Mercimegi hasliyorum cnm suzuyorum sonra icine maydonoz sogan ve taze sogan bazen minik dohranmis biber koyuuorum tuz limon zeytinyagi sirke basen nar eksisinde koyarim karistiriorum ve yiyorum bu kaBir zahmet yaz canım.
İnternette de baktım da yoğurtlu var yoğurtlu var kafa karışıklığı oldu
10 haziranda vefat etti cnm annemlerdeydik o ara yazamadim net yoktu 75 yaşındaydı arada İstanbul gelirdi denk gelirdim bende rahatsızlığı yoktu dincti yani o gün çarşıdan alışveriş yapmış hava sicakmis birde birine kizmismi ne kalp krizi geçirmiş elindeki posetler düşmüş iki yanına oracıkta vefat etmiş Allah rahmet eylesinhoş geldin canım .
başınız sağ olsun
Allah yattığı yerde dinlendirsin .
zayıflamış bulmuş seni ne güzel . böyle dışarıdan biri söyleyince demi pamuk cum .
ev ihtiyaçları da almışsın . ihtiyaç hiç bitmiyor . dondurma kendine almamışsın . zaten gerekli bi şey değil . onun yerine karpuz . kavun ye pamukcum . tatlı isteğini köreltir hem .
bugün pazardan ne alacaksın
yarın buranın pazarı. taze fasülye alacağım . geçen hafta aldım . öyle güzel çıktı ki, yine aynı yere bakmak istiyorum .
vefat eden amcanın yaşı var mıydı . aniden mi oldu. hiç hatırlamıyorum ..
Düğün daha olmadı cnm düğünü olacak olan yengem düğünoncesi babalarını kaybettiler de ziyaret ettimbnde salataya bayildimm renk cumbusene de bakin cokk guzel
canm senden kiskandim bu oglen bnde ton baligi yedim bu arada en sevdgim peynirlerdendir lor benm cok saglikli ama tabiki ben tam yagli alirim cok guzel bluorum onu
Dugun guzel gecmis herkes zayifladgini farketmis ne guzl sana masallah cnim baya bir is halletmissin yine tebrik ederim
Nerelisin cnm kacurmisim benEwet dogma buyume buralaiyim ailemde burda...is saatim yarim gune dondu kizima bakicak yok tam gun kreslerde maasim kadar yarim gun krese biraktim bende yarim gun calisiyorum
Evet cnm ipin ucu kaçmadan önlem al yoksa zor oluyor vermekevet benim için de ilk hedef kilo almamak olmalı. son bir kaç aydır bir iki bir iki artıyor kilo.
Aksam bamya yaptım ayranla tükettik oğlan yemedi meyve,salatalik, havuç yediakşama ne yemeyi düşünüyorsunuz .
sabah çocuklara hazır olan sarmayı pişirdim .
bu akşam ahtapot yapacağım . bir de biber dolması yapmayı düşünüyorum
Harika bir lezzet arada yemek lazim bence bana o biraz şekersiz geliyorAfiyet olsun
Buraya yeni bir kunefeci açıldı. Bende oraya gidip fıstıklı katmer yemek istiyorum. Ama malum diyetten dolayı yiyemedim.
Ayın 7 sinde evlilik yildonumumuz. Dışarıda yemek yeyip sonra katmer yiyerek kaçamak planım var.
Amin cnm fark ediliyor artik bol giydigimden sokaktakiler anlamıyor tekSağol canım...Evet haklısın üst üste geldi..Ne diyeyim Allah beterinden korusun..
İnşallah bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz..
Ben eylüle kadar bekleyeceğim canım..Eğer hiç veremezsem onu deneyeceğim.
Ahh bu tayinler..Bizimkiler de yeni açıklandı çıkmadı çok şükür..
Hoş geldin aramıza
Aynen canım..sağolasın hoş buldum..
Ayy ben de hiç sevmem o mahalle toplanmalarını ..
Ben o yüzden hiiiiç yazlık almayı düşünmüyorumm
Canım light değil zero iç..Anahtar fark: Cola Light ya da diğer adıyla Diet Cola ile Cola Zero arasındaki içerik ve tat olarak farklılıklar vardır. Coca-Cola Light’ın 100ml’sinde 1 kalori varken, Cola Zero’nun 100ml’sinde 0.5 kalori vardır. Zero orjinal kola tadına daha yakındır..Çok tatlı isteyince ben de içiyorum arada..
Sağol canım..bugün daha iyi gibi düzelecek sanırsam...
Başınız sağolsun..
Kilo verdiğini anlamaları ve iltifat etmeleri insanı acayip motive ediyor..
Hoşgeldin cnm afiyet olsunİyi akşamlar kızlar ben geldim. Bakalm inşallah azimle devam ederim.
Sabah şekersiz Nescafe
3 parça karpuz
Öğlen
Tavuklu salata. Evde yaptım içine de kızarmış hellim peyniri koydum.
Arada iki bardak daha şekersiz Nescafe
Akşam yemeğimide yarım saat önce yedim ancak maalesefhafif tuttum o yüzden.
Eki Görüntüle 2284105
Şimdi de sade türk kahvesi içiyorum
Pazarda fiyatlar nasıldı sizin oralarda ucuzladı mıSabah
Su
Klasik kahvaltı
Ara
Sade türk kahve,1 lokum
Öğle
1kase patates kavurma,ayran,salatalik,dom.
Ara
1 nektarı 5 -6 kiraz
Aksam
Bamya ayran 1 dilim ekmek
1 avuç çekirdek,cay
2 lt su
Nescafe
Spor pazar alisverisi
Güzel canım . Ben pek bağımlı olmamaya çalışıyorum böyle şeylere. Çünkü yedikce yediriyor işlenmiş gıdaReklamda gördüm bende, markete baktım yoktu, tadı güzel mi ?
Bende bilmiyorum.Noluyomuş o İngiliz karbonatıyla
of of kuzum . yarısı bile çok . çeyrek ye bu asıldığın dönemde . boşa gitmesin spor diet vsTeşekkür ederim
Katmer bu, gidersem yarısını yerim.
Spor hafta sonu gidemedim, pazartesi de salon kapalı. Yarın gideceğim inşallah.
hiç içme kuzum . içmesen aramazsın . eskiden kola mı vardı allasen . karpuz kavun . mis .Tamam canım aklımda bulunsun zero alırım artık alirsam
Tüm hevesimi kırdın, tamam gitmiyorumof of kuzum . yarısı bile çok . çeyrek ye bu asıldığın dönemde . boşa gitmesin spor diet vs
böyle şeyler sevmiyorum . önüme gelirse biri ikram ederse ancak .
böyle künefecilere gitmeyi de sevmiyorum . eşim arada serkanlar yeni açılan künefeciye gitmiş vs
ben de anlamıyorum . insan künefeciye niye gider . hani lahmacuncu , pideci vs . karın doyurmak amaç . da künefeci...
ama gidiliyormuş demek .
yani gitmeme hakkını da kullanabilirsin bence. çok elzem bi şey değil .
onun yerine dondurma tercih ederdim . hakkımı o yönde kullanırdım yerinde olsam .
daha masum şu diyet döneminde safranım.
hoş geldin sersum cum . nasıl oldun . daha iyi misin .Sağol canım...Evet haklısın üst üste geldi..Ne diyeyim Allah beterinden korusun..
İnşallah bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz..
Ben eylüle kadar bekleyeceğim canım..Eğer hiç veremezsem onu deneyeceğim.
Ahh bu tayinler..Bizimkiler de yeni açıklandı çıkmadı çok şükür..
Hoş geldin aramıza
Aynen canım..sağolasın hoş buldum..
Ayy ben de hiç sevmem o mahalle toplanmalarını ..
Ben o yüzden hiiiiç yazlık almayı düşünmüyorumm
Canım light değil zero iç..Anahtar fark: Cola Light ya da diğer adıyla Diet Cola ile Cola Zero arasındaki içerik ve tat olarak farklılıklar vardır. Coca-Cola Light’ın 100ml’sinde 1 kalori varken, Cola Zero’nun 100ml’sinde 0.5 kalori vardır. Zero orjinal kola tadına daha yakındır..Çok tatlı isteyince ben de içiyorum arada..
Sağol canım..bugün daha iyi gibi düzelecek sanırsam...
Başınız sağolsun..
Kilo verdiğini anlamaları ve iltifat etmeleri insanı acayip motive ediyor..
vavvvvvvvvv. çok güzelmiş .Okuduğum kitaptan. Sizle d paylaşmak istedimEki Görüntüle 2284086
gitme kuzum yaa. gidersen de yarım değil tadımlık ye .Tüm hevesimi kırdın, tamam gitmiyorum
kuzum nasılsın . gelmiyorsun bak . ihmal ediyorsun .İyi akşamlar kızlar ben geldim. Bakalm inşallah azimle devam ederim.
Sabah şekersiz Nescafe
3 parça karpuz
Öğlen
Tavuklu salata. Evde yaptım içine de kızarmış hellim peyniri koydum.
Arada iki bardak daha şekersiz Nescafe
Akşam yemeğimide yarım saat önce yedim ancak maalesefhafif tuttum o yüzden.
Eki Görüntüle 2284105
Şimdi de sade türk kahvesi içiyorum
ben karabuğdaylısını almıştım . kuru , tıkır tıkır şeyler sevenlere iyi. ben sevdim . 1-2 tane atıştırmak için iyi. onun da kalorisi sağlam çünkü.oturup 1 paketi yersen 2 dilim ekmek yemiş oluyorsun . onun yerine kepekli , yulaflı 1 dilim ekmek ye daha doğru sanki.Reklamda gördüm bende, markete baktım yoktu, tadı güzel mi ?
canım olabilir .@demirleke markete İngiliz karbonati sordum bitmiş, yarın uğrayın belki gelir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?