Ayy bir an cok tirstim gercekten ne yaotin diye iste smdi tamm diyetlik olmus masallah masallah ama istikrar istiyiruz sendenCanım şekerpare yi yanlış anlamışsın tatlı değil hani şu kayısının yarısı büyüklüğünde kayısı ya benzeyen tadı var burda onu şekerpare diye satıyorlar dur resimde atayımda övgülerimi alayım bariEki Görüntüle 2284219
En çok ihtiyacım olan şey o istikrar gazla beni hocamAyy bir an cok tirstim gercekten ne yaotin diye iste smdi tamm diyetlik olmus masallah masallah ama istikrar istiyiruz senden
Sen ki seninle yarisirken kisa surede 7 lere dustun sen ki cok iyi iyelerdim sen eyyyy 3 cocuk annesi dunyalari fethedersin istersenEn çok ihtiyacım olan şey o istikrar gazla beni hocam
Kilo werme degilde alma yarisi olsa kesin 1. Ci olurdum oyle bi istaha sahibimBende onları görünce hoşuma gidiyor ama yemeyi de seviyorum yaz kış iştah var napçaz bu durumu bilmem
Bu renkli sey neler war icinde
Afiyet olsun ii yaptin sen ne is yapiosun cocuk warmiAra öğün olarak da bir kutu soğuk ayran içtim.
Ptt ye çıktım hadi marketten marul alayım derken canım ayran istediay soğuk soğuk mis gibi oldu.
Hoşbulduk..Daha iyiyim şükür..Aynen ben de milletle hiiiç uğraşamam..Onun için yazlık yok..hoş geldin sersum cum . nasıl oldun . daha iyi misin .
kola cısss. light da olsa . hiç sevmiyorum .
bi kez bi gazoz markasının ligt gazozunu almıştım . o da şekerliydi. şekeri yokmuş ama nasıl şekeri basmışlar içine sanki.
içilmedi evde . atıldı.
ben yazlık düşünüyorum .
gerçi o zaman gelmek isteyen . 1 haftalığına . 2 günlüğüne . pansiyona çevirirler evi diye tırsıyorum . olmadık akrabalar çıkagelir ...
Tadını hep merak ederim bu az denerim tatilde belki..Görüntüsünü ise korkunç buluyorum..ben sanırım hiç elleyemem..Yılanı anımsatıyor ki ben yılandan nefret ederim..en iyisi hazır pişmiş yemek..Sana tebriksss
Muhasebeciyim canım ben bekarım :) çocuk yokKilo werme degilde alma yarisi olsa kesin 1. Ci olurdum oyle bi istaha sahibimbende utanaraktan
Bu renkli sey neler war icinde
Afiyet olsun ii yaptin sen ne is yapiosun cocuk warmi
A bende daha once on muhasebe tutuodum simdi sigortacinin yanindayim..Muhasebeciyim canım ben bekarım :) çocuk yok
:) Meslektasmisiz desene . Sen evli misin çoluk çocuk var mı ?A bende daha once on muhasebe tutuodum simdi sigortacinin yanindayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?