Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ayy bir an cok tirstim gercekten ne yaotin diye iste smdi tamm diyetlik olmus masallah masallah ama istikrar istiyiruz senden

Bende onları görünce hoşuma gidiyor ama yemeyi de seviyorum yaz kış iştah var napçaz bu durumu bilmem
Kilo werme degilde alma yarisi olsa kesin 1. Ci olurdum oyle bi istaha sahibim bende utanaraktan
Bu renkli sey neler war icinde
Ara öğün olarak da bir kutu soğuk ayran içtim.

Ptt ye çıktım hadi marketten marul alayım derken canım ayran istedi ay soğuk soğuk mis gibi oldu.
Afiyet olsun ii yaptin sen ne is yapiosun cocuk warmi

Hoşbulduk..Daha iyiyim şükür..Aynen ben de milletle hiiiç uğraşamam..Onun için yazlık yok..
Canım sürekli içmiyoruz ki..Arada ailecek film keyfinde patlamış mısırın yanına başka bir şey yakıştıramıyorum nedense..
Tadını hep merak ederim bu az denerim tatilde belki..Görüntüsünü ise korkunç buluyorum..ben sanırım hiç elleyemem..Yılanı anımsatıyor ki ben yılandan nefret ederim..en iyisi hazır pişmiş yemek..Sana tebriksss

Selam kızlar...
sabah

menemen
peynir domates

öğlen

fırınlanmış karnıyarık
cacık
yarım dilim ekmek

arada karışık meyve

akşam

iş gelişi ekmeğin ucuyla peynir
2 yumurtadan çılbır(sarımsaklı yoğurtlu)

kirazlar kalmıştı gitmek üzereydi atmaya kıyamadım..Kızım da bekleyince yemez..Kalan kirazı yedim 1 tabak dolusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…