Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Pazarda fiyatlar nasıldı sizin oralarda ucuzladı mı
Aynen cnm ucuzdu o yüzden bolca aldım sebze meyve patlıcanı kozlemek için kabağı dolma mücver için kullanırım ispanagida 2 bağ aldım çok özlemedim ama arada be yapacağını sasiriyorum o yüzden aldim
@Pamuk92 teşekkürler canım basın sağolsun seninde
Amin cnm tskler
Amin cnm tskler
Şekerpare kayısı en sevdiğim en tatlısı mersinde manavci abimden öğrenmiştim onuda
Eline sağlık cnm g uzel gorunuyor

Günaydın kızlar
Kızımın havuz günüydü bugün sabah 8.30 da Uyandık kahvaltıda
1 has.yumurta,birkaç dom.salatalik,biber dilimi 1 kucuk parca peynir,1 tk tereyağ,1 dilim ekmek,su ( cay içmeye vaktim yoktu ) gidince içerim 20 dk hızlı tempo yuruduk dönüşte 40 olur spor tamamlanmış olur

heh iste svltr. ondan duymuştuk ingiliz karbonatını . romatizmaya iyi gelir diye alacaktı.
inşallah iyidir . ben de özledim .
merak ediyorum . baya oldu gelmedi.
oğluşu napıyor . kendi napıyor .
İyiymiş canım size selamı var iş yerinde yasaklıymış evdede girmeye vakit bulamıyorum dedi

Ellerine sağlık canım güzel görünüyor ama bunu nasıl temizliyorsun etini çıkartıyorsun işi çok gibi geldi
hayır çok basit . haşlandıktan sonra zaten ahtapotu eline alınca incecik zar gibi olan koyu renkli kısmı hemen dökülüyor .
sıyırman yeterli.

canım güzel spor olmuş yürüyüş .az öz yemişsin . ne güzel.

Bursa gemlik yazlikta kumlada canim
Yanıma karpuz aldım salatam var tavuklu Nescafem çayım var ama şu an feci şekilde soda istiyor canım sabah sabah
Soda icilebilir sade limon falan da kes icine yasak mi sana

Tunaydin kizlar cekmiyoruz kunefeler sutlaclar cumaya az kaldi hadi bakemtempo lutfen lutfen hic bu kadar kararli olmamistim resmen yemek yemek gelmio icimden hele su degisimleri izledik ce.inst. dayok 20kg wermis yok 30 nasil degismisler ya cok guzel...

Bende onları görünce hoşuma gidiyor ama yemeyi de seviyorum yaz kış iştah var napçaz bu durumu bilmem

Bu sabah limonlu suyumu içtim daha sonra sade Türk kahvesi içtim bol bol su içiyorum klima bakıma geldiler çocuklar uyandı küvette oynuyorlar daha kahvaltı yapmaya elim değmedi çocukları çıkarınca onları beslerken bende birşeyler yerim

kuzum nasılsın . gelmiyorsun bak . ihmal ediyorsun .
nasıl gidiyor . sen diyet yapınca iyi asılıyorsun da çabuk bırakıyorsun buraları. gitme de böyle paylaş menünü. daha hızlı verirsin inan ki.
İyiyim canım sen nasılsın iş güç devam işte. Düştüm bir tımarhaneye kurtulamiyorum da. Bundan sonra paylaşacağım burada canım daha çok motive oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…