Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım bak bu yiyeceklere .
seratonin hormonu günlük olarak salgılanıyor vucutta. eksikliğinde bi takım sıkıntılar başlıyor .
bunları yemeye dikkat et . senin için araştırdım buldum . ama baktım ki mevsimin yiyecekleri de içinde .bolca ye.

sen de hayal_hatun

Hepsi sağlıklı yiyecekler aslında.
Yazıyı ben de okudum verimli oldu bana da.

Sabah tek yumurtali salata ile kahvaltı yaptım. İçinde de 1 kaşık lor peyniri vardı.

Ekmek yemedim, dün u telafi etmeye çalışıyorum.
Diyetisyen de telafi listesi istedim bugün için bakalım.
bugün watsaptan mı atacak telafi listesini safrancım .

bugün benim kahvaltım .
2 yumurtalı 2 domatesli omlet
1 dilim ekmek . 1 galeta

işe gelince 3 kırmızı erik .

öğlen 20 dilim kavun
3 domates .
sepet peyniri 2 dilim
5-6 dal maydonoz
10 adet kırma yeşil zeytin .

akşama kavun düşünüyorum . 1 yumurtalı omlet olabilir yanına . domatesli mantarlı.

yaz menüsü nolcak .

bi de akşam gidince ahtapot pişireceğim . pazar günü çıkardım buzluktan . ancak çözülüyor . sabah baktım da.
akşam pişireceğim nasipse.

Afiyet olsun canım ahtapotun fotoğrafını at merak ediyorum geçen sen gönderince oğluma gösterdim iğrendi artık ahtapot yapalım demeyi bıraktı zaten o istiyor diye deneyecektim iyi oldu

Gunayyydddinnnn ben saha kahwalti etmedim yarim gune donunce gec kalktim ona gore ayarlarim artikk saat we menuleri....sinama kitap film bende cok sewerim bu arada her gece 2 sayfa okuyamadan uyuyamam

Bende yarım litre suya yarım limon sıktım ılık olarak onu içtim daha sonra kahvaltımı yaptım

Kahvaltı
1 domates
1 salatalik
2 köfte büyüklüğünde beyaz peynir
4 siyah zeytin
Birkaç dal maydanoz
2 dilim ekmek büyüklüğünde pide
1 fincan kantaron çayı

Gunayyydddinnnn ben saha kahwalti etmedim yarim gune donunce gec kalktim ona gore ayarlarim artikk saat we menuleri....sinama kitap film bende cok sewerim bu arada her gece 2 sayfa okuyamadan uyuyamam
Günaydın canım
Sende paylaş beğendiğin kitap film tavsiyelerini izledikce okudukca

Hersey cok guzelde pide nerden cikti canim o da olmasaymis bomba baslamissin 9

hoş geldin . daha önce de gelmiş miydin . ben mi unuttum .
yarım güne dönünce ne demek . kendinden bahsetmiş miydin . ben mi kaçırdım .

midem kazındı çekirdekli kuru üzüm yedim 9-10 adet .
yemeğe az kaldı. bugün midem kazınıyor . sabah da öyle uyandım zaten .
malüm güne az kaldı ondan sanırım . bugün yarın bekliyorum .
Bende bugünü kacamaksiz atkatirsam malum günden dolayı, kendimi tebrik edeceğim. Acikma hissi var sürekli

Biraz önce sen yazınca aklıma geldi bende 15 dal maydonoz yedim.

Şimdi gidip kızı kurstan alacağım, 2 tane de simit alırım, eşim ve kızıma kahvaltılık hazırlarım, bende ton balıklı salata yerim.

oh oh mis . dün de maydonoz yedim .
markette kocaman bi bağ aldım . ne zamandır yememişim . domatesimin içine doğradım salata yaptım . soğanlı zeytin yağlı . dün ekmek de yedim biraz yanında. çok iyi gitti .
maydonozu biber dolması için aldım . kıymalı yapacağım maydonoz da koyacağım .
ama bağ olarak çok kalındı . biraz da yerim dedim .
ton balıklı salatanı çok beğendiydim .

Cok iyi anliyorum az daha dayan bikac gune gecicek cnm sabir

@demirleke cnm arkadas yani bestekiz aramiza haftasonu katildi o nedenle gormedin
aa a geçmişi okudum sanıyordum . okumadım sanırım .

şimdi yediklerim .
domates yeşil zeytin maydonoz sepet peyniri ile salata

20 dilim kavun . 2 kap kullandım sığmadı.

ben 50 kilo ile 51 kilo arası gidip geliyorum . yazın . kışın 52
aslında çok güzel yaa. tatil modu gibisi var mı.
ben seviyorum öyle. taşımacılık yapsam da . adet günlerinde ben de şemsiye altında bile oturmuyorum . güneşin alnında. şemsiye yok çünkü.
eşim ile gitmişsek arabanın bagajını açıyoruz . altına sezlong sandalyesi koyuyoruz . gölge oluyor . ama ben çocukları takip ettiğimden ya denizdeyim . ya deniz kenarında . oturamıyorum bile.
Bursa gemlik te oturuyorum yazlikta kumlada
güzel yerler . mis gibi. aileler de orada mı.

Şimdi de ton balıklı salata yedim
Cok iyi anliyorum az daha dayan bikac gune gecicek cnm sabir
aa a geçmişi okudum sanıyordum . okumadım sanırım .

şimdi yediklerim .
domates yeşil zeytin maydonoz sepet peyniri ile salata

20 dilim kavun . 2 kap kullandım sığmadı. Eki Görüntüle 2283834

Peynirli salataya ba-yil-dimmm
Çok.sviyorum peynir. Ama bu hafta full lor peyniri yiyorum. Hiç sevmiyorum lor peyniri. Tat tuz yok.

Şimdi de ton balıklı salata yedim

Peynirli salataya ba-yil-dimmm
Çok.sviyorum peynir. Ama bu hafta full lor peyniri yiyorum. Hiç sevmiyorum lor peyniri. Tat tuz yok.
lor peyniri de güzeldir safran . yemeden önce peynirini sevdiğin baharatlarla harmanla.
kekik . çörek otu. pul biber gib .

ben de severim peynir .
markete gittim öğlen .
sarellalal aldım . sıcak ekmek vardı fırında . ondan aldım .
biraz sarellalaalı yedim ekmekten .
1 dilim kadar . kopardım yedim . artık fazla da olabilir . çok güzeldi sıcak ve çıtır .
şimdi şalgam suyu içiyorum . sonra kahve içmeyi düşünüyorum .

unutmadan söyliiim . 101 e ingiliz karbonatı gelmiş . 2 kutu aldım . biri evde . biri iş yerinde duracak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…