hahahah . ilahi safran yaaaaaaa
Künefeciye insanlar neden gider ne demek kııızzz künefe candır ilk hamileliğim de tek aşerdiğim şey künefeydi o zaman ilçedeydik künefeci yoktu ve ben künefe için delirmiştim 2 saat yolculuk yaptık adanaya geldik ben künefe yedim de sağlıklı düşünmeye başladımof of kuzum . yarısı bile çok . çeyrek ye bu asıldığın dönemde . boşa gitmesin spor diet vs
böyle şeyler sevmiyorum . önüme gelirse biri ikram ederse ancak .
böyle künefecilere gitmeyi de sevmiyorum . eşim arada serkanlar yeni açılan künefeciye gitmiş vs
ben de anlamıyorum . insan künefeciye niye gider . hani lahmacuncu , pideci vs . karın doyurmak amaç . da künefeci...
ama gidiliyormuş demek .
yani gitmeme hakkını da kullanabilirsin bence. çok elzem bi şey değil .
onun yerine dondurma tercih ederdim . hakkımı o yönde kullanırdım yerinde olsam .
daha masum şu diyet döneminde safranım.
hahahah. bence de .Künefeciye insanlar neden gider ne demek kııızzz künefe candır ilk hamileliğim de tek aşerdiğim şey künefeydi o zaman ilçedeydik künefeci yoktu ve ben künefe için delirmiştim 2 saat yolculuk yaptık adanaya geldik ben künefe yedim de sağlıklı düşünmeye başladımsen böyle tatlıları sevmediğin için o katmerin künefenin verdiği mutluluğu bilemezsin
Ama neden İngiliz karbonatı bizim karbonatımız aynı etkiyi yapmıyormuymuşcanım olabilir .
ben de arkadaştan duymuştum . eklem romatizması için eczaneden alacağını söylemişti. ay adını unuttum . oğluşu vardı ya . uzun boylu . ay unuttum adını . siz hatırlarsınız eklem romatizması deyince zaten .
ondan duyunca araştırmıştım . çok güzel bi şeymiş . illa hasta olmayı beklemeye gerek yok . suyu alkali yapmak için , böbrek dalak pankreas mide bağırsak . bildiğin ,organlara iyi geliyormuş yani.
geçen markette gördüm . aldım . özellikle aradığım bi ürün değildi.
suya katıyorum şimdilik . günlük az koyuyorum . 1 çimdik .
canım olabilir .
ben de arkadaştan duymuştum . eklem romatizması için eczaneden alacağını söylemişti. ay adını unuttum . oğluşu vardı ya . uzun boylu . ay unuttum adını . siz hatırlarsınız eklem romatizması deyince zaten .
ondan duyunca araştırmıştım . çok güzel bi şeymiş . illa hasta olmayı beklemeye gerek yok . suyu alkali yapmak için , böbrek dalak pankreas mide bağırsak . bildiğin ,organlara iyi geliyormuş yani.
geçen markette gördüm . aldım . özellikle aradığım bi ürün değildi.
suya katıyorum şimdilik . günlük az koyuyorum . 1 çimdik .
Ohh ne beni anlayan biri çıktıKünefeciye insanlar neden gider ne demek kııızzz künefe candır ilk hamileliğim de tek aşerdiğim şey künefeydi o zaman ilçedeydik künefeci yoktu ve ben künefe için delirmiştim 2 saat yolculuk yaptık adanaya geldik ben künefe yedim de sağlıklı düşünmeye başladımsen böyle tatlıları sevmediğin için o katmerin künefenin verdiği mutluluğu bilemezsin
heh iste svltr. ondan duymuştuk ingiliz karbonatını . romatizmaya iyi gelir diye alacaktı.
hayır canım . yapmıyormuş . onu ben de düşünmüştüm . karbonat işte diye.Ama neden İngiliz karbonatı bizim karbonatımız aynı etkiyi yapmıyormuymuş
Sen katmer künefe deyince benim bile canım çekti ömrümüzden tamamen çıkarmayacaksa diyet döneminde ödül olabilir bence tabi bunu söyleyen 86 kiloluk insan istersen 50 kiloluk olana sen kulak verOhh ne beni anlayan biri çıktı
ahh su 3 tane sekeroare olmasaydi ne ovguler alicaktin 1 iki degil 3 tane nedir nadalcimmmmmSabah
Ilık limonlu su
Kahvaltı
1 domates
1 salatalik
4 siyah zeytin
2 parça beyaz peynir
2 dilim ekmek büyüklüğünde pide (ince kebap altına konulan 1 dilim ekmeği geçmez)
1 tutam maydanoz
1 fincan kantaron çayı
Ara
3 şekerpare
1 fincan sade nescafe
Öğle
4 yk yoğurt
1yk chia tohumu(yoğurda kattım)
1 dilim etimek
1 mürdüm eriği
Akşam
6 yk sebze yemeği
Salata
1 tane şeftali
1 fincan sade nescafe
pamugum afiyet olsun dun msji i nasil okuduysam hepsini birbirine laristirmisim aklimda sugun oldu sandim nerden anldm acaba neyse amcana cok uzuldum gercekten basiniz sagolsun gercekten uzuldum allah rahmet eylesinSabah
Su
Klasik kahvaltı
Ara
Sade türk kahve,1 lokum
Öğle
1kase patates kavurma,ayran,salatalik,dom.
Ara
1 nektarı 5 -6 kiraz
Aksam
Bamya ayran 1 dilim ekmek
1 avuç çekirdek,cay
2 lt su
Nescafe
Spor pazar alisverisi
bnce sarfan aksam kebapciya gdip et yesin ekmeksiz tatli da yemesin odul olarak kendine de bir kiyafet veya bisey alsingitme kuzum yaa. gidersen de yarım değil tadımlık ye .
1 baklava dilimi kadar .
şu diyet günlerine hiç uymuyor ki.
böyle böyle diyetin iki ileri bi geri olur sonra .
kararlı , istikrarlı ol . hızlı ver. böyle mamaları araya sokma.
evlilik yıl dönümünüzde tavuk şiş , et şiş yersin . salata. tatlı diye illa istersen 1 -2 top dondurma.
al sana evlilik yıl dönümü menüsü
bnde xok ozledim sanki gelecekti bir ara gekdi de ama demekki baya yogun geciyor gunleriheh iste svltr. ondan duymuştuk ingiliz karbonatını . romatizmaya iyi gelir diye alacaktı.
inşallah iyidir . ben de özledim .
merak ediyorum . baya oldu gelmedi.
oğluşu napıyor . kendi napıyor .
Odul yok odul cnku eger kendimize osul koyarsak suanda yaptigimiz diyet ceza oluyor ki o zaman da suduremeyiz onu bnce porsiyon azaltilarak haftada bir gun yenileblir yada ara sira ama 1 dilim.seklinde ve o gun ekmek yenmeyecekSen katmer künefe deyince benim bile canım çekti ömrümüzden tamamen çıkarmayacaksa diyet döneminde ödül olabilir bence tabi bunu söyleyen 86 kiloluk insan istersen 50 kiloluk olana sen kulak ver
Canım şekerpare yi yanlış anlamışsın tatlı değil hani şu kayısının yarısı büyüklüğünde kayısı ya benzeyen tadı var burda onu şekerpare diye satıyorlar dur resimde atayımda övgülerimi alayım bariahh su 3 tane sekeroare olmasaydi ne ovguler alicaktin 1 iki degil 3 tane nedir nadalcimmmmm
pamugum afiyet olsun dun msji i nasil okuduysam hepsini birbirine laristirmisim aklimda sugun oldu sandim nerden anldm acaba neyse amcana cok uzuldum gercekten basiniz sagolsun gercekten uzuldum allah rahmet eylesin
bnce sarfan aksam kebapciya gdip et yesin ekmeksiz tatli da yemesin odul olarak kendine de bir kiyafet veya bisey alsin
bnde xok ozledim sanki gelecekti bir ara gekdi de ama demekki baya yogun geciyor gunleri
Odul yok odul cnku eger kendimize osul koyarsak suanda yaptigimiz diyet ceza oluyor ki o zaman da suduremeyiz onu bnce porsiyon azaltilarak haftada bir gun yenileblir yada ara sira ama 1 dilim.seklinde ve o gun ekmek yenmeyecek
hahahah. çok güldüm yaaa.Canım şekerpare yi yanlış anlamışsın tatlı değil hani şu kayısının yarısı büyüklüğünde kayısı ya benzeyen tadı var burda onu şekerpare diye satıyorlar dur resimde atayımda övgülerimi alayım bariEki Görüntüle 2284219
katılıyorumahh su 3 tane sekeroare olmasaydi ne ovguler alicaktin 1 iki degil 3 tane nedir nadalcimmmmm
pamugum afiyet olsun dun msji i nasil okuduysam hepsini birbirine laristirmisim aklimda sugun oldu sandim nerden anldm acaba neyse amcana cok uzuldum gercekten basiniz sagolsun gercekten uzuldum allah rahmet eylesin
bnce sarfan aksam kebapciya gdip et yesin ekmeksiz tatli da yemesin odul olarak kendine de bir kiyafet veya bisey alsin
bnde xok ozledim sanki gelecekti bir ara gekdi de ama demekki baya yogun geciyor gunleri
Odul yok odul cnku eger kendimize osul koyarsak suanda yaptigimiz diyet ceza oluyor ki o zaman da suduremeyiz onu bnce porsiyon azaltilarak haftada bir gun yenileblir yada ara sira ama 1 dilim.seklinde ve o gun ekmek yenmeyecek
kızlar bu aralar gırmiyorum bi ikik gün daha idare edin yogun bide misafirim geldi akşam elime alamıyorum yanlarında bı iki gün sonra net girmeye başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?