Mercimek salatasının fotosunu atar mısın canım?.Bnde bugun utu yaptim ev toz oliyor diye evi sildim hergun supiremem ama sileblirim belki sanirsam esime pasta yaptim ne zamandir yapmiyordum biraz kitap okudum smdi yemek yaoicam firinda tavuk mercimek salatasi yapicam
Sağol canım...Evet haklısın üst üste geldi..Ne diyeyim Allah beterinden korusun..Canım çok geçmiş olsun.
Hepsi üst üste gelmiş.
İnşallah 15 gün sonra sınav sonuçları açıklandığında sana güzel bir motivasyon olur.
Mide detoksunu arastirdin mi ?
Bizim.burfa tek özel hastane var. Çok teferruatlı değil, orda bile yapılıyormuş.
Sen ne yaptın arastirdin mi ?
Ahh bu tayinler..Bizimkiler de yeni açıklandı çıkmadı çok şükür..Canım bizim yıllık izin ne zaman kullanacağız hala belli değil. Tatil ayarlamak istiyoruz, ama ne zaman çıkacağız belli değil. Belirsizlik bizim.yuzumuzden değil, eleman eksikliği var, tayinler açıklanacak gidip gelenler olacak onların da durumu belli değil. Ondan plansız programsız oturuyoruz evde.
Hoş geldin aramızasizler kac kilosunuz bulamadim nekadar verenler war inceliyim dedim amakabak yemegi taze fasulye birde enginar yemegi yaptim yemek olmadi mi kendimi ac hissediyorum bazen oyle acikiyorum ki isitmadan bile yiyorum...bide ise goturuyorum ya bu aksam da2 cesit yapim diyorum kofte falan buzluga atim ay kim isteyerek ise gidio ki hele ki diyetteken
Aynen canım..sağolasın hoş buldum..sersum canım Hoşgeldin herşey için geçmiş olsun yazın benim modumda düşük oluyor sıcaktan kötü oluyorum 3 çocukla tatil bile istemiyorum herşey bana işmiş gibi geliyor
Ayy ben de hiç sevmem o mahalle toplanmalarını ..ama oyle biz hafta sonlari kafa dinlemeye yazliga geliyoruz walla daha cok yoruluyorum canta hazirla ewe gidince o cantallari yika denize in cik ayyy bana da hersey zor geliyor denize bile girmiyom sadece semsiyenin altinda oturuom hawlu tasimaciligi yapiyorumbenim kendi ewimde mahalle arasinda ama balkonumun altina 1 mahalle toplanir war ya gece 3 e kadar cam bile acamazsin kahkahadan o yuzden kaciyoruz bizde.ewide yeni aldik 2.senemiz dolmadi daha bilsem almazdim ama merkeze falan cok yakin + si coktu....
Ne yazdim haaa cok dolumusum...
Canım light değil zero iç..Anahtar fark: Cola Light ya da diğer adıyla Diet Cola ile Cola Zero arasındaki içerik ve tat olarak farklılıklar vardır. Coca-Cola Light’ın 100ml’sinde 1 kalori varken, Cola Zero’nun 100ml’sinde 0.5 kalori vardır. Zero orjinal kola tadına daha yakındır..
Sağol canım..bugün daha iyi gibi düzelecek sanırsam...Hoşgeldin cnm Çok geçmiş olsun inşallah geçici bir durumdur duyma kaybın bazen bendede oluyor uğultu geçiyor sonra sol kulağında oluyor bazen,kanal tedavisine gelirsek eşim yeni yaptırdı aci duymamış ama 35 dk fln surdu kuvvetli antibiyotik içti bir hafta sıkıntı olmadı şükür , kızının sonuçları istediğiniz gibi olurda morel bulursunuz inşallah , gel diyet yapmasanda sohbete gel
Slm kızlar c.tesi öğlen düğünü olan yengemlere gittik babalarını kaybettiler başsağlığı için ordaydim aksama kadar hem hüzünlü hem oğlu için mutlu iki duyguyu ayni anda yaşadı gecen hafta oğlunun resmi nikahı vardı iki hafta sonrada anjarada kına geceleri var ona gidemicem araba kalabalık olucakmis çocuklarımı gotirmeden gidemem aklım kalır annem ve benim yengem gidicekler
Beni görünce yengem çok şaşırdı çok zayıflamış din ne güzel olmuşsun nasıl verdim fln dedi sevindim dedim hedefim oğlunun dugunuydu :)oda kilo almış boyuda 155 fln 48 beden olmuş elbiseyi zor bulmuş kendine terziye fln vermiş iyi geldi dayimi yengemi görmek
Pazarda evdeydik eşimin isten dolayı cani sıkkindi evde vakit geçirdik arada biz çocuklarla çıkıp gezdim birşeyler aldık eve dantel ilim fln bitmişti kurdale strec yağlı kâğıt fln çocuklara da dondurma aldım kendime almadim
Listeye uyuyorum genel anlamda canım birşey çekerse de tadımlık yiyorum haftasını spor yapmadım bugünde pazar var sporun alışveriş 1,5 saatini alır yürüyerek atmden para çekip pazara gecicem birazdan eşim dun çıkmadığı için bana kaldı bu is
Benden bu kadar
Hosbuldum canimSağol canım...Evet haklısın üst üste geldi..Ne diyeyim Allah beterinden korusun..
İnşallah bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz..
Ben eylüle kadar bekleyeceğim canım..Eğer hiç veremezsem onu deneyeceğim.
Ahh bu tayinler..Bizimkiler de yeni açıklandı çıkmadı çok şükür..
Hoş geldin aramıza
Aynen canım..sağolasın hoş buldum..
Ayy ben de hiç sevmem o mahalle toplanmalarını ..
Ben o yüzden hiiiiç yazlık almayı düşünmüyorumm
Canım light değil zero iç..Anahtar fark: Cola Light ya da diğer adıyla Diet Cola ile Cola Zero arasındaki içerik ve tat olarak farklılıklar vardır. Coca-Cola Light’ın 100ml’sinde 1 kalori varken, Cola Zero’nun 100ml’sinde 0.5 kalori vardır. Zero orjinal kola tadına daha yakındır..Çok tatlı isteyince ben de içiyorum arada..
Sağol canım..bugün daha iyi gibi düzelecek sanırsam...
Başınız sağolsun..
Kilo verdiğini anlamaları ve iltifat etmeleri insanı acayip motive ediyor..
Şanslısın bunu kabul eden iş yeri bulmuşsun
yarım gün çalışmak ne güzeldir değil mi.
çalıştığnını bile anlamaz insan . süpermiş .
özel sektör mü . kamu mu. kamu da hala muallaktaydı yarım gün çalışma olayı. netleşmemişti bildiğim kadarıyla.
Tamam canım aklımda bulunsun zero alırım artık alirsamSağol canım...Evet haklısın üst üste geldi..Ne diyeyim Allah beterinden korusun..
İnşallah bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz..
Ben eylüle kadar bekleyeceğim canım..Eğer hiç veremezsem onu deneyeceğim.
Ahh bu tayinler..Bizimkiler de yeni açıklandı çıkmadı çok şükür..
Hoş geldin aramıza
Aynen canım..sağolasın hoş buldum..
Ayy ben de hiç sevmem o mahalle toplanmalarını ..
Ben o yüzden hiiiiç yazlık almayı düşünmüyorumm
Canım light değil zero iç..Anahtar fark: Cola Light ya da diğer adıyla Diet Cola ile Cola Zero arasındaki içerik ve tat olarak farklılıklar vardır. Coca-Cola Light’ın 100ml’sinde 1 kalori varken, Cola Zero’nun 100ml’sinde 0.5 kalori vardır. Zero orjinal kola tadına daha yakındır..Çok tatlı isteyince ben de içiyorum arada..
Sağol canım..bugün daha iyi gibi düzelecek sanırsam...
Başınız sağolsun..
Kilo verdiğini anlamaları ve iltifat etmeleri insanı acayip motive ediyor..
Ayy sarfancim smdi gorrum msjini hepsini yedikMercimek salatasının fotosunu atar mısın canım?.
Ben de menume ekleyeyim bir gun
Bir zahmet yaz canım.Ayy sarfancim smdi gorrum msjini hepsini yedikbirdahakine atayik ya da istersen tarif vereyim basit ve cok guzel
Afiyet olsun.Sabah gec kalktim 1 bardak su ya 1 tatli kasigi sirke ictim
Kahwaltilik yerinede enginsr yemegi marul salatsi 2 dilim tam bugdayekmek yedim
Ogle 1dilim t.b ekmek 5 zeytin
Ara muz 1orta boy misir haslanmis
Aksam taze fasulye marul salata 2 dilim t.b ekmek 5 zeytin
Ara turkkahwesi yesil cay
1tane seftali
15er den 2defa tempolu yuruyus
2litre su
Ooo harika canımİyi akşamlar kızlar ben geldim. Bakalm inşallah azimle devam ederim.
Sabah şekersiz Nescafe
3 parça karpuz
Öğlen
Tavuklu salata. Evde yaptım içine de kızarmış hellim peyniri koydum.
Arada iki bardak daha şekersiz Nescafe
Akşam yemeğimide yarım saat önce yedim ancak maalesefhafif tuttum o yüzden.
Eki Görüntüle 2284105
Şimdi de sade türk kahvesi içiyorum
İnşallah böyle devam ederim canım :)Ooo harika canım
Bomba gibi donmussun
Reklamda gördüm bende, markete baktım yoktu, tadı güzel mi ?Yarın için yanıma yine tavuklu hellim peynirli salata aldım karpuz koydum 3 dilim ve eti yulaflı şu gong gibi olan şeyler var ya onlardan aldım.
Noluyomuş o İngiliz karbonatıyla@demirleke markete İngiliz karbonati sordum bitmiş, yarın uğrayın belki gelir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?