canım bak bu yiyeceklere .Safransari A aaadddaaa N nnnadal hayal_hatun @Pamuk92 @demirleke
çok teşekkürler. zor zamanımda gene yalnız bırakmadınız. güç verdiniz. moral verdiniz..
yarın sabahtan itibaren, çok sıkı olmasa da daha dikkatli besleneceğim.
Hepsi sağlıklı yiyecekler aslında.canım bak bu yiyeceklere .
seratonin hormonu günlük olarak salgılanıyor vucutta. eksikliğinde bi takım sıkıntılar başlıyor .
bunları yemeye dikkat et . senin için araştırdım buldum . ama baktım ki mevsimin yiyecekleri de içinde .bolca ye.
sen dehayal_hatun
Serotonin (Mutluluk Hormonu) İçeren Besinler – Mutluluk Veren 15 Besin
Serotonin içeren besinler, vücudumuzda mutluluk hormonu artışını sağlar. İşte, tüm bilimsel açıklamalar ile mutluluk veren 15 besin !aysetugbasengel.com
bugün watsaptan mı atacak telafi listesini safrancım .Sabah tek yumurtali salata ile kahvaltı yaptım. İçinde de 1 kaşık lor peyniri vardı.
Ekmek yemedim, dün u telafi etmeye çalışıyorum.
Diyetisyen de telafi listesi istedim bugün için bakalım.
Afiyet olsun canım ahtapotun fotoğrafını at merak ediyorum geçen sen gönderince oğluma gösterdim iğrendi artık ahtapot yapalım demeyi bıraktı zaten o istiyor diye deneyecektim iyi oldubugün watsaptan mı atacak telafi listesini safrancım .
bugün benim kahvaltım .
2 yumurtalı 2 domatesli omlet
1 dilim ekmek . 1 galeta
işe gelince 3 kırmızı erik .
öğlen 20 dilim kavun
3 domates .
sepet peyniri 2 dilim
5-6 dal maydonoz
10 adet kırma yeşil zeytin .
akşama kavun düşünüyorum . 1 yumurtalı omlet olabilir yanına . domatesli mantarlı.
yaz menüsü nolcak .
bi de akşam gidince ahtapot pişireceğim . pazar günü çıkardım buzluktan . ancak çözülüyor . sabah baktım da.
akşam pişireceğim nasipse.
Günaydın canımGunayyydddinnnn ben saha kahwalti etmedim yarim gune donunce gec kalktimona gore ayarlarim artikk saat we menuleri....sinama kitap film bende cok sewerim bu arada her gece 2 sayfa okuyamadan uyuyamam
Hersey cok guzelde pide nerden cikti canim o da olmasaymis bomba baslamissinBende yarım litre suya yarım limon sıktım ılık olarak onu içtim daha sonra kahvaltımı yaptım
Kahvaltı
1 domates
1 salatalik
2 köfte büyüklüğünde beyaz peynir
4 siyah zeytin
Birkaç dal maydanoz
2 dilim ekmek büyüklüğünde pide
1 fincan kantaron çayı
hoş geldin . daha önce de gelmiş miydin . ben mi unuttum .Gunayyydddinnnn ben saha kahwalti etmedim yarim gune donunce gec kalktimona gore ayarlarim artikk saat we menuleri....sinama kitap film bende cok sewerim bu arada her gece 2 sayfa okuyamadan uyuyamam
Bende bugünü kacamaksiz atkatirsam malum günden dolayı, kendimi tebrik edeceğim. Acikma hissi var süreklimidem kazındı çekirdekli kuru üzüm yedim 9-10 adet .
yemeğe az kaldı. bugün midem kazınıyor . sabah da öyle uyandım zaten .
malüm güne az kaldı ondan sanırım . bugün yarın bekliyorum .
oh oh mis . dün de maydonoz yedim .Bende bugünü kacamaksiz atkatirsam malum günden dolayı, kendimi tebrik edeceğim. Acikma hissi var sürekli
Biraz önce sen yazınca aklıma geldi bende 15 dal maydonoz yedim.
Şimdi gidip kızı kurstan alacağım, 2 tane de simit alırım, eşim ve kızıma kahvaltılık hazırlarım, bende ton balıklı salata yerim.
Cok iyi anliyorum az daha dayan bikac gune gecicek cnm sabirBende bugünü kacamaksiz atkatirsam malum günden dolayı, kendimi tebrik edeceğim. Acikma hissi var sürekli
Biraz önce sen yazınca aklıma geldi bende 15 dal maydonoz yedim.
Şimdi gidip kızı kurstan alacağım, 2 tane de simit alırım, eşim ve kızıma kahvaltılık hazırlarım, bende ton balıklı salata yerim.
aa a geçmişi okudum sanıyordum . okumadım sanırım .@demirleke cnm arkadas yani bestekiz aramiza haftasonu katildi o nedenle gormedin
ben 50 kilo ile 51 kilo arası gidip geliyorum . yazın . kışın 52sizler kac kilosunuz bulamadim nekadar verenler war inceliyim dedim amakabak yemegi taze fasulye birde enginar yemegi yaptim yemek olmadi mi kendimi ac hissediyorum bazen oyle acikiyorum ki isitmadan bile yiyorum...bide ise goturuyorum ya bu aksam da2 cesit yapim diyorum kofte falan buzluga atim ay kim isteyerek ise gidio ki hele ki diyetteken
aslında çok güzel yaa. tatil modu gibisi var mı.ama oyle biz hafta sonlari kafa dinlemeye yazliga geliyoruz walla daha cok yoruluyorum canta hazirla ewe gidince o cantallari yika denize in cik ayyy bana da hersey zor geliyor denize bile girmiyom sadece semsiyenin altinda oturuom hawlu tasimaciligi yapiyorumbenim kendi ewimde mahalle arasinda ama balkonumun altina 1 mahalle toplanir war ya gece 3 e kadar cam bile acamazsin kahkahadan o yuzden kaciyoruz bizde.ewide yeni aldik 2.senemiz dolmadi daha bilsem almazdim ama merkeze falan cok yakin + si coktu....
Ne yazdim haaa cok dolumusum...
güzel yerler . mis gibi. aileler de orada mı.Bursa gemlik te oturuyorum yazlikta kumlada
Şimdi de ton balıklı salata yedimoh oh mis . dün de maydonoz yedim .
markette kocaman bi bağ aldım . ne zamandır yememişim . domatesimin içine doğradım salata yaptım . soğanlı zeytin yağlı . dün ekmek de yedim biraz yanında. çok iyi gitti .
maydonozu biber dolması için aldım . kıymalı yapacağım maydonoz da koyacağım .
ama bağ olarak çok kalındı . biraz da yerim dedim .
ton balıklı salatanı çok beğendiydim .
Cok iyi anliyorum az daha dayan bikac gune gecicek cnm sabir
aa a geçmişi okudum sanıyordum . okumadım sanırım .
şimdi yediklerim .
domates yeşil zeytin maydonoz sepet peyniri ile salata
20 dilim kavun . 2 kap kullandım sığmadı. Eki Görüntüle 2283834
lor peyniri de güzeldir safran . yemeden önce peynirini sevdiğin baharatlarla harmanla.Şimdi de ton balıklı salata yedim
Peynirli salataya ba-yil-dimmm
Çok.sviyorum peynir. Ama bu hafta full lor peyniri yiyorum. Hiç sevmiyorum lor peyniri. Tat tuz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?