- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
cnm sakin oo oncelikle regl oncesi kim olsa boyle siser dikkat de etsek sana tavsiyem yarin 1 gunluk saf protein diyeti yaoman sadece 1 gun kilo takildiginda bu cok etkili oluyor bir de inemicem dersen asla inemezsin o kilodanKizlar sabaj dayanamadim tartildim 73.7 10 gundur sadece 300 gram gitmis bukadar yawas bukadar benim icin sok beslenme sekline gore kafayi yicem ya cok kotuyum suan nasil bukadar az olur yarim kg bari olsa ayda 1 kg ederdi bu 73 den kurtulamadim 73 den bi inemedim kahretsin ya
Glifordu cnm ilacin adiCanım bu hangi ilaç ismi ne ?
Bende de hamilelik şekeri vardı, hamilelik sonrası şekerim devam etmemesi için kullanmistim, aynı ilaç mi acaba ?
Cnm protein ağırlıklı beslen. Tavuk yumurta süt yoğurtYakin 2 gun kaldi tartildigimdan beri agliyorum inemicem bu 73 den ben ya butun emegim bosa gitti ya
Bende baktım diaform du bana verdiği. Bende pko da var. Ona da iyi gelmişti ilaccnm sakin oo oncelikle regl oncesi kim olsa boyle siser dikkat de etsek sana tavsiyem yarin 1 gunluk saf protein diyeti yaoman sadece 1 gun kilo takildiginda bu cok etkili oluyor bir de inemicem dersen asla inemezsin o kilodan
Glifordu cnm ilacin adi
O zaman onun şişliği canım.
Bu aglamalarin da regl öncesi sinirden zaten.
Hiç canını sıkma.
Burda bırakırsan bir daha zayiflayamazsin.
Canım bende 87de takılıp kalmıştım çok dikkat etsemde iniyordu aniden 1 günde 1 kilo inmişti seninde öyle olabilir pes etmek yok
cnm sakin oo oncelikle regl oncesi kim olsa boyle siser dikkat de etsek sana tavsiyem yarin 1 gunluk saf protein diyeti yaoman sadece 1 gun kilo takildiginda bu cok etkili oluyor bir de inemicem dersen asla inemezsin o kilodan
Glifordu cnm ilacin adi
Cnm protein ağırlıklı beslen. Tavuk yumurta süt yoğurt
Cnm diyetisyene gitmeyi düşündün mü bu şekilde başkaların diyeti ile olmaz. İnsülin direncin varsa daha kotu.Saolun kizlar simdi iste arkadaslarla konustuk onlarada bi agladim cirladim yarin 1nin diyetisyen gunu ayni boy ve kilodayiz bu ayda sok liste yapicaklarmis sanirim oglen corba salata yogurt gibi falan paylasicam sizinlede ondan yap 1 ay abla sende bunlada weremezsen ilacina basla dedi mantikli geldi
Benim kilolarda ilk baslarda hic inmiyordu diyetime uysamda istikrarlı diyet ve sporla gitti diyetisyene gitmedim kan tahlili yaptırmıştır dr kilo vermezsen spor Yapmazsanız geçmiş olsun geleceğin seker hastasisin dedi korkudan kilo vermeye spor yapmaya başladım sırt ağrıların yüzünden namazimi bile oturarak kiliyordum 5 dk yurusemde bel ağrısından keyif almiyordum çok şükür simdi çok yol katettim istikrarlı devam et olur insallahSaolun kizlar simdi iste arkadaslarla konustuk onlarada bi agladim cirladim yarin 1nin diyetisyen gunu ayni boy ve kilodayiz bu ayda sok liste yapicaklarmis sanirim oglen corba salata yogurt gibi falan paylasicam sizinlede ondan yap 1 ay abla sende bunlada weremezsen ilacina basla dedi mantikli geldi
pko icin de en cok tercih edilen liste arbonsuz beslrnmekmis cnim iste bna ilk zamnlar pko baslngici olablir dedi kadin dogumcu hemn karbonu kestirdi sonra hizli bir sekilde kilo vericeksin dedi o zamn ilk kez karataya baslmistim ve cdden kiko veriyordum hic ac klmadan hmde bikac gun icinde snra tatile gtmistik kisti ve bn sekere gomulmustum yineBende baktım diaform du bana verdiği. Bende pko da var. Ona da iyi gelmişti ilac
cnimcim senin nasil gdiyor hedefi 6 lara dikme zamani coj guzel gttin bu zamna kdar smdi gelsin 6 lar var mi bu hafta oynayan cnmKızlar dun öğlen sarma sarımsaklı yoğurt yedim arada haşlanmış mısır akşamda bamya 1 dil ekmek yoğurt arada kahve,cay,2 lt su
Bu sabahta
Kahvaltı öncesi limonlu su yarım saat leslie yaptım
1 has.yumurta,3 dil dom.salatalik,1 parça peynir, 2 kızarmış biber kabuğu soyulmuş,birkaç patates kızartma çat,1 dil.ekmek
Arada sütlü türk kahve eltimle ictik yaninda 2 biskuvili lokum
Öğle öncesi yine ara yaptım
Yarim has.mısır
1 lt su,
Oğlumu dışarda oynattim 2 saat kadar
Birazdan da yürüyüşe cikicam gelince ne yerim bilmiyorum öğle öğünü olarak
Evet canım bir çok hastalığa Karatay iyi geliyor. Keşke yaşam stili yapabilsek karatayipko icin de en cok tercih edilen liste arbonsuz beslrnmekmis cnim iste bna ilk zamnlar pko baslngici olablir dedi kadin dogumcu hemn karbonu kestirdi sonra hizli bir sekilde kilo vericeksin dedi o zamn ilk kez karataya baslmistim ve cdden kiko veriyordum hic ac klmadan hmde bikac gun icinde snra tatile gtmistik kisti ve bn sekere gomulmustum yine
cnimcim senin nasil gdiyor hedefi 6 lara dikme zamani coj guzel gttin bu zamna kdar smdi gelsin 6 lar var mi bu hafta oynayan cnm
sagol canım 5gun falan oldu bu takıma gireli evlendikden sonra ev hanımı olarak devam eiyorum hayatuıma bi kızım var 2yasında lohusalık döneminde aldım kiloyu 62ile kaldım 70 le dogum yaptım zayıflamıstım lohusalıgın son doneminde 70 yapıstı ıkmadı benden suan 68 ama hedefim 58 kılo olmak bekarlıgım hep ayarında gıttı 58 simdıde oyle olsun istiyorumoda başarı canım bende bugün 12000 adım attım hemde evde olmama rağmen
veririz inşallah geçen sene bende 12 verdim hamile kalmasaydım dahada verecektim ama şimdi sil baştan başladım yine
iyi sıkılaşmışsın
ben evde leslie yapıyorum ama sen çalışıyorsun vaktin olurmu bilemedim yarım saat ayırsan yeter aslında
Aramıza hoş geldin ne zaman geldiğini çıkaramadım isim değişikliği değil dimi biraz kendini anlatsana adyas kimdir ne iş yapar kilo geçmişi nedir
Hayırlısı olsun ne güzel 8 kiloyla doğuma gitmek kızın küçükmü inşallah istediğin kiloya gelirsinsagol canım 5gun falan oldu bu takıma gireli evlendikden sonra ev hanımı olarak devam eiyorum hayatuıma bi kızım var 2yasında lohusalık döneminde aldım kiloyu 62ile kaldım 70 le dogum yaptım zayıflamıstım lohusalıgın son doneminde 70 yapıstı ıkmadı benden suan 68 ama hedefim 58 kılo olmak bekarlıgım hep ayarında gıttı 58 simdıde oyle olsun istiyorum
inallah :)) araya 2.çocuk sıkıştırmazsamHayırlısı olsun ne güzel 8 kiloyla doğuma gitmek kızın küçükmü inşallah istediğin kiloya gelirsin
2.yi yakın zamanda düşünüyor musun kızın kaç yaşındainallah :)) araya 2.çocuk sıkıştırmazsamumarım biran önce veririrm
2 yaşında eşim çok ara açılsın istemşyo ben 2buçuk olsun istiyorum hiç olmazsa2.yi yakın zamanda düşünüyor musun kızın kaç yaşında
ah keske cnimEvet canım bir çok hastalığa Karatay iyi geliyor. Keşke yaşam stili yapabilsek karatayi
hisgeldin ben gelisini pek goremedim sanirim insqllah veirrsin aramizdasagol canım 5gun falan oldu bu takıma gireli evlendikden sonra ev hanımı olarak devam eiyorum hayatuıma bi kızım var 2yasında lohusalık döneminde aldım kiloyu 62ile kaldım 70 le dogum yaptım zayıflamıstım lohusalıgın son doneminde 70 yapıstı ıkmadı benden suan 68 ama hedefim 58 kılo olmak bekarlıgım hep ayarında gıttı 58 simdıde oyle olsun istiyorum
bnde sarma yaptim bugun nadalcm canin cektiyse yap benim eve gelenler arasinda dolma falan vardi mesela ama porsiyon konrtolu yao cnim kendine soz ver 4 sarma ye 1 dikim ekmek yerine zaten porsiyon konrtolu yaoinca ister istemez gidecek kilolar bnceBugünlerde hep sarma diyonuz canımı çektiriyonuz sarmak istiyorum sonra vazgeçiyorum elim değmiyorki bide sarınca az yemeyi beceremiyorum sizin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?