- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Adana’da olduğunuz için çok şanslısınız bu anlamda. Ucuz olduğu kadar lezzetli olduğuna da eminimEşim dün pazara gitti kocaman bir poşet kabak almış ucuz buldun herhalde dedim herşey ucuzdu dedi arabadaki sebzeleri taşıdı ben şok oldum dolaba sığdıramadım domates salatalık 1 TL, patlıcan 2 buçuk, kabak 1,5 biber 2, yeşillikler kocaman demet 50 kuruş, nektarinin kutusunu 50 kuruşa almış, 4 büyük kavun 10 liraya, soğan 1, patates 2 liraymış
Banada çok ucuz geldi ama fiğsizlik yapmayıp normal miktarlarda alsa iyiymiş çürütmeden yiyebilsek bari
dün ben de markete gittim .Eşim dün pazara gitti kocaman bir poşet kabak almış ucuz buldun herhalde dedim herşey ucuzdu dedi arabadaki sebzeleri taşıdı ben şok oldum dolaba sığdıramadım domates salatalık 1 TL, patlıcan 2 buçuk, kabak 1,5 biber 2, yeşillikler kocaman demet 50 kuruş, nektarinin kutusunu 50 kuruşa almış, 4 büyük kavun 10 liraya, soğan 1, patates 2 liraymış
Banada çok ucuz geldi ama fiğsizlik yapmayıp normal miktarlarda alsa iyiymiş çürütmeden yiyebilsek bari
Yiyecem yiyecem de bitirebileceğim kadar değilki kocaman kocaman poşetlere doldurmuş iyiki eline çuval geçmemiş 4 tane maydanoz almış ama herbiri bileğimden kalın demetler dereotu nanede öyle 3 öğün otlasam bitmez diğerlerini saymıyorum bile 3 defada arabayı boşalttı kızdım ama birşey demedimdün ben de markete gittim .
salatalık 3 buçuk
domates 2 tl
kabak 3 buçuk
karpuz kilosu 1.40
patates 1.99
kayısı 10 tl
kiraz 14 tl
bol yeşillik almış alsında onları tüketmek için yeşillik yersin işte.
sebze meyve yersin . daha ne olsun . bu mevsimde bunlar yenir zati. bolca var her yerde
Haklısın canım, yeşillik bir de çabuk çürüyor. O kadar yeşilliği nasıl tüketeceksin çürümeden?Yiyecem yiyecem de bitirebileceğim kadar değilki kocaman kocaman poşetlere doldurmuş iyiki eline çuval geçmemiş 4 tane maydanoz almış ama herbiri bileğimden kalın demetler dereotu nanede öyle 3 öğün otlasam bitmez diğerlerini saymıyorum bile 3 defada arabayı boşalttı kızdım ama birşey demedim
Pazarda birşey kalmadı senden sonra ve bedava mı veriyorlardı dedimo kadar da demesem çatlarım ama
Bende yaşamamak için sustum geçen hafta pazar olmadı yapacak yemek bulamıyorum meyve sebze yok diyordum oluncada var diye konuşmayayım dedim sonra dırdır eder konuma düşüyorumHaklısın canım, yeşillik bir de çabuk çürüyor. O kadar yeşilliği nasıl tüketeceksin çürümeden?
Ben bir de stres oluyorum, ay her olayım stres zatençürümeden tüketmem lazım diye strese giriyorum eşime de yansıtıyorum o da diyor ki şu stresi bize yaşatana kadar at gitsin çöpe daha iyi
Gerçekten uygunmuş canımEşim dün pazara gitti kocaman bir poşet kabak almış ucuz buldun herhalde dedim herşey ucuzdu dedi arabadaki sebzeleri taşıdı ben şok oldum dolaba sığdıramadım domates salatalık 1 TL, patlıcan 2 buçuk, kabak 1,5 biber 2, yeşillikler kocaman demet 50 kuruş, nektarinin kutusunu 50 kuruşa almış, 4 büyük kavun 10 liraya, soğan 1, patates 2 liraymış
o ne . 4 maydonoz mu.Yiyecem yiyecem de bitirebileceğim kadar değilki kocaman kocaman poşetlere doldurmuş iyiki eline çuval geçmemiş 4 tane maydanoz almış ama herbiri bileğimden kalın demetler dereotu nanede öyle 3 öğün otlasam bitmez diğerlerini saymıyorum bile 3 defada arabayı boşalttı kızdım ama birşey demedim
Pazarda birşey kalmadı senden sonra ve bedava mı veriyorlardı dedimo kadar da demesem çatlarım ama
hahah. aşk olsun niye stres yapıyorsun .Haklısın canım, yeşillik bir de çabuk çürüyor. O kadar yeşilliği nasıl tüketeceksin çürümeden?
Ben bir de stres oluyorum, ay her olayım stres zatençürümeden tüketmem lazım diye strese giriyorum eşime de yansıtıyorum o da diyor ki şu stresi bize yaşatana kadar at gitsin çöpe daha iyi
fiyatlar benziyor . ama biber daha uygun burda. carliston 2 tl .Gerçekten uygunmuş canım
Bizim pazarda bu hafta
Kabak, patlıcan 4
Kiraz 5
Nane maydonoz 2
Biber 5
Salatalık 3
Yeşil fasulye 7 liraydı.
Pazara gidilmeyen hafta ben de yemek yapmakta zorlanıyorum.
Sodalı içecek nedir ve ne işe yarar?Sodalı içecek
Sabah
Köy peynirli omlet
1 dilim ekmek
Salatalık domates
Ara
Türk kahvesi, 1 gün kurusu
Öğlen
6 kaşık ekşili nohut
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Küçük bir avuç dut
Bir dilim elma
Filtre kahve
Akşam
2 but ızgara tavuk
Salata
1 dilim ekmek
Canım diyetisyen verdiSodalı içecek nedir ve ne işe yarar?
Konu başlığı gibi sordum:)
Ha evet hatırladım.Canım diyetisyen verdi
Sabah bir sodaya yarım limon. Yarım.cay kaşığı zencefil, yarım ck zerdecal ekleyip içiyorum. Geçen resmini de paylaştım sarı bir içecek oluyor. Onu içiyorum
Bunu çok görüyordum ama yoğurdun içine katıp yiyordu diyet yapanlar. Diyetisyen bana sodalı verdi. Tadı güzel içiliyor.
Evet canım.Ha evet hatırladım.
Burda önemli olan zencefil ve zerdeçal mı o halde? Onların tüketilmesi mi asıl olan yani?
Hoşgeldin canım.
ay ay kimler gelmiş
öğlen ne yiycen kuzum .
yemek yemeyi toptan bırakma. sonra atak gelişiyor . yeme atağı. kendini çok aç bırakma.
karpuz ekmek , karpuz peynir ile de iyi kilo verirsin . öğün olarak . 1 kase çorba yanında . ya da 1 tabak sebze yemeği ile.
ben de karpuz yiyorum ve farkettim ki kilo verdim bile.
kilo alırım diye düşünüyordum . şekerli bi meyve olduğundan ama tam tersi . sana da tavsiye edebilirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?