- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Harika gorunuyo.Evde yulafım vardı bunu yaptım yarın için yanıma bir kaç tane alacfm peynir zeytin birde tamam yeter bana
Eki Görüntüle 2279668
Tadı nasıl peki?Yulaflı blender da çektim cnm 2.5 su bardağı un oldu. İçine bir çay bardağı yoğurt 3 yk zeytinyağ bir tam yumurta bir tane sarısı bir çay bardağı lor tuz kabartma tozu ve pul biber koyup yoğurdum. Şekillendirip yumurta sarısı sürdüm susam serpip pişirdim canım @safransari
Canım karnıbahar kisirini.mutlaka tavsiye ederim. Tadı gerçekten normal kısır'a çok yakın ve lezzetli oluyor.Tadı nasıl peki?
Görüntü çok güzel ama ben ne zaman sağlıklı tarifler denesem lezzeti konusunda hayal kırıklığına uğruyorum.
Böyle bir tarif hiç denemedim yanlış anlama.
Mesela tatlı krizleri için yulaflı muzlu bilmem bir şeyli şeyler denedim hiç beğenmedim. Bir şey daha denemiştim hatırlayamadım şimdi ama onu da hiç beğenmedim. Bunu yiyeceğime bir hurma yerim dedim hep:))) farklı lezzetlere kapalı da olabilirim bilmiyorum
Buradaki arkadaşlar bilir canım lezzetli olmaya. Bir şeyi yapmam . Tadını begenmedigim şeyi yemem :) kurabiye gibi ama daha yağsız ve daha kıyir kiyirTadı nasıl peki?
Görüntü çok güzel ama ben ne zaman sağlıklı tarifler denesem lezzeti konusunda hayal kırıklığına uğruyorum.
Mesela tatlı krizleri için yulaflı muzlu bilmem bir şeyli şeyler denedim hiç beğenmedim. Bir şey daha denemiştim hatırlayamadım şimdi ama onu da hiç beğenmedim. Bunu yiyeceğime bir hurma yerim dedim hep:))) farklı lezzetlere kapalı da olabilirim bilmiyorum
Tatlı krizlerin için soğuk bir muzu dilimle buzdolabı poşeti ne koy bir tatlı kaşığı kakao koy salla çikolatalı muz gibi oluyor. Yada muzu dilimle dondur çıkart robotta iki bizt yap içine de 2 çay kaşığı damla çikolata al sana dondurma. Aynı şekilde böğürtlen falan da atabilirsin içine donmus olarakTadı nasıl peki?
Ahh ah bizde yanıyoruz klimalar açık gelsin yine boy boy elektrik faturası napçan mecbuuurrakşama yine şu domatesli mantarlı soğanlı yumurtalı şeyden canım istiyor . karpuz ile ondan yemeyi düşünüyorum .
sıcak sıcak .
hava çok serin geliyor bugün bana.
Nektarinin yarısını naptınAçılın menümü paylaşıyorum
Sabah 7.30Eki Görüntüle 2279626
Öğlen 12.00Eki Görüntüle 2279627
Ara 16.30 (yarım nektarin)
0Eki Görüntüle 2279628
Akşam 18.00
Eki Görüntüle 2279629
Anlattıklarının hepsini hayal ettim bayıldımTatlı krizlerin için soğuk bir muzu dilimle buzdolabı poşeti ne koy bir tatlı kaşığı kakao koy salla çikolatalı muz gibi oluyor. Yada muzu dilimle dondur çıkart robotta iki bizt yap içine de 2 çay kaşığı damla çikolata al sana dondurma. Aynı şekilde böğürtlen falan da atabilirsin içine donmus olarak
Hımm tamamdır o haldeBuradaki arkadaşlar bilir canım lezzetli olmaya. Bir şeyi yapmam . Tadını begenmedigim şeyi yemem :) kurabiye gibi ama daha yağsız ve daha kıyir kiyir
Kızım yediAhh ah bizde yanıyoruz klimalar açık gelsin yine boy boy elektrik faturası napçan mecbuuurr
Nektarinin yarısını naptın
Çok güzel oluyorAnlattıklarının hepsini hayal ettim bayıldım
Canım sen yine de sütüne dikkat et. İki gündür bakıyorum akşam menülerin benden az:)) yani bu yediğinle sabaha kadar durabiliyor musun? Ben emzirirken sürekli acıkırdım gece kalkıp yerdim mutlaka. Kilo da almıyordum bebek çok emiyordu çünkü. Herkesi kendim gibi sanıyorum o yüzden endişe ettim. Bebeğin çok küçük kilo her zaman verilir ama her zaman emmiyorlar sen yine de çok gaza gelmeHemen menümü yazayım
Sabah-Öğle
Tavuklu salata
Azcık sucuk ekmek
1 fincan sade Türk kahvesi
1 muz
1 kare çikolata
Akşam
1 kase salata
2 kaşık tavuklu bulgur pilavı
15-20 arası kiraz
4 l su
6000 küsür adım attım
Canım bende acıkıyorum ama 3 gündür yememeye özen gösteriyorum sütümde yeterli oluyor sadece hergün buzluğa süt atardım onu atmıyorum işin tuhafı kiloda aynı bakalım cumaya kadar oynama olacak mı merak ediyorum salata kasetlerini büyük tutuyorum bol yeşillik bol su tüketmeye çalışıyorum yesem yerim amaCanım sen yine de sütüne dikkat et. İki gündür bakıyorum akşam menülerin benden az:)) yani bu yediğinle sabaha kadar durabiliyor musun? Ben emzirirken sürekli acıkırdım gece kalkıp yerdim mutlaka. Kilo da almıyordum bebek çok emiyordu çünkü. Herkesi kendim gibi sanıyorum o yüzden endişe ettim. Bebeğin çok küçük kilo her zaman verilir ama her zaman emmiyorlar sen yine de çok gaza gelme
afiyet olsun sarfancim diyetisyen gunun ne zamandiSodalı içecek
Sabah
Köy peynirli omlet
1 dilim ekmek
Salatalık domates
Ara
Türk kahvesi, 1 gün kurusu
Öğlen
6 kaşık ekşili nohut
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Küçük bir avuç dut
Bir dilim elma
Filtre kahve
Akşam
2 but ızgara tavuk
Salata
1 dilim ekmek
bnm de keisnlikle favorim o olduCanım karnıbahar kisirini.mutlaka tavsiye ederim. Tadı gerçekten normal kısır'a çok yakın ve lezzetli oluyor.
Başka.saglikli tarif bende bilmiyirum
Çok.merak.etyogim.altin kek var. Bir gün onu yapmayı planlıyorum
Cok guzel cnm masallah afiyet olsun kiko sabit olsa da duruo duruo tekrar veriyor aniden merak etme bnde de biseyler oldu anlamadimHemen menümü yazayım
Sabah-Öğle
Tavuklu salata
Azcık sucuk ekmek
1 fincan sade Türk kahvesi
1 muz
1 kare çikolata
Akşam
1 kase salata
2 kaşık tavuklu bulgur pilavı
15-20 arası kiraz
4 l su
6000 küsür adım attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?