Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yulaflı blender da çektim cnm 2.5 su bardağı un oldu. İçine bir çay bardağı yoğurt 3 yk zeytinyağ bir tam yumurta bir tane sarısı bir çay bardağı lor tuz kabartma tozu ve pul biber koyup yoğurdum. Şekillendirip yumurta sarısı sürdüm susam serpip pişirdim canım @safransari

Tadı nasıl peki?
Görüntü çok güzel ama ben ne zaman sağlıklı tarifler denesem lezzeti konusunda hayal kırıklığına uğruyorum.

Böyle bir tarif hiç denemedim yanlış anlama.
Mesela tatlı krizleri için yulaflı muzlu bilmem bir şeyli şeyler denedim hiç beğenmedim. Bir şey daha denemiştim hatırlayamadım şimdi ama onu da hiç beğenmedim. Bunu yiyeceğime bir hurma yerim dedim hep:))) farklı lezzetlere kapalı da olabilirim bilmiyorum

Canım karnıbahar kisirini.mutlaka tavsiye ederim. Tadı gerçekten normal kısır'a çok yakın ve lezzetli oluyor.

Başka.saglikli tarif bende bilmiyirum
Çok.merak.etyogim.altin kek var. Bir gün onu yapmayı planlıyorum

Buradaki arkadaşlar bilir canım lezzetli olmaya. Bir şeyi yapmam . Tadını begenmedigim şeyi yemem :) kurabiye gibi ama daha yağsız ve daha kıyir kiyir

Tatlı krizlerin için soğuk bir muzu dilimle buzdolabı poşeti ne koy bir tatlı kaşığı kakao koy salla çikolatalı muz gibi oluyor. Yada muzu dilimle dondur çıkart robotta iki bizt yap içine de 2 çay kaşığı damla çikolata al sana dondurma. Aynı şekilde böğürtlen falan da atabilirsin içine donmus olarak

akşama yine şu domatesli mantarlı soğanlı yumurtalı şeyden canım istiyor . karpuz ile ondan yemeyi düşünüyorum .
sıcak sıcak .
hava çok serin geliyor bugün bana.
Ahh ah bizde yanıyoruz klimalar açık gelsin yine boy boy elektrik faturası napçan mecbuuurr
Nektarinin yarısını naptın

Anlattıklarının hepsini hayal ettim bayıldım

Hemen menümü yazayım
Sabah-Öğle
Tavuklu salata
Azcık sucuk ekmek

1 fincan sade Türk kahvesi
1 muz
1 kare çikolata

Akşam
1 kase salata
2 kaşık tavuklu bulgur pilavı

15-20 arası kiraz

4 l su
6000 küsür adım attım

Canım sen yine de sütüne dikkat et. İki gündür bakıyorum akşam menülerin benden az:)) yani bu yediğinle sabaha kadar durabiliyor musun? Ben emzirirken sürekli acıkırdım gece kalkıp yerdim mutlaka. Kilo da almıyordum bebek çok emiyordu çünkü. Herkesi kendim gibi sanıyorum o yüzden endişe ettim. Bebeğin çok küçük kilo her zaman verilir ama her zaman emmiyorlar sen yine de çok gaza gelme

Canım bende acıkıyorum ama 3 gündür yememeye özen gösteriyorum sütümde yeterli oluyor sadece hergün buzluğa süt atardım onu atmıyorum işin tuhafı kiloda aynı bakalım cumaya kadar oynama olacak mı merak ediyorum salata kasetlerini büyük tutuyorum bol yeşillik bol su tüketmeye çalışıyorum yesem yerim ama

afiyet olsun sarfancim diyetisyen gunun ne zamandi
bnm de keisnlikle favorim o oldu
Cok guzel cnm masallah afiyet olsun kiko sabit olsa da duruo duruo tekrar veriyor aniden merak etme bnde de biseyler oldu anlamadim

Günaydın kızlar

Yanıma dün yaptığım poğaça dan 3 tane aldım bir parça peynir 4-5 siyah yeşil zeytin yarım domates aldım
Kayısım ve kirazım da var

Akşama kısmet olursa tavuk ciğeri yiyeceğim epeydir canım istiyordu o yüzden sabah ve öğlen hafif tutacağım

Ya kizlar dun degil onceki gun bir uyandik birdenbire 1 kiloy yakin fazla ciktim daha bir gun once 1 kg azdi neyse dedim belki kacirmisimdir pazar gunu dedim pazar yemegim gelmiyor bu arada dun yine 1100 kalorimi aldim bu sabah yine uyandim o bir kilo hala duruyor tamam odemdir regl yaklasiyir vs ama ben hiccc bir kg adar almiyordum ve ustelik regle daha 5 gun var cok uzuldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…