Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hoşgeldin memnun oldum bende 14 yıllık evli ev hanimiyim 2 çocuğum var kızım 13 oğlum 4,5 yasinda bende diyete basliyali 9 ay fln oluyor 15 kilo vermiş bulunuyorum karatay ve spor yaptım genelde arada şifa orucu normal diyetisyen listesi ama en onemlisi aci çekmeden verdim esimle ailecek bir yere gittiğimizde kismadim eve gelince tekrar diyet moduna girdim
Hoşgeldin cnm Çok geçmiş olsun inşallah geçici bir durumdur duyma kaybın bazen bendede oluyor uğultu geçiyor sonra sol kulağında oluyor bazen,kanal tedavisine gelirsek eşim yeni yaptırdı aci duymamış ama 35 dk fln surdu kuvvetli antibiyotik içti bir hafta sıkıntı olmadı şükür , kızının sonuçları istediğiniz gibi olurda morel bulursunuz inşallah , gel diyet yapmasanda sohbete gel
Bende 158 boy 78 kiloyum bu hafta azcik verdim de son kilomu yazayım cuma bildirim gününde paylasirim
Yazın çok halsiz oluyorum bende isteğim yok diyet yapmaya istahimda yok aslında düğün isi bitişinde daha cool olacağım spor ok diyet konusunda endiseliyim sende tam disiplin olamiyorsanda dikkat et cnm almamak icin
Her hafta alırım maydanoz dolma,salata,sigara böreği suyuma koyarim eksik olmaz bende maydanoz
Ya bende sorcaktim unuttum İngiliz karbonati ne için suyu alkali yapmak icinmi yoksa bağırsak boşaltımı için mi ikincisi ise alayım bende şifa orucu yaparsam lazim oluyor

Slm kızlar c.tesi öğlen düğünü olan yengemlere gittik babalarını kaybettiler başsağlığı için ordaydim aksama kadar hem hüzünlü hem oğlu için mutlu iki duyguyu ayni anda yaşadı gecen hafta oğlunun resmi nikahı vardı iki hafta sonrada anjarada kına geceleri var ona gidemicem araba kalabalık olucakmis çocuklarımı gotirmeden gidemem aklım kalır annem ve benim yengem gidicekler
Beni görünce yengem çok şaşırdı çok zayıflamış din ne güzel olmuşsun nasıl verdim fln dedi sevindim dedim hedefim oğlunun dugunuydu :)oda kilo almış boyuda 155 fln 48 beden olmuş elbiseyi zor bulmuş kendine terziye fln vermiş iyi geldi dayimi yengemi görmek
Pazarda evdeydik eşimin isten dolayı cani sıkkindi evde vakit geçirdik arada biz çocuklarla çıkıp gezdim birşeyler aldık eve dantel ilim fln bitmişti kurdale strec yağlı kâğıt fln çocuklara da dondurma aldım kendime almadim
Listeye uyuyorum genel anlamda canım birşey çekerse de tadımlık yiyorum haftasını spor yapmadım bugünde pazar var sporun alışveriş 1,5 saatini alır yürüyerek atmden para çekip pazara gecicem birazdan eşim dun çıkmadığı için bana kaldı bu is
Benden bu kadar

hoş geldin canım .
başınız sağ olsun
Allah yattığı yerde dinlendirsin .
zayıflamış bulmuş seni ne güzel . böyle dışarıdan biri söyleyince demi pamuk cum .
ev ihtiyaçları da almışsın . ihtiyaç hiç bitmiyor . dondurma kendine almamışsın . zaten gerekli bi şey değil . onun yerine karpuz . kavun ye pamukcum . tatlı isteğini köreltir hem .
bugün pazardan ne alacaksın
yarın buranın pazarı. taze fasülye alacağım . geçen hafta aldım . öyle güzel çıktı ki, yine aynı yere bakmak istiyorum .
vefat eden amcanın yaşı var mıydı . aniden mi oldu. hiç hatırlamıyorum ..

aa a geçmişi okudum sanıyordum . okumadım sanırım .

şimdi yediklerim .
domates yeşil zeytin maydonoz sepet peyniri ile salata

20 dilim kavun . 2 kap kullandım sığmadı. Eki Görüntüle 2283834
bnde salataya bayildimm renk cumbusene de bakin cokk guzel
Şimdi de ton balıklı salata yedim

Peynirli salataya ba-yil-dimmm
Çok.sviyorum peynir. Ama bu hafta full lor peyniri yiyorum. Hiç sevmiyorum lor peyniri. Tat tuz yok.
canm senden kiskandim bu oglen bnde ton baligi yedim bu arada en sevdgim peynirlerdendir lor benm cok saglikli ama tabiki ben tam yagli alirim cok guzel bluorum onu
Dugun guzel gecmis herkes zayifladgini farketmis ne guzl sana masallah cnim baya bir is halletmissin yine tebrik ederim

Hosbuldum

hoş geldin . daha önce de gelmiş miydin . ben mi unuttum .
yarım güne dönünce ne demek . kendinden bahsetmiş miydin . ben mi kaçırdım .

Ewet dogma buyume buralaiyim ailemde burda...is saatim yarim gune dondu kizima bakicak yok tam gun kreslerde maasim kadar yarim gun krese biraktim bende yarim gun calisiyorum

A aaadddaaa dün diyetimdeki salata kısmina uymadim ondan çok açlık çektim sanırım.
Ne yapılıyor bu İngiliz karbonatiyla. Akşam üstü çıkınca bende alayım.

Ben loru soğanla baharatla kavurunca seviyorum. Ama ona da yağ giriyor. Diyetisyen zaten yağı koşmak için lor yazmıştı. Evde yapılan lor daha lezzetli oluyor. Keşke evde yapsaydım hazırı almasaydim

teşekkür ederimmmm. hemen bakıyorum

Ewet dogma buyume buralaiyim ailemde burda...is saatim yarim gune dondu kizima bakicak yok tam gun kreslerde maasim kadar yarim gun krese biraktim bende yarim gun calisiyorum
yarım gün çalışmak ne güzeldir değil mi.
çalıştığnını bile anlamaz insan . süpermiş .
özel sektör mü . kamu mu. kamu da hala muallaktaydı yarım gün çalışma olayı. netleşmemişti bildiğim kadarıyla.

haklısın . ama lor güzel olur . ben seviyorum . kekik ve pul biber ile karıştırıyorum . karpuz ile yiyorum . domates ile de güzel olur .
kavururken az su koy . öyle kavur . sonra üzerine yumurta da kırabilirsin .

Yazın çok halsiz oluyorum bende isteğim yok diyet yapmaya istahimda yok aslında düğün isi bitişinde daha cool olacağım spor ok diyet konusunda endiseliyim sende tam disiplin olamiyorsanda dikkat et cnm almamak icin
evet benim için de ilk hedef kilo almamak olmalı. son bir kaç aydır bir iki bir iki artıyor kilo.

teşekkür ederimmmm. hemen bakıyorum
bak baby . iyi gelecek mamalar . bunları bolcaa ye.

az önce baklava geldi . yedim 1 tane fıstıklı ama minik bi şeydi. şekeri de az gibiydi . bilmiyorum bana öyle geldi belki.
şeker ihtiyacı var bu ara bende. malüm günlerin yaklaşması yüzünden

acıktım galiba. baklavayı bi lokmada yuttum çünkü.
aralarda kuru üzüm de y edim .
türk kahvesi içtim 1 kupa.
eve gidene kadar bütün içecekleri tükettim sanki.
evde sodalı su , çay , elmalı yeşil çay alternatifim var . geriye bunlar kaldı.

akşama ne yemeyi düşünüyorsunuz .
sabah çocuklara hazır olan sarmayı pişirdim .
bu akşam ahtapot yapacağım . bir de biber dolması yapmayı düşünüyorum
Bende buzluktan eşime ve kızıma içli köfte çıkardım. Onlara onu pisirecegim.

Bende kıymalı yeşil fasulye, cacık, salata. Salatayı yaptım bile 5 gibi de kalkar diğerlerini yaparım yeriz.

Afiyet olsun

Buraya yeni bir kunefeci açıldı. Bende oraya gidip fıstıklı katmer yemek istiyorum. Ama malum diyetten dolayı yiyemedim.

Ayın 7 sinde evlilik yildonumumuz. Dışarıda yemek yeyip sonra katmer yiyerek kaçamak planım var.

şimdiden kutlu olsun . az kalmış .
katmer çok yenen bi şey mi. az mı yiyceksin . dikkat et . diyeti zora sokma safran .

spora devam mı. spor yaptın mı bugün .
haftada kaç gün gidiyordun .

şimdiden kutlu olsun . az kalmış .
katmer çok yenen bi şey mi. az mı yiyceksin . dikkat et . diyeti zora sokma safran .

spora devam mı. spor yaptın mı bugün .
haftada kaç gün gidiyordun .
Teşekkür ederim
Katmer bu, gidersem yarısını yerim.

Spor hafta sonu gidemedim, pazartesi de salon kapalı. Yarın gideceğim inşallah.

Eklentiler

• Screenshot_2019-07-01-16-43-09.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…