İçtim vallahi canım.bugun disari.mi cikmistiniz cnm
aalina bakarsan sarfancim normlde diyorlar.ya light koka da zararli tatlandirici var diye ben oyle dusunmuyorum sonucta cok cok az bir kalori hem.seker ihtiyacini kesiyor ben icmem cola sevmem ama eger onun yerine elin tatliya veya daha kalorili bir seye gidiyorsa bence lihgt kola icmende hcbir sakinca yok ustelik dukan da tavsiye ediyor zaten
Ayy ben evlenmeden önce bizim sokak öyleydi gece yarılarına kadar dağılmazlardı camı açamazdık uyuyamazdık artık hepsi yaşlanmış kabuğuna çekilmiş bayramda anneme gittim kimse yok dışarlarda benim lise zamanlarında kapıda sorguya çekiyorlardı kırmakta istemiyordum ama çok canımı sıkıyorlardı sen hangi ildesin yazlık nerede
Ewlendikten sonra yasmin dogum kontrol hapi ile korundum 4 seneBen hiç 53 kiloları görmedim en düşük 60 ı gördüm hep tombul balıktım ama şimdi obez oldum hep beraber eğlenerek kiloları verecez başka çaresi yok yasmin ile korunma ne anlamadım
Kacamaklik pek sikinti yaratcak bisi yok kiBugunum kacamakli geçti
Sabah
Lorlu 1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
Öğlen.
Sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara
1/3 haşlanmış mısır
1 sikim çiğ köfte
Akşam 5 te yedim
1 tabak kıymalı yeşil fasulye
3 kaşık yogurt
Benim oglen bir avuc kuruyemis yedim 1 dilim etimek ve minik peynir ile
Aksam
5 kasik kuru fasulue 2 kasik bulgur ve bir kepce corba
Uzerine 1 kare bitter ve kahve
Senin menün ne bugünKacamaklik pek sikinti yaratcak bisi yok ki
Sabah ne yemistin bugun bi tek bunlarimi yedin sen dayaniklisin ozaman
HarikaaaMenum
Sabah omlet 3 parca sucuk domates salatalik zeytin 2 dilim ekmek tam bugdayli...
Ogle armut (gec kahwalti oldugu icin acikmami engellesin diye )
Ara yesilcay turkkahwesi 1 awuc cekirdek
Aksam izgara 3 kofte 2 soslu tawuk ekmek yok
Ara turk kahwesi soda
Pazar gunu ilk diyet gunu sanirim iyi kapattim
Gercekten mi oleyyyyyyHarikaaa
Aaadddaaa bizim üstadımızdırKacamaklik pek sikinti yaratcak bisi yok ki
Belli walllaAaadddaaa bizim üstadımızdır
Maşallah süper Başlangıç olmuş bir ben böyle başlayamadım iyi miMenum
Sabah omlet 3 parca sucuk domates salatalik zeytin 2 dilim ekmek tam bugdayli...
Ogle armut (gec kahwalti oldugu icin acikmami engellesin diye )
Ara yesilcay turkkahwesi 1 awuc cekirdek
Aksam izgara 3 kofte 2 soslu tawuk ekmek yok
Ara turk kahwesi soda
Pazar gunu ilk diyet gunu sanirim iyi kapattim
Maşallah süper Başlangıç olmuş bir ben böyle başlayamadım iyi mi
ah o istah varya oyle boyle bisey degil cnim haklisim iyi konrtrol etmissin yarin diyetine devm et bu donemde meto hizlandgi icin kilo vermen artacak insallahİçtim vallahi canım.
Bende normalde içmem. Evinize almayız cola meyve suyu, meyveli soda vs. Ama şeker isteğimi bastirsin diye içtim artık.
Yarın bol.yesillikli menulerim olacak. Bayadir böyle açıkmıyordum, regl geliyor iştah acti
kahvalti yapmisyim yumurtaeynir ve etimek yemistim en iyisi toplu yazayim da rahat girursunuzKacamaklik pek sikinti yaratcak bisi yok ki
amam efendim estagfirullah simartiyorsunuz beni tabi denemedik yontem kalmadi bnm acimdan o ayriAaadddaaa bizim üstadımızdır
Evet canım çok güzel.Safransari sarfancim jane eyreyi simdi bitirdim kac gundur basindan kalkamiyordum cok begendim filmi ve 5 bolumluk dizisi de var izleyecegim insallah guru ve onyargininkini de izlemistim ahhh ahh o nasil guzel bir kitapti
inşallah canım dikkat ediyorum zaten ama yeterli değil listeye göre beslenme olayını sevmiyorum ama galiba bir liste edinmenin zamanı geldi artıkGec degilyarin guzsl baslicaz insallahhhh
canım ben o aldığım 1200 g mı verdim zaten o yüzden bu hafta kilom önceki haftaya döndü listeye göre beslenmeye karar verdim biliyorsun liste işini hiç sevmiyorum ama öyle olması gerekiyor sanırım
cok duydum ama hic okumadim cnm ingiliz edebiyatini bitireyim okurum bnde tavsiyeni kitap olsun bana ama guzel de olsunEvet canım çok güzel.
Dizisini ben de izleyeyim. Hatta esim yarın akşam evde yok, kız erken uyursan izlerim.
Bende şimdi Azra Kohen in son kitabını okuyorum Gör Beni. 10 da başına geçtim, hala okuyorum. Bu yazarı daha önce okumuş muydun ? Tavsiye ederim. Bu 5. Kitabı, hepsini severek okudum.
zaten kasmanagerek yok cnim rahat ol saglikli beslen gerisi kendginden gelirSafransari A aaadddaaa N nnnadal hayal_hatun @Pamuk92 @demirleke
çok teşekkürler. zor zamanımda gene yalnız bırakmadınız. güç verdiniz. moral verdiniz..
yarın sabahtan itibaren, çok sıkı olmasa da daha dikkatli besleneceğim.
ohh vermissin onu ne guzel ben gozden kacirmisim listeye uymak zorunda degilsin aslinda temel mantik ogunlerinden birini sebze dgerini et et tavuk balikla gecirmen sabah dw zten bldgin kahvalti hamurisi yok bu ka kizzz bitti gittiinşallah canım dikkat ediyorum zaten ama yeterli değil listeye göre beslenme olayını sevmiyorum ama galiba bir liste edinmenin zamanı geldi artık
canım ben o aldığım 1200 g mı verdim zaten o yüzden bu hafta kilom önceki haftaya döndü listeye göre beslenmeye karar verdim biliyorsun liste işini hiç sevmiyorum ama öyle olması gerekiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?