ahtapot kötü görünuyor belki ama oiştiğinde bembeyaz oluyor.ellerine saglik cnm harika grunuyorlar
aman allahimm 50 miiii
evet smdi atiyorum demirlekecim
Vayy cnina cok korkunc gorunuyor ama ben tadini cok severim
Canım neyle çıkartıyor zıpkınla mı avlıyornadal eşim yine ahtapot çıkardı.
bir kaç haftaya pişiririm nasipse.
hayır el ile. direk sarılıyor zaten ahtapot insana.yani yakalamak istersen sarılır.Canım neyle çıkartıyor zıpkınla mı avlıyor
Bizim buralarda hiç denk gelmedim nerden çıkardı ayvalık tan mı kayalık yerlerde olur herhaldehayır el ile. direk sarılıyor zaten ahtapot insana.yani yakalamak istersen sarılır.
evet ayvalık. derinde değilmiş.Bizim buralarda hiç denk gelmedim nerden çıkardı ayvalık tan mı kayalık yerlerde olur herhalde
Bende kızı uyuttum abiler odalarında oyun oynuyor bizde eşimle maç izliyoruzkız uyudu . abiler maç izliyor . yatıramadım yine. ahtapot inatları tuttu.
Yenildigimiz icin cok uzgunumBende kızı uyuttum abiler odalarında oyun oynuyor bizde eşimle maç izliyoruz
afiyet olsun .Herkese gunaydin kizlar sabah kalhvaltim irmizi biber arasi lor peyniri
5 zeytin
1 dilim ekmek
4 cerry domates
Afiyet olsun canım mis gibi çok güzel görünüyor çöpçü ben yine kırıntıları toparladım bu sabahKahvaltim
Ohh iyi gitmiş canım sana da motive oluyordur.Günaydın kızlar bende sabah soda limon su karışımı içtim
Bayat ekmekler vardı onlardan tost yaptım yağsız tabiki çeyrek ekmek yemişimdir
Çocuklara pastırmalı yumurta yapmıştım 2 çatal kaldı onuda attım ağzıma bitti gitti
Pazartesi günü tartıldım 89 a çıkmıştım
Salı 88 oldum bugün 87 olmuş
2 gün dikkat edince bile kilo verebiliyorum tabi bunun birazı ödemdir ama alırkende 1 haftada geldi o 2 kilo giderkende uğraştırmasın dimi
Keşke tam kendimi versemde biran önce versem şu kiloları
Bugün 1 mil leslie de yaptım çok hamlamışım devamını yapamadım kendimi yavaş yavaş açmam lazım belim ağrıyor zorlarsam daha kötü olmasından korkuyorum
Mide kuculunceye kadar bir aci cekiyorsun cnim bu kesinlikle bir gercekBir sürü mesaj yazılmış ama bildirim gelmediği için fark etmemişim:)
@demirleke canım karpuz sana yasak değil normal kilodaki insanların zaten tüketmesi gerekiyor:)) Kaldı ki sen çok kalorili şeyler yemiyorsun beslenme tarzında yok dolayısıyla fazla tüketsen bile sorun olmayacaktır.
Safransari ve A aaadddaaa açlık konusunda yazdıklarınıza çok üzüldüm ve çok korktum. Aç kalmaya hiç hazır değilim şu anda
Ama açlık ruha ve bedene şifa olduğu için bunu bir hayat tarzı haline getirmek gerekir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?