- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Afiyet olsun canımBuradaki arkadaşlar bilir canım lezzetli olmaya. Bir şeyi yapmam . Tadını begenmedigim şeyi yemem :) kurabiye gibi ama daha yağsız ve daha kıyir kiyir
Nasıl birşeyler oldu canımafiyet olsun sarfancim diyetisyen gunun ne zamandi
bnm de keisnlikle favorim o oldu
Cok guzel cnm masallah afiyet olsun kiko sabit olsa da duruo duruo tekrar veriyor aniden merak etme bnde de biseyler oldu anlamadim
sebebini tam bilmesem de eminim kilo değildir. Yani ödem, regl vs bunları kendin de yazmışsın. Bunların dışında ne olabilir bilmiyorum ama kilo almamışsındır üzülme. Birkaç gün daha takip et bakalım, kısa süreli değişiklikler kalıcı olmuyor.Ya kizlar dun degil onceki gun bir uyandik birdenbire 1 kiloy yakin fazla ciktim daha bir gun once 1 kg azdi neyse dedim belki kacirmisimdir pazar gunu dedim pazar yemegim gelmiyor bu arada dun yine 1100 kalorimi aldim bu sabah yine uyandim o bir kilo hala duruyor tamam odemdir regl yaklasiyir vs ama ben hiccc bir kg adar almiyordum ve ustelik regle daha 5 gun var cok uzuldum ya
Üzülme canım o gidici birşeydir ödem olabilir yemiyorsun sonuçtaYa kizlar dun degil onceki gun bir uyandik birdenbire 1 kiloy yakin fazla ciktim daha bir gun once 1 kg azdi neyse dedim belki kacirmisimdir pazar gunu dedim pazar yemegim gelmiyor bu arada dun yine 1100 kalorimi aldim bu sabah yine uyandim o bir kilo hala duruyor tamam odemdir regl yaklasiyir vs ama ben hiccc bir kg adar almiyordum ve ustelik regle daha 5 gun var cok uzuldum ya
Canım bugün saat 10 randevum.afiyet olsun sarfancim diyetisyen gunun ne zamandi
bnm de keisnlikle favorim o oldu
Cok guzel cnm masallah afiyet olsun kiko sabit olsa da duruo duruo tekrar veriyor aniden merak etme bnde de biseyler oldu anlamadim
Evet canım kötü olmuş +1Ya kizlar dun degil onceki gun bir uyandik birdenbire 1 kiloy yakin fazla ciktim daha bir gun once 1 kg azdi neyse dedim belki kacirmisimdir pazar gunu dedim pazar yemegim gelmiyor bu arada dun yine 1100 kalorimi aldim bu sabah yine uyandim o bir kilo hala duruyor tamam odemdir regl yaklasiyir vs ama ben hiccc bir kg adar almiyordum ve ustelik regle daha 5 gun var cok uzuldum ya
haha. aynı şey bana oldu bu sabahYa kizlar dun degil onceki gun bir uyandik birdenbire 1 kiloy yakin fazla ciktim daha bir gun once 1 kg azdi neyse dedim belki kacirmisimdir pazar gunu dedim pazar yemegim gelmiyor bu arada dun yine 1100 kalorimi aldim bu sabah yine uyandim o bir kilo hala duruyor tamam odemdir regl yaklasiyir vs ama ben hiccc bir kg adar almiyordum ve ustelik regle daha 5 gun var cok uzuldum ya
canım merak ettim . yaz çıkınca . diyetisyen ne diycek ki.Canım bugün saat 10 randevum.
Bugün de sabit 4 gün oldu sabit.
Bakalım.diyetisyenin tartışınca sonuç nasıl cikacak
Evet canım kötü olmuş +1
Bu menülere göre kesin odemdir. Bu ay regl öncesi şişkinlik erken başlamıştır belki.
Ödem atacak şeyler ic bugün bakalım.
Çikolatalı sos bildiğimiz pastalara dökülen sos mu? Bardağa koyup içiyor musun onubu sabah 1 bardak dr oetkeeer çikolata sos
1 bardak çay
1 bardak süt ile kahve
öğlen 2 domates
3-4 üçgen dilim karpuz .
1 küçük dilim ekmekcik
şimdi 1 bardak süt daha içiyorum . ama az az . kahveli yine. toplamda 500ml süt içmiş olacağım.
ivetÇikolatalı sos bildiğimiz pastalara dökülen sos mu? Bardağa koyup içiyor musun onu
Nasıl birşeyler oldu canım
aslinda icecegim kiraz sapi falan ama belki hamileyimdir diye icemiorum cnim icsem mi ki hurafe mi bunlar acabanasil oldugunu bnde anlamadim bseyler oldu ama
Canım bugün saat 10 randevum.
Bugün de sabit 4 gün oldu sabit.
Bakalım.diyetisyenin tartışınca sonuç nasıl cikacak
Evet canım kötü olmuş +1
Bu menülere göre kesin odemdir. Bu ay regl öncesi şişkinlik erken başlamıştır belki.
Ödem atacak şeyler ic bugün bakalım.
Ayy demirlekecim insallah bana da oyle bisey olmustur yaa ayim cekim gucu dolunay vshaha. aynı şey bana oldu bu sabah
dün 50.2 dim
bu sabah 51.2
geçen yıl da böyle bi şey olmuştu.
sersum dolunay şeysi gibi bi şey söylemişti sanki . ya da başka biri. herkes aynı olmuştu.
sıkma canını. adet öncesi şişkinlik olabilir .aslinda icecegim kiraz sapi falan ama belki hamileyimdir diye icemiorum cnim icsem mi ki hurafe mi bunlar acaba
Ama cidden moralim bozuldu hadi pazar diyelim ki cok yedim ki yemedim dun emegim geldi yine ayni kilo
Ayy demirlekecim insallah bana da oyle bisey olmustur yaa ayim cekim gucu dolunay vs
Tamam icmiorum cnimsıkma canını. adet öncesi şişkinlik olabilir .
kiraz sapı falan içme sakın .
hemen öyle şeyleri düşünme.
hamile olabilirsin .
aman sakın .
Canım içme. Çünkü ödem atıcı şeyler, düşüğe sebep oluyor, bitki çayları vs de. Bekle bir kaç gün bakalım.aslinda icecegim kiraz sapi falan ama belki hamileyimdir diye icemiorum cnim icsem mi ki hurafe mi bunlar acaba
Ama cidden moralim bozuldu hadi pazar diyelim ki cok yedim ki yemedim dun emegim geldi yine ayni kilo
Ayy demirlekecim insallah bana da oyle bisey olmustur yaa ayim cekim gucu dolunay vs
İçme sakın canım benimde adet günüme bir hafta vardı kilom 2 kilo birden artmıştı adet gününden 3 gün sonra test yaptım meğer hamileymişim belki sende de öyle olur bu arada bugün haber aldım hala oluyorum saat 4 ten sonra netleşecek inşallahaslinda icecegim kiraz sapi falan ama belki hamileyimdir diye icemiorum cnim icsem mi ki hurafe mi bunlar acaba
Ama o tencereden parmaklama tadı oluyor mu işin zevki orada değilmiydiivet
sen sevmez misin onu.
hani çocukken pastanın üstündeki kremayı ya da çikolata sosu hiç yalamadın mı.
düşün yanı. onu bardakta yiyorsun ne güzel . özgürce , bolca. sadece yalamak yok.
ya ne biliim .Ama o tencereden parmaklama tadı oluyor mu işin zevki orada değilmiydibenimde evde aylardır duran paket var bende çocuklara yapayım bari
Hayırlı olsun canım.İçme sakın canım benimde adet günüme bir hafta vardı kilom 2 kilo birden artmıştı adet gününden 3 gün sonra test yaptım meğer hamileymişim belki sende de öyle olur bu arada bugün haber aldım hala oluyorum saat 4 ten sonra netleşecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?