Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Künefeciye insanlar neden gider ne demek kııızzz künefe candır ilk hamileliğim de tek aşerdiğim şey künefeydi o zaman ilçedeydik künefeci yoktu ve ben künefe için delirmiştim 2 saat yolculuk yaptık adanaya geldik ben künefe yedim de sağlıklı düşünmeye başladım sen böyle tatlıları sevmediğin için o katmerin künefenin verdiği mutluluğu bilemezsin

hahahah. bence de .
hiç aramadığım bi lezzet.
zaten demiştim ya. şerbetli tatlı sevmem . sütlü tatlı severim diye.
sütlaçcı açılsaydı onu gider yerdim işte.

künefe aşeriliyormuş demek ki.

Ama neden İngiliz karbonatı bizim karbonatımız aynı etkiyi yapmıyormuymuş

Svltr canım.
Ne yapıyor acaba, özledim gelse keşke.

Ohh ne beni anlayan biri çıktı

dün akşam gidince ahtapotu haşladım .
kıymalı iç hazırladım . biber doldurdum .
çocuklar sarma yedi. dondurma yediler ardından . ( 1 lt lik dondurma alıyorum , yada 1,5 , külah da satılıyor . marketlerde var . yemek sonrası hemen istiyorlar dondurmaları. ) market yakın değil . o yüzden böyle yaptım . bi de ne zaman dondurma isteyecekleri belli olmuyor . buzlukta bulunduruyorum . külah olmayınca da olmuyor . bi kaç kez kağıt helva ile yaptım . hiç begenmediler . illa da külah olacakmış .

parka gittik . saat 9 buçukta geldik.
6-7 patlıcan vardı. közmatik ile onları ocakta pişirdim
o ara ahtapotu ayıkladım . büyükmüş baya. çok et çıktı.
yediler . ama çok değil . hızlı doyuran bi şey , protein değeri de yüksektir diye düşünüyorum . ben de yedim .
sarımsak , zeytin yağı , tuz ile harmanladım .
geçen yıl . tereyağı ile kavurmuştum .

parktan gelince doldurduğum biberleri pişirdim .
eşim süt getirmişti. onu kaynattım .
bu akşam sütlaç yapacağım biraz .
yoğurt geçen sefer getirdiği ile yapmıştım . yoğurt yapmayacağım .
1 er bardak içirdim çocuklara hemen kaynatınca.
12 de yattım .

akşam eve gidince 10 dilim kavun yedim .
parka gidip gelince de 10 dilim kavun , 5 dilim karpuz . ahtapot , sarma , 1 dilim ekmek .

bu sabah 1 waffle . az sarelleee ile .
1 bardak süte türk kahvesi yaptım . işe getirdim . içiyorum .

öğlen için

köz patlıcan , yoğurt , maydonoz , domates tuz ile salata

domates söğüş

6-7 dilim karpuz

2 salatalık

ahh su 3 tane sekeroare olmasaydi ne ovguler alicaktin 1 iki degil 3 tane nedir nadalcimmmmm
Sabah
Su
Klasik kahvaltı
Ara
Sade türk kahve,1 lokum
Öğle
1kase patates kavurma,ayran,salatalik,dom.
Ara
1 nektarı 5 -6 kiraz
Aksam
Bamya ayran 1 dilim ekmek
1 avuç çekirdek,cay
2 lt su
Nescafe
Spor pazar alisverisi
pamugum afiyet olsun dun msji i nasil okuduysam hepsini birbirine laristirmisim aklimda sugun oldu sandim nerden anldm acaba neyse amcana cok uzuldum gercekten basiniz sagolsun gercekten uzuldum allah rahmet eylesin
bnce sarfan aksam kebapciya gdip et yesin ekmeksiz tatli da yemesin odul olarak kendine de bir kiyafet veya bisey alsin
heh iste svltr. ondan duymuştuk ingiliz karbonatını . romatizmaya iyi gelir diye alacaktı.
inşallah iyidir . ben de özledim .
merak ediyorum . baya oldu gelmedi.
oğluşu napıyor . kendi napıyor .
bnde xok ozledim sanki gelecekti bir ara gekdi de ama demekki baya yogun geciyor gunleri
Sen katmer künefe deyince benim bile canım çekti ömrümüzden tamamen çıkarmayacaksa diyet döneminde ödül olabilir bence tabi bunu söyleyen 86 kiloluk insan istersen 50 kiloluk olana sen kulak ver
Odul yok odul cnku eger kendimize osul koyarsak suanda yaptigimiz diyet ceza oluyor ki o zaman da suduremeyiz onu bnce porsiyon azaltilarak haftada bir gun yenileblir yada ara sira ama 1 dilim.seklinde ve o gun ekmek yenmeyecek

Canım şekerpare yi yanlış anlamışsın tatlı değil hani şu kayısının yarısı büyüklüğünde kayısı ya benzeyen tadı var burda onu şekerpare diye satıyorlar dur resimde atayımda övgülerimi alayım bari

hahahah. çok güldüm yaaa.
şekerpare deyince benim de aklıma tatlı olan , şerbetli olan gelir ki.

katılıyorum

kızlar bu aralar gırmiyorum bi ikik gün daha idare edin yogun bide misafirim geldi akşam elime alamıyorum yanlarında bı iki gün sonra net girmeye başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…