Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam yemeğim

Mücver uydurmasyon fit mücver oldu

Eki Görüntüle 2284482

Eki Görüntüle 2284483
Yarın sabah için meyve aldım yanıma

Öğlen için de mücver köfte salata ve ayran var

Eki Görüntüle 2284485
Eki Görüntüle 2284484
Eki Görüntüle 2284486
Şimdi de sade türk kahvesi ile kapanışı yapıyorum :)

Eki Görüntüle 2284487
Ohhh afiyet bal seker olsun iyi ki katilmisim buraya acayip gaza geliyorum sizinle..

Kizlar bide fikirinize ihtiyacim war bugun eczaci arkadasimla gorustuk diyetteyim ama insilin direncim war weremezsem hic cok uzulcem dedim...oda dediki bu ay diyetini yap weremezsen yada az werirsen su seker hastalarina dr. Werdigi ilac tan baslayalim sana 2. Ayinda 1aylik ondan dene kesin werirsin hizli sekilde dedi....bicok kg weren kullaniyor seker hastasi olmasa bile dedi.hic bi sakincasi yok dedi..sizin dusunceniz ne 2.ayda da ona baslim diyorum

Canım ben de dr arkadaşımın tavsiyesiyle kullandım bir süre ..evet zararı yok..Bazı kişilerin kilo verişini hızlandırıyor..Ben de çok işe yaramadı benim meto çok gıcık..Umarım sende işe yarar...Ama bırakmaya karar verince azaltarak bırakacaksın aniden değil.Eczacın yönlendirir zaten seni..

Ay kullanan birinin cikmasina cok sewindim benim metobolizmada tam dayaklik insallah ise yarar canim 20 gun sonra 1 ay olcak diyetim cok war daha sabredip beklim ben
3.5 km yürüyüş cepte... Bugün çok halsizim 4 km yi tamamlayamadım ama olsun..Toplamda 12000 adım atmışım gün boyu..
3.5 ta guzel ben sadece ise giderken 15 dk gelirken 15dk yurudum okadar ama ewde de iste de oturmadim geberiorum

Benm de basenlerim var yoksa üst kısmım ince
Bende kalcaliydim hep zayifken bile ama kg alinca gobegimin kalinligi heosini solladi tam bir top oldu armut tipi vudcudum wardi.gobek icin sadecd mekik mi ceksem ya spora falan gidemiyorum yuruyus yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…