Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bir zahmet yaz canım.
İnternette de baktım da yoğurtlu var yoğurtlu var kafa karışıklığı oldu
Mercimegi hasliyorum cnm suzuyorum sonra icine maydonoz sogan ve taze sogan bazen minik dohranmis biber koyuuorum tuz limon zeytinyagi sirke basen nar eksisinde koyarim karistiriorum ve yiyorum bu ka

Evet canlarim bnde yazayim menuyu
Sabah
1 dilim ekmek 1 yumurta 2 dilim sucuklu
1 tatli kasigi bal
Oglen
Ton balik ve 1 dilim etimek
Aksam
2 catal pasta
Mercimek salatasi
2 catal tavuk
Arkadaslar caya gekdinazcik kabakcekirdegi yedim midem cok kotu suanda hemen etkileniyir nedense

Sabah
Ilık limonlu su

Kahvaltı
1 domates
1 salatalik
4 siyah zeytin
2 parça beyaz peynir
2 dilim ekmek büyüklüğünde pide (ince kebap altına konulan 1 dilim ekmeği geçmez)
1 tutam maydanoz
1 fincan kantaron çayı

Ara
3 şekerpare
1 fincan sade nescafe

Öğle
4 yk yoğurt
1yk chia tohumu(yoğurda kattım)
1 dilim etimek

1 mürdüm eriği

Akşam
6 yk sebze yemeği
Salata

1 tane şeftali
1 fincan sade nescafe

10 haziranda vefat etti cnm annemlerdeydik o ara yazamadim net yoktu 75 yaşındaydı arada İstanbul gelirdi denk gelirdim bende rahatsızlığı yoktu dincti yani o gün çarşıdan alışveriş yapmış hava sicakmis birde birine kizmismi ne kalp krizi geçirmiş elindeki posetler düşmüş iki yanına oracıkta vefat etmiş Allah rahmet eylesin
Pazardan yarim kilo yaprak ( sardim tarın pisircem)yarim ıspanak,2 kilo nektarı,yarim kil biber,5 kilo domates,patates,6 kilo salatalik,2 kilo patlican2 kabak2 kiraz taze sarimsak mısır, yarim bamya oğlana oyuncak başka aklıma gelmiyor ne aldığım ha pirinç salça flnda aldım kahvaltılık yenmiyor çok sebze meyve revaçta su aralar salatalik çok yiyorlar esimde domates çok yiyor
Düğün daha olmadı cnm düğünü olacak olan yengem düğünoncesi babalarını kaybettiler de ziyaret ettim
Ewet dogma buyume buralaiyim ailemde burda...is saatim yarim gune dondu kizima bakicak yok tam gun kreslerde maasim kadar yarim gun krese biraktim bende yarim gun calisiyorum
Nerelisin cnm kacurmisim ben
evet benim için de ilk hedef kilo almamak olmalı. son bir kaç aydır bir iki bir iki artıyor kilo.
Evet cnm ipin ucu kaçmadan önlem al yoksa zor oluyor vermek
akşama ne yemeyi düşünüyorsunuz .
sabah çocuklara hazır olan sarmayı pişirdim .
bu akşam ahtapot yapacağım . bir de biber dolması yapmayı düşünüyorum
Aksam bamya yaptım ayranla tükettik oğlan yemedi meyve,salatalik, havuç yedi
Harika bir lezzet arada yemek lazim bence bana o biraz şekersiz geliyor
Amin cnm fark ediliyor artik bol giydigimden sokaktakiler anlamıyor tek
Hoşgeldin cnm afiyet olsun

Teşekkür ederim
Katmer bu, gidersem yarısını yerim.

Spor hafta sonu gidemedim, pazartesi de salon kapalı. Yarın gideceğim inşallah.
of of kuzum . yarısı bile çok . çeyrek ye bu asıldığın dönemde . boşa gitmesin spor diet vs

böyle şeyler sevmiyorum . önüme gelirse biri ikram ederse ancak .
böyle künefecilere gitmeyi de sevmiyorum . eşim arada serkanlar yeni açılan künefeciye gitmiş vs
ben de anlamıyorum . insan künefeciye niye gider . hani lahmacuncu , pideci vs . karın doyurmak amaç . da künefeci...

ama gidiliyormuş demek .
yani gitmeme hakkını da kullanabilirsin bence. çok elzem bi şey değil .
onun yerine dondurma tercih ederdim . hakkımı o yönde kullanırdım yerinde olsam .
daha masum şu diyet döneminde safranım.

Tüm hevesimi kırdın, tamam gitmiyorum

hoş geldin sersum cum . nasıl oldun . daha iyi misin .
kola cısss. light da olsa . hiç sevmiyorum .
bi kez bi gazoz markasının ligt gazozunu almıştım . o da şekerliydi. şekeri yokmuş ama nasıl şekeri basmışlar içine sanki.
içilmedi evde . atıldı.
ben yazlık düşünüyorum .
gerçi o zaman gelmek isteyen . 1 haftalığına . 2 günlüğüne . pansiyona çevirirler evi diye tırsıyorum . olmadık akrabalar çıkagelir ...

Okuduğum kitaptan. Sizle d paylaşmak istedimEki Görüntüle 2284086
vavvvvvvvvv. çok güzelmiş .
gerçekten . beslenme önemli.
yediğimiz tüm paket gıdalar bedeni etkiliyor . ne kadar az yersek o kadar iyi.
çocukların gelişimlerinden bunu görüyorum .
okuduğum doktor makaleleri , tez vs gibi yazılarda gördüm ki . çocuklarınıza paket gıda yedirmeyin . gelişimde bozulmalara neden oluyor .
hormonları etkiliyor vs .

Tüm hevesimi kırdın, tamam gitmiyorum
gitme kuzum yaa. gidersen de yarım değil tadımlık ye .
1 baklava dilimi kadar .
şu diyet günlerine hiç uymuyor ki.
böyle böyle diyetin iki ileri bi geri olur sonra .
kararlı , istikrarlı ol . hızlı ver. böyle mamaları araya sokma.
evlilik yıl dönümünüzde tavuk şiş , et şiş yersin . salata. tatlı diye illa istersen 1 -2 top dondurma.
al sana evlilik yıl dönümü menüsü

kuzum nasılsın . gelmiyorsun bak . ihmal ediyorsun .
nasıl gidiyor . sen diyet yapınca iyi asılıyorsun da çabuk bırakıyorsun buraları. gitme de böyle paylaş menünü. daha hızlı verirsin inan ki.

Reklamda gördüm bende, markete baktım yoktu, tadı güzel mi ?
ben karabuğdaylısını almıştım . kuru , tıkır tıkır şeyler sevenlere iyi. ben sevdim . 1-2 tane atıştırmak için iyi. onun da kalorisi sağlam çünkü.oturup 1 paketi yersen 2 dilim ekmek yemiş oluyorsun . onun yerine kepekli , yulaflı 1 dilim ekmek ye daha doğru sanki.
ama arada yenir . değişiklik arayışında olduğunda. arada bana da olur .

bu sabah sarellealı vaflle yedim mesela. arada lazım .

@demirleke markete İngiliz karbonati sordum bitmiş, yarın uğrayın belki gelir dedi.
canım olabilir .
ben de arkadaştan duymuştum . eklem romatizması için eczaneden alacağını söylemişti. ay adını unuttum . oğluşu vardı ya . uzun boylu . ay unuttum adını . siz hatırlarsınız eklem romatizması deyince zaten .

ondan duyunca araştırmıştım . çok güzel bi şeymiş . illa hasta olmayı beklemeye gerek yok . suyu alkali yapmak için , böbrek dalak pankreas mide bağırsak . bildiğin ,organlara iyi geliyormuş yani.
geçen markette gördüm . aldım . özellikle aradığım bi ürün değildi.
suya katıyorum şimdilik . günlük az koyuyorum . 1 çimdik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…