Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Biraz dan meyve hazırlarım hem çocuklarda yemiş olurlar evde karpuz yok kavun var
olsun canım aynı şey . ikisi de birbirinin aynısı sayılır . kalorileri aynı. yemek üstüne yemiyorum . yemek yanına yiyorum . daha çok karpuz ya da kavun tüketiyorum . yemeği az yiyorum .
pilav makarna yemiyorsan ekmek ile tüket . 2-3 dilim ekmek ile . yetiyor .

öğle arası markete gittim .
şalgam suyu aldım . şimdi onu içiyorum .
sonra çay .
suyu yine bıraktım bu ara.
içmem lazım . günlük 1-2 bardak ancak içiyorum .
düzene sokmam lazım onu da. inşallah.

Sabah

Şekersiz Nescafe

2-3 kayısı
4-5 kiraz

Şekersiz Nescafe
öğlen ne yiycen kuzum .
yemek yemeyi toptan bırakma. sonra atak gelişiyor . yeme atağı. kendini çok aç bırakma.
karpuz ekmek , karpuz peynir ile de iyi kilo verirsin . öğün olarak . 1 kase çorba yanında . ya da 1 tabak sebze yemeği ile.
ben de karpuz yiyorum ve farkettim ki kilo verdim bile.
kilo alırım diye düşünüyordum . şekerli bi meyve olduğundan ama tam tersi . sana da tavsiye edebilirim .

Karpuz diyeti

Nadal yapmıştı. Ben de tariflerine baktım. Pisirdim çok güzel oldum
Ohh afiyet olsun bende bu akşam ne yesem diye düşünüyorum 1 kavanoz pişmiş kurufasulyem var yanınada bulgur pilavı yapacam çorbada akşamdan var eşim ve çocuklara onlar var ama ben yemek istemiyorum kendimede yoğurtlu kabak bol yeşil salata olabilir belki henüz karar vermedim belki çorba salata yerim

Kabak kabak diye diye canımı çektirdiniz valla en kısa zamanda kabak almam lazım:)

Kabak kabak diye diye canımı çektirdiniz valla en kısa zamanda kabak almam lazım:)
Eşim dün pazara gitti kocaman bir poşet kabak almış ucuz buldun herhalde dedim herşey ucuzdu dedi arabadaki sebzeleri taşıdı ben şok oldum dolaba sığdıramadım domates salatalık 1 TL, patlıcan 2 buçuk, kabak 1,5 biber 2, yeşillikler kocaman demet 50 kuruş, nektarinin kutusunu 50 kuruşa almış, 4 büyük kavun 10 liraya, soğan 1, patates 2 liraymış
Banada çok ucuz geldi ama fiğsizlik yapmayıp normal miktarlarda alsa iyiymiş çürütmeden yiyebilsek bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…