Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah kahvaltı saat 10
2ince kızıarmış ekmek dilimi
5zeytin 2dilim peynir

öğlen yok
iştahım yok bu aralar temizlik falan derken yemekde yapasım yok
2kaşık kızıma yemek yedirirken onun yemeğnden aldım
yogurtlu pilav

akşam saat 19:00
3kaşık p.pilavı
yarım tabak kuru fasulye
1kase marullu cacık

Bugun ofistekiler yine diyet patlattilar neler oldugunu soylemicem bile hic can kaldirmaya gerek yok ama bana tabak uzatilmasina rahmen geri cewirdim
süpersin bende bu akşam misafirlikteydik tüm tatlıları geri çevirdim çok güzel görünüyordu birazdan menü yazarım
ben normalde kilo vermek için ilaç olayına karşıyım ama seninki hastalık içinse bilemedim bir doktora gitsen dr önerirse kullansan daha iyi olur gibime geliyor eczacılar herşeyi ilaçla halletme yanlısı oluyor sanki art niyetli değiller ama meslekten dolayı sanırım

Sen ki seninle yarisirken kisa surede 7 lere dustun sen ki cok iyi iyelerdim sen eyyyy 3 cocuk annesi dunyalari fethedersin istersen
Hu huuvvv açılın nadal geliyor en bu gazla bu hafta kilo veririm dur hele geçen cuma 86 ydım tartılmamak için zor duruyorum 3 gün kaldı cuma tartılacam ama bu hafta regl oldum
Kilo werme degilde alma yarisi olsa kesin 1. Ci olurdum oyle bi istaha sahibim bende utanaraktan

Bu renkli sey neler war icinde

Afiyet olsun ii yaptin sen ne is yapiosun cocuk warmi
orda dur ben varken kilo alma yarışında elime su dökemezsiniz 1 günde 2 kilo almışlığım var
Sabah
1 yumurtalı salata
1/4 simit
1 kaşık lor peyniri

Öğlen
3 parça tavuk
1 kase kabak çorbası
Salata

Ara
1 elma

Akşam
6 tane mercimek köfte
1 bardak ayran
1 üçgen karpuz

Sabah
1 cirpma yumurta 2 dilim tam bugday ekmegi peynir
Turkkahwe

Oglen kabak yemegi 2 dilim t.b ekmek
Ara yesilcay seftali
Nescafe

Aksam enginar mantar corbasi 1 dilim ekmek

2 litre su
maşallah

3.5 km yürüyüş cepte... Bugün çok halsizim 4 km yi tamamlayamadım ama olsun..Toplamda 12000 adım atmışım gün boyu..
oda başarı canım bende bugün 12000 adım attım hemde evde olmama rağmen
Ne diyosun gercekten mi ay suan kac kilodasin ya bende 15 wersem warya
veririz inşallah geçen sene bende 12 verdim hamile kalmasaydım dahada verecektim ama şimdi sil baştan başladım yine
Kesinlikle öyle cnm . Tek tesellim geri alsam da eskiden 42 bedendim şimdi hâlâ 38 in
iyi sıkılaşmışsın
Bende kalcaliydim hep zayifken bile ama kg alinca gobegimin kalinligi heosini solladi tam bir top oldu armut tipi vudcudum wardi.gobek icin sadecd mekik mi ceksem ya spora falan gidemiyorum yuruyus yapamiyorum
ben evde leslie yapıyorum ama sen çalışıyorsun vaktin olurmu bilemedim yarım saat ayırsan yeter aslında
Aramıza hoş geldin ne zaman geldiğini çıkaramadım isim değişikliği değil dimi biraz kendini anlatsana adyas kimdir ne iş yapar kilo geçmişi nedir

Sabah 7:30
Ilık limonlu su

9:00
1 fincan sade Türk kahvesi

12:00
2 dilim ekmek
2 dilim kaşar
2 dilim salam
1 salatalik
1 şeftali
3 şekerpare kayısı
5-6 tane kiraz

14:00
1 fincan sade nescafe

17:00
2 kaşık yoğurt
3 kaşık erişte

20:30
1 kandil simidi
1 tuzlu kurabiye
Çay çay çay

23:00
1 fincan sade nescafe

Akşam 17de 3 tane şekerpare kayısı ve 21 de 3 üçgen karpuz da yedim onları yazmaya unuttum bunların yanı sıra 4-5 l su ve 12000 adım attım yarım saat leslie yaptım

Bende kalcaliydim hep zayifken bile ama kg alinca gobegimin kalinligi heosini solladi tam bir top oldu armut tipi vudcudum wardi.gobek icin sadecd mekik mi ceksem ya spora falan gidemiyorum yuruyus yapamiyorum
Mekik azaltıyor göbeği diyorlar bir de göbek eritici kürler var net de onlara da hak istersen

Tek tesellim o canım hâlâ o zaman daralttigim pantolonlari ve aldığım elbiseleri giyiyorum

Sabah
1 cirpma yumurta 2 dilim tam bugday ekmegi peynir
Turkkahwe

Oglen kabak yemegi 2 dilim t.b ekmek
Ara yesilcay seftali
Nescafe

Aksam enginar mantar corbasi 1 dilim ekmek

2 litre su
guzel gsiyor insallah kilo vermiseindir cnm
Bnde kullandim ondam saglikli oldugum halde ayca ayayi taniyor musun ic hastaliklari doktoru diyetisyen heo tv de cikar ben ona gidiyordum aclik kan sekerimin cok dusuk oldugunu soyledi bi nedenle onu verdi kullanmam icin ilk zamanlar hic acikadgim gbi sekerli seyler de istemiyordum tat da pek alamiuordum bunlardan ama snra inadina sekerli seyler yemistim neyse bir sure sonra hapi biraktim bagimli olmamak icin seker sorurnunu da kendim hallettim
Bir bilgi daha verecegim gttigim bir dr insulin direnci icin bana karatay onermisti sakin ac kalma dedi ama her turlu ekmegi de sekeri de keseceksin dedi yaglar cidden kilo aldirmoyor

Dunku menuyu yazayim
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir ve 1 tatli kasigi zeytinyagi ve bal
Oglen
Iber kavurdum domatesle 3 kasik yogurt ve 1 dilim peynir
Aksam
2 catal pasta
1 dilim ekmek
Bikac sarma

Kizlar sabaj dayanamadim tartildim 73.7 10 gundur sadece 300 gram gitmis bukadar yawas bukadar benim icin sok beslenme sekline gore kafayi yicem ya cok kotuyum suan nasil bukadar az olur yarim kg bari olsa ayda 1 kg ederdi bu 73 den kurtulamadim 73 den bi inemedim kahretsin ya

Canım bu hangi ilaç ismi ne ?
Bende de hamilelik şekeri vardı, hamilelik sonrası şekerim devam etmemesi için kullanmistim, aynı ilaç mi acaba ?

Canım belki kas yapmissindir yağdan gitmiştir. Hemen telaş yapma.

Regl dönemi yakında şişlik vardır yada

Canım bende 87de takılıp kalmıştım çok dikkat etsemde iniyordu aniden 1 günde 1 kilo inmişti seninde öyle olabilir pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…