardindan tum guzellikler sizinle olur
Sağol canım
Hadi başarılar canım...Merhabalar kızlar
Cok inatçı bir başağrısı yaşıyorum.
Sabahtan beri 3. Ağrı kesicimi içiyorum.
Sabah diyetisyene gittim geldim. Eve gelmek 12 yıl buldu, öyle kahvaltı yaptım.
İnşallah diyetisyen eşliğinde kilo verebilirim artık. 65.5 kilo geldim tartida
Ayy ada ben kaçırmışım bunu sen ne ara başladın bu yemek işine hadi başarılar canımKizlar benim de yemekler gelmeye devam ediyor 58.9 a dustum 5 gunde falan pardon 7 gunde mehersem diyetteyken bile ben ne kadar xok yiyormusum bugun okuldaki arkadaslar.gordu porsiyonumu sen meger cok yiyormussin diyorlar imdi sadece her ogun 2 cesit yiyorum ve porsiyonlar cidden az acikmadim mi cookkkkk acim ama.ilk kez rahat bir kilo verdim diyeblirim degiyor yani
hayir kuzum sabahtan hepsini getiriyorlar ben de gun icinde tuketiyorum az once geldi mesela kahvlatimi yaptim ara ogunu ve ogle yemegini yanima aldim yemegi mikrodalgada direk isistabliyoreun her gun bu sekilde sabah erkenden geliyorPeki gönderimi nasıl yapıyorlar günde 6 defa gel git mi yapıyorlar veya sen çalışırken nasıl oluyor
Ayy sereumcum evet toplamda bir hafta oldu eve geldiSağol canım.
Sağol canım
Hadi başarılar canım...
Ayy ada ben kaçırmışım bunu sen ne ara başladın bu yemek işine hadi başarılar canım.Ayrıntı versene azcık fiyat ne kadar ,ne kadar sürecek
Afiyet olsun cnimmmm cok guzel gorunuyorlarBu da benim kahvaltı tabagim.
Diyetisyene cekmisken buraya da atayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?