yaz canım sen . havuz kaç saat .akşam havuza gidicem yazmaya çalışıcam bugün ki menüyü
Aynen cnm ucuzdu o yüzden bolca aldım sebze meyve patlıcanı kozlemek için kabağı dolma mücver için kullanırım ispanagida 2 bağ aldım çok özlemedim ama arada be yapacağını sasiriyorum o yüzden aldimPazarda fiyatlar nasıldı sizin oralarda ucuzladı mı
Amin cnm tskler@Pamuk92 teşekkürler canım basın sağolsun seninde
Amin cnm tsklerahh su 3 tane sekeroare olmasaydi ne ovguler alicaktin 1 iki degil 3 tane nedir nadalcimmmmm
pamugum afiyet olsun dun msji i nasil okuduysam hepsini birbirine laristirmisim aklimda sugun oldu sandim nerden anldm acaba neyse amcana cok uzuldum gercekten basiniz sagolsun gercekten uzuldum allah rahmet eylesin
bnce sarfan aksam kebapciya gdip et yesin ekmeksiz tatli da yemesin odul olarak kendine de bir kiyafet veya bisey alsin
bnde xok ozledim sanki gelecekti bir ara gekdi de ama demekki baya yogun geciyor gunleri
Odul yok odul cnku eger kendimize osul koyarsak suanda yaptigimiz diyet ceza oluyor ki o zaman da suduremeyiz onu bnce porsiyon azaltilarak haftada bir gun yenileblir yada ara sira ama 1 dilim.seklinde ve o gun ekmek yenmeyecek
Şekerpare kayısı en sevdiğim en tatlısı mersinde manavci abimden öğrenmiştim onudaCanım şekerpare yi yanlış anlamışsın tatlı değil hani şu kayısının yarısı büyüklüğünde kayısı ya benzeyen tadı var burda onu şekerpare diye satıyorlar dur resimde atayımda övgülerimi alayım bariEki Görüntüle 2284219
Eline sağlık cnm g uzel gorunuyor
İyiymiş canım size selamı var iş yerinde yasaklıymış evdede girmeye vakit bulamıyorum dediheh iste svltr. ondan duymuştuk ingiliz karbonatını . romatizmaya iyi gelir diye alacaktı.
inşallah iyidir . ben de özledim .
merak ediyorum . baya oldu gelmedi.
oğluşu napıyor . kendi napıyor .
Ellerine sağlık canım güzel görünüyor ama bunu nasıl temizliyorsun etini çıkartıyorsun işi çok gibi geldi
hayır çok basit . haşlandıktan sonra zaten ahtapotu eline alınca incecik zar gibi olan koyu renkli kısmı hemen dökülüyor .Ellerine sağlık canım güzel görünüyor ama bunu nasıl temizliyorsun etini çıkartıyorsun işi çok gibi geldi
canım güzel spor olmuş yürüyüş .az öz yemişsin . ne güzel.Günaydın kızlar
Kızımın havuz günüydü bugün sabah 8.30 da Uyandık kahvaltıda
1 has.yumurta,birkaç dom.salatalik,biber dilimi 1 kucuk parca peynir,1 tk tereyağ,1 dilim ekmek,su ( cay içmeye vaktim yoktu ) gidince içerim 20 dk hızlı tempo yuruduk dönüşte 40 olur spor tamamlanmış olur
Bursa gemlik yazlikta kumlada canim10 haziranda vefat etti cnm annemlerdeydik o ara yazamadim net yoktu 75 yaşındaydı arada İstanbul gelirdi denk gelirdim bende rahatsızlığı yoktu dincti yani o gün çarşıdan alışveriş yapmış hava sicakmis birde birine kizmismi ne kalp krizi geçirmiş elindeki posetler düşmüş iki yanına oracıkta vefat etmiş Allah rahmet eylesin
Pazardan yarim kilo yaprak ( sardim tarın pisircem)yarim ıspanak,2 kilo nektarı,yarim kil biber,5 kilo domates,patates,6 kilo salatalik,2 kilo patlican2 kabak2 kiraz taze sarimsak mısır, yarim bamya oğlana oyuncak başka aklıma gelmiyor ne aldığım ha pirinç salça flnda aldım kahvaltılık yenmiyor çok sebze meyve revaçta su aralar salatalik çok yiyorlar esimde domates çok yiyor
Düğün daha olmadı cnm düğünü olacak olan yengem düğünoncesi babalarını kaybettiler de ziyaret ettim
Nerelisin cnm kacurmisim ben
Evet cnm ipin ucu kaçmadan önlem al yoksa zor oluyor vermek
Aksam bamya yaptım ayranla tükettik oğlan yemedi meyve,salatalik, havuç yedi
Harika bir lezzet arada yemek lazim bence bana o biraz şekersiz geliyor
Amin cnm fark ediliyor artik bol giydigimden sokaktakiler anlamıyor tek
Hoşgeldin cnm afiyet olsun
Soda icilebilir sade limon falan da kes icine yasak mi sanaYanıma karpuz aldım salatam var tavuklu Nescafem çayım var ama şu an feci şekilde soda istiyor canım sabah sabah
Bende onları görünce hoşuma gidiyor ama yemeyi de seviyorum yaz kış iştah var napçaz bu durumu bilmemTunaydin kizlar cekmiyoruz kunefeler sutlaclar cumaya az kaldi hadi bakemtempo lutfen lutfen hic bu kadar kararli olmamistim resmen yemek yemek gelmio icimden hele su degisimleri izledik ce.inst. dayok 20kg wermis yok 30 nasil degismisler ya cok guzel...
yaz canım sen . havuz kaç saat .
yüzüyor musun . ne yapıyorsunuz .
1 saat boyunca iyi kalori yakarsın1 saat canım havuz yüzüyorum aynen
Baya et çıkmış, çok güzel görünüyor.
İyiyim canım sen nasılsın iş güç devam işte. Düştüm bir tımarhaneye kurtulamiyorum da. Bundan sonra paylaşacağım burada canım daha çok motive oluyorumkuzum nasılsın . gelmiyorsun bak . ihmal ediyorsun .
nasıl gidiyor . sen diyet yapınca iyi asılıyorsun da çabuk bırakıyorsun buraları. gitme de böyle paylaş menünü. daha hızlı verirsin inan ki.
Yok yasak değil de sabah sabah boş mideye içmek istemedimBursa gemlik yazlikta kumlada canim
Soda icilebilir sade limon falan da kes icine yasak mi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?