Hoşgeldin memnun oldum bende 14 yıllık evli ev hanimiyim 2 çocuğum var kızım 13 oğlum 4,5 yasinda bende diyete basliyali 9 ay fln oluyor 15 kilo vermiş bulunuyorum karatay ve spor yaptım genelde arada şifa orucu normal diyetisyen listesi ama en onemlisi aci çekmeden verdim esimle ailecek bir yere gittiğimizde kismadim eve gelince tekrar diyet moduna girdimTekrar merhabalar
Yasim 31 kilom 73.dun tarildim sabah guncel kilom.
Diyetimin 6.gunu bugun.ewliyim 5 yasinda kizim war.
Insulin direncim kolestrolum ve sinirda triodim war...hepsi gebelikten kaldilar.basta saglik icin niyet etsemde gun gectikce daha fazla zayiflamak istiyorum...
Baska bir topige yaziyordum onlar cok siki bir diyetten cikmis relaks takiliolar uymadi.
Duzenli menu bildirimleri kilo bildirimleri menulere yorumlar tam bir duzene ihtiyacim war...
Sizin basliginiz guzeldi eglenerek zayiflayalim insallah....
Hoşgeldin cnm Çok geçmiş olsun inşallah geçici bir durumdur duyma kaybın bazen bendede oluyor uğultu geçiyor sonra sol kulağında oluyor bazen,kanal tedavisine gelirsek eşim yeni yaptırdı aci duymamış ama 35 dk fln surdu kuvvetli antibiyotik içti bir hafta sıkıntı olmadı şükür , kızının sonuçları istediğiniz gibi olurda morel bulursunuz inşallah , gel diyet yapmasanda sohbete gelSelam kızlar....
Eveeet haklısınız fazla saldım ...Gelemedim gelesim yoktu..eşim gideli 1 hafta oluyor nerdeyse ama modum çok düşük..
Bu arada boğaz enfeksiyonu ve kulak işitme kaybı yaşadım..Kulak testi yaptırdım hafif kayıp dediler 20 gün sonra yine tekrarlanacak.Korkulacak bir şey yok ama sinir bozucu..Geniz akıntım devam ettiği için de sık sık midem bulanıyor..
Üstüne diş enfeksiyonum oldu 2 haftadır antibiyotik alıyorum 8 Temmuzda kanal tedavisi olacağım
Yaaa kızlar..Say say bitmedi..Yine de Allah beterinden korusun..Kilo da veremedim hatta yine verdiğimi aldım sanırım..Dün hariç artık akşamları 4 km yürüyüş yapıyorum ama ancak akşam 8 de..Anca serinliyor..
Haftaya cuma bildirim yaparım gene..Buraya arada gelip baktım ama yazasım gelmedi..Sizle alakası yok tabii..Artık sanırım çok fena tatilim geldi ama daha iznime 2 ay var..Bu yıl Eylülde kullanacağım ve çoook uzun geldi bu ara...
İşte böyle..Geçmişi okumadım umarım hepiniz iyisinizdir... Bir durum var ise biriniz belirtin lütfen
Bende 158 boy 78 kiloyum bu hafta azcik verdim de son kilomu yazayım cuma bildirim gününde paylasirimsizler kac kilosunuz bulamadim nekadar verenler war inceliyim dedim amakabak yemegi taze fasulye birde enginar yemegi yaptim yemek olmadi mi kendimi ac hissediyorum bazen oyle acikiyorum ki isitmadan bile yiyorum...bide ise goturuyorum ya bu aksam da2 cesit yapim diyorum kofte falan buzluga atim ay kim isteyerek ise gidio ki hele ki diyetteken
Yazın çok halsiz oluyorum bende isteğim yok diyet yapmaya istahimda yok aslında düğün isi bitişinde daha cool olacağım spor ok diyet konusunda endiseliyim sende tam disiplin olamiyorsanda dikkat et cnm almamak icinSafransari A aaadddaaa @nnnadal @hayal_hatun @Pamuk92 @demirleke
çok teşekkürler. zor zamanımda gene yalnız bırakmadınız. güç verdiniz. moral verdiniz..
yarın sabahtan itibaren, çok sıkı olmasa da daha dikkatli besleneceğim.
Her hafta alırım maydanoz dolma,salata,sigara böreği suyuma koyarim eksik olmaz bende maydanozoh oh mis . dün de maydonoz yedim .
markette kocaman bi bağ aldım . ne zamandır yememişim . domatesimin içine doğradım salata yaptım . soğanlı zeytin yağlı . dün ekmek de yedim biraz yanında. çok iyi gitti .
maydonozu biber dolması için aldım . kıymalı yapacağım maydonoz da koyacağım .
ama bağ olarak çok kalındı . biraz da yerim dedim .
ton balıklı salatanı çok beğendiydim .
Ya bende sorcaktim unuttum İngiliz karbonati ne için suyu alkali yapmak icinmi yoksa bağırsak boşaltımı için mi ikincisi ise alayım bende şifa orucu yaparsam lazim oluyorlor peyniri de güzeldir safran . yemeden önce peynirini sevdiğin baharatlarla harmanla.
kekik . çörek otu. pul biber gib .
ben de severim peynir .
markete gittim öğlen .
sarellalal aldım . sıcak ekmek vardı fırında . ondan aldım .
biraz sarellalaalı yedim ekmekten .
1 dilim kadar . kopardım yedim . artık fazla da olabilir . çok güzeldi sıcak ve çıtır .
şimdi şalgam suyu içiyorum . sonra kahve içmeyi düşünüyorum .
unutmadan söyliiim . 101 e ingiliz karbonatı gelmiş . 2 kutu aldım . biri evde . biri iş yerinde duracak .
Slm kızlar c.tesi öğlen düğünü olan yengemlere gittik babalarını kaybettiler başsağlığı için ordaydim aksama kadar hem hüzünlü hem oğlu için mutlu iki duyguyu ayni anda yaşadı gecen hafta oğlunun resmi nikahı vardı iki hafta sonrada anjarada kına geceleri var ona gidemicem araba kalabalık olucakmis çocuklarımı gotirmeden gidemem aklım kalır annem ve benim yengem gidicekler
Beni görünce yengem çok şaşırdı çok zayıflamış din ne güzel olmuşsun nasıl verdim fln dedi sevindim dedim hedefim oğlunun dugunuydu :)oda kilo almış boyuda 155 fln 48 beden olmuş elbiseyi zor bulmuş kendine terziye fln vermiş iyi geldi dayimi yengemi görmek
Pazarda evdeydik eşimin isten dolayı cani sıkkindi evde vakit geçirdik arada biz çocuklarla çıkıp gezdim birşeyler aldık eve dantel ilim fln bitmişti kurdale strec yağlı kâğıt fln çocuklara da dondurma aldım kendime almadim
Listeye uyuyorum genel anlamda canım birşey çekerse de tadımlık yiyorum haftasını spor yapmadım bugünde pazar var sporun alışveriş 1,5 saatini alır yürüyerek atmden para çekip pazara gecicem birazdan eşim dun çıkmadığı için bana kaldı bu is
Benden bu kadar